Álmai utazását keresi? Segítünk megtalálni! Kérje ajánlatunkat!

 

Városnézés Egyénileg Madridban **

3 napos városlátogatás Madridban 2*

1.nap - Budapest, Madrid
Elutazás menetrend függvényében Budapestről Madridba. Utazás a szállodába egyénileg, a szobák elfoglalása. Erre a napra javasoljuk a város legszebb tereinek (pl. Plaza Mayor - Főtér, Puerta del Sol - A Nap kapuja) felfedezését egy kellemes séta körében, este pedig ismerkedhetünk a spanyol kultúrával egy flamenco-show keretein belül.

2.nap - Madrid
Reggeli után keressük fel a város leghíresebb múzeumait (Prado, Szépművészeti Múzeum, Tyhssen-Bornemissza Múzeum), ebédünket fogyasszuk el egy kellemes piknik keretein belül a város gyönyörű parkjainak egyikében, délután pedig sétáljunk a Királyi Palota valamint a Cibeles díszkút körül. Este feltétlenül térjünk be az egyik "tapas" étterembe.

3.nap - Madrid, Budapest
Reggeli után szabadprogram, majd a menetrend függvényében utazás egyénileg a repülőtérre, hazautazás Budapestre menetrend szerinti járattal.

A városlátogatás programja tetszőleges indulással és időtartamra foglalható!

Az utazás hossza: 
3 nap
Szállás: 
szálloda
Létszám: 
min. 2 fő
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

a repülőjegyet, a szállást 2 éjszakára 2*-os szálloda kétágyas szobáiban reggelis ellátással valamint személyenként 1 db kézipoggyászt. Várható szálloda: Hotel Infanta Mercedes** Madrid. A repülőjegy foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért bizonyos dátumok esetén a részvételi díj emelkedhet. A repülőjegy kiállítás után nem módosítható és nem mondható le.

Alapár nem tartalmazza: 

Repülőtéri illetéket (változhat!), közlekedő útlemondási biztosítást (1,4 %), BBP biztosítást, transzfert (repülőtér - szálloda - repülőtér útvonalon foglalható), fakultatív programokat, üdülőhelyi díjat (kb. 2,5 EUR/fő/éj), egyéb étkezéseket.

FONTOS! Ryanair légitársasággal történő utazás esetén a nagyméretű kézipoggyász csak abban az esetben vihető fel a fedélzetre, ha az elsőbbségi beszállás előre befoglalásra kerül, amennyiben nem, úgy a kézipoggyászt felár megfizetése nélkül, azaz térítésmentesen fel kell adni a csomagtérbe a beszállókapunál (elsőbbségi beszállás díja: 2.500 Ft/fő/irány)

Kötelező költségek: 

Repülőtéri illeték
Útlemondási biztosítás
idegenforgalmi adó

Helyszíni költségek leírása: 

idegenforgalmi adó

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
kb. 2,5 EUR/fő/nap
Várható költőpénz szükséglet: 
150-200 EUR/fő
Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.

Induláshoz képest egy hónapon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Szállás: 

Elhelyezés 2 éjszakára 2* szálloda kétágyas szobáiban.
Várható szálloda: Hotel Infanta Mercedes** Madrid

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő BBP biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére. Amennyiben a foglalással egyidőben, a kötelező útlemondási biztosítás megkötése mellett teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megkötésére is sor kerül, akkor az útlemondási biztosítás önrészmentes; ellenkező esetben 20% önrészt tartalmaz.
Egészségügyi tudnivalók: 
Védőoltásra nincs szükség. Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az egészségügyi előírásokról helyi partnereink megkérdezése alapján adtunk tájékoztatást. Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot (Budapest, IX. Gyáli u. 3/a). Telefon: (0036) (1) 476-1364, honlap: www.oek.hu
Fakultatív doboz

Kabinos felvonó 3 900.- Ft (2014. OKTÓBER VÉGÉIG)
Az egyetlen módja, hogy Madrid fölött utazzon a szenzációs libegő. Élvezze madártávlatból az összes látványosságot és tájképet Spanyolország fővárosában, miközben az audio kommentátort hallgatja. Az út Parque del Oeste-tól  Parque del Oeste-ig tart, ahonnan egy kávézó teraszáról fürkészheti a tájat. A kaland az Arguelles metróállomás közelében, a Paseo del Pintornál veszi kezdetét, majd átkel a Manzanares folyón és hegymászó magasságban emelkedik a Casa de Campo park fölé. Olyan nevezetességek láthatóak, mint a Plaza de España és Debod egyiptomi temploma, amely egy teljesen más szemszögből észlelhető. További érdekességek közé tartozik a Parque del Oeste a híres rózsa kertjével, a 231 méter magas Torrespaña kommunikációs torony, a Királyi palota, az Almudena katedrális és a San Antonio de la Florida kápolna. A röppálya kb 2,5 km (1,5 mérföld) hosszúságú, valamint a sikló nem több, mint 40 méter (131 láb) a föld felett. Jelenleg 80 kabin van használatban, melyekben egyszerre hat utas foglal helyet. A Casa de Campo állomáson látogasson el az étterembe vagy a bárba, és élvezze a lélegzetelállító panorámás városra nyíló kilátást. Pihenjen a teraszon, miközben élvezi a frissítő italát, fagylaltját vagy talán csak a csésze kávéját.
Találkozó/induló hely: Paseo del Pintor Rosales.
Nyitás: 11:00 vagy dél, az évszaktól függően
Zárás: 16:00-tól 21:00-ig, az évszaktól függően
Nyelvek: Angol és spanyol

Hop on hop off városnéző buszjegy 1 napos
Felnőtt: 7 900.- Ft
Gyerek (0-6 év): ingyenes
Gyerek (6-15 év): 3 900.- Ft
Hop on hop off városnéző buszjegy 2 napos
Felnőtt: 9 900.- Ft
Gyerek (0-6 év): ingyenes
Gyerek (6-15 év): 4 900.- Ft
Ismerje meg Madridot a saját testreszabott tempójában mindenféle sietség vagy szóváltás nélkül, s szálljon fel az emeletes buszra, amely festői túrát garantál utasainak. A tetején nyitott emeletes buszról panorámás kilátás nyílik Spanyolország élettel teli és izgalmas fővárosára. Ez a hop on-hop off túra, amely teljes rugalmasságot biztosít a fel-és leszálláshoz, melyet annyiszor megtehet ahányszor csak kívánja. Szabadidejében fedezze fel a várost a már megvásárolt jeggyel -amivel más útvonalon közlekedő buszra is felszállhat- és tudjon meg többet Madrid történelméről egy kényelmes audio fejhallgató rendszer segítségével, amely 14 nyelven elérhető. Különböző útvonalak közül választhat, melyek a történelmi és a modern Madrid bemutatását tartalmazzák. A túra elvezeti az elegáns terekhez és a Habsburg Madrid barokk épületeihez, a széles nyüzsgő sugárutakhoz és az álmos terekhez, ahol az idő mintha megállt volna, így látva meglepő, hogy mégis milyen modern metropolisszá vált Madrid. A buszok a legmodernebb technológiával felszereltek, kényelmet és teljes körű túrát nyújtva utasainak. Továbbá mindenkinek jár egy térkép, egy megállókat tartalmazó útikönyv, valamint egy kedvezményekre feljogosító füzet, melyek a város területén számos üzletben beválthatók. A szolgáltatás gyakorisága az évszaktól függ, a buszok rendszeresen 15 percenként közlekednek. Minden bizonnyal ez a legegyszerűbb és legvonzóbb módja, hogy feltérképezze Madridot.
Találkozó/felszálló pont: Minden megállónál. Időtartam: Minden túra hozzávetőlegesen 80 percig tart. A jegy egy napig érvényes. Minden megállónál.
Nyitás:A buszok 09:00-től 22:00-ig közlekednek március és október között, az év többi részében 10:00-től 18:00-ig
Nyelvek: Audioguide spanyolul, angolul, franciául, németül, olaszul, portugálul, hollandul, oroszul, japánul, mandarinul, arabul, katalánul, baszkul és galíciaiul.

Tablao Flamenco La Quimera 11 900 Ft
Csatlakozzon hozzánk a flamenco világát megismerő utazásra Cafetin La Quimerába, amely az egyik leghitelesebb madridi helyszín. A legendás Tablao nem csak a minőségéről, a zenéről és az ételről híres, hanem arról, hogyan kerülték el a reklámot és műanyag arculatot amely manapság elterjedt Spanyolországon kívül. Biztosan nincs még egy hely, ahol jobban élvezné a hagyományos madridi pörköltet (cocido Madrileño), mint a La Quimera. A Tablao életét sajátos szabályok és szokatlan világkép határozza meg - csak egy igazság létezik: flamenco és pörkölt. Nincsen fejlett technológia vagy pótléknak szánt dekoráció, itt csak az ének, a tánc, a gitár és a taps számít. Még a pincérek is ismerik, hogyan kezdjenek bele a cante jondo-ba, amely még ma is a legtisztább és legalaposabb formája flamenco éneknek. Ez a zene a mélyből, szívből és lélekből szól; nincs forgatókönyv, nincs koreográfia - csak szenvedélyes előadás. Ez egy igazi flamenco élmény, ahol az improvizáció, érzelem és az érzés játszik szerepet, amit az andalúziaiak duende-nek (varázslatnak) hívnak. La Quimeraban érezni fogja a szenvedélyt, és értékelni a nyers és erőteljes zenei érzelmi világát. Figyelje meg az előadók arckifejezéseit melyeken minden izom mozog, és első kézből, hogy előadásuk miképp csap át egy frenetikus őrületbe, ahonnan csak a flamenco szabadíthatja ki őket.
Találkozó/felszálló pont No.34 Calle Sancho Davila.
Időtartam: Körülbelül 90 perc
Kezdés: 20:00 és 22:00 szombatonként, 14:30 vasárnaponként.
Nyelvek: Angol és spanyol
Amit tartalmaz: Menü, Italok, Belépők

Madrid Zoo Aquarium
Felnőtt: 8 900.- Ft
Gyerek (0-3 év): ingyenes
Gyerek (3-7 év): 6 900.- Ft
Látogassa meg egyenesen az állatkertet, ahol négy különböző vadasparkot talál egyazon a helyen: állatkert, akvárium, delfinárium és madárház. Helyszíne Casa del Campo, amely mindössze 300 méterre helyezkedik el a madridi vidámparktól. Az állatkert akváriumát a világ egyik legfontosabb létesítményének tartják, mind az ott élő fajok számára, mind pedig a folyamatos kutatási és megőrzési munkák miatt. 1972-es megnyitása óta mesés széleskörű alternatívái több mint 20 hektárra terjedtek ki, mellyel az egyetlen olyan európai állatkerté vált, ahol 4 különböző állatfarm található egy helyen. A komplett állatkert magába foglalja az öt kontinens több mint 500 faját, 6000 mintapéldányát, beleértve a frissen érkezett tüneményes koalákat, bengáli tigriseket és a legkorszerűbb Gorilla Land létesítményt. Az akvárium a trópusi tengeri életre szakosodott s több mint 2 millió liter tengervizet tartalmaz, amely 200 fajt ölel fel, köztük cápákat és Európa egyik legszebb korall gyűjteményét. Spanyolországban egyedülálló a delfinárium, amely akár 3000 vendég befogadására is képes. Élvezze az intelligens és barátságos delfinek lenyűgöző közelségét, míg a madárházban a szabadon repülő ragadozó madarakat és más egzotikus fajok kiállítását csodálhatja. A park extra lehetőségeket kínál, hogy megtaláljon mindent amire szüksége van a relaxáláshoz és saját elemeinek felöltéséhez. A fiatalok és a kevésbé fiatalok is óhatatlanul jól szórakoznak.
Találkozó/induló pont: Menjen az állatkert akváriumának irodájához (Casa de Campo, s/n: National V - Exit 5A ), hogy beváltsa a voucherét jegyre.
Időtartam: 3 óra
Nyitás: 10:30 vagy 11:00, a naptól vagy hónaptól függően
Zárás: 18:00 órától 21:00-ig, a naptól vagy hónaptól függően
Nyelvek: Audioguide spanyolul vagy angolul
Találkozóhely: Casa de Campo, s/n
Amit tartalmaz: Belépők

Warner Park 14 900 Ft
Töltsön el egy vidám napot a Madridban található Warner Bros Parkban. Megtapasztalhatja az adrenalint és a rohanást, de emellett rengeteg nyugodt családi attrakcióra is rátalálhat, például az élő adásokra. Mitöbb, lehetősége nyílik, hogy találkozzon kedvenc Warner Bros. karaktereivel. Összefuthat Tapsi Hapsival, Csőrikével, Dodó Kacsával és a többi kedvelt mesehőssel. A park különböző tematikájú zónái élményt nyújtanak az egész család számára. Tesztelje lövészi tudását a Vadnyugaton, vagy őrüljön meg Gotham Cityben és vezesse az egyik hóbortos autót olyan gyorsan amennyire csak tudja, akár vezetői engedély nélkül. Bátran merészkedjen be a Kísértet Hotelbe s csatlakozzon Isabel esküvőjére aki örökké csak a vőlegényét várja. Garantáltan hátborzongató élmény lesz egy életre. Szálljon fel a Tom és Jerry hullámvasútra, ezen a 360 méteren biztosan ökölbe szorítja kezét az egész család, miközben a rajzfilm tagjának érezheti magát. Ezt követően a kedvenc Looney Tunes mesehőse vár Önre, hogy közös fotót készítsenek. Találkozhat Csőrikével, Dodó Kacsával, Sylvesterrel, Tazmán Ördöggel és a többiekkel. Notthinghamben felfedezheti Robin Hood legendáját. A parkban történő menetelések között tartson szünetet valamely étteremben ahol feltöltődhet és a legjobb mediterrán konyhával, grillezett csirkével és marha hamburgerrel várják. Egy felejthetetlen nap az egész család számára.
Találkozóhely: Ctra. M-301, Km. 15,500 San Martin de la Vega
Nyitás: 11:30
Zárás: A dátumtól függően 19:00, 21:00 vagy 22:00
Fontos 100 cm alatti gyermekeknek a belépés ingyenes.
Helyszín: San Martín de la Vega
Cím/Találkozóhely: Carretera M - 301, 0 km 15
Amit tartalmaz: Belépők

Bernabéu tour - Real Madrid museum tour
Felnőtt: 7 900.- Ft
Gyerek (0-4év): ingyenes
Gyerek (5-14 év): 5 900.- Ft
Látogassa meg a mitikus Santiago Bernabeu Stadiont a saját tempójában, ismerkedjen meg minden zuggal és repedéssel, a fényképeken vagy TV-ben látott legendával. Sietség nélkül szánja rá minden idejét erre az élményre. A Real Madrid szurkolók legvadabb álma teljesül ezen az úton, amely a panoráma kilátású a negyedik sorból kezdődik. Lehetősége nyílik, hogy részt vegyen egy exkluzív túrán a stadion körül, és meglátogassa azokat a helyeket, amiket általában elzárva tartanak a rajongóktól. Sétáljon le az öltözőkhöz vezető alagúton, üljön le a padra és próbálja elképzelni, milyen érzés lehet vezetőként nézni a játékot. Lépjen rá a pályára és nézze meg az igazgatók elkülönített ülőhelyét. Az igazgatók helye a legexkluzívabb terület a Santiago Bernabeu Stadionban, ahol mindkét csapat tisztviselői, méltóságok és különleges vendégek foglalnak helyet. Ez részben az a térség is, ahol a Real Madrid kapitányai számos trófeát nyertek a csapat jeles történetében. Tekintse meg a hivatalos múzeumot, melyben a Real Madrid szenzációs pillanatait ünneplik, s utazzon vissza a csapat múltjába, hogy jobban megismerje a klub eddigi győzelmeit. A múzeum kiállítása az igaz rajongók számára kihagyhatatlan. A túra végén vásárolhat a klub szuvenír boltjában.
Találkozóhely: No.1 Avenida de Concha Espina1
Időtartam: Körülbelül 90 perc
Kezdés/Nyitás: Hétfőtől szombatig 10:00, vasárnap és ünnepnapokon 10:30
Zárás: Hétfőtől szombatig 19:30, vasárnap és ünnepnapokon 18:30
Helyszín: Madrid
Cím: Concha Espina, 1
Amit tartalmaz: Belépők