Nagy utazás teszt

 

Mi tudjuk a legjobban, hogy utazni mindig hatalmas élmény, új helyeket megismerni pedig a világ egyik legkellemesebb elfoglaltsága. Azonban a pihenés, nyaralás helyszínének kiválasztása, vagy akár csak egy hétvégi kiruccanás kitalálása is komoly fejtörést okozhat sokaknak, a helyszínek közt válogatva rengetegen tobzódnak a bőség zavarában.

A pihenés vagy épp felfedezés úti célját kiválasztani gyakran tényleg nem könnyű feladat, rengeteg tépelődés előzheti meg, mások pedig azt sem feltétlenül tudják, mi illene hozzájuk igazán. Nyilván máshova érdemes menni kettesben, és más utazás lehet ideális családdal, vagy akár csoportos kiruccanásra, esetleg egyedül feltöltődni. Nem érdemes persze találomra csak a térképre bökni helyszínválasztáskor, hiszen az úti cél az utazás alapját jelenti, és egy rossz választás könnyen vezethet kellemetlen utazási élményekhez.

Ennek ellenére hisszük, hogy rossz célhelyszín nincs, de nem szabad elfeledkezni az emberi természet sokszínűségéről, az egyedi személyiségjegyekről és igényekről, melynek okán bizony nem mindenkihez illik ugyanaz, így nem is érzi mindenki ugyanott jól magát.

Kíváncsi az Önhöz illő úti célra?

A habitusa, szokásai és korábbi élményei egyaránt meghatározzák, milyen utazás való Önnek igazán. Mindezek figyelembevételével, most egy 12 kérdéses, könnyed hangulatú személyiségteszttel segítünk kideríteni, hol érezné magát mesésen a rengeteg kínálkozó lehetőség közül.

A jó hírek folytatódnak

A teszt kitöltői közül a legszerencsésebb egy egymillió Ft értékű álompihenést nyerhet, a helyszínről és útitársáról pedig egyaránt ő hozhat majd döntést! 700 000 Ft az útra, 300 000 Ft költőpénzként, és bónuszként még 50 000 Ft-os ajándékok is gazdára találnak – mindez a Vista Utazási Iroda támogatásával!

Szívesen lenne Ön, aki idén ingyen megy nyaralni? Ha kedvet kapott a játékhoz, IDE kattintva tudja kitölteni a tesztet, melynek eredménye emailben érkezik majd meg Önhöz.

Sok sikert kívánunk a játékhoz, hiszen, ahogy már írtuk: utazni mindig élményteli, és miért ne tegyünk meg minden azért, hogy ez a lehető legkellemesebb legyen?

Legújabb cikkek

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!