Álmai utazását keresi? Segítünk megtalálni! Kérje ajánlatunkat!

 

Görög szigetek - Korfu, Kréta, Szantorini, Mikonosz

11 napos hajóút a Görög szigetek körül

Első nap
Elutazás Budapestről autóval vagy vonattal kora reggeli órákban. Kihajózás Velencéből a Legend of the Seas fedélzetén 17.00-kor.

Második nap
Érkezés Splitbe (Horvátország) 7.30-kor, továbbhajózás 16.00 órakor. Tartalmas napot tölthetünk el Diocletioanus császár egykori palotájának falai között: az ókori oszlopsorok között középkori lakóházak, templomok, hangulatos kávézók bújnak meg és várnak felfedezésre.

Harmadik nap
Érkezés Korfura (Görögország) 10.00 órakor, továbbhajózás 18.00 órakor. A Jón-tengerben fekvő Korfu Görögország legzöldebb szigete gyönyörű tengerpartokkal, a fővárosban hangulatos utcákkal. Felkereshetjük a Paleokastritsa türkizkék vize fölé tornyosuló kolostort, Sidari homokos tengerpartját tarkító sziklaképződményeket, Erzsébet királyné kedvelt nyári rezidenciáját, az Achilleont vagy barangolhatunk Korfu város zegzugos középkori utcáin is.

Negyedik nap
Tengeren. Ezen a napon a hajó szolgáltatásainak széles tárházát élvezhetjük. Kipróbálhatjuk a falmászást, kikapcsolódhatunk a Vitaity Day Spa-ban, a fitness központban vagy a medencék partján, de bóklászhatunk is a hajó üzletsorán.

Ötödik nap
Érkezés Chaniaba (Kréta, Görögország) 7.00 órakor, továbbhajózás 18.00 órakor. Görögország legnagyobb szigete sok látnivalót tartogat. Ha a fővárosban maradunk, akkor is tartalmasan tölthetjük a napot: a fellegvár, a bizánci falak, a templomok és a hangulatos utcák éttermei, kávézói mind felfedezésre várnak. Ha messzebbre vágyunk, a hajótársaság szervezésében érdemes kiszállni.

Hatodik nap
Érkezés Szantorinire (Görögország) 7.00 órakor, továbbhajózás 18.00 órakor. A hajó a tengeren horgonyoz, a partra folyamatosan közlekedő kishajóval tudunk eljutni. Üljünk szamárhátra és fedezzük fel Fira vagy Oia hangulatos utcáit, a képeslapokról ismert fehérre meszelt házaikkal!

Hetedik nap
Érkezés Mikonoszra (Görögország) 7.00 órakor, továbbhajózás 18.00 órakor. A hangulatos görög szigetet, a kikötőváros környékét egyénileg is felfedezhetjük, de rábízhatjuk magunkat a hajótársaság gondjaira is, ha fakultatív kirándulást preferálunk.

Nyolcadik nap
Érkezés Athénba (Görögország) 6.00 órakor, továbbhajózás 18.00 órakor. Egyénileg is kiszállhatunk, de ügyeljünk arra, hogy Pireusz Athéntól mintegy fél-egy órás autóútra található, forgalomtól függően. A hajótársaság fakultatív programjai színes választékot kínálnak Athén és környékének felfedezésére.

Kilencedik nap
Érkezés Katakolonba (Görögország) 9.00 órakor, továbbhajózás 17.00 órakor. Látogassunk el az ókori olimpiáknak otthont adó városba, Olympiába!

Tizedik nap
Tengeren. Ezen a napon a hajó szolgáltatásainak széles tárházát élvezhetjük. Kipróbálhatjuk a falmászást, kikapcsolódhatunk a Vitaity Day Spa-ban, a fitness központban vagy a medencék partján, de bóklászhatunk is a hajó üzletsorán.

Tizenegyedik nap
Érkezés Velencébe 6.45-kor. Kiszállás, majd hazautazás Budapestre vonattal vagy gépkocsival.

Az utazás hossza: 
11 nap
Kinek ajánljuk: 

A Royal Caribbean International hajótársaság az innovatív óriáshajóiról híres. Legnagyobb hajóik a 220 000 tonnás, 5400 utazót befogadni képes tengerjárók jelenleg a legnagyobbak az óceánokon. A fedélzeti szolgáltatások elképesztően változatosak, ugyanis a Royal Caribbean fantáziájának semmi sem szab határt. Ezért sikerült olyan ötleteket megvalósítani, mint a világ első fedélzeten kialakított mászófala, korcsolyapályája vagy szörfszimulátora. Ezenkívül több étterem és bár, kaszinók, medencék, spa és fitnessközpont, valamint különleges show műsorok színesítik az utazást. A hajókon a gyerekek sem unatkoznak a különböző korcsoportokra szabott változatos programok mellett.

A Legend of the Seas hajótípus 78 000 tonnás és 2076 utast képes befogadni. A Vision osztály tagjaként a fény hajóinak egyikeként ismert, ahol a napfényben úszó átriumok, a természetes fényt áteresztő üvegmennyezetek és tetőablakok jellemzőek. Idén nyáron a Földközi-tengeren egyhetes utakat teljesít.

Ennek a programnak jelenleg
nincs meghirdetett időpontja.
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

10 éjszaka szállása választott kabinkategóriában, teljes ellátás a fedélzeten, korlátozott italfogyasztás (a büféétterem nyitvatartási idejében: kávé, tea, víz, jeges tea, limonádé; vacsoránál víz, kávé, tea), a fedélzeti sportlétesítmények használata (fitness terem, medencék, sportpályák), a fedélzeti szórakoztató és ismeretterjesztő programokon való részvétel

Alapár nem tartalmazza: 

Utazás a velencei kikötőbe és haza, parkolódíj (előre foglalandó, fizetés a helyszínen: kb. 12 Euró/autó/éj), személyes kiadások (egyéb italok, wellness, telefon, stb.), ajánlott borravaló (kb. 12 USD/fő/éj), előre vagy a helyszínen fizetendő, kikötői illeték (kb. 79 000 Ft/fő), útlemondási biztosítás, amely a részvételi díj 1,5 %-a, és a baleset, betegség és poggyászbiztosítás

Kötelező költségek: 

ajánlott borravaló (kb. 12 USD/fő/éj),  kikötői illeték (kb. 79 000 Ft/fő), útlemondási biztosítás

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított egy hónapon belül már a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
egyénileg
Egyéb részletek
Szállás: 

10 éjszaka szállás belső kabinban, felár ellenében ablakos, vagy balkonos kabin is igényelgető

Étkezés: 
a részvételi díj teljes ellátást ellátást tartalmaz.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak, melynek a visszaérkezés dátumától számítva 3 hónapig érvényesnek kell lennie.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz.