Álmai utazását keresi? Segítünk megtalálni! Kérje ajánlatunkat!

 

Csoportos hétvégi utazás Barcelonába

Csoportos hétvégi utazás Barcelonába

Magyar idegenvezetővel

Barcelona sokak kedvence. A katalán főváros annyi látnivalót tartogat, hogy akár több hetet is eltölthetnénk itt. Repüljünk vissza az időben és barangoljunk az óvárost alkotó gótikus negyed sikátoraiban, merüljünk el a sokszínű Ramblas sétány forgatagában, majd ugorjunk az időben és fedezzük fel Antonio Gaudí XX. századi remekműveit. Járjuk be az 1992-es olimpiai játékok színhelyeit, sziesztázzunk egyet és élvezzük ki a napsütést a tengerparton, vagy akár vegyünk részt egy izgalmas focimeccsen. A katalán főváros sokszínűsége és egyedisége mindenkit rabul ejt, és kellemes éghajlatával egész évben csábítja a látogatókat. Tehát ha még nincs programja május közepére, ne habozzon az utazást Önnek szervezzük!

Az út kiemelkedő értékei:

 • Utazás közvetlen járatokkal
 • Autóbuszos-gyalogos városnézés Barcelonában
 • Kiváló helyismerettel rendelkező magyar idegenvezető
 • Színvonalas fakultatív programok

Szállás a belváros közeli, háromcsillagos Ronda Lesseps hotelben. A fürdőszobás, légkondicionált szobák tévével, telefonnal és széffel felszereltek és wifihozzáférés is biztosított a vendégek részére. A közvetlen belváros metróval negyed óra alatt elérhető.

Programok:

május 19., péntek:

Elutazás Budapestről Barcelonába közvetlen repülőjárattal (06:05-08:40). Transzfer a központba, majd autóbuszos városnézés, fontosabb megállók: Plaça Espanya, Casa Mila, Casa Battló, Gótikus negyed a Ramblával, La Boqueria piac, Sagrada Familia, Güell park, Diadalív, Kolumbusz-szobor. A városnézés belépőjegyeket nem tartalmaz. Délután a szállás elfoglalása, majd szabad program.

május 20., szombat

Reggeli a szállodában, majd szabad program, fakultatív programlehetőséggel: Barcelona Múzeum- és stadiontúra (csoportos fakultatív program, utazás tömegközlekedéssel): 30 EUR/felnőtt, 20 EUR/gyermek. A múzeumban végigélhetjük a több mint 100 év történelmét, megtekinthetjük az egyedülálló trófeagyűjteményt, relikviákat találhatunk a régi világsztároktól és napjaink csillagaitól egyaránt. Bejárhatjuk az üresen is impozáns stadion lelátóit és öltözőit, még a kispadra is leülhetünk egy fotó erejéig, zárásképpen pedig az ajándékboltban gondolhatunk az otthon maradottakra vagy saját magunkra.

május 21., vasárnap

További ismerkedés a várossal, javasolt látnivalók: a tengerparton található tengeri akvárium, Montjuïc és az Olimpiai Stadion, látogatás a Picasso-, és/vagy a Miró Múzeumban. Fakultatív programlehetőség: Látogatás a Sagrada Familiában (csoportos fakultatív program, utazás tömegközlekedéssel): 35 EUR/felnőtt, 30 EUR/gyermek. Barcelona legismertebb jelképét kívülről már megtekinthettük utunk során, itt az idő, hogy belülről is csodájára járjunk. A város legismertebb szülöttje, Gaudi által megálmodott szentély szinte forradalmasította korának építészetét semmi addigihoz nem hasonlítható látásmódjával, forma- és színvilágával. Alig várjuk, hogy elkészülte után is láthassuk úgy 2026 téjékán.

május 22., hétfő

Reggeli után szabad program, fakultatív programlehetőséggel: Kirándulás Montserratba (csoportos fakultatív program) : 40 EUR/felnőtt, 30 EUR/gyermek. Katalónia egyik legnépszerűbb kirándulóhelye a Barcelonától 40 km-re található Montserrat, ahol a lélegzetelállító környezetben, elképesztő mélységek és magasságok között elterülő bencés kolostort tekintjük meg, ahol a szerzetesek féltve őrzött kincsének, a fekete csodatévő Szűz Mária szobornak a segítségét is kérhetjük. Délután transzfer a repülőtérre, majd hazautazás Budapestre (16:55-19:35).

Választható felárak:

 • Feladott poggyász felára (max. 15 kg) 18 400 Ft /db
 • Nagyméretű kézipoggyász felára (max. 56x45x25 cm) 7 000 Ft /db
 • Utasbiztosítás köthető irodánkban!
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 
 • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Barcelona útvonalon
 • Utasonként egy kézipoggyász (max. 42x32x25 cm)
 • Három éjszaka szállás a háromcsillagos Ronda Lesseps szállodában, kétágyas szobákban
 • Büféreggeli a szállodában
 • Autóbuszos-gyalogos városnézés Barcelonában
 • Különbuszos repülőtéri transzferek Barcelonában
 • Magyar nyelvű csoportkíséret az utazás teljes időtartama alatt
Alapár nem tartalmazza: 
 • Repülőtéri illetékek és adók: 29 000 Ft/fő
Kiutazási forma: 
repülő