Álmai utazását keresi? Segítünk megtalálni! Kérje ajánlatunkat!

 

Granada Konferencia, Wellness és Sporthotel - Édes Kettesben

Évfordulót ünnepelnek? Szeretné megkérni szerelme kezét? Vagy egyszerűen csak szeretne egy romantikus estét? Ne hagyják, hogy a szürke hétköznapok elvigyék a romantikát kapcsolatukból!
A területről: 
Az Édes Kettesben csomagunkat kifejezetten romantikus pillanatokra és élményekre hangoltuk! Töltsenek el két éjszakát luxus lakosztályunkban, melyet a fürdőszobában található jacuzzi tesz még izgalmasabbá. Érkezéskor egy üveg jégbehűtött pezsgővel és egy kis meglepetéssel köszöntjük a szobában, majd, hogy fokozzuk az élvezeteket gyertyafényes vacsorával kedveskedünk Önöknek szállodánk mediterrán hangulatú éttermében. Másnap a bőséges svédasztalos reggeli után a szobába bekészített fürdőköntöst felvéve birtokba vehetik wellness birodalmunkat, ahol szauna, infraszauna, jacuzzi kényezteti Önöket. A csomag részeként masszőreink aromamasszázzsal kényeztetik Önöket, melynek időpontját Önökre bízzuk! Pazar vendéglátás, kényelem, romantika, figyelmesség – ezzel teszünk meg mindent a romantikus napjaikért!
Egyéb tudnivalók
Alapár tartalmazza: 
 • szállás jacuzzis luxuslakosztályban 2 fő részére, melyet virágszirom szórással teszünk még romantikusabbá
 • érkezéskor egy üveg jégbehűtött pezsgő és meglepetés bekészítés a szobában
 • gyertyafényes vacsora szállodánk éttermében
 • svédasztalos büféreggeli
 • wellness birodalom korlátlan használata: úszómedence, 2 db finn szauna, infraszauna, gőzkabin, jakuzzi, Kneipp taposó
 • 2 X 30 perces kényeztető aroma masszázs
 • fürdőköntös bekészítése a szobába
 • ingyenes internet (wifi) a szálloda területén
 • ingyenes parkolási lehetőség
Alapár nem tartalmazza: 
 • Helyszínen fizetendő idegenforgalmi adót.
Kiutazási forma: 
egyénileg
Fakultatív doboz

 

 •  Magyarkert

[magyarkert] A „Kis-Magyarország Botanikus Kert”, Európa legnagyobb mérethelyes domborzati és vízrajzi makettje. Magyarország 1:1000 méretarányú gigantikus „élő terepasztala”.
Egy olyan hely, ahol óriásnak érezheti magát a látogató. Ahol egy lépés egy kilométer, ahol egy szökkenéssel ugorhatunk a Balaton déli partjáról a Tihanyi-félszigetre, ahol egyetlen ugrással kerülhetünk a Dunántúlról a Duna-Tisza közére. Egy hely, ahol felfedezhetjük hazánkat.
Jelszavunk: „A Magyarkert egy csepp a természet csodájából”.

 • Szarvasi Vízi Színház (20% kedvezmény vendégeink részére)

Közép-Európa szívében, Békés megye kapujában új szabadtéri játszóhely született 2011 júniusában. Szarvason, a festői szépségű Holt-Körös partján egy különleges atmoszférájú, közel ezer ember befogadására alkalmas színházat adtak át. Részletes program>>>

 •  Kecskeméti Arborétum

Az arborétum három fő részre tagolódik, ezek a véderdősáv, tölgygyűjtemény és a gyűjteményes rész.  A gyűjteményes részt kettészelő széles út, máig emlegetett nevén felhajtó út (Vasfás sétány), valamint a gyűjteményes rész ÉNY-i oldalát határoló Vadgesztenyés sétány agrártörténeti emlék. A gyűjteményes rész 14 ösvényén végigsétálva ma több mint 800-féle fásszárú növényt fedezhetünk fel. A fák, cserjék ösvények menti elrendezése különböző szempontok szerint történt: a növények morfológiai jellemzőinek, rendszertani besorolásának, igényeinek és származási helyének figyelembe vételével.

 •  Séta a vízműdombi tó körül, városi Panoráma a Vízműdombról

 A Benkó Zoltán Szabadidő Központban a látogatók felsétálhatnak a 49 m magasba, a Domb tetején 2 távcsővel is pásztázhatja Kecskemétet. A város főterén álló templomtornyok jól láthatóak tiszta időben. A majd félszáz méter magasból (160 m tengerszint feletti magasság) Kecskemét panorámája terül elénk. Az elénk táruló látvány mellett egy különleges atmoszféra is elragadhat bennünket, a magasból rálátva a csodás erdőkre, a körbefutó vízfelületre és a házakra.

A Domb tetején található a szerelmesek fája is, melynek legendája szerint 4 Arkangyal vigyáz a Dombra és a városra. Aki a szerelmesek fáját megkerüli házasságkötése előtt a párjával kézen fogva, örökké együtt marad szeretetben, békességben.

A Szabadidő Központ remek kikapcsolódások színhelye:
– horgászoknak
– sétálóknak
– családoknak

 •  Bozsó Gyűjtemény

Állandó és időszakos kiállítások

 •  Szórakaténusz Játékmúzeum

Napjainkra már közel 18000 muzeális értékű darabot őriz az intézmény, melyek között az ősi eredetű csigacsont játékok, egyszerű népi játékok együttesei mellett a polgári világ míves kivitelű gyári játékai, a hazai iparművészet egyedi alkotásai, valamint a gyermekirodalom, a különböző játékgyűjtemények és a bűvészet valódi könyvritkaságai is megtalálhatóak.

 

 •  Vadaskert

A Kecskeméti Vadaskert, területileg az ország legkisebb állatkertje. Az intézmény létesítése az I. Vadászati Világkiállítással kapcsolódik össze, amelyet a fővárosban rendeztek ugyan, de az ott bemutatott hazai élőállat-gyűjteményt Kecskemétnek ajándékozták, sőt ideköltözött a világ-kiállítás jelképe, a dámszarvas szobor is.

 •  Zwack Pálinka Múzeum

A Zwack Kecskeméti Pálinka Manufaktúra látogatásának első állomása a régi pálinkafőzde, amely a huszadik század elején épült és ma már ipartörténeti emlék. Itt tekinthetik meg látogatóink a főzde és a család történetéről készült rövidfilmünket. Következő állomásunk az 1996-ban épült új pálinkafőzdénk, ahol a legkorszerűbb gyümölcspárlat fermentációs és desztillációs folyamatokat ismerheti meg a látogató. A gyümölcs ellenőrzött és szabályozott körülmények között, húsz hatalmas, 8,5 méter magas, rozsdamentes erjesztő tartályban erjed. Palackozó üzemünkben a kézi és gépi palackozás folyamatát tekinthetik meg látogatóink, a gyárlátogatás csúcspontja pedig kóstoló termünkben a pálinkák szakszerű megkóstolása.