A titokzatos Észak-Korea és Peking - csoportos utazás magyar idegenvezetővel 2019.04.26-05.05.

Ft-tól/fő 599.000
Időpont: 2019.04.26 - 05.05
Legjobb ár: 599.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2019.04.26 - 05.05
További árak és időpontok

Tartson velünk a A titokzatos Észak-Korea és Peking - csoportos utazás magyar idegenvezetővel 2019.04.26-05.05. utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 10 nap / 9 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 599.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 10 nap / 9 éjszaka
Utazás azonosítója:118559
Kívánságlistára teszem

Leírás:

Egy igazán titokzatos világba invitáljuk: Észak-Koreába. A Koreai Népi Demokratikus Köztársaság gyakorlatilag 1948-as alapítása óta a világtól elzártan működik, kevés látogató tapasztalhatta meg, hogy milyen a dzsucse ideológiát követő ország belülről. Az utazáshoz elengedhetetlen, hogy betartsuk a fogadó ország szokásait és szabályait,  így egy életre szóló élményben és tapasztalatban lehet részünk. A főváros, Phenjan széles sugárútjai, szocreál építészete annak is köszönhető, hogy a koreai háborúban a város szinte teljesen megsemmisült. A Mjohjang-hegység misztikus hangulata és szépsége és a demilitarizált övezet szürreális élménye egészen különleges utazást ígér.

Peking szépségeit is megnézzük az utazás alatt:  a felhőkarcolók és modern épületek békésen élnek együtt a letűnt korok csodálatos emlékeivel, és az emberiség egyik legnagyobb teljesítményét is felkeressük -  a Kínai Nagy Falat.

Az út kiemelkedő értékei:

 • Utazás közvetlen repülőjárattal Pekingbe, majd onnan Phenjanba
 • Egy ritkán látható, különös ország megismerése
 • Peking legjelentősebb látnivalói
 • Kiemelkedő tudású, tapasztalt magyar idegenvezető kíséri a csoportot

Programok:

Április 26. péntek
Elutazás Budapestről Pekingbe az Air China közvetlen repülőjáratával (Budapest-Peking 21:10-13:05).

Április 27. szombat
Megérkezés Pekingbe, Kína fővárosába. Transzfer a szállodába, pihenés. Szállás Pekingben: Wuhuan Hotel 4*.

Este fakultatív pekingi kacsavacsora: 9 000 Ft/fő.

Április 28.  vasárnap
Elutazunk a Nagy Falhoz, a világ legnagyobb emberkéz alkotta művéhez. A világ hét csodáinak egyikét kétezer éven át építették, hogy megvédjék a földet az északi nomád népek támadásaitól. Délután a Nyári Palotát látogatjuk meg, mely a legnagyobb és legszebb a császárok kertjei közül. A feljegyzések szerint 100 ezer építészmester és 1 millió munkás dolgozott az építése során. Három részből, a Hosszú élet hegyből, a Kunming-tóból és a pavilonegyüttesekből áll. A palotákban, pavilonokban, pagodákban, tornyokban és más épületekben összesen több mint 3000 helyiség található. Felkeresünk egy egészségügyi központot, ahol a kínai hagyományos orvoslással ismerkedhetünk meg. Ebéd program közben.
Szállás Pekingben.

Április 29. hétfő
Egy igazi helyi piacon kezdjük a napot, majd elutazunk repülővel  Pekingből Phenjanba, Észak-Korea fővárosába (Peking-Phenjan 13:25-16:20). A közel 3 milliós lakosú nagyváros szocialista realista stílusban épült újra, miután a koreai háború nagyjából megsemmisítette: széles sugárutak, monumentális középületek, mozaikok és díszes mennyezetek jellemzik. Transzfer a városba, a Diadalívet, majd a monumentális Kim Ir Szen teret látogatjuk meg. Vacsora és szállás: Yanggakdo Hotel vagy Koryo Hotel.

Április 30. kedd
Elutazunk északra, Hjangszanba. A gyönyörű  Mjohjang-hegységbe vezet utunk. A Nemzetközi Barátság kiállítást nézzük meg, ahol Kim Ir Szen, Kim Dzsongil és Kim Dzsongun részére ajándékozott tárgyakat mutatnak be: pl. Sztálin golyóálló limuzint, Mao Ce Tung díszes páncélozott vasúti kocsit, Ceausescu egy kitömött medvefejet ajándékozott a Vezérnek. A folyó másik partján egy teljesen más világ vár: a Pohyo buddhista templomot látogatjuk meg. Ebéd, majd rövid kirándulás a Manpok vízesés völgyében. Visszautazás Phenjanba ahol vacsora és szállás.

Május 1. szerda
Az egész napot Phenjanban töltjük és a munka ünnepét a helyiekkel ünnepelhetjük meg. A Mansudae szökőkút, az idegen nyelvű könyvesbolt,  a Tedong folyó partján álló kapu, a Ryongwang Pavilon és a Bronzharang megtekintése után a Rjongak hegyi parkban a május 1-i ünneplők közé vegyülhetünk. Ebéd egy hotpot étteremben. Délután lifttel felmegyünk a Dzsucse torony tetejére - a dzsucse Észak-Korea hivatalos ideológiája, melyet Kim Ir Szen hozott létre. Az ideológiáról elnevezett torony tetejéről kiváló a kilátás az egész városra. A Koreai Munkapárt alapításának tiszteletére emelt emlékmű megtekintése után a helyiek kedvelt találkozóhelyén, a Moran parkban sétálunk, majd kipróbáljuk a monumentális metrót, öt megállót utazunk a világ legmélyebb metróvonalán, 120 méterre a földfelszíntől. A nap végén Kim Ir Szen szülőházát látogatjuk meg. Barbecue kacsavacsora egy helyi étteremben. Vacsora és szállás Phenjanban.

Május 2. csütörtök
Dél felé indulunk: Keszongba, a Koryo dinasztia volt fővárosába látogatunk, majd megnézzük a Koreai-félszigetet kettéválasztó Demilitarizált Övezetet a panmindzsoni fegyverszünet helyszínénél.  Maga az övezet négy kilométer széles és 250 km-en keresztül választja el egymástól a két Koreát. Kaesongban ebédelünk, majd visszatérünk Phenjanba, ahol az Újraegyesítési emlékművet, az Iskolás gyermekek palotáját , a Kwangbok szupermarketet látogatjuk meg. Búcsúvacsora majd szállás Phenjanban. 

Május 3. péntek
Délelőtt a Mansudae művészeti központot, a koreai háború múzeumát és az 1968-ban zsákmányolt amerikai Pueblo kémhajót és a Nagy Népi Tanulmányi Palotát (könyvtár) nézzük meg, majd ebéd után transzfer a repülőtérre, elutazás Pekingbe (Phenjan-Peking 17:20-18:15). Szállás Pekingben: Wuhuan Hotel 4*

Május 4. szombat
Városnézés Pekingben: a világ legnagyobb tere, a Tiananman tér (Mennyei Béke tere), mely nevét a tér északi részén a teret és a Tiltott Várost elválasztó kapuról kapta. Az óriási teret a Tiltott Város korábbi kapui, a Kínai Nemzeti Múzeum és Mao Ce-Tung Mauzóleuma szegélyezi. A következő látnivaló a város leglátványosabb műemléke, a Tiltott Város, mely évszázadokon keresztül a kínai császár lakhelye volt és a tradicionális kínai építészet kiemelkedő alkotása. Ezután a 13. században épült taoista Ég Templomát látogatjuk meg, ahol egykor uralkodók imádkoztak a bő termésért az Ég, a Föld, a Nap, a Hold és a természet istenéhez.  Ebéd program közben. Szállás Pekingben.

Fakultatív esti program: a látványos Shaolin Kungfu show megtekintése: 16 000 Ft/fő.

Május 5. vasárnap
Reggeli után transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre (Peking-Budapest 13:05-19:40).

Az ár tartalmazza:

 • Repülőjegy Budapest-Peking, Peking-Phenjan-Peking és Peking-Budapest útvonalon az Air China járataival, turista osztályon, 20 kg feladott bőrönddel
 • Négy éjszaka szállás Pekingben, a Wuhuan Hotelben
 • Négy  éjszaka szállás Phenjanban a Yanggakdo vagy a Koryo Hotelben
 • Reggeli
 • 6 alkalommal ebéd
 • 4 alkalommal vacsora
 • A programban feltüntetett kirándulások, városnézések légkondicionált autóbusszal, helyi idegenvezetővel, belépőkkel
 • Magyar idegenvezető a teljes út során

Az ár nem tartalmazza:

 • Repülőtéri illetékek: 179 000 Ft/fő
 • Vízumdíj: 19 000 Ft
 • Szervizdíj: 45 USD/fő (helyszínen fizetendő)

 

Egyéb tudnivalók:

 • Minimum létszám: 15 fő.
 • A fakultatív programok minimumlétszáma: 10 fő.
 • A végleges phenjani szálloda nevét kb. egy héttel az utazás előtt tudjuk megadni.
 • Az út foglalásakor tájékoztatjuk az Észak-Koreába való beutazás és tartózkodás feltételeiről. 
 • Háromágyas szoba nem foglalható.
 • Egy fő foglalása esetén egyágyas felár fizetendő.
 • Az úthoz az Európai Utazási Biztosító Zrt. Air & Cruise TOP vagy az Air & Cruise Extra utasbiztosítását ajánljuk, az árakat a választható felárak között megtalálják.

x
Szállás neve: A titokzatos Észak-Korea és Peking - csoportos utazás magyar idegenvezetővel 2019.04.26-05.05.

A titokzatos Észak-Korea és Peking - csoportos utazás magyar idegenvezetővel 2019.04.26-05.05. utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
Lefoglalom
5
5Utazás repülőgéppel
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
leírásánál jelzett szolgáltatások
Repülőtéri illeték
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. EUB Air & Cruise Extra BBP biztosítás 10.550 Ft fő
 2. EUB Air & Cruise TOP BBP biztosítás 6.950 Ft fő
 3. EUB Nívó betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 4.500 Ft fő
 4. EUB Top betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 5.900 Ft fő
 5. EUB Top Extra betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 9.400 Ft fő
 6. Pekingi kacsavacsora 9.000 Ft fő
 7. Reptéri illeték 179.000 Ft fő
 8. Sztornó biztosítás 1,70 % fő
 9. Vízumdíj 19.000 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
A titokzatos Észak-Korea és Peking - csoportos utazás magyar idegenvezetővel 2019.04.26-05.05.

A titokzatos Észak-Korea és Peking - csoportos utazás magyar idegenvezetővel 2019.04.26-05.05.

Észak-Korea, Körutazás Észak-Koreában

Útazonosító: 118559

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
A titokzatos Észak-Korea és Peking - csoportos utazás magyar idegenvezetővel 2019.04.26-05.05.

A titokzatos Észak-Korea és Peking - csoportos utazás magyar idegenvezetővel 2019.04.26-05.05.

Észak-Korea, Körutazás Észak-Koreában

Útazonosító: 118559

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!