Álmai utazását keresi? Segítünk megtalálni! Kérje ajánlatunkat!

 

Brüsszeli Városlátogatás Egyénileg ***

5 napos egyéni városnézés Belgiumban 3*

1. nap - Budapest, Brüsszel
Elutazás menetrendtől függően repülővel Brüsszelbe. Szálloda elfoglalása.

2. nap - Brüsszel
Reggeli után egésznapos szabadprogram Brüsszelben, látnivaló akad bőven. Bármely tömegközlekedési eszközzel nyugodtan nekiindulhatunk a programunk megkezdéséhez. 

3. nap - Brüsszel
Reggeli után szabadprogram.

4. nap - Brüsszel
Reggeli után szabadprogram.

5. nap - Brüsszel, Budapest
Reggeli után, a menetrendtől függően, hazautazás Budapestre.
 

Az utazás hossza: 
5 nap
Szállás: 
szálloda
Létszám: 
min 2 fő
Ennek a programnak jelenleg
nincs meghirdetett időpontja.
Hasonló utazások, nyaralások:
» Benelux körutazás - Sajt, tulipán, fapapucs -
» Benelux körutazás (Tavasszal tulipán virágzáskor) Brüsszel, Antwerpen, Hága, Amszterdam. Keukenhof vagy Volendam - 7 nap
» Tulipánvirágzás Hollandiában - 7 nap
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

Repülőjegyet a Ryanair vagy a Wizzair légitársaság menetrend szerint közlekedő közvetlen repülőjáratán Budapest-Brüsszel (Charleroi)-Budapest útvonalon, személyenként 1 db nagy méretű kézi poggyászt (Ryanair: 55x40x20cm, Wizzair: 56x45x25cm), szállást a választott turnusban a megadott szálloda kategóriában reggelis ellátással. A repülőgépek telítettségének függvényében a részvételi díj emelkedhet! A repülőjegy kiállítás után nem visszatéríthető és nem módosítható!

Alapár nem tartalmazza: 

a repülőtéri illetéket (25 000 Ft/fő - Változhat), a kötelező útlemondási biztosítást (1,4%) valamint baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, leírásban nem szereplő egyéb étkezéseket, idegenforgalmi adót, transzfert. Igény esetén feladott poggyász foglalható 15 000 Ft/fő áron.

Kötelező költségek: 

repülőtéri illeték
útlemondási biztosítás

Helyszíni költségek leírása: 

Idegenforgalmi adó

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
idegenforgalmi adó: kb. 1,5 EUR/fő/nap
Előleg: 

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belül foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Szállás: 

Elhelyezés 4 éjszakára Brüsszel központjában található Hotel Astrid *** Brussel szálloda kétágyas szobáiban.

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz.
A területről: 
Belgium a művészetek, a csokoládé, a sör és újabban a bürokraták országa. Legfőbb jellemzője a kultúrális sokszínűség és a nyitott szellemiség, ami alapvetően katolikus mivoltában különbözik a szomszédos Hollandia szabadosságától. Belgium képe mintha kissé halovány lenne. Ám ha Brabantról vagy Brüsszelről, Liége-ről vagy Flandriáról esik szó, nyomban eleven képek rajzanak előttünk: bonboniérekre emlékeztető piacterek, dús legelők kövér szarvasmarhákkal, vörös téglás tornyok, katonatemetők, rozsdás kapuzatú palotákban működő gyárak - afféle ipartörténeti múzeumok. A többi, ami újonnan épült, akár Németországban is lehetne. Csak nem annyira divatos; itt nem hódolnak be azonnal az új irányzatoknak. Így aztán az Ardennek és az Északi-tenger partja között elterülő minden táj, a Charleroi szénvidéke és a Londonra emlékeztető Antwerpen, amely világhírű kikötőjéről, gyémántcsiszoló negyedéről és a híres festőről, Rubensrol ismert, messzemenően megőrizte egyéni arculatát. Aki Belgiumot keresi, leginkább egyes részeiben fogja megtalálni.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak Belgiumba.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő BBP biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére. Amennyiben a foglalással egyidőben, a kötelező útlemondási biztosítás megkötése mellett teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megkötésére is sor kerül, akkor az útlemondási biztosítás önrészmentes; ellenkező esetben 20% önrészt tartalmaz.
Egészségügyi tudnivalók: 
Védőoltásra nincs szükség. Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az egészségügyi előírásokról helyi partnereink megkérdezése alapján adtunk tájékoztatást. Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot (Budapest, IX. Gyáli u. 3/a). Telefon: (0036) (1) 476-1364, honlap: www.oek.hu
Fakultatív doboz

Gent és Bruges (egésznapos városnézés)
Látogassa meg a Szent Bavo-  székesegyházat , amely otthona a híres Mystic Lamb festménynek. A városnézés közben csodálni fog sok fontos középkori épültet; mint például a Haranglábat, Szent Miklós - templomot . Brugesben , fedezze fel a Nagyboldogasszony-templomot és a Michelangelo szobrot . Egy külön hajóval bejárhatjuk a csatornákat. Az eredeti Szent János kápolna szerkezete, fából készült, 942-ben szentelték fel , V. Károly német-római császár keresztelkedett meg itt. A Church of Our Lady 13. században épült Brugesben.  A 122 méter magas torony a legmagasabb épület a városban, és a második legmagasabb téglafal torony a világon . A fő attrakció oldalt egy fehér márványszobor a „Madonna és a gyermek”  Michelangelo által 1504 - ben elkészítette el, egy kereskedő vette meg és ajándékozta  a templomnak.
Indulási időpontok: Áprilistól- Októberig (keddi és csütörtöki napokon), Novembertől- Márciusig (szombati és vasárnapi napokon).
Indulás: reggel 9-kor
Idegenvezetés nyelve: Angol, Német, Francia, Spanyol
Ár 15.900 Ft/fő, Gyerek 12 éves korig: 7.900 Ft/főAntwerpen (félnapos városnézés)
Ez a félnapos, teljesen buszos és gyalogos túra Antwerpenben egy nagyszerű módja annak , hogy megismerjük Belgium második legnagyobb városát és az egyik legfontosabb kikötőt Európában. Miután elhagytuk Brüsszelt, elnavigálunk Belgium második legnagyobb városához Brabanthoz. Az első megálló a lenyűgöző Market Square , körülvéve élénk színű középkori házakkal . Amíg itt vagyunk, addig látogasson el a Cathedral of Our Lady , az egyik legimpozánsabb és legnagyobb gótikus katedrális Észak-Európában : 1351 -ben épült , több mint 400 láb magas. Otthont ad néhány híres Rubens festménynek. Miután volt egy kis szabadidőnk hogy saját magunk Antwerpen városát, újra buszra ülünk és indulunk Antwerpen híres kikötőjéhez, ez az egyik legnagyobb Európában! Élvezze a lélegzetelállító kilátást a 9. emeleten a MAS Múzeumban.
Indulási időpontok: Novembertől Áprilisig (szerdai és szombati napokon), Áprilistól- Novemberig (hétfői, szerdai és pénteki napokon).
Indulás: 13:15-kor (5,5 óra)
Idegenvezetés nyelve: Angol, Német, Francia, Spanyol
Ár: 11.900 Ft/fő, Gyerek 12 éves korig: 5.900 Ft/fő