Álmai utazását keresi? Segítünk megtalálni! Kérje ajánlatunkat!

 

Rafting hétvége Szlovéniában

Rafting hétvége Szlovéniában

Aktív kalandok a Soča folyón

Bovec egy igazi kis gyöngyszem a Júliai-Alpokban. Szlovénia egyik legkedveltebb aktív sport paradicsoma a négy évszakban. Nyáron érdemes egy rafting vagy kanyoning túrára benevezni vagy kipróbálni Európa egyik leghosszabb drótkötélpályáját. A csodás táj bármilyen szabadtéri időtöltést igazi élménnyé varázsol.

A program kezdők és haladók részére egyaránt ajánlott.

 

1. nap: Indulás egyéni utazással Szlovéniába. Ajánlott útba ejteni Bled városát, mely az ország különleges ékszerdoboza. Hajózzon át a kis szigeten található templomhoz, vagy nézze meg a lenyűgöző panorámát a vár udvarából. Továbbindulva estére a hegyekkel ölelt Bovecbe érkeznek. Szállás Bovecben.

2. nap: Délelőtt szabadon választható vadvízi program, majd délután fakultatív program keretében a térség leghosszabb drótkötél pályáján csúszhatnak. Este fakultatív folyóparti bográcsos vacsora. Szállás Bovecben. 

3. nap: Második vadvízi program a délelőtt folyamán a Soča folyón, majd indulás haza.

A program igény szerint hosszabbítható!

Háromnapos hétvége az aktív pihenés jegyében. Tegye próbára magát és szerezzen feledhetetlenül jó élményt a szlovén Soča folyón. Ha újdonságra vágyik, kiváló alkalom szakemberek vezetésével részt venni a rafting vagy éppen egy kanyoning túrán, ha pedig már tapasztalt, folytassa a sort az egyéb vadvízi élményekkel (kajak, tubing, hydrospeed). A hétvége során két alkalommal van lehetőség közelebbi kapcsolatba kerülni a kristálykék Sočával, melyhez a teljes felszerelés és szakértelem biztosított. KEZDŐKNEK IS AJÁNLOTT.
Szállás: 
szálloda
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 
  • a szállást 2 éjszakára Bovec központjában található 3*-os hotelben reggelis ellátással péntek és szombat éjszakára,
  • 2 tetszőleges vadvízi programot oktatással,
  • a teljes vadvízi felszerelést,
  • a magyar túravezetést.
Kiutazási forma: 
egyénileg