Álmai utazását keresi? Segítünk megtalálni! Kérje ajánlatunkat!

 

Srí Lanka körutazás tengerparti pihenéssel - 12 nap/10 éj

7 éjszakás körutazás 3 éjszakás tengerparti nyaralással

1. nap: Repülés átszállással Colombóba.

2. nap: Érkezés Colombo nemzetközi repülőterére, transzfer Negombóba, pihenés.

3. nap: Reggeli után utazás Sigiriyába, egy letűnt civilizáció, Kassapa királyságának fellegvárába. A sziklák tetején található erődből csodálatos a kilátás a környező őserdőkre.

4. nap: Reggeli után Anuradhapura felfedezése, mely az ország középkori fővárosa volt. Az UNESCO világörökségének részét képező egykori város falai között ma is sztupák, Buddha szobrok, faragványok és hindu szobrok, öntözőcsatornák mutatják az egykori gazdagságot. Utazás Polonnaruwából Sigiriyába, délután fakultatív elefánt-szafari.

5. nap: Reggeli után Dambulla meglátogatása, melynek történelme az időszámításunk előtti első századig nyúlik vissza. Barlangtemplomai számos rajzot és festményt őriznek a 150 Buddha szobor mellett. Dambullából Mataléba megyünk, ahol a fűszerkertek megtekintése után Kandy felé vesszük az irányt. A tóparti város kézműves termékeiről, bazárjáról, drágakő múzeumáról ismert.

6. nap: Reggeli után a pinnawalai elefánt árvaházba vezet az utunk, ahol 1975 óta elefántok százai leltek menedéket. A szerencsések az etetést és a fürdetést is megnézhetik. Délután a ceyloni tea fellegvárába, Nuwara Eliyába érkezünk, ahol megismerkedhetünk a teakészítés folyamatával, majd feltérképezhetjük Srí Lanka legnépszerűbb magaslati üdülőhelyét.

7. nap: Ma érkezünk meg a majdnem 1260 km2-es Yala Nemzeti Parkba, ahol egy szafari keretében nyílik lehetőség a gazdag állatvilág megtekintésére. A sokféle fajtát felvonultató madárvilág mellett elefántok, sakálok, lajhármedvék és leopárdok is előfordulnak.

8. nap: Reggeli után indulás Galléba, mely a déli rész legnagyobb városa. A klasszikus holland építészet nyomait viseli magán, mely érdekes ötvözetet alakított kis a délkelet-ázsiai építészeti stílusjegyekkel. A város megtekintése után transzfer Bentotába a tengerparti szállodába.

9-10. nap: Pihenés a tengerparton.

11. nap: Transzfer Colombóba, délután városnézés egyénileg. Pihenő a szállodában, majd transzfer a repülőtérre az éjszakai órákban. Repülés Budapestre átszállással.

12. nap: Érkezés Budapestre.

Az ár a szabad kapacitások függvényében változhat. Indulás bármely nap lehetséges. Az útvonal igény esetén módosítható és hosszabbítható.

Min. létszám: 2 fő.

Az ár tartalmazza:

 • a repülőjegyeket és a transzfereket
 • a körutazást angol nyelvű idegenvezető-sofőrrel és légkondicionált autóval
 • a körút során a szállást félpanzióval 3*-os kategóriában kétágyas elhelyezéssel
 • a belépőt Kandy-ben, Dambullában, Sigiriyában, Polonnaruwában, Pinnawalában, Yalában és Galléban
 • a 3 éj szállást kétágyas elhelyezéssel és félpanzióval a tengerparti hotelben

Az ár nem tartalmazza:

 • a repülőtéri illetéket (kb. 99 900 Ft/fő)
 • a videó- és kameraengedélyeket
 • a további étkezéseket
 • az egyéb személyes kiadásokat
 • a borravalókat
 • a főszezoni felárat (júl. 16-31.: 30 800 Ft/fő és aug. 1-31.: 51 400 Ft/fő)
Fedezze fel Ön is Srí Lanka egyedülálló történelmi nevezetességeit, csodás természeti látnivalóit, és pihenje ki az út fáradalmait egy tengerparti hotelben!
Az utazás hossza: 
12 nap/10 éj
Szállás: 
szálloda

További olvasnivalók

Ár & Jelentkezés
Kiutazási forma: 
repülő