Álmai utazását keresi? Segítünk megtalálni! Kérje ajánlatunkat!

 

Advent Steyrben

1 napos buszos utazás adventkor Bécsbe

Steyr-t a világ betlehemijászol-készítő fővárosaként is emlegetik. Hosszú évek óta a Steyr-i Christkindl (Karácsonyi vásár) az ünnep időszakában valóságos búcsújáró hely. Itt működik a világ egyik legkülönösebb postahivatala is. Ez a postahivatali csak az év végén van nyitva, amikor a gyermekek leveleket adhatnak fel a 4411-es postafiókba a Jézuskához, remélve és bízva abban, hogy teljesíti kívánságaikat…

Kora reggeli indulás a Budapest-Győr-Bécs útvonalon.

Érkezés a Shopping City Süd-höz a kora délelőtti órákban, vásárlási lehetőség. A déli órákban indulunk Bécsbe. Autóbuszos városnézés a Ring-en,majd gyalogosan folytatjuk ismerkedésünket a császárvárossal: Mária Terézia szobor, Operaház, Stefansdom, Hofburg, Parlament, Városháza. Városnézésünk után szabadidő az ünnepi díszben pompázó városban és az Adventi vásáron, ahol a kézműves portékákat kínáló faházikók kavalkádja, a finom sült kolbász és forralt bor illata kitűnő lehetőséget nyújt arra, hogy ráhangolódjunk az ünnepekre.

Hazaindulás késő délután, folyamatos utazással Budapestre az esti órákban érkezünk. A December 06.-i, illetve 13.-i időpont VÁCI INDULÁSSAL! 
 

Az utazás hossza: 
1 nap
Ennek a programnak jelenleg
nincs meghirdetett időpontja.
Hasonló utazások, nyaralások:
» Az Alpok gyöngyszeme Salzkammergut (Bad Ischl, Hallstatt, Salzburg, Gmunden) - 3 nap
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

utazást autóbusszal és az idegenvezetést.

Alapár nem tartalmazza: 

kötelező útlemondási biztosítást, betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, belépőjegyeket, étkezéseket, városi belépési illetéket

Kötelező költségek: 

útlemondási biztosítás, városi belépési illeték

Helyszíni költségek leírása: 

Városi belépési illeték: 5 EUR/fő

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.

Kiutazási forma: 
busz
Egyéb részletek
Étkezés: 
A részvételi díj ellátást nem tartalmaz.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.