Álmai utazását keresi? Segítünk megtalálni! Kérje ajánlatunkat!

 

Kőkapu Vadászkastély és Hotel *** - Szilveszter

Szilveszter Kőkapun 3 éjszaka Legyen a vendégünk, és ne maradjon ki az év utolsó nagy élményéből!
A területről: 
Távol a világtól, közel a természethez Távol a város zajától, megbújva a Zempléni-hegységben fekvő Hegyközben található a Kőkapu Vadászkastély és Hotel. A vadregényes természeti környezetben töltött pihenés élménye már a völgyben vezető úton közeledve megérinti, a csónakázó tó partján, a sziklaszirten magasodó kastélyépület látványa pedig magával is ragadja vendégeinket. A kastélyt svájci vadászkastélyok mintájára építtette gróf Károlyi László a XIX. és XX. századok fordulóján. Az egykoron magas rangú állami vezetők körében is népszerű vadászterület napjainkban már a tiszta, békés természetet kedvelő turistáknak is kedvelt úti célja. Elszigeteltsége egyben legfontosabb vonzereje is, csodálatos rejtekhely, elzárva városi nyüzsgéstől, stressztől. Itt töltött pihenésünk idejére hálásak leszünk a Wi-Fi, illetve térerő hiányáért, hiszen ennek is köszönhetően adhatjuk át magunkat a természetnek. Távol mindentől, ami a mindennapokhoz húz, veszi kezdetét a pihenés.
Komfort: 
apartman

A 2, 4, 5 és akár 7 fős házaink nappali - étkezősek és teljesen felszerelt konyhával (mikrohullámú sütő, villanytűzhely, mosogató, hűtő, edények, tányérok, evőeszköz, pohár) rendelkeznek. A hidegebb napokra egy fatüzelésű kályha biztosítja a meleget a nappaliban, melyhez a fát bekészítjük Önöknek.

Egyéb tudnivalók
Alapár tartalmazza: 

A Kőkapu Vadászkastély és Hotel szálláskínálatát a fűthető Apartmanok épületei teszik teljessé, melyeknek köszönhetően valóban minden korosztály számára egyaránt kínáljuk a hegyvidéki pihenés semmihez sem hasonlítható élményét. Nélkülözve a Hotel és a Vadászkastély nyújtotta luxust, éppen azt a felszereltséget nyújtják, melyre az erdei kirándulásaikat, romantikus tábortüzes estéiket élvezőknek szükségük lehet.

 

 

 

 

 

 

 

Alapár nem tartalmazza: 

Apartman foglalás esetén további plusz költségek:

  • idegenforgalmi adó 
  • energiaköltség, 
  • végtakarítás(4.000 Ft/apartman)
Kiutazási forma: 
egyénileg