Álmai utazását keresi? Segítünk megtalálni! Kérje ajánlatunkat!

 

Ősz New Yorkban - Debrecenből!

Csoportos utazás magyar idegenvezetővel | 7 nap / 5 éj

Tartson velünk New Yorkba Debrecenből! Itt az ideje felfedezni a sokszínű Nagy Almát és megismerni a filmekből már jól ismert helyszíneit, lenyűgöző méreteit, szikrázó fényeit és sokszínű arcait. A kirándulásra az év legszebb és legszínesebb évszakában kerül sor, amikor is az ikonikus látnivalók, hatalmas felhőkarcolók, a nyüzsgő Times Square, a Central Park zöld gyepe és a remek múzeumok mellett a természet is megmutatja legszebb arcát! 

1. nap: Találkozó az idegenvezetővel, indulás átszállással Debrecenből, érkezés az esti órákban, transzfer a szállodába.
2. nap: Reggeli a szállodában, majd egész napos gyalogos városnézés, mely során New York legfontosabb látnivalóit fedezzük fel: Times Square, Midtown, Central Park, Wall Street, Üzleti Negyed, 9/11 emlékmű, belváros, Brooklyn –híd… stb.
3. nap: Reggeli, majd fakultatív program keretében a Szabadság-szobor és a One World Observatory felkeresése. A franciák által épített, ikonikus Szabadság szobor immár 130 éve áll a New York-i öbölben - szinte mindenki ismeri, mert nincs olyan New Yorkban játszódó film, amiben ne lehetne látni. A saját szigetén álló, talapzat nélkül 46 méter magas szobor egyik kezében a híres fáklya látható, ami azt üzeni, hogy a szabadság bevilágítja a világot. Koronájának 7 ága a 7 földrészt szimbolizálja. A One World Observatory a 2001 szept. 11.-i terrortámadásban leomlott World Trade Center helyén álló One World Trade Center tetején található, fantasztikus látványt nyújtó kilátó. 380 méter magasból tudjuk New York városát 360 fokban körbenézni. Felejthetetlen élmény!
A 6 órás program ára: 34 800,-Ft/fő, magyar nyelvű idegenvezetővel, belépőkkel
4. nap: Délután ismét fakultatív programlehetőség: Ismerkedés az Empire State Building-gel, és naplemente hajózás a Hudson folyón. A New York látképét meghatározó Empire State Building kötelező állomása a New York-i városnézésnek. A hall, és a liftezés a 86. emeletig már önmagában egy éltre szóló élményt nyújtanak. Majd hajóra szállunk a Hudson folyón, és gyönyörködünk az esti fényeket öltő városban. 
Az 5 órás program ára: 36 600,-Ft/fő  magyar nyelvű idegenvezetővel, belépőkkel
5. nap: Izgalmas fakultatív program vár ezen a napon ránk: felkeresünk kedvelt filmes helyszíneket. Meglátogatjuk többek között a Jóbarátok lakóépületét, a Szex és New York-ból ismert Carrie Bradshow házát, a a Pletykafészekben sokszor feltűnt Empire Hotelt, és az Így jártam anyátokkal főhőseinek kedvenc pubját, a Maclaren's-t, és még számos, filmekben szereplő helyszínt.  
A 4 órás program ára: 13 600,-Ft/fő, magyar nyelvű idegenvezetővel. 
6. nap: Reggeli a szállodában, búcsú a várostól, transzfer a repülőtérre az esti órákban, és indulás Debrecenbe, átszállással.
7. nap: Érkezés Debrecenbe a kora délutáni órákban. 

Fakultatív programlehetőség egyénileg:

 • Helikopterezés a város felett: 84 900 Ft/fő
 • Broadway Musical: 52 200,-Ft/fő (Pretty Woman, vagy hasonló)

Minimum létszám 20 fő.
A fakultatív programokon: min. 10 fő

Várható szállás:

Hotel Wellington*** - Manhattan

Szállás: 
szálloda
Létszám: 
Minimum 20 fő.
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 
 • a repülőjegyet átszállással Debrecen – New York – Debrecen útvonalon,
 • a szállást 5 éjszakára, 3*-os manhattani szállodában, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel,
 • a repülőtéri transzfereket,
 • az egész napos gyalogos városnézést, magyar nyelvű idegenvezetővel,
 • a magyar nyelvű csoportkísérőt a teljes út során.

 

Alapár nem tartalmazza: 
 • a repülőtéri illetéket (kb. 115 000 Ft/fő),
 • az ESTA elektronikus beutazási engedélyt (kb. 8900 Ft/fő),
 • a kötelező útlemondási biztosítást (1,5 %), 
 • a metrójegyek árát (helyszínen fizetendő, kb. 10-20 USD/fő/program) a városnézés során. 
Kiutazási forma: 
repülő