Álmai utazását keresi? Segítünk megtalálni! Kérje ajánlatunkat!

 

Repülj és vezess New York államban!

New York | Corning | Seneca-tó | Syracuse | Rochester | Niagara vízesés | Buffalo

1. nap: New York - Corning
Az autó felvétele New York-ban, majd indulás a 17/I-86-os úton a Catskill hegyvonulatok mentén Corning felé, a híres Fingers Lake régióba. Corning a régió leghíresebb látnivalóinak otthona, itt található az Üvegmúzeum (belépő az árban), a világ egyik legszebb üveggyűjteményével, melyeknek történelmi jelentőségük sem elhanyagolható. A múzeumban bepillantást nyerhet az üvegkészítés rejtelmeibe, megtekintheti ahogy a mesterek az izzó, csillámló üveggel dolgoznak és formálják azokat üveggolyóvá, vázává vagy szoborrá. A múzeumtól rövid sétával elérhető a belváros, ahol számos étterem és üzlet várja az idelátogatókat. Ha az idő engedi tekintse meg a város további káprázatos látnivalóját is.

2. nap: Corning – Seneca-tó – Syracuse – Rochester
Reggel rövid autóút vezet a Seneca-tó déli részén található Watkins Glen történelmi kis faluba, ahol remek ízek várják az érdeklődőket. Két mérföldön belül csodálatos patakok, sziklák és 19 káprázatos vízesés található, amit semmiképp nem érdemes kihagyni. A vízesések között és alatt kanyargó Gorge útvonalon szemet gyönyörködtető látványban lesz része. Északi irányba a Senaca-tó mentén található egy bortúra útvonala, mely egészen Genava bájos óvárosába vezet, ahol tovább ismerkedhet a helyi ízvilággal. Ezután indulás az államok 6. legnagyobb bevásárló és szórakoztató városába, Syracuse-ba, innen pedig New York Állam 3. legnagyobb városába, Rochester-be, mely az Ontairo-tó északi részén fekszik. Ismerkedjen az ikonikus amerikai város érdekes építészetével, gazdag kultúrájával és vibráló éjszaki életével.

3. nap: Rochester – Niagara vízesés
A nap kezdéseként látogasson el a Nemzeti játékmúzeumba – Strong National Museum of Play – (belépő az árban), mely egy gyűjteményeken alapuló interaktív múzeum. Bepillantást nyerhet a régmúlt időkbe és a játékok felfedezésének rejtelmeibe, valamint megtekintheti a nem mindennapi kiállítást, mely bemutatja a videó játékok történetét, fejlődését és még rengeteg érdekességet. Ezen felül a múzeum otthont ad a világ egyik legátfogóbb játék és baba gyűjteményének is. Rochester másik kihagyhatatlan látnivalója a KODAK által alapított George Eastmann Múzeum, ahol híres fotográfiai és mozifilm elemeket tekinthet meg. A nap tökéletes befelyezéseképp pedig látogasson el a káprázatos Niagara vízeséshez, élvezze Rochester kulináris kínálatát és kulturális látványosságait. Akár biciklivel is felfedezheti a környező falvakat az Erie csatorna mentén.

4.nap: Niagara vízesés – Buffalo
A mai napon fedezze fel a Niagara vízesés egyedülálló szépségét és az izgalmas helyi látványosságok sokaságát. A Niagara Falls State Parkban lehetősége lesz megcsodálni a káprázatos természeti jelenséget minden szögből, legyen szemtanúja ahogyan az intenzív víz-zuhatag aláhull. Látogassa meg a színházat, vegyen részt egy izgalmas hajókiránduláson, vagy készítsen remek képeket a megfigyelő toronyból. Miközben bejárja Niagara legszebb részeit, lehetősége van egy finom ebéd elfogyasztására a vízesés mellett található zenei témájú étteremben, a híres Hard Rock Café-ban. Mielőtt búcsút intene a Niagara vízesésnek térjen be egy-egy divatüzletbe, melyek általában hatalmas akciókkal várják a vendégeket. A felejthetetlen napot koronázza meg Buffalo városával, majd térjen vissza a repülőtérre és adja le a bérautót. 

 

Az útvonalak kérés szerint módosíthatók!

Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 
  • a szállást középkategóriás szállodákban, 3 éjszakára, kétágyas szobában, ellátás nélkül,
  • az alapkategóriás bérautót 4 napra, 
  • a hasznos információkat tartalmazó welcome hátizsákot az első szálláshelyen,
  • az angol nyelvű asszisztenciát az út során,
  • az (angol nyelvű) üdvözlő hívást az első napon.
Alapár nem tartalmazza: 
  • a kiutazás költségeit,
  • a személyes kiadásokat,
  • az ellátást,
  • az üzemanyag költséget,
  • a parkolási és útdíjakat.
Kiutazási forma: 
egyénileg