Álmai utazását keresi? Segítünk megtalálni! Kérje ajánlatunkat!

 

Hotel Palatinus City Center - Pécs

Ezer éves emlékek Pécsett- Hotel Palatinus City Center*** - Pécs

"PIHENÉS SZÁZADELEJI HANGULATBAN" Szemet gyönyörködtető részletek Történelmi emlékek, kulturális események, hangulatos utcák, gyógyfürdők, jó borok, festői kiránduló-útvonalak… Pécs annyi látnivalót és programot kínál az idelátogatóknak, hogy méltán a külföldi és belföldi turizmus egyik legkedveltebb célpontja. Ennek az izgalmas városnak az egyik legszebb épülete a történelmi belvárosban álló Hotel Palatinus. A gyönyörű, szecessziós szálloda a főtér mellett, üzletek és éttermek szomszédságában helyezkedik el, így remek kiindulópont a város felfedezéséhez. A Palatinus már első látásra lenyűgözi az ide látogatókat: a grandiózus hallba besétálva mintha egy másik korba csöppennénk: az art-nouveau remekművek, a lélegzetelállító bálterem – ahol egykor Bartók Béla is koncertezett – és a sok apró, művészi részlet adta különleges hangulat a mai napig elvarázsolják az egykori Grand Hotel Pécs vendégeit.
A területről: 
Pécs, a Dunántúl legnagyobb városa: a Dél-Dunántúli régió, benne Baranya megye központja, egyetemi város, katolikus püspöki székhely. A város a Mecsek hegység déli lejtőire települt, negyven kilométerre a Dunától és a Drávától. Az Adriai- tengertől közel 500 kilométer választja el, mégis, talán a tenger közelsége teszi szubmediterrán jellegűvé a várost és a vidéket. Pécs természeti környezetét a Mecsek határozza meg, a város területe benyúlik a hegység erdőibe. Mediterrán hangulatú város, egymásra épült itt és ma is látható a római kor, középkor, török hódoltság, gótikus, reneszánsz, barokk kori házak, keresztény templom és mohamedán mecset és dzsámi.
Komfort: 
szálloda
***

Ismerje meg a Pécsi Püspökség elmúlt ezer évének értékeit, barangolja be a Püspöki Palotát, tekintsen le a belvárosra a Székesegyház tornyából és lessen be a Titkos átjáróba! Ezer év emlékei egy ajánlatban!

 

Az árak tájékoztató jellegűek, szabad helyek függvényében érvényesek.

Az árváltoztatás jogát a hotel fenntartja.

 

Egyéb tudnivalók
Alapár tartalmazza: 
  • szállás félpanziós ellátással
  • „Ezer év látnivalói” kétnapos látogatói jegycsomag a Pécsi Püspökség látogatói komplexumába
  • szaunahasználat

 

Alapár nem tartalmazza: 
  • Idegenforgalmi adó: 400 Ft/fő/ éj (18 év felett)
Kiutazási forma: 
egyénileg