Álmai utazását keresi? Segítünk megtalálni! Kérje ajánlatunkat!

 

A Kölni Karnevál

4 napos buszos utazás kölnben a karnevál idején

1. nap:
Elutazás Székesfe­hér­várról a Piac téri parkolóból reggel 4.45-kor. Bu­da­pest­ről az autó­busz 6 órakor indul a Déli pá­lya­ud­vartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyes­halom – Linz – Nürnberg út­vo­na­lon. Szállás Németországban, Frankfurt közelében (1 éj).

2. nap: Bonn (Beethoven szülővárosa), Aachen (a Frank Birodalom fővárosa)
Utazás a Rajna parti Bonnba, a Német Szövetségi Köztársaság egykori főváro­sába. A közös séta után lehe­tő­ség lesz Beethoven szülőházának meg­te­kin­té­sé­re (érdekes múzeum). A kora délutáni órákban to­vább­uta­zás Aachenbe, a Frank Birodalom császárának, Nagy Károlynak egykori székváro­sába. Az Aacheni dóm Németország egyik leg­fon­to­sabb műemléke, annak idején az ország látnivalói közül ezt az épü­let­együt­test vette fel elő­ször az UNESCO a vi­lág­örök­ségi listára. A középkorban majd 600 éven keresztül itt koronázták a német uralkodókat. Az óvárosi séta és a dóm meg­te­kin­té­se után rövid szabad program, majd utazás a Köln környéki szállodába (2 éj).

3. nap: Köln
A nap nagy részét Kölnben töltjük. Délelőtt is­mer­ke­dés a belváros ne­ve­zetes­sé­geivel, lá­to­ga­tás Né­met­ország egyik legrangosabb látnivalójában, a Kölni dómban. Késő délelőttől a „Rózsák hétfője” kar­ne­váli menetet nézzük meg. E jeles esemény alkalmából a kölni lakosság, gyermek és felnőtt egyaránt jelmezbe bújik és a karneváli parádé aktív résztvevőjévé válik. A felfokozott ünnepi han­gu­lat­ban, a változatos jelmezek, programok színes kavalkádjában a vi­dám­ság­nak jut a fő szerep.

4. nap:
Hazautazás a Frankfurt – Nürnberg – Linz – Hegyes­halom – Győr – Tatabánya út­vo­na­lon. Érkezés Buda­pest­re, majd Székesfe­hér­várra a késő esti órákban.

Az utazás hossza: 
4 nap
Szállás: 
szálloda
Ennek a programnak jelenleg
nincs meghirdetett időpontja.
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

utazást autóbusszal, 3 éj szállást, reggelis ellátást, idegenvezetést, útlemondási biztosítást.

Alapár nem tartalmazza: 

betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás, belépőjegyek.

Helyszíni költségek leírása: 

Belépődíjak, az árak tájékoztató jellegűek!
Bonn Beethoven szülőháza EUR 4,-
 

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.

Kiutazási forma: 
busz
Egyéb részletek
Szállás: 

3 éj­szaka 2-3 ágyas, für­dő­szo­bás szál­lo­dai szo­bák­ban.
Nincs éj­sza­kai bu­szo­zás.
Egyágyas felár: 20.900,- Ft

 

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz, felár ellenében lehetőség van Vacsora (3x) igénylésére 15.400,- Ft/fő áron.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak Németországba.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.