Álmai utazását keresi? Segítünk megtalálni! Kérje ajánlatunkat!

 

Advent Bécsben

1 napos buszos utazás adventkor Bécsbe

Egy kellemes kirándulásra invitáljuk, ahol az ünnepek előtti Bécsben maga a Meseország elevenedik meg és a vásár hangulatának átadva magunkat gyermekkorunk álomkarácsonyába repülhetünk vissza. A Christkindlmarkt (vagyis a karácsonyi piac) több mint hétszáz esztendős múltra tekint vissza. Először 1296-ban rendezték meg I. Albert parancsára. Az azóta eltelt évszázadok alatt a bécsi kereskedők megtanulták, hogyan kell csalogatni a vevőket, hiszen apró ajándéktárgyaktól a szőrmekabátig minden kapható és minden csillogó. Vessük bele magunkat az igazi karácsonyi forgatagba! Forralt bor, ízletes puncs, mézes dió, sült gesztenye illata tölti be a teret, ahol a színes lámpák, karácsonyi díszek között sétálgatva vásárolhatunk az árusok portékájából.

Kora reggeli indulás a Budapest-Győr-Bécs útvonalon. Érkezés a Shopping City Süd-höz a kora délelőtti órákban, vásárlási lehetőség. A déli órákban indulunk Bécsbe. Autóbuszos városnézés a Ring-en, majd gyalogosan folytatjuk ismerkedésünket a császárvárossal: Mária Terézia szobor, Operaház, Stefansdom, Hofburg, Parlament, Városháza. Városnézésünk után szabadidő az ünnepi díszben pompázó városban és az Adventi vásáron, ahol a kézműves portékákat kínáló faházikók kavalkádja, a finom sült kolbász és forralt bor illata kitűnő lehetőséget nyújt arra, hogy ráhangolódjunk az ünnepekre. Hazaindulás késő délután, folyamatos utazással Budapestre az esti órákban érkezünk.

VASÁRNAPI NAPOKON BÉCSBEN A BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOK ZÁRVA TARTANAK, EZÉRT VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG CSAK A KARÁCSONYI PIACON VAN!

Az utazás hossza: 
1 nap
Ennek a programnak jelenleg
nincs meghirdetett időpontja.
Hasonló utazások, nyaralások:
» Ausztria rejtett kincsei - Hajózással (Bécs, Melk, Grinzing, Baden bei Wien) - 3 nap
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

utazást autóbusszal és az idegenvezetést.

Alapár nem tartalmazza: 

kötelező útlemondási biztosítást, betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, belépőjegyeket, étkezéseket

Kötelező költségek: 

Útlemondási biztosítás

Helyszíni költségek leírása: 

Városi belépési illeték: 5 EUR/fő
Étkezések, személyes kiadások.

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.

Kiutazási forma: 
busz
Egyéb részletek
Étkezés: 
A részvételi díj ellátást nem tartalmaz.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.