Álmai utazását keresi? Segítünk megtalálni! Kérje ajánlatunkat!

 

Velencei karnevál - Záró hétvégi kavalkád

3 napos buszos karneváli utazás Velencébe

1.nap: 
Elutazás kora hajnalban Nyíregyháza – Debrecen - Budapest útvonalon. Folyamatos utazás Szlovénián át rövid pihenőkkel, érkezés Jesolóba a szálláshelyre az esti órákban. Este séta a tengerparti sétányon, vagy a mediterrán hangulatú sétálóutcán, ahol még télen is igen mozgalmas élet zajlik.

2.nap:
Reggeli után Punta Sabbioni kikötőből behajózás Velencébe, Szt.Márk öbölbe vaporettóval. Városnézés idegenvezetéssel (Sóhajok hídja, Doge Palota kívülről, (megtekintése fakultatív egyénileg) Szent Márk tér és Bazilika, Frari templom, Utunkat a város „Váci utcáján” – a Mercerián folytatjuk, egészen a Rialto hídig). Ezt követően szabadprogram. Látványos felvonulások díszes jelmezek és zenés-táncos felvonulások tarkítják Velence legnépszerűbb rendezvényét. A díszes jelmezek és a város egyedülálló hangulata egy utánozhatatlan színházi díszlet előtt eleveníti meg számunkra a város uralkodóinak, a Dózséknak évszázadokkal ezelőtti világát. Hazautazás Punta Sabbioni kikötőjéből a késő esti órákba.

3.nap:
 
Éjszakai utazás Szlovénián át, érkezés az indulási helyre a kora délutáni  órákban.

 

 

Az utazás hossza: 
3 nap
Szállás: 
szálloda
Létszám: 
Minimális létszám: 35 fő
Ennek a programnak jelenleg
nincs meghirdetett időpontja.
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

Az utazást turista autóbusszal,  a szállást reggelivel, kísérő idegenvezetést.

Alapár nem tartalmazza: 

Az útlemondási  biztosítást, a BBP biztosítást, csoportos helyi idegenvezetőt, illetve a belépődíjakat és fakultatív programokat.

Kötelező költségek: 

Hajójegy és behajtási engedély a kikötőbe: kb. 40 €/fő.

Helyszíni költségek leírása: 

Idegenforgalmi adó, hajójegy és behajtási engedély a kikötőbe: kb. 40 €/fő. Tájékoztató jellegű belépődíjak: Frari templom 4 €/fő, Miramara kastély 12 €/fő.

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
Idegenforgalmi adó, hajójegy és behajtási engedély a kikötőbe: kb. 40 €/fő
Előleg: 

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

 A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.

Kiutazási forma: 
busz
Egyéb részletek
Szállás: 

1 éj 3*-os kategóriájú szállodában Jesoloban. Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető.

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz. Felár ellenében 3 fogásos vacsora igényelhető.
A területről: 
Az Adriai-tenger északi partvidéke, Friuli-Venezia Giulia és Veneto régiókban számos ismert nyaralóhely (Velence, Bibione, Lignano, Lido di Jesolo, Grado, Aprilia Marittima, Caorle, Porto Santa Margherita, Duna Verde, Cavallino) Hosszú homokos tengerpartok, kellemes időjárás, művészeti és kulturális kincsek. Ezenfelül sok tematikus és szórakoztató Park. A konyha művészetről nem is beszéltünk..
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.