AKCIÓS MALDÍV - SZIGETEK BÚVÁR SZAFARI

Ft-tól/fő 945.600
Időpont: 2022.01.21 - 01.29
Legjobb ár: 945.600 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2022.01.21 - 01.29
További árak és időpontok

Tartson velünk a AKCIÓS MALDÍV - SZIGETEK BÚVÁR SZAFARI utazásra! A kiutazás repülővel történik, teljes panziós ellátással. Az utazás időtartama 9 nap / 7 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 945.600 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés
Kiutazás:Repülő
Ellátás:teljes panziós
Turnusok: 9 nap / 7 éjszaka
Utazás azonosítója:156658

AKCIÓS MALDÍV - SZIGETEK BÚVÁR SZAFARI

Az elmúlt években megszokott maldív szafari árhoz képest, most magasabb kategóriát tudunk kínálni alacsonyabb áron, mivel ebben a 2021-2022-es téli szezonban bevezető áron kapjuk a hajót!

A világ egyik legszebb nyaralóhelye.

 Sok év óta a szigetek az egyik legkedveltebb úti cél az igényes nyaralásra vágyók számára. Az általában sima tengerfelszín, a 29 C fokos tengervíz, az állandó napsütés, a fehér homokos, sekély tengerpartok a belógó kókuszpálmák képével, mind hozzájárul ehhez. Ha a nyaralni vágyó hisz nekünk, akkor nem egy szigetet választ a nyaraláshoz, hanem egy körutazást. Ezzel a megoldással olyan plusz élményekben lehet része, mely nem is hasonlítható össze a Resort-os, bungalós, szigetes nyaralással.
A gyönyörű türkizkék vizű Indiai-óceánon, a szigetek, atollok között hajózva olyan látványban lehet részed, melyet eddig elképzelni sem tudtál, ha nem jártál még a Maldív-szigeteken.

 Búvárkodás 

A megfelelően kiválasztott szafari hajóval, a sokéves maldív tapasztalat alapján megválasztott útvonallal, a megfelelő merülésvezetőkkel mindent láthatunk a víz alatt, ami csak él az Indiai-óceánban! A napi három merülés lehetősége kényelmes, szinte laza programként bonyolítható úgy, hogy a délutánok közepétől már csak strandoló, szigetlátogató program van a búvároknak, vendégeknek. A hét során összesen 16-17 merülés fér a programba egy éjszakai merülés lehetőségével. Az úszni tudó, de nem búvár vendégek minden merülés helyszínére ki tudnak jönni a búvárhajóval (Dhoni) és ha az áramlásviszonyok ezt lehetővé teszik, sznorkelezhetnek a zátony körül. A délután közepétől pedig többnyire amúgy is strandolós, sznorkelezős program a fő tevékenység valamely közeli homokpadon és körülötte a sekély, azúrkék tengerben.

A nyaraló hajó,

 mellyel mostantól kezdve a következő években szervezzük a túráinkat annyira új, hogy most a napokban lesz a próbaútja és október elejétől lehet csak rá foglalni. A hajó egy 40 méter hosszú, vadiúj 5*-os luxus szafari hajó, mely szokatlanul magas színvonalat kínál egy felejthetetlen maldív-búvár nyaraláshoz. A négyszintes hajón három szinten találhatók a kabinok, melyekből az utas a jelentkezéskor választhat. Az alsó kabinszinten 6 db klímával, fürdőszobával és minden egyéb kényelemmel felszerelt kétágyas (egy kabin 3 ágyas) kabin található, míg a nappali szinten kettő és az emeleten pedig 4 db. kétágyas, tengerre néző kabin van. A hajó teljes kapacitása összesen 24 vendég és egy túravezetővel. A kabinok mérete, felszereltsége, a nappali igényes berendezése, a bár kialakítása és az egyéb szolgálatások a hajón, mind hozzájárulnak egy nagyon igényes búvár nyaralás lebonyolításához. A napozó fedélzeten természetesen van Jacuzzi is a vendégek számára, hogy teljes legyen a kényelem.  
A hajón az étkezésre vonatkozóan teljes ellátás van, az italok esetében a kávé, tea és a hűtött ásványvíz fogyasztását tartalmazza. Fizetni, csak az üdítőitalért és az alkoholos italokért kell. Mivel a kabinok három szinten vannak kialakítva és különböző kategóriájúak, annak kiválasztását a vendég a jelentkezéskor kell, hogy megtegye az alaprajz alapján! 

A búvárhajó

 Itt a Maldív szigeteken nem a megszokott szafari hajós megoldást alkalmazzák. A búvárkodást és a hajón lakást nem vonják össze, így valójában két hajó van, mely párhuzamosan közlekedik egymás mellett. A 18 méter hosszú búvárhajó (dhoni) hatalmas méretű búvár platformján az összes búvár és a vezetők akár egyszerre is kényelmesen készülhetnek. A palackok rögzítve vannak és a felszereléseket nem kell sem szétszedni, sem mozgatni a töltéshez. A hajó mindkét oldalán van vízbelépő kapu és létra a visszajutáshoz. A merülés végén mindent a búvárhajón lehet hagyni és csak a legközelebbi merülésnél tér vissza ide a búvár. A palacktöltés közben a két hajó jócskán eltávolodik egymástól, így ebből a zajból a búvár semmit nem hall. Egységesen 12 literes alumínium palackokkal rendelkezik a búvárhajó és egyedülálló módon a Nitrox töltés ingyenes a vendégeknek, akik rendelkeznek ehhez képzettséggel. 

 

Merülőhelyek és látnivalók

 tekintetében a Maldív szigetek a világ legszebb, első három helyébe tartozik, de többek szerint az első helyen van. Egész évben állandóan bővelkedik különleges látnivalóban és ezek a látnivalók többnyire nem a szerencsén múlnak az élőlények mennyisége és a természeti adottságok miatt. Itt nem kell úgy fogalmaznunk, hogy nagy valószínűséggel láthatunk cápákat, mantákat, teknősöket, mivel a nagyjából négyszáz féle cápafaj közül szinte mindegyik előfordul a szigetek között, a manták egyenként és rajba verődve is szinte napi szinten jellemzőek itt és a teknősök is rendszeresen a szigetek homokjában rakják le tojásaikat és emiatt velük is napi szinten találkoznak a búvárok. 
A túra érinti a cetcápák kedvenc helyszínét is és egy délelőtt erre a látnivalóra van szánva. A szájukat hatalmasra kitátva úsznak a sekély vízben és szűrik ki a planktonokat. A közelségük és a méretük is egészen lenyűgöző, a legtöbb esetben 6-7-8 méter hosszúságúak. A velük való találkozásnak 70-75% az esélye. 
A merülőhelyek helyszíni kiválasztását teljes mértékben a hajó kapitánya és a merülésvezetők végzik, figyelembe véve az áramlásokat, az élőlények vonulását és egyéb környezeti tényezőket, kimondottan azért, hogy mi a búvárok a legtöbbet láthassák a búvártúra során!

 A búvár túra menetrendje és útvonala

Az évszakra jellemző látnivalók figyelembevételével lett kialakítva, mely szerint Male-ból dél felé haladunk, először a Dél-Male atollba merülünk, majd az Ari atoll északi, aztán nyugati, végül pedig déli része következik. Ezt követően megyünk át a Felidhoo atollba merülünk és a végén ismét vissza a Dél-Male atollba fejezzük be a merüléseket.

 


Nyaralás a Maldív szigetek között

 Szinte minden délután a hajó egy sziget, szigetecske közelében köt ki és onnan jellemzően már nem mozdul másnap reggelig. Így a harmadik merülés után a legtöbb délután ki tudunk menni egy-egy közeli kicsi szigetecskékre, homokpadikra (csak ha lakatlan). Ezen kívül az úszni tudó nem búvárok, több alkalommal is tudnak a manták felett, dajka cápák felett és természetesen a cetcápa felett is úszni, sznorkelezni. Ezekkel a zömében délutáni, kiegészítő programokkal a nem búvárok is megfelelő aktív nyaraláson vehetnek részt és látványosan többet ismerhetnek meg a Maldív szigetekből, mint egy resort szigeten töltött egy hét során.

 Barbecue sziget parti

Tervezetten a túra programja a hét egyik napján, estéjén ez a program. Már délután megkezdődnek az előkészületek ehhez az esti grillezős vacsorához egy pici sziget gyönyörű, fehér homokos partján. A délutánt is kint lehet tölteni strandolással, de este mindenképpen kimegyünk és egy gyertyafényes vacsorán veszünk részt. A naplementét már itt várjuk meg, mely meghatározó élmény, majd a parton sétálva a vizes homokban megcsodáljuk a világító planktonokat.

 

Repülés Maldívra

Ezen a túrán is az Emirates-től van csoportos foglalása a túrának, mivel általában az ő ajánlatuk volt a legkedvezőbb. Eszerint pénteken késő este indulunk Budapestről és egy rövid, dubai átszállás után délután 15 órakor érkezünk meg a Maleba. Mire kipakolunk a kabinban, már szolgálják is fel a vacsoránkat. 
A hazaúton a repülőnk szombaton délelőtt indul és egy rövid, dubai átszállás után 21 órakor érkezik meg Budapestre. 

Covid 19-el kapcsolatos információk

A résztvevőknek 72 óránál nem régebbi, angol nyelven is olvasható PCR teszttel kell rendelkezniük. Tehát emiatt már a repülőn is mindenki negatív. Ennek a CPR tesztnek az ára itthon 15.000 Ft.

A hajón csak oltással rendelkező személy dolgozhat, tehát ott is mindenki negatív!

Aki a mi általunk foglalt repülőjeggyel utazik, annak a Maldív szigetek elhagyásakor NEM KELL friss tesztet csináltatni, anélkül is gépre szállhat.

A hazaérkezés után nincsen karantén azok számára, akinek van akár csak egy oltásuk is, vagy már igazoltan átestek a fertőzésen.

Storno biztosítás a repülőjegyre és a részvételi díjra

Az utazás előtt, már a foglaló befizetésekor mindenkire kötünk Stornó biztosítást! Ez azt jelenti, hogy amennyiben az utas nem tud utazni bármilyen egészségügyi ok miatt (akár Covid is), akkor a biztosító a befizetett aktuális összeg 85%-át téríti vissza az utasnak. A maradék 15% az utas önrésze. 

Stornó biztosítás ára összesen (részvételi díj + Green Tax + Repülőjegy):   59 - 65 USD

 

A búvár túra dátuma:                   2022 január 21 - 29.

 

A búvártúra AKCIÓS ára búvároknak SUPERIOR kabinban: 2.090 USD + 865 USD repjegy + 61 USD Storno biztosítási díj

A búvártúra AKCIÓS ára kísérőknek SUPERIOR kabinban: 1.990 USD + 865 USD repjegy + 59 USD Storno biztosítási díj

 

A búvártúra AKCIÓS ára búvároknak NÁSZUTAS kabinban: 2.190 USD + 865 USD repjegy + 63 USD Storno biztosítási díj

A búvártúra AKCIÓS ára kísérőknek NÁSZUTAS kabinban: 2.090 USD + 865 USD repjegy + 61 USD Storno biztosítási díj

 

A búvártúra AKCIÓS ára búvároknak EMELETI kabinban: 2.290 USD + 865 USD repjegy + 65 USD Storno biztosítási díj

A búvártúra AKCIÓS ára kísérőknek EMELETI kabinban: 2.190 USD + 865 USD repjegy + 63 USD Storno biztosítási díj

A búvár túra ára tartalmazza: 

+ Repülőjegyet illetékkel 1-1 átszállással,

+ Teljes ellátást a hajón napi 3 étkezéssel,

+ Délutánonként szendvics, vagy sütemény fogyasztást,

+ Ivóvíz, Nescafé és tea fogyasztást a hajón egész nap,

+ Strandolást homokpadokon, amennyiben van olyan a régióban (legtöbbször van),

+ Egy barbecue vacsorát lakatlan szigeten (ha az időjárás engedi),

+ Reptéri transzfert a hajóhoz és vissza a kikötőbe,

+ Klimatizált, kétágyas kabinokat a hajón,

+ Összesen 16-17 merülés lehetőségét, melyből egy éjszakai merülés,

+ 12 L-es palackot és ólmokat,

+ Merülés vezetést 3-4 csoportban,

+ 12% turista adót,

+ Egy héten egyszer a Jakuzzi használatát (csak délután és sima vízfelszín estén),

+ A túra előtt és alatt is a magyar túravezető munkáját,

+ Storno biztosítás díját,

 

A búvár túra ára nem tartalmazza:

- Green Tax-ot, mely 70 USD/fő és előre fizetendő az utolsó részlettel,

- Búvárfelszerelés bérlést, 

- Alkoholos és üdítő italokat a hajón (árlista ki lesz rakva),

- Személyzeti borravalót a túra végén, mely megszokottan 100 USD,

- Utasbiztosítást (Covid-ra is), mely 14.960 Ft/fő (Air & Cruise Top) és 23.611 Ft (Air & Cruise Extra)

- A barbecue sziget belépőt, mely 10 USD/fő,

- Bármit, ami az ár tartalmazza felsorolásban nem szerepel,

 

x AKCIÓS MALDÍV - SZIGETEK BÚVÁR SZAFARI

Szállás neve: AKCIÓS MALDÍV - SZIGETEK BÚVÁR SZAFARI

AKCIÓS MALDÍV - SZIGETEK BÚVÁR SZAFARI utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5Utazás repülőgéppel
Transzfer
Szállás
Ellátás megadott szerint
Repülőtéri illeték
Telepített magyar nyelvű képviselet
Telepített angol/német nyelvű képviselet
Utasbiztosítás
Útlemondási biztosítás
Vízumdíj

Felárak*:
  1. Utasbiztosítás 14.960 Ft/fő
  2. Útlemondási biztosítás


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
AKCIÓS MALDÍV - SZIGETEK BÚVÁR SZAFARI

AKCIÓS MALDÍV - SZIGETEK BÚVÁR SZAFARI

Maldív-szigetek, Male Atoll, Észak-Male Atoll

Útazonosító: 156658

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
AKCIÓS MALDÍV - SZIGETEK BÚVÁR SZAFARI

AKCIÓS MALDÍV - SZIGETEK BÚVÁR SZAFARI

Maldív-szigetek, Male Atoll, Észak-Male Atoll

Útazonosító: 156658

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!