Álmai utazását keresi? Segítünk megtalálni! Kérje ajánlatunkat!

 

Seychelle-szigetek - Le Duc de Praslin***+ - Praslin

Afrika keleti partjaitól 1600 km-re van elszórtan az a 155 apró sziget, amelyekből az egzotikus nyaralóhelyeiről világhíressé vált tropikus paradicsom összeáll. A turizmus szempontjából lényegesek: a fősziget, azaz Mahé, valamint a két kisebb: Praslin és La Digue. E sorok írójának mahéi nyaralásából ezek az emlékképek őrződtek meg a legjobban: - Mintha az egész sziget egy álomszerű, nagy virágoskert volna. Csodálatos színekben pompáznak a fák, a dús vegetáció szinte átöleli az embert. - Csodálatos kis öblök, partszakaszok vannak víz felé hajló pálmafákkal és kavics formájú, a tenger által mosott, s ezért fényesen csillogó, fekete gránitsziklákkal, amelyek a fürdést egyáltalán nem akadályozzák, ellenben izgalmassá teszik a strandok tájképét. - A különböző nációk keveredéséből kikerekedett lakosok látszólagos szégyenlőssége, távolságtartása a turisták irányában. - Egy rövid nap alatt körbe lehet autókázni a partok mentén a szigetet, meg-megállva az alig látogatott kis öblöknél. - A kék varázslatosan sok árnyalatával játszadozó tengervíz tisztasága, a kis halak rajainak vidám látványa testközelben.
Komfort: 
szálloda
***+
Távolság a tengerparttól: 
Közvetlenül a parton

A világ legszebbjének kikiáltott partszakaszon fekszik a kicsi, mindössze 40 szobás szálloda. A vakítóan fehér homok és kék tenger itt tényleg valóságos, nem csak üres képeslapfogás. A hotel kis mérete és a családi vezetés adja elsősorban az intimitását, mely garanciája a zavartalan pihenésnek. A hotelben csak helyi személyzet dolgozik, ők gondosan ügyelnek arra, hogy a vendégek kikapcsolódása tökéletes legyen.

Kertjében csodás orchideák nőnek, medencéjének tisztítására pedig a környezettudatosság jegyében modern technológiát alkalmaznak klórozás helyett. Érdemes a sziget többi strandjára is ellátogatni, melyek között van még a világ 10 legszebbje közé tartozó. La Digue meglátogatása pedig felér egy időutazással: a lelassult élettempójú szigeten ökrösszekerek szolgálnak taxikét és legjobban kerékpárral járható be a mindössze 10 km2-es sziget. Béreljen kerékpárt és vagy strandolja körbe a szigetet, vagy válassza ki a legszebb strandot és töltse a napot teljes nyugalomban!

Elhelyezkedés: A szálloda a sziget északi részén található, a világ egyik legszebb strandjaként számon tartott Cote D’Or partszakaszán. A reptér 20 percre, a kikötő 10 percre található autóval. 

Szobák felszereltsége: A standard és superior szobák klimatizáltak, széffel, minibárral, hajszárítóval, tea ­  és kávékészítési lehetőséggel, telefonnal, tévével, internetcsatlakozási
lehetőséggel (napi egy óra ingyenes), fürdőszobával rendelkeznek.

Szolgáltatások: Recepció, éttermek, bárok, medence, jacuzzi, ajándéküzlet, masszázsok, spa részleg, kirándulások.

Ellátás: reggeli, mely bővíthető félpanziós ellátásra

félpanzió (2017. december 23.-2018. január 8. között)

 

KÖZELI SZÁLLÁSOK:

» Seychelle-szigetek - Indian Ocean Lodge *** - Praslin 216.300 Ft / fő-től - Afrika / Seychelle-szigetek
» Seychelle-szigetek - Coco d'Or Hotel *** - Mahé 230.300 Ft / fő-től - Seychelle-szigetek / Mahe
» Seychelle-szigetek - Castello Beach Hotel **** - Praslin 249.900 Ft / fő-től - Seychelle-szigetek / Praslin
» Seychelle-szigetek - AVANI Seychelles Barbarons Hotel **** - Mahé 418.900 Ft / fő-től - Seychelle-szigetek / Mahe
» Seychelle-szigetek - Coral Strand Hotel **** - Mahé 268.900 Ft / fő-től - Afrika / Seychelle-szigetek / Mahe

TOVÁBBI OLVASNIVALÓK

Egyéb tudnivalók
Alapár tartalmazza: 
  • a szállást választott tartózkodásra kétágyas szobában,
  • a reggelis ellátást,
  • félpanziós ellátást (2017. december 23.-2018. január 8. között)
Alapár nem tartalmazza: 
  • a kiutazás költségeit.
  • a retúr repülőtéri transzfert.
Kiutazási forma: 
egyénileg