Álmai utazását keresi? Segítünk megtalálni! Kérje ajánlatunkat!

 

Last Minute és akciós nyaralások a Vistától!

 

Mit jelent a Last Minute utazás és miért olyan népszerű?

A last minute ("utolsó percben") utazások és nyaralások lényege, hogy rendkívül kedvezményes árakon foglalhatóak a közeli indulásból vagy a fennmaradt szabad helyek csekély számából fakadóan. A last minute utak népszerűsége annak köszönhető, hogy mára a kifejezés beépült a köztudatba, mint a kedvező árfekvésű utazások és a kihagyhatatlan nyaralási lehetőségek szinonimája. Bár a last minute utazások nem minden esetben jelentik a legolcsóbb alternatívát, a last minute kedvezmény jellegéből adódik, hogy az utazó szinte mindig igazi kincsre lel az ajánlatban: legyen az egy olcsó, szabadon maradt szoba egy előkelő szállodában vagy egy kedvezményesen megkapható nyaralócsomag pár nap múlva történő indulással.

Hogyan válogasson a last minute és a hagyományos utazások kavalkádjában?

Javasoljuk, hogy minden esetben nézze át last minute és akciós útjainkat, majd tekintse meg a vágyott úti célra szóló egyéb ajánlatainkat is. Így egészen biztosan nem marad le semmiről! Felmerülő kérdéseivel, a legmegfelelőbb szálláshely megtalálásával vagy a legolcsóbb repülőjegy kiválasztásával kapcsolatosan keresse szakképzett kollégáinkat elérhetőségeinken.

Miért a Vistánál tájékozódjon a last minute nyaralásokról, akciókról és egyéb utazásokról?

A Vista a magyar utazási irodai piac vezető szereplőjeként kínálatában szerepelteti az összes jelentős hazai utazásszervező ajánlatát, valamint kiterjedt külföldi partnerkörrel rendelkezik. A katalógusok gyűjtögetése és az irodáról irodára történő rohangálás ezzel a múlté - intézzen mindent egy helyen! Több ezer ajánlatunkat tartalmazó út-adatbázisunk napi szinten frissül, így mindig a legaktuálisabb last minute és hagyományos nyaralóprogramok közül válogathat.

First minute vagy last minute - melyik a kedvezőbb?

Erre a kérdésre nehéz lenne egyértelműen válaszolni. Azonban biztosan állíthatjuk, hogy a first minute (előfoglalás) utazások az esetek nagy részében sokkal kedvezőbb árakon mennek, mint last minute társaik - ha azonos színvonalú szálláshelyekben gondolkozunk. A last minute ajánlatok esetében a szállásadók a visszamaradt (pl. kevésbé jó kilátású vagy fekvésű) utolsó helyeket adják ki kedvezőbb árakon, míg a first minute ajánlatok keretében a szezon előtti időszakban lehet lecsapni a legkellemesebb szállodai szobák és apartmanok teljes kínálatára. Javasoljuk, hogy mind a first minute, mind pedig a last minute utazások választékának áttekintése közben vegyék igénybe irodáink tapasztalt utazási tanácsadóit, hogy a legjobb ajánlatot foglalhassák le!