Álmai utazását keresi? Segítünk megtalálni! Kérje ajánlatunkat!

 

Kolumbiai ízelítő: Kávé, koloniális városok és nyaralás

9 nap / 7 éj

Ezen az úton ízelítőt adunk Kolumbia szépségeiből. Egy kellemes repülés után Bogotát elérve megmutatjuk Önöknek a világ legátfogóbb, legszebben megszerkesztett Aranymúzeumát, kissé belekóstolunk Márquez világába, majd Bogotát elhagyva csodálatos völgyeken, viaszpálmák által határolt vidéken jutunk el a neves kávévidékre, ahol megismertetjük Önöket a termeléstől egészen a feldolgozás utolsó fázisáig. Majd elrepülünk Cartagena csodálatos koloniális városába, hogy felfedezzük azt, majd egy megérdemelt tengerparti pihenéssel búcsúzzunk ettől a csodálatos országtól.

Az ár tartalmazza:

 • Nemzetközi repülőjegyet turista osztályon
 • Belső jegyeket turista osztályon
 • Bogotában 2 éjszaka szállást reggelivel 4*-os szállodában
 • Pereirában 2 éjszaka szállást reggelivel egy szép haciendában
 • Cartagenában 3 éjszaka szállást reggelivel egy kiváló 4*-os szállodában reggelivel
 • Félnapos városnézést Bogotában belépőkkel
 • Pereirában a teljes programot belépőkkel
 • Cartagenában félnapos városnézést
 • Repülőtéri transzfert Bogotában a reptér-szálloda-reptér között
 • Repülőtéri transzfert Pereirában a reptér-szálloda-reptér között
 • Repülőtéri transzfert Cartagenában a reptér-szálloda-reptér között

Az ár nem tartalmazza:

 • Repülőtéri illetéket (159 000 Ft/fő)
 • Hosszabbítási lehetőséget Cartagenaban (28 000 Ft/fő/éj)
 • Biztosítást: betegség, baleset,- poggyászbiztosítás és sztornóbiztosítás (opcionálisan köthető irodánkban)
 • Privát költségek (telefon, borravalók, poggyász)

Egyéb:

 • Az ár a jelenleg elérhető legkedvezőbb díjtétellel lett kalkulálva, ezért az ár a szabad férőhelyek függvényében érvényes!
 • Az ajánlat az ajánlat kiadásának napján érvényes devizaárfolyam alapján lett kalkulálva, azaz 295 USD/HUF árfolyamon.
 • A részvételi díj befizetésekor a befizetés napján érvényes deviza eladási árfolyamot fogjuk figyelembe venni!

Utazásra javasolt időszak: Az ország éghajlata egész évben kellemesen meleg. Az esős időszak májustól novemberig tart, de ez az ország nagy kiterjedése miatt területenként változik. Az utazásra talán leginkább javasolt időszak: decembertől áprilisig tart.

Szükséges tudnivalók: Az úthoz egy hazaérkezéstől számított 6 hónapig érvényes útlevél szükséges, vízum nem kell az országba való belépéshez.

Időpont: A fenti út tetszőleges időpontban választható, ahogy Önnek épp megfelelő, szabadon hosszabbítható, növelhető, más utunkkal kombinálható!

Létszám: Bátran ajánljuk akár olyan kisebb társaságok részére is, de egyéni utasaink részére is biztonságosan, kiváló idegenvezetőket biztosítva meg tudjuk szervezni nyaralásukat!

Tippek: Amennyiben van idejük, mindenképpen érdemes még pár nappal meghosszabítani a fenti utat!

Szállodák: Bogotában kiváló 4*-os városközponti szállodába, Pereirában egy szép haciendán, Cartagenában egy szép tengerparti 4*-os szállodában. A pihenés alatt a szálloda tetszőlegesen változtatható.

Repülés: A Budapest – Lisszabon – Bogota – Pereira - Cartagena   Bogota - Lisszabon – Budapest útvonalon egy átszállással, a menetrend függvényében, A repülés alatt a légitársaság biztosít ellátást.

Szállodák: A szállodák kategóriája, stílusa szabadon választható, az általunk javasolt szállodák az út alatt 4*-os szállodák kiváló étkezéssel.

Programok: A programok tartalmazzák a belépőket a leírás szerint. A programok alatt kiváló helyi angolul beszélő idegenvezetőt biztosítunk!

Ellátás: A repülés alatt a légitársaság biztosít ellátást. Az ár tartalmazza a programleírásban megjelölt étkezéseket.

ALAPÁRAK

639 900 Ft/fő
szept. 1. - dec. 7.
159 000 Ft/fő
+ Repülőtéri illeték

Hasonló utazások, nyaralások:

Részletes napi program

1. nap Repülés / Bogota

Repülés Budapestről Lisszabonon keresztül Bogotába. Érkezéskor transzfer a szállodába, pihenés. Szállás Bogotában (2 éj)

2. nap - Bogota

Reggeli a szállodában, majd félnapos városnézés Bogotában, melynek során átfogó képet kapunk ennek a jól szervezett modern nagyvárosnak az életéből, ahol a modern elemek kiválóan keverednek a koloniális emlékekkel, hangulatos utcákkal. A programban szerepel a remek Aranymúzeum megtekintésére. Délután szabad program, séta a belvárosban.

3. nap - Pereira

Reggeli a szállodában, majd transzfer a repülőtérre, repülés Pereirába, a kávétermő területre. Érkezéskor transzfer a szállodába. Szállás Pereirában (2 éj).

4. nap - Pereira

Reggeli a szállodában, majd ellátogatunk a botanikus kertbe, ahol nagyon szépen kialakított útvonalak mentén ismerjük meg a térség őshonos fáit, sok különlegességet is rejtve. Programunk a pillangó-kertben folytatódik, akik különleges példányokkal is találkozhatunk, majd ebéd után továbbutazunk a térség legismertebb kávétermelő cégéhez, hogy teljesen közelről, gyakorlatban is megismerkedjünk a kávé előállításának teljes folyamatával. Transzfer vissza a szállodába.

5. nap - Cocora-völgy

Reggeli a szállodában, majd az egész napot a Cocora-völgyben, viaszpálmák és hegyek között töltjük. Ebéd után Salento koloniális városának színesre festett, hangulatos házai között sétálunk, jókat vásárolhatunk a helyi termékekből, majd transzfer a repülőtérre, késő este repülés Cartagenába. Transzfer a tengerparti szállodába, pihenés. Szállás Cartagenában (3 éj).

6. nap - Cartagena

Reggeli a szállodában, majd délelőtt városnézés: Cartagena koloniális emlékeinek megismerése, délután séta a városban, strandolás a tengerparton.

7. nap - Cartagena

Reggeli a szállodában, pihenés az óceán partján, vagy fakultatív programjainkon való részvétel.

8. nap - Repülés

Reggeli a szállodában, majd transzfer a repülőtérre, repülés Bogotába, majd onnan Lisszabon érintésével Budapestre.

9. nap - Repülés

Érkezés Budapestre a menetrend függvényében a késő esti órákban.