ANGKOR FELFEDEZÉSE - EGYÉNI KÖRUTAZÁS ANGOL IDEGENVEZETÉSSEL

Ft-tól/fő 159.000
Időpont: 2018.09.27 - 10.01
Legjobb ár: 159.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2018.09.27 - 10.01

Tartson velünk a ANGKOR FELFEDEZÉSE - EGYÉNI KÖRUTAZÁS ANGOL IDEGENVEZETÉSSEL utazásra! A kiutazás egyénileg történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 5 nap / 3 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 159.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés, Körutazás
Kiutazás:Egyéni
Ellátás:reggeli
Turnusok: 5 nap / 3 éjszaka
Utazás azonosítója:115620
Kívánságlistára teszem

Leírás:

Angkor felfedezése - egyéni körutazás angol idegenvezetéssel

3 éjszaka Siem Reap-i szállással

Angkor csodálatos épületegyüttese, a Khmer Birodalom egykori fővárosa, s Kambodzsa első számú látnivalója és szimbóluma olyan varázslatos hely, mely egy bakancslistáról sem maradhat le, s melyet egyszer az életben látni kell. Vajon mi az a titok, amely messzi földről vonzza a turistákat, akik a hajnali sötétségben is képesek türelmesen várakozni, hogy megpillanthassák a jellegzetes öt torony sziluettjét a felkelő nap derengésében? Ideje a varázslatrészesévé válni, s felfedezni Angkor különleges templomegyüttesét - és persze csodálatos országát, Kambodzsát, ahol őszinte örömmel fogadnak a khmer emberek, s ahol Ázsia igazi arca vár.

A négynapos egyéni körutazáshoz könnyen illeszthetők Kambodzsa egyéb látnivalói, néhány napos tengerparti üdülés, vagy akár a szomszédos országok, Thaiföld, Vietnam és Laosz meglátogatása. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Mikor érdemes Angkorba látogatni? Eső szempontjából a legjobb időszak a száraz évszak, mely november végétől április elejéig tart. Ilyenkor azonban rengeteg turista látogat el Angkorba, így hosszú sorokra és tömegre kell számítani. A legszárazabb - és egyben legforgalmasabb - hónapok a december és a január. Áprilisban és májusban rekkenő hőség van, csak az utazzon ilyenkor, aki jól bírja a párás, forró időjárást. Jó időszak lehet a monszun és a száraz évszak kezdete közötti időszak, ilyen a november. A monszun május végén kezdődik és október végéig tart. A legesősebb hónap az október, míg januárra jellemző a legtöbb napsütés. Kérjük, mindig tájékozódjon az aktuális időjárásról utazása előtt!

Angkor felfedezése - egyéni körutazás 1. nap

Megérkezés Kambodzsába, Siem Reap repülőterére a menetrend függvényében. A repülőtéren a helyi angolul beszélő idegenvezető fogadja az utasokat. Transzfer a szállodába, bejelentkezés. Rövid pihenőt követően utazás gépkocsival Angkor Wathoz, Angkor legjelentősebb templomegyütteséhez, mely II. Suryavarman király uralkodása alatt, a Khmer Birodalom aranykorában épült a XII. század elején. Az építmény a Meru-hegyet - az istenek otthonát mintázta. A templom belsejében kőfaragásokkal és domborművekkel díszített falak mesélnek a hindu mitológiáról és II. Suryavarman harcairól uralkodása alatt. A csodálatos ornamentika egyik kiemelkedő ékessége a több mint 2000 apszara táncos domborműve, akik a naplementekor olyan, mintha valóban életre kelnének. Angkor Wat megépítése feltehetően harminc évig tartott. Az építmény kiemelkedő fontosságú nemzeti szimbólum, megtalálható Kambodzsa nemzeti zászlaján is; a templomok a khmer ember lelkét, a Khmer Birodalom és a mai kambodzsai nép összetartozását szimbolizálják. Angkor Wat meglátogatása után transzfer vissza a szállodába. Szállás Siem Reap-ben.

Angkor felfedezése - egyéni körutazás 2. nap

Reggeli után utazás gépkocsival a Siem Reap-től 15 km-re lévő Roluos templomcsoporthoz. Roluos a VIII-IX. században épült Indravarman király uralkodása alatt, aki Sivának ajánlotta a templomegyüttest. Három fő temploma Bakong, Lolei és Preah Ko. A környék Kambodzsa jellegzetes vidéke, a zöldellő rizsföldeket cukorpálma fák szegélyezik a rezzenéstelen tájban. Utazás autentikus helyi ,,közlekedési eszközzel", ökörkocsival a Roluos Pagodához. A pagodához érkezve buddhista szerzetesek különleges szertartásának lesznek részesei az utazók. A szerzetesek megáldják őket jó egészséget és biztonságos utazást kívánva. Visszatérés a szállodába, szabadidő ebédre és rövid pihenésre. Délután utazás Angkorba, ahol a legfontosabb szentélyeket magában foglaló úgynevezett kis kör felfedezésének folytatása. Az első megálló a Ta Prohm templomnál van, mely a XII-XIII. század között épült II. Dzsajavarman király uralkodása idején és különlegességét az adja, hogy a régészek a feltáráskor talált állapotban hagyták: a környező őserdő hatalmas fagyökereinek ,,fogságában" - a látvány varázslatos. A következő látnivaló Banteay Kdei buddhista kolostora; a Bajon-stílusban épült ,,Cellák Citadellája" a késő XII. században épült és szerkezetét tekintve Ta Prohm és Prah Khan hasonmása. Utazás a tőle keletre fekvő Srah Srang mesterséges tavához, más néven "a király úszómedencéjéhez". Ezután Angkor Thom - a Nagy Khmer birodalom utolsó fővárosának megtekintése. A tökéletes négyzet alaprajzú várost 8 méteres fal veszi körül, a XII. század végén építtette II. Dzsajavarman király. A Déli kapun belépve lenyűgöző, elefántokkal díszített kőbejárat és négy hatalmas faragott arc fogadja a látogatót. A város központja a Bayon templom, egy valóságos mestermű, melynek leghíresebb nevezetességei a Nagy Khmer Birodalom tartományait szimbolizáló ,,arcos" tornyok. A hatalmas kőarcok rejtélyes mosolyát nevezik Angkor mosolyának is. Látogatás a bonyolult domborművekkel díszített Elefánt király és Leprás Király teraszához. Vacsora a Marum étteremben, melynek egy kerttel körülvett hangulatos faépület ad otthont; itt a vendégek a helyi konyha díjnyertes különlegességeiből kapnak ízelítőt. A vacsora nemcsak gasztronómiai örömöket szerez, de támogatást is nyújt az itt gyakorlaton lévő helyi diákok képzéséhez, pályaválasztásához. Szállás Siem Reap-ben.

Angkor felfedezése - egyéni körutazás 3. nap

Kora reggel utazás Angkor ékkövéhez, a Siem Reap-től 35 km-re lévő Banteay Srei-hez, más néven a ,,nők citadellájához", melynek szépsége a reggeli fényben mutatkozik meg leginkább és Kambodzsa legjobban megőrzött temploma. A kisméretű, sötét rózsaszín homokkőből épült templom míves megmunkálása és részletes kidolgozása a klasszikus khmer művészet egyik legszebb példája. Visszaúton megálló egy helyi közösségnél, ahol az idegenvezető segítségével lehetőség van a helyi életformával történő ismerkedésre. Ebéd az ebéd az ikonikus Viroths étteremben Siem Reap-ben, majd izgalmas hajóút a Tonlé Sap-tavon, délkelet-ázsiai legnagyobb édesvízi taván. A tó érdekessége, hogy mérete folyamatosan változik az időjárási szezontól függően - az esős évszakban a négyszeresére duzzad fel. Helyi csónakba szállva Kampong Phluck falvának meglátogatása, ahol jellegzetes, cölöpökön álló házak láthatók. (Megjegyzés: hajóút csak júniustól márciusig, az esős évszakban lehetséges. A száraz évszakban Chong Kneas úszó falu megtekintése szerepel a programban. Szállás Siem Reap-ben.

Angkor felfedezése - egyéni körutazás 4. nap

A menetrendtől függően rendelkezésre álló szabadidő keretében lehetőség van Siem Reap színes piacainak egyéni felfedezésére. Az Artisans d'Angkort 1992-ben alapították a kambodzsai kézművesek támogatására és a helyi, ősi hagyományok továbbvitelére. Érdemes felfedezni, hogyan készülnek a lenyűgöző kő-és fafaragványok, lakkozott cikkek, selyemfestmények. Transzfer a repülőtérre.

A program az időjárási tényezők függvényében változhat. Az árak nem vonatkoznak az ünnepekre és a kiemelt időszakokra és a szabad kapacitás függvényében változhatnak.

A programok az időjárás és a menetrend függvényében változhatnak.

Szállás:

Tara Angkor Hotel - Siem Reap, vagy azonos kategóriájú szálloda
Ellátás:reggeli a szállodában, egy alkalommal ebéd és vacsora

x

Az ár tartalmazza:


 • transzferek az utazás alatt az útvonalnak megfelelően légkondicionált gépkocsival (vagy minibusszal - a  résztvevők létszámától függően)

 • 3 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti négycsillagos szállodában (Tara Angkor Hotel, Siem Reap, vagy hasonló)

 • reggelis ellátás a szállodában, valamint egy alkalommal ebéd és egy alkalommal vacsora a program szerint

 • a programban leírt kirándulások és városnézések belépőjeggyel, helyi angolul beszélő idegenvezetővel

Az ár nem tartalmazza:


 • repülőjegy díja

 • vízumdíj Kambodzsában (30 USD), 1 db útlevél fénykép szükséges hozzá

 • a helyszínen, készpénzben fizetendő kilépési illetékek, kb. 40 USD

 • fotó-és videokamera díja

 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

 • útlemondási biztosítás díja

 • bármilyen, a  Siem Reap-i Apsara Authority által megállapított pótdíj vagy extra díj az Angkor-i történelmi helyszín látogatásakor (a belépők mértéke előzetes értesítés nélkül változhat)

Szállás neve: ANGKOR FELFEDEZÉSE - EGYÉNI KÖRUTAZÁS ANGOL IDEGENVEZETÉSSEL

ANGKOR FELFEDEZÉSE - EGYÉNI KÖRUTAZÁS ANGOL IDEGENVEZETÉSSEL utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
Lefoglalom
5
5


Az ár tartalmazza:


 • transzferek az utazás alatt az útvonalnak megfelelően légkondicionált gépkocsival (vagy minibusszal - a  résztvevők létszámától függően)

 • 3 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti négycsillagos szállodában (Tara Angkor Hotel, Siem Reap, vagy hasonló)

 • reggelis ellátás a szállodában, valamint egy alkalommal ebéd és egy alkalommal vacsora a program szerint

 • a programban leírt kirándulások és városnézések belépőjeggyel, helyi angolul beszélő idegenvezetővel

Az ár nem tartalmazza:


 • repülőjegy díja

 • vízumdíj Kambodzsában (30 USD), 1 db útlevél fénykép szükséges hozzá

 • a helyszínen, készpénzben fizetendő kilépési illetékek, kb. 40 USD

 • fotó-és videokamera díja

 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

 • útlemondási biztosítás díja

 • bármilyen, a  Siem Reap-i Apsara Authority által megállapított pótdíj vagy extra díj az Angkor-i történelmi helyszín látogatásakor (a belépők mértéke előzetes értesítés nélkül változhat)


Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető

* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
ANGKOR FELFEDEZÉSE - EGYÉNI KÖRUTAZÁS ANGOL IDEGENVEZETÉSSEL

ANGKOR FELFEDEZÉSE - EGYÉNI KÖRUTAZÁS ANGOL IDEGENVEZETÉSSEL

Kambodzsa, Angkor, Angkor

Útazonosító: 115620

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
ANGKOR FELFEDEZÉSE - EGYÉNI KÖRUTAZÁS ANGOL IDEGENVEZETÉSSEL

ANGKOR FELFEDEZÉSE - EGYÉNI KÖRUTAZÁS ANGOL IDEGENVEZETÉSSEL

Kambodzsa, Angkor, Angkor

Útazonosító: 115620

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!