Álmai utazását keresi? Segítünk megtalálni! Kérje ajánlatunkat!

 

4 éjszakás egyéni Srí Lanka körút maldív-szigeteki pihenéssel

Angol nyelvű idegenvezető-sofőrrel

1. nap: Indulás Budapestről.

2. nap: Érkezés Colombóba, transzfer Negombóba.

3. nap: Reggeli után Dambulla barlangtemplomainak meglátogatása, majd utazás Sigiriyába.

4. nap: A mai napon Polonnaruwa, az egykori főváros látnivalói, majd délután Sigiriya emlékei következnek.

5. nap: Matale fűszerkertjeinek megtekintése után Kandy csodás városába látogat el.

6. nap: A nap fénypontja az elefánt árvaház megtekintése Pinnawalában, majd transzfer a repülőtérre, repülés Maléba, transzfer a szállodába.

7-8. nap: Pihenés a tengerparton.

9. nap: Transzfer a repülőtérre, hazautazás.

 

4*-os elhelyezés felára: 79 900 Ft/fő.

Az ár a szabad kapacitások függvényében változhat. Hosszabbítás lehetséges.

Amikor a trópusi paradicsom szó elhangzik, jó eséllyel jut eszünkbe az Indiai-óceánban fekvő majdnem 1200 aprócska, mindössze a tengerszint fölé 2,5-4 méterre magasodó sziget, amely 26 atollba rendeződve alkotja a Maldív Köztáraságot. A türkizkék, sekély lagúnák, víz alatti korallkertek, a kényeztetés fortélyaiban jártas vendéglátás, a partra vagy a víz fölé épített, kunyhókat imitáló luxusbungalók mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a szerencsések a tömegnyomortól, stressztől és autóktól mentes, tökéletes közbiztonságú helyen töltsék el jól megérdemelt pihenésüket. Aki pedig kultúrára vágyik, a szomszédos Srí Lanka gyönyörű természeti és kulturális látnivalóival ejti ámulatba az utazót.
Az utazás hossza: 
9 nap/7 éj
Szállás: 
szálloda
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

A repülőjegyet a Budapest – Colombo – Male – Budapest útvonalra átszállással, a 4 éjszakás Srí Lanka körutazást 3*-os szállodában kétágyas elhelyezéssel, a félpanziót, az utazást autóval, angol nyelvű sofőr-idegenvezetővel, a belépőt Kandy-ben, Dambullában, Polonnaruwában, Sigiriyában és Pinnawalában, a 3 éj szállást a Maldív-szigeteken 3*-os szállodában superior beach bungalóban kétágyas elhelyezéssel, a félpanziót és bizonyos sportolási lehetőségeket.

Alapár nem tartalmazza: 

A repülőtéri illetéket (kb. 115 000 Ft/fő), a retúr kisrepülős transzfert a Maldív-szigeteken (86 900 Ft/fő), a fotó- és videóengedélyeket Srí Lankán, a további étkezéseket, borravalókat és egyéb személyes kiadásokat.

Kiutazási forma: 
repülő