Álmai utazását keresi? Segítünk megtalálni! Kérje ajánlatunkat!

 

A fergeteges riói karnevál

utazás helyi magyar idegenvezetővel

A magyar utazási piacon egyedülállóként csoportos utat indítunk a jövő évi riói karneválra, a világ leglátványosabb fesztiváljára!

Utunk középpontjában a karnevál, annak is legfőbb eseményére, a Győztesek Felvonulása áll, ahol a 6 győztes szambaiskola mutatja be fergeteges produkcióját!

Repüljön el velünk Rióba, ahol garantáltan 30ºC feletti hőmérséklet, fürdésre kiválóan alkalmas óceán és a világ legszebb városa, Rio de Janeiro várja Önöket! A programok mellett bőven marad idő pihenésre és strandolásra is!

Repülés:

A csoport a TAP Air Portugal menetrend szerinti járatával repül kiváló csatlakozással.

Az alapár tartalmazza a fedélzeti étkezést és utasonként 23 kg feladható csomagot, valamint egy 8 kg-os kézipoggyászt.  

TP 1315        FEBR. 15.      Budapest-Lisszabon            15:20  18:05

TP 075          FEBR. 15.      Lisszabon – Rio de Janeiro   23:20  07:20

TP 070          FEBR. 21.      Rio de Janeiro – Lisszabon   17:10 05:40 (másnapi érkezés)

TP 1312        FEBR. 22.      Lisszabon – Budapest         10:05 14:35

 Szállás:

 Választás szerint az alábbi kategóriákban:

 • 4*-os standard kategória:

Ez a kategória is egy kiváló fekvésű, első soros, azaz közvetlen óceánparti, tiszta, szép 4*-os szállodát jelent, de standard szobája nem óceánra néző. A szoba ára reggelis ellátást tartalmaz.

 • 4*-os magasabb kategóriában:

Ez a szállodakategória egy kiváló, általunk nagyon kedvelt, első soros, azaz közvetlen parti szállodát jelent, határozottan szép, parkettás, felújított, tágasabb, oldalról óceánra néző szobával, reggelis ellátással.

 • 5*-os kategória:

Egy neves szállodalánc riói tagjában, nagyon magas ellátással biztosított szállás, mely szintén első soros, közvetlenül a parton fekszik. A standard városra néző szobában reggelis ellátással érvényes az ár. Felár ellenében magasabb kategória is kérhető.

A fenti 3 kategória mellett természetesen egyedi igények szerint is tudunk szállodát javasolni. Tudunk alacsonyabb 3* superior kategóriában is szállást javasolni, foglalni.

A fentiek mellett kérhetők 3 felnőtt részére is tágas szobák, valamint egyágyas és családi szobák is.

Programleírás:

1. nap FEBR. 15./CSÜTÖRTÖK REPÜLÉS      
Repülés a menetrend függvényében a kora délutáni órákban egy lisszaboni átszállással. Érkezés a késő esti órákban.

2. nap FEBR. 16./PÉNTEK RIO DE JANEIRO
Érkezés a reggeli órákban, ahol helyi magyar idegenvezetőnk várja Önöket, transzfer a szállodába. Az út alatt rövid ismertetőt kapnak erről a csodálatos városról! Érkezés a szállodába, a szobák elfoglalása 14:00-tól, majd pihenés. A nap folyamán étkezés a repülőn a napszaknak megfelelően. Szállás Rio de Janeiro-ban (5 éj).

3. nap FEBR. 17./SZOMBAT VÁROSNÉZÉS RIÓBAN

Bőséges reggeli a szállodában, majd a délelőtt folyamán félnapos városnézésre indulunk Rióban helyi magyar idegenvezetőnkkel. A program a szállodából indul 9 órakor, majd Rio hangulatos városrészein áthaladva indulunk fel a híres Megváltó Krisztus-szoborhoz, mely 37 méteres magasságával a város jelképe. A szobrot 1931-ben Brazília függetlenségének 100. évfordulóján avatták fel. Krisztus széttárt karjai az egész várost magához ölelik, utalva a brazilok lelkes hitére. A csúcshoz fogaskerekűvel jutunk fel, a világ legnagyobb városi parkján, a Tijuca-őserdőn át. Útközben hatalmas Morpho-pillangókat és csodás vízeséseket tekinthetünk meg. Érkezés vissza a szállodába kb. 13:00-kor. Délután pihenés, séta az óceán partján.

Délután pihenjenek egy kicsit, mert este kezdődik a karnevál legfontosabb eseménye, a győztesek felvonulása. A busz kb. 17:30 körül veszi fel Önöket a szállodába, transzfer az Oscar Niemeyer által tervezett Sambodromoba, mely a karneváli felvonulás ikonikus helye. A helyek elfoglalása után 19:00-kor a 6. helyezett szambaiskola bemutatójával kezdődik a program és várhatóan hajnali 2-ig tart. A programon a 6 győztes szambaiskola mutatja be egy adott témára készített nyertes koreográfiáját. A program ára tartalmazza a transzfer a szállodától a Sambodromo-ig és vissza, valamint belépőjegyet a Sambodromo-ba. A program után transzfer vissza a szállodába, majd pihenés. Szállás Rio de Janeiro-ban.

4. nap FEBR. 18./VASÁRNAP VÁROSNÉZÉS RIÓBAN

Bőséges reggeli a szállodában, majd a délelőtt pihenés az óceán partján, séta a parton. Kora délután félnapos városnézésre indulunk Rióban helyi magyar idegenvezetőnkkel. A program a szállodából kb. 15:00-kor órakor. A gyönyörű fekvésű Guanabara-öblön át vezet utunk egészen a 396 méter magas Cukorsüveg-hegyig. A Cukorsüveg-hegy valójában két hegyből áll, az alacsonyabb az Urca, a magasabb az Açúcar, maga a Cukorsüveg. A drótkötélpálya felvonója először a 224 méter magasan fekvő Urcára visz fel Bennünket, majd továbbhalad a csúcsra. Felérve a csúcsról felejthetetlen látvány tárul elénk a Copacabanára, az Ipanemára, a festői Corcovado-hegyre és a Tijuca-őserdőre. A naplemente a Cukorsüveg-hegyen ér majd minket, így a látvány még gyönyörűbb lesz. A program után transzfer vissza a szállodába. Szállás Rio de Janeiroban.

5. nap FEBR. 19./HÉTFŐ RIO DE JANEIRO
Reggeli a szállodában, majd az alábbi fakultatív programon való részvétel. Félnapos jeep-túra a Tijuca-őserdőbe: Maga a Tijuca-őserdő egy festői nemzeti park, mely egyben a világ legnagyobb városi esőerdeje. A természetes forrásokkal tarkított park több mint 200 madárfaj és számos kisemlős otthona. A park a helybéli cariocák kedvenc helye is egyben. 4 órás jeep-es felfedezőtúrára invitáljuk Önöket, hogy megismerhessék a Krisztus-szobor lábánál fekvő nemzeti parkot. A program a szállodából indul, oda is érkezik vissza. A programot helyi magyar idegenvezetőnk kíséri.

6. nap FEBR. 20./KEDD PIHENÉS, BÚZIOS-KIRÁNDULÁS

Bőséges reggeli a szállodában, majd pihenés az óceán partján, vagy részt vehetnek az alábbi fakultatív programon: Egész napos fakultatív kirándulás Búziosba: Reggeli után helyi magyar idegenvezetőnk várja Önöket a szállodában. Az egész napos kirándulás során megismerhetik ezt a gyönyörű félszigetet, mely Brigitte Bardot 1964-es látogatása után vált igazán felkapott hellyé. Az egykori csendes visszafogott halászfalvak hangulata még megmaradt, de ma már a vidék egyik legstílusosabb, legvisszafogottabb üdülőhelyévé fejlődött a város. Magánházak és kis pousadák sorakoznak a domboldalon, yachtok horgonyoznak a kikötőben. Búzios legfontosabb vonzereje mégis fehér homokos tengerpartjában rejlik, melyek hosszan elnyúlnak a sarló alakú öbölben. A programot helyi magyar idegenvezetőnk kíséri. Min. létszám: 10 fő.

Félnapos favela-túra: Megismerhetik Rio árnyoldalát is, bepillantást nyerhetnek Rió másik arcába is. A program nem veszélyes! Min. létszám: 2 fő

7. nap FEBR.21./SZERDA PIHENÉS, REPÜLÉS

Bőséges reggeli a szállodában, majd pihenés az óceán partján. Ezt a napot szabadon hagyjuk Önöknek, hogy kiélvezhessék a riói tartózkodás utolsó napját, pihenhessenek és kedvükre vásároljanak. A szállodából 12:00-kor ki kell jelentkezni, de a csomagjaink maradhatnak a csomagszobában, így kora délutánig élvezhetjük a város hangulatát. Késő délután transzfer helyi magyar idegenvezetőnkkel a repülőtérre. Búcsúzás Riótól. Repülés Lisszabonba.

8. nap FEBR.22./CSÜTÖRTÖK REPÜLÉS

Érkezés a menetrend függvényében Lisszabonba, majd repülés tovább Budapestre. Érkezés a menetrend függvényében a kora délutáni órákban. Érkezéskor a város felfedezése egyénileg előzetes felkészítésünk alapján. Az ár idegenvezetést és belépőt nem tartalmaz, de minden segítséget megadunk a város felfedezéséhez. Késő este repülés vissza Budapestre.

Fakultatív programok:

 • Jeep-túra a Tijuca-őserdőbe: 22 500 Ft/fő
 • Egész napos Búzios kirándulás: 39 500 Ft/fő
 • Favela-túra: 16 900 Ft/fő

Egyéb:

 • Turista célból érkező magyar állampolgárok számára Brazília vízummentesen látogatható.
 • Az alapár ár nincs minimum létszámhoz kötve!
 • A fakultatív programok árai változhatnak, amennyiben a csoport létszáma nem éri el a 10 főt.
 • Az útlevélnek a hazaérkezéstől számított hat hónapig érvényesnek kell lennie.
 • Az ajánlat az ajánlat kiadásának napján érvényes devizaárfolyam alapján lett kalkulálva, azaz 280 USD/HUF árfolyamon. A részvételi díj befizetésekor a befizetés napján érvényes VISTA Utazási Iroda fenntartja.

Jelentkezés feltétele:

A jelentkezés feltétele az út teljes összegének befizetése.

Lemondási feltételek:

A karnevál egy speciális dátum, ezért a lemondási feltételek nagyon szigorúak. A jelentkezés után az utast 100% kötbér terheli.

Biztosítás:

A szigorú feltételek miatt érdemes kombinált önrész nélküli sztornó biztosítást és BBP biztosítást kötni:  

Ennek összege az alapárra a következő:

8 napra 4*-os szálloda esetén, azaz 18 200 Ft/fő          (600 000 Ft/fő befizetésig)

8 napra 5*-os szálloda esetén, azaz 23 000 Ft/fő          (800 000 Ft/fő befizetésig)

A fenti ár 70 éves koring érvényes, 70-75 éves kor között 100% felár fizetendő.

A fenti biztosítás megkötése nem kötelező, de javasoljuk utasainknak.

Megrendelés előtt utasainknak elküldjük a pontos biztosítás feltételeket.

Szállás: 
szálloda
Ennek a programnak jelenleg
nincs meghirdetett időpontja.
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 
 • Repülőjegyet Budapest - Rio de Janeiro – Budapest útvonalon
 • 5 éjszaka szállás a választott szállodában büféreggelivel
 • Belépőjegyet és transzfert a karneválra, a Győztesek Felvonulására
 • Félnapos városnézést a Krisztus-szoborhoz belépővel, magyar idegenvezetővel
 • Félnapos városnézést a Cukorsüveg-hegyre belépővel, magyar idegenvezetővel
 • Transzfert a repülőtér – szálloda-repülőtér között Rióban magyar idegenvezetővel
Alapár nem tartalmazza: 
 • Repülőtéri illetékeket (külön feltüntetve)
 • Helyi idegenforgalmi adót, melynek ára USD 1,2/fő/éj (helyben fizetendő csak)
 • Félpanziót (nem érdemes előre vásárolni, mert a helyi churrascariákban USD 15-18/fő összegért nagyon jól meg lehet vacsorázni).
 • Fakultatív programokat (külön feltüntetve)
 • Biztosítást: betegség, baleset,- poggyászbiztosítás és sztornóbiztosítás köthető az irodánkban a teljes útra.
 • Privát költségek (telefon, borravalók, poggyász)
Kiutazási forma: 
repülő