Álmai utazását keresi? Segítünk megtalálni! Kérje ajánlatunkat!

 

Körutazás Izraelben

8 napos körutazás Izraelben

1. nap
Elutazás Budapestről Tel-Avivba diszkont légitársaság repülőjáratával. Érkezés után utazás autóbusszal Tel Avivba, rövid városnézés, a pezsgő fehér város, a modern Izrael megtekintése. Látogatás a Karmel piacon. Jaffában, melynek galériái, antik boltjai, éttermei és bolhapiacai számos látogatót vonzanak, séta az óvárosban, a művész negyed és a világítótorony megtekintése. Továbbutazás Haifába, vacsora és szállás.

2. nap
Reggeli után egész napos autóbuszos kirándulás, melynek során látogatás a Karmel-hegyre, ahol a Karmelita rend temploma és kolostora található. Továbbutazás Kánába, az újszövetségi menyegző helyszínére, majd, Názáretben az Angyali Üdvözlet Templomának megtekintése és látogatás Mária kútjánál. Továbbutazás a Tábor-hegyre, mely Krisztus színeváltozásának helyszíne volt. Visszautazás Haifába, városnézés, a Bahai kert és a német negyed megtekintése.

3. nap
Reggeli után elutazás a Galileai-tó szent helyeire. A kirándulás során Capernaumban látogatás Szent Péter házánál, a régi zsinagógánál és az Úr Asztala Kápolnánál, Tabghában, a kenyér- és halszaporítás csodájának helyszínének és a bizánci mozaiknak megtekintése. Továbbutazás a Nyolc Boldogság hegyére, a Ferences Kápolnához, mely a Hegyi Beszéd színhelye volt. Továbbutazás a Jordán-völgybe, a híres keresztelő hely, Yardenit megtekintése, majd visszautazás a szálláshelyre.

4. nap
Kora reggel elutazás Betlehembe. Útközben látogatás a Szent György monostornál, Jézus megkísértésének helyszínénél, majd Jerikóban, az Elisha forrásnál. Elutazás a Holt-tengerhez, fürdési lehetőség, majd továbbutazás Betlehembe,szállás.

5. nap
Egész napos városnézés Jeruzsálemben. Látogatás az Olajfák hegyén, Mennybemenetel kápolna, Miatyánk temploma, Gecsemáné-kert, ősi olajfák. Látogatás Szűz Mária sírjánál, a Nagyboldogasszony
apátságban. Majd séta a Via Dolorosán követve a Keresztút állomásait egészen a Szent Sír templomáig a Golgota hegyén.Séta a Nyugati Falnál, szabadidő, vásárlási lehetőség az óvárosi bazárban. Szállás Betlehemben.

6. nap
Látogatás a Sion-hegyen, ahol az Elszenderülés temploma, az Utolsó vacsora terme és Dávid király feltételezett sírja található. Majd utazás Ein Karembe, ahol látogatás Keresztelő Szent János templomában és a festői völgy túlsó oldalán található Erzsébet és Szűz Mária találkozásának templomában. Visszatérve látogatás Nyugat-Jeruzsálemben, a Mahane Yehuda piac és a Kneszet épületének megtekintése kívülről.

7. nap
Látogatás a Születés templomában – Jézus feltételezett születési helyén, majd kirándulás a Betlehemtől 3 km távolságra található Pásztorok mezejére. Itt jelent meg egy angyal a pásztoroknak, hogy hírül adja nekik a Megváltó születését. Transzfer Jeruzsálembe, szabad program, lehetőség az óváros ismételt felkeresésére. Szállás Jeruzsálemben

8. nap
Transzfer a repülőtérre hazautazás diszkont légitársaság repülőjáratával.

Az utazás hossza: 
8 nap
Szállás: 
szálloda
Létszám: 
minimum létszám: 35 fő
Ennek a programnak jelenleg
nincs meghirdetett időpontja.
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

Utazást az EL-AL légitársaság "UP" márkanévvel megjelölt repülőjárataival Budapest–Tel Aviv–Budapest útvonalon, 7 éjszakai szállást háromcsillagos szállodákban, félpanziós ellátást, transzfereket, kirándulásokat, városnézéseket a program szerint, baleset, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, magyar idegenvezetőt.

Alapár nem tartalmazza: 

A repülőtéri illetékeket, szervizdíjat.

Kötelező költségek: 

Repülőtéri illeték
Szervizdíj

Helyszíni költségek leírása: 

További étkezések, borravalók, személyes kiadások.

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő. Az induláshoz képest 30 napon belül már a teljes részvételi díj fizetendő!

Hátralék: 

A teljes részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Szállás: 

Az első három éjszakai szállás Haifán, a második három éjszakai szállás Betlehemben, az utolsó éjszakai szállás Jeruzsálemben lesz. Valamennyi hotel háromcsillagos besorolásnak felel meg. A végleges szálloda neveket indulás előtt kb. 3 héttel tudjuk megadni.

Étkezés: 
A részvételi díj félpanziós ellátást tartalmaz.
Vízum: 
Magyar állampolgárok turisztikai és üzleti célból évente maximum 3 hónapig tartózkodhatnak vízum nélkül Izraelben. Az országba történő belépéskor a hatóságok megkövetelik, hogy az útlevél a kiutazás napjától számítva még további hat hónapig érvényes legyen. (Belépéskor az útlevélbe való izraeli beléptetési pecsét helyett beléptetési különlapot kap a külföldi, amelyet kiutazáskor fel kell mutatni.) A beutazó útlevelében található arab vagy más muzulmán országok pecsétjei nem jelentenek beléptetési akadályt. Az ilyen pecséttel/pecsétekkel rendelkező utazók ugyanakkor alaposabb biztonsági ellenőrzésre számíthatnak.
Biztosítás: 
A részvételi díj tartalmazza a BBP-t és az útlemondási biztosítást.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára. Védőoltás nem szükséges.