Álmai utazását keresi? Segítünk megtalálni! Kérje ajánlatunkat!

 

Európai borhajóút - Franciaország, Spanyolország, Portugália

13 napos hajóút Európa híres borvidékeire

Első nap
Elutazás Budapestről Londonba közvetlen járattal, majd szervezett transzfer a Harwich-i kikötőbe. Kihajózás a Celebrity Infinity-nel 17.00 órakor órakor.

Második nap
Érkezés Le Havre-ba (Franciaország) 7.00-kor. A szemet gyönyörködtető Le Havre nyüzsgő kikötőváros, világörökséghez méltó építészeti remekművekkel. Az első normann település az impresszionizmus bölcsője, melyet múzeumának gazdagsága tükröz. Legfontosabb látnivalók: modern városmag, két kilométeres tengerpart, kikötő, Malraux múzeum, Notre-Dame katedrális, kaszinó, közkert és kilátóhelyek.

Harmadik nap
Fakultatív kirándulások keretében lehetőség nyílik a finom normandiai sajtok és a Calvados nevű alma brandy megkóstolására, miközben Pays d'Auge vidékével ismerkedünk. Elutazás Le Havre-ból (Franciaország) 21.00 órakor.

Negyedik nap
Tengeren. Ezen a napon a hajó szolgáltatásainak széles tárházát élvezhetjük. Vegyünk részt egy borkóstolón, pihenjünk egy jó könyvvel a medencék partján, merüljünk el a kitűnő Aqua Spa wellness központ szolgáltatásaiban!

Ötödik nap
Érkezés Le Verdon/Bordeaux-ba (Franciaország) 8.00 órakor. A bor világvárosának tartott Bordeaux a világörökség részeként elismert műemlékeivel, kiváló konyhaművészetével és ezernyi boltjával várja a turistákat. Sétáljunk egyet az óváros utcáiban, nézelődjünk a kézműves portékáktól a luxusmárkákat hirdető boltok sokaságában, majd kóstoljuk meg a helyi finomságokat egy hangulatos étteremben, cukrászdában.

Hatodik nap
Fedezzük fel Medoc, Margaux vagy Saint Emilion szőlőskertjeit a hajótársaság fakultatív programjainak keretében! Elutazás Le Verdon/Bordeaux-ból (Franciaország) 18.00 órakor.

Hetedik nap
Érkezés Bilbaóba (Spanyolország) 7.00 órakor. Bilbao Baszkföld legnépesebb és legjelentősebb városa, a baszkok nemzeti fővárosa. Legismertebb látnivalója, a Guggenheim-múzeum mellett, a sikeres Athletic Bilbao labdarúgóklubjáról és a 2006-ban az UNESCO által Világörökség részévé nyilvánított Vizcaya-hídról is híres.

Nyolcadik nap
Napközben a világhírű Rioja klasszikus vörösborával ismerkedhetünk. Elutazás Bilbaóból (Spanyolország) 15.00 órakor.

Kilencedik nap
Érkezés Vigoba (Spanyolország) 12.00 órakor, indulás 20.00 órakor. Galícia legnagyobb városa halászatáról, ételeiről, kulturális és éjszakai életéről ismert. Fakultatív kirándulások keretében megismerkedhetünk az albarino szőlőfajtából készített aromás galíciai fehérborral.

Tizedik nap
Érkezés Liexoes/Portoba (Portugália) 7.00 órakor, indulás 18.00 órakor. Sétáljunk az UNESCO által védett kikötői negyedben, másszuk meg Portugália legmagasabb tornyát, a 76 méter magas Clérigost, vagy kóstoljuk meg a finom portói borokat és helyi lágy sajtkülönlegességeket. Fakultatív program során pedig betekintést nyerhetünk a portói keverésének és érlelésének folyamatába, illetve a szárazföld belsejében megismerkedhetünk a Vinho Verdei-i vagy a Douro-i régió boraival.

Tizenegyedik és tizenkettedik nap
Tengeren. Ezen a napon a hajó szolgáltatásainak széles tárházát élvezhetjük. Vegyünk részt egy borkóstolón, pihenjünk egy jó könyvvel a medencék partján, merüljünk el a kitűnő Aqua Spa wellness központ szolgáltatásaiban!

Tizenharmadik nap
Érkezés Harwichba 7.00 órakor, szervezett transzfer a kikötőből a repülőtérre. Hazautazás Londonból Budapestre közvetlen járattal.

Az utazás hossza: 
13 nap
Kinek ajánljuk: 

Nyaraláskor az ember különlegességre vágyik. A Celebrity Cruises hajói ennek megfelelően túlszárnyalják a szárazföldi hoteleket. A díjnyertes flotta valamennyi tagjánál megtaláljuk a tágas és igényes tereket, a kényelmes, minden igényt kielégítő kabinokat, a valódi gasztronómiai élményeket nyújtó éttermeket, az Aqua Spa wellness központ kezeléseinek széles tárházát és a minden részletre odafigyelő, udvarias személyzetet.

A Celebrity Infinity a Celebrity Cruises egyik gyöngyszeme, a visszatérő utasok kedvence. A 2011-ben átalakított hajón olyan újítások jelentek meg (pl. kabinoknál, éttermeknél, bároknál), amelyek még inkább tükrözik a hajótársaság elkötelezettségét a világszínvonatú szolgáltatások iránt.

Ennek a programnak jelenleg
nincs meghirdetett időpontja.
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

Repülőjegy Budapest-London-Budapest útvonalon közvetlen járattal, oda-vissza transzfer a repülőtér és a kikötő között, 12 éjszaka szállás belső kabinban, teljes ellátás a fedélzeten, korlátozott italfogyasztás (a büféétterem nyitvatartási idejében: kávé, tea, víz, jeges tea, limonádé; vacsoránál víz, kávé, tea), a fedélzeti sportlétesítmények használata (fitness terem, medencék, sportpályák), a fedélzeti szórakoztató és ismeretterjesztő programokon való részvétel

Alapár nem tartalmazza: 

Személyes kiadások (egyéb italok, wellness, telefon, stb.), kötelező borravaló (kb. 12 USD/fő/éj), előre vagy a helyszínen fizetendő, repülőtéri illeték (kb. 39 000 Ft/fő), kikötői illeték (kb. 99 000 Ft/fő) útlemondási biztosítás, amely a részvételi díj 1,5 %-a baleset, betegség és poggyászbiztosítás

Kötelező költségek: 

kötelező borravaló (kb. 12 USD/fő/éj), repülőtéri illeték (kb. 39 000 Ft/fő), kikötői illeték (kb. 99 000 Ft/fő) útlemondási biztosítás

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított egy hónapon belül már a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Szállás: 

12 éjszaka szállás belső kabinban, felár ellenében ablakos, vagy balkonos kabin is igényelgető

Étkezés: 
a részvételi díj teljes ellátást ellátást tartalmaz.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak, melynek a visszaérkezés dátumától számítva 3 hónapig érvényesnek kell lennie.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz.