Álmai utazását keresi? Segítünk megtalálni! Kérje ajánlatunkat!

 

Ünnepek között a Hotel Bellevue-ben**** - Esztergom

A Hotel Bellevue Esztergom városától 5 km-re a Búbánatvölgyben található, amely a Szamár-hegy és a Hosszú-hegy közötti völgyben húzódik észak-déli irányban a Duna-Ipoly Nemzeti Park határán, csodálatos kilátást nyújtva a Dunakanyarra. Ennek tükrében nem meglepő a szálloda elnevezése, a bellevue francia eredetű szó, melynek jelentése: "szép kilátás". A Dunakanyar régió egyik legújabb és legszínvonalasabb konferencia-, és wellness szállodája ez.
A területről: 
A Dunakanyar kapujában, erdős hegyek koszorújában fekvő Esztergom a magyar nemzet történetének kiemelkedő helye. A város bőkezűen méri kincseit az utazók számára, miközben ódon utcáin megelevenedik a történelem. Az egyedülálló egyházi és világi kultúrörökség újra és újra lenyűgözi az ide látogatót.
Komfort: 
szálloda
****
 • A szobát az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni és a távozás napján 11:00 óráig kell átadni. A szálloda a szobát érkezéskor 19:00 óráig tudja fenntartani, így amennyiben később érkeznek meg, kérik, szíveskedjenek ezt előre jelezni.
  A szoba korábbi elfoglalását, vagy későbbi átadását térítés ellenében tudják biztosítani a szabad kapacitás függvényében. Korai érkezés 5.000,- Ft /szoba (10.00- tól), késői kijelentkezés 8.000,- Ft / szoba ( 17.00-ig), melyek tartalmazzák a szoba árát és a szálloda wellness részének használatát. Utazás napján, a szoba elhagyását követően 2.500,- Ft/ fő áron használhatják wellness szolgáltatásaikat.
  Szobakártya elvesztése, megrongálása 500,- Ft.

 

 • A szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre és szabad foglaltság függvényében, előzetes megrendelés alapján foglalhatóak.

 

Az árak tájékoztató jellegűek, szabad helyek függvényében érvényesek.

Az árváltoztatás jogát a hotel fenntartja.

KÖZELI SZÁLLÁSOK:

» Stresszmentes napok - Hotel Bellevue**** - Esztergom 30.400 Ft / fő-től - A Dunakanyar (Esztergom-Visegrád) / Esztergom / Magyarország
Ennek a programnak jelenleg
nincs meghirdetett időpontja.
Hasonló utazások, nyaralások:
» Stresszmentes napok - Hotel Bellevue**** - Esztergom 30.400 Ft / fő-től - A Dunakanyar (Esztergom-Visegrád) / Esztergom / Magyarország
Egyéb tudnivalók
Alapár tartalmazza: 
 • üdvözlő ital
 • szállás félpanziós ellátással – svédasztalos reggeli és vacsora
 • wellness központ használata
 • fürdőköntös használat
 • törölköző bekészítés
 • internet-hozzáférés
 • parkolás, ÁFA
Alapár nem tartalmazza: 
 • Idegenforgalmi adó 300,- HUF / fő / éj, amely 18 éves kor fölött fizetendő.
Kiutazási forma: 
egyénileg