Dubai – fényűzés és pompa akciósan

Isteni szállodák, isteni árakon! Foglalja le dubai utazását fantasztikus kedvezményekkel június 20-ig és élvezze a mesés napsütést a csodák birodalmában!

kep

Dubai minden kétség nélkül egy elképesztő hely. Ha egész nap csak pihennénk és strandolnánk, megtehetjük akár a Burj al Arab vagy a felhőkarcolók tövében, de ha vásárolni akad kedvünk, akkor bejárhatjuk a Dubai Mall végtelennek tűnő szegleteit is. Ki gondolná, hogy Dubai-ban még síelni is lehet? Persze nem a hegyekben, hanem egy mesterséges síkomplexumban, de ez akkor is lenyűgöző!

kep

Dubai példázza azt talán a legjobban, hogy az ember mi mindenre képes – iszonyatosan inspiráló hely. Meglepően nagy a programkínálat, főleg a szórakoztatás és a vásárlás vonatkozásában, de a hagyományos látnivalókból (piacok, hajókázás, sivatag) is bőséges a választék.

kep

Manapság már akár 6-8 napot is el lehet tölteni kizárólag Dubaiban úgy, hogy minden napra legyen valami érdekes program. Dubaiban jól lehet kombinálni a programozást a szimpla strandolós, medencés pihenéssel és nem áll fenn a veszélye annak, hogy az eső elrontsa a nyaralást.

kep

Akciónkban a 6 éjszakás csomagok május és szeptember vége között tartalmazzák a szállást, a reggelis ellátást, a magyar asszisztenciás transzfert, a repülőjegyet illetékekkel együtt, ráadásul az Emirates légitársaság járataival juthatnak el utazóink ebbe a fantasztikus világba.

kep

Íme egy kis ízelítő akciós ajánlatainkból:

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!