Álmai utazását keresi? Segítünk megtalálni! Kérje ajánlatunkat!

 

Rio de Janeiro - Iguazú-vízesés

Brazília-Argentína körutazás | 9 nap / 6 éj | **** szállodában | Repülővel

Brazília egy olyan ország, ahova minden ember legalább egyszer szeretne eljutni életében. A Rio jelképévé vált Krisztus-szobor és a Cukorsüveg-hegy olyan látnivalók, melyek miatt évtizedek óta méltán nyeri el a "Világ legszebb városa" címet. Ezen az úton megmutatjuk Önöknek Rio legszebb látnivalóit egy kiváló magyar idegenvezetővel, majd bemutatjuk a csodálatos Iguazú-vízesés brazil és argentin oldalát helyi angol idegenvezetőnk segítségével. Mivel novemberben már jóval 30 ºC fok felett jár a hőmérséklet és a víz sem kevesebb mint 25 ºC, ezért minden adott egy csodálatos tengerparti pihenéshez!

Az utazás foglalható: 2016. szeptember 10. - december 10.

Repülés: Budapestről egy európai átszállással Budapest- Rio de Janeiro – Iguazú – Rio de Janeiro – Budapest útvonalon.

Szállások: Kiváló ****-os szállodákban (Rióban 4*-os, első soros szállodában).

Idegenvezetés: Rióban és Iguazú-ban helyi angol idegenvezető (felár ellenében Rioban helyi magyar idegenvezető kérhető).

Az alapár tartalmazza:

 • A repülőjegyet menetrend szerinti járaton, turista osztályon
 • Belső jegyeket Rio de Janeiro - Iguazú - Rio de Janeiro szakaszon
 • Rioban reptér-szálloda-reptér transzfert
 • Rioban egész napos városnézést, belépőkkel együtt
 • Rioban 4 éjszaka szállást egy kiváló, első soros, 4*-os szállodában
 • Iguazúban a transzfert a reptér-szálloda között
 • Iguazúban 2 éj szállást reggelivel egy kiváló 4*-os szállodában
 • Iguazúban az egész napos programot a vízesés brazil és argentín oldalára.
 • Iguazúban belépőt a nemzeti park argentín oldalára
 • Iguazúban belépőt a nemzeti park brazil oldalára
 • Iguazúban a szálloda-reptér transzfert

Az alapár nem tartalmazza:

 • A repülőtéri illetéket,
 • Fakultatív programokat
 • Személyes jellegű kiadásokat (hordár, telefon stb.)

Egyéb tudnivalók:

 • Turista célból érkező magyar állampolgárok számára Brazília és Argentína vízummentesen látogatható.
 • A fenti út a jelenleg elérhető legkedvezőbb díjtétellel lett kalkulálva, ezért az árak változhatnak a szabad férőhelyek függvényében!
 • Az útlevélnek a hazaérkezéstől számított hat hónapig érvényesnek kell lennie.
 • Az ajánlat a kiadás napján érvényes devizaárfolyam alapján lett kalkulálva, azaz 295 HUF/USD árfolyamon. A részvételi díj befizetésekor a befizetés napján érvényes deviza eladási árfolyamot fogjuk figyelembe venni!
 • A programváltozás jogát a VISTA Utazási Iroda fenntartja!

ALAPÁRAK

469 900 Ft/fő
Alapár (**** szállodában)
139 900 Ft/fő
Repülőtéri illeték
14 900 Ft/fő
Jeeptúra
19 900 Ft/fő
Kirándulás Buziosban
16 900 Ft/fő
Focimeccs
27 900 Ft/fő
Történelmi városnézés
16 900 Ft/fő
Itaipu vízi erőmű (angolul)

Hasonló utazások, nyaralások:

Részletes napi program

1. nap - REPÜLÉS: Repülés Budapestről egy európai átszállással Rio de Janeiroba.

2. nap - RIO DE JANEIRO: Érkezés a kora reggeli órákban, transzfer a szállodába. Szállás Rio de Janeiro-ban (4 éj). Délelőtt pihenés a tengerparton, vagy az alábbi fakultatív programon való részvétel:

Félnapos fakultatív jeep-túra a Tijuca-őserdőbe: Maga a Tijuca-őserdő egy festői nemzeti park, mely egyben a világ legnagyobb városi esőerdeje. A természetes forrásokkal tarkított park több mint 200 madárfaj és számos kisemlős otthona. A park a helybéli cariocák kedvenc helye is egyben. 4 órás jeep-es felfedezőtúrára invitáljuk Önöket, hogy megismerhessék a Krisztus-szobor lábánál fekvő nemzeti parkot. A program a szállodából indul, oda is érkezik vissza. A programot helyi magyar idegenvezetőnk vezeti.

3. nap - RIO DE JANEIRO: Reggeli a szállodában, pihenés a tengerparton. A szoba elfoglalásáig pihenés a tengerparton, majd egész napos városnézés Rióban Rio hangulatos városrészein áthaladva indulunk fel a híres Megváltó Krisztus-szoborhoz, mely 37 méteres magasságával a város jelképe. Krisztus széttárt karjai az egész várost magához ölelik, utalva a brazilok lelkes hitére. A csúcshoz fogaskerekűvel jutunk fel, a világ legnagyobb városi parkján, a Tijuca-őserdőn át. Útközben hatalmas Morpho-pillangókat és csodás vízeséseket tekinthetünk meg. Délután folytatódik városnézésünk. A gyönyörű fekvésű Guanabara-öblön át vezet utunk egészen a 396 méter magas Cukorsüveg-hegyig. Felérve a csúcsról felejthetetlen látvány tárul elénk a Copacabanára, az Ipanemára, a festői Corcovado-hegyre és a Tijuca-őserdőre. A naplemente a Cukorsüveg-hegyen ér majd minket, így a látvány még gyönyörűbb lesz. A program után transzfer vissza a szállodába. A program tartalmazza a belépőket is. majd egész nap pihenés,  séta az óceán partján, pihenés a nap folyamán a parton.

4. nap - RIO DE JANEIRO: Reggeli a szállodában, pihenés a tengerparton, vagy válogatás az alábbi –fakultatív programjainkból: focimeccs megtekintése a Maracana-stadionban, félnapos városnézés Rio történelmi városrészében, egész napos kirándulás Buziosba ebéddel.

5. nap - RIO DE JANEIRO: Reggeli a szállodában, pihenés a tengerparton.

6. nap - RIO DE JANEIRO / IGUAZÚ: Reggeli a szállodában, majd transzfer a repülőtérre, repülés Iguazú városába, a csodálatos vízeséshez. Szállás Iguazúban (2 éj). Érkezéskor transzfer, majd pihenés, vagy zfakultatív programunkon való részvétel:

Félnapos fakultatív kirándulás az Itaipu vízi erőműhöz: Angol idegenvezetőnkkel ellátogatunk a Parana-folyóra épített Itaipu-hoz, mely a világ 2. legnagyobb vízi erőműve. Először elméletben ismertetik meg az erőmű működését, majd meg is tekinthetjük közelebbről, sőt a gáton végig is buszozhatunk. A program után transzfer vissza a szállodába.

7. nap - IGUAZÚ: Reggeli a szállodában, majd egész napos kirándulásra indulunk helyi angol idegenvezetőnkkel. A program a vízesés brazil oldalának felfedezésével kezdődik, melynek keretében megismerkedünk a több mint 275 vízesésből álló csodálatos természeti látványossággal, annak is brazil oldalával. Az ország déli részének legnagyobb nemzeti parkjában először elméletben ismerkedünk meg a területtel, majd a látogatóközpontból az őserdőn átkelve, orchideák, kolibrik társaságában elérjük a vízesést, mely Brazília és Argentína határán fekszik. A vízeséssorozat megtekintése a brazil oldalról (csodás kilátással az argentin oldalra is). A délután folyamán vízesés argentin oldalának felfedezése helyi angol idegenvezetővel: az Ördögtorok és San Martin – vízesés megtekintése közvetlen közelről. A programon más nemzetiségű turisták is részt vesznek. A programon más nemzetiségű turisták is részt vesznek, az idegenvezetés nyelve az angol. A program után transzfer vissza a szállodába.

8. nap - IGUAZÚ: Reggeli a szállodában, majd kora délután transzfer a repülőtérre, repülés.

9. nap - REPÜLÉS: Érkezés a menetrend függvényébe az európai átszállási pontra, majd onnan Budapestre. Érkezés a menetrend függvényében Budapestre.