Álmai utazását keresi? Segítünk megtalálni! Kérje ajánlatunkat!

 

Tavaszi felfrissülés a Karos Spa-ban

Bringanapok a Karos Spa-ban - Hotel Karos Spa****+ - Zalakaros

Nevezzen és nyerjen! Válassza idén a Hotel Karos Spa-t pihenése helyszínéül! S hogy miért is? Mert azok között, akik a szállodában foglalnak szállást a verseny idejére és regisztrálnak a Tour De Zalakaros valamelyik távjára, június 16-án (pénteken 10:00-kor) kisorsolnak egy szerencsés nyertest, akinek szállását a Hotel Karos Spa fizeti.
A területről: 
A Kis-Balatontól délre, festői környezetben a zalai dombok között fekszik hazánk egyik legvirágosabb fürdőhelye: Zalakaros, mely bármely évszakban remek kikapcsolódást nyújt. A város nevezetességeit egy kisvonatról is megtekinthetjük, de lehetőségük van sétálni a Parkerdőben, az erre kijelölt utakon, túrázhatunk a Pannonhát Tájparkban, körüljárhatjuk a Kis-Balatont kerékpárúton, megtekinthetik a Nemzeti Park védett madárvilágát, illetve a Bivalyrezervátumot. Zalakaros elsősorban gyógyvízéről és fürdőhelyéről híres. A mindössze 1625 lelket számláló, legkisebb magyar város gyógyító forrása 1962 óta ismert, ugyanis ekkor bukkantak az olajkutatók a település 96°C-os hévizére. A fürdő 32-36°C-ra lehűtött vizében 36-féle elem és vegyület található, melyek gondoskodnak a fürdőzők felfrissüléséről és gyógyulásáról. A zalakarosi gyógyvíz jótékony hatást gyakorol a kimerültségre, a reumás bántalmakra, illetve az ízületi, mozgásszervi, idegrendszeri és nőgyógyászati betegségekre is. Aki Zalakaroson jár nem hagyhatja ki a kulináris élvezeteket sem. A zalai túrós rétes, dödölle, a göcsei gombaleves, illetve a könnyű fehérborok (különösen a Tónai), mind-mind Zalakaros gasztronómiai nevezetességei.
Komfort: 
szálloda
****+
Egyéb tudnivalók
Alapár tartalmazza: 

  

 • Szállás tágas Spa Superior szobában bőséges büféreggelivel és büfévacsorával
 • Harmónia Spa Wellness részlegünk szolgáltatásai egyedülállóan 4.000 m2 –en: úszómedence, termálmedence, élménymedencék, jégbarlang, szaunasziget, kondicionáló- és fitness terem, gyermekjátszó érdekes programokkal

 

  Alapár nem tartalmazza: 
  • Üdülőhelyi díj külön fizetendő (500 Ft/ fő / éj)
  • Parkolás 800 Ft / éjszaka, mélygarázs 1 600 Ft / éjszaka

  Az árak tájékoztató jellegűek, szabad helyek függvényében érvényesek.Az árváltoztatás jogát a hotel fenntartja. 

  Kiutazási forma: 
  egyénileg