Az arany ösvény Kínában

Ft-tól/fő 249.991
Időpont: 2021.03.20 - 03.29
Legjobb ár: 249.991 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2021.03.20 - 03.29
További árak és időpontok

Tartson velünk a Az arany ösvény Kínában utazásra! A kiutazás egyénileg történik, félpanziós ellátással. Az utazás időtartama 10 nap / 7 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 249.991 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Egyéni
Ellátás:félpanziós
Turnusok: 10 nap / 7 éjszaka
Utazás azonosítója:152469

Az arany ösvény Kínában ***

1. nap
Elutazás Budapestről, átszállással (javaslatunk a Qatar, vagy az Emirates légitársaság járatait foglalni).

2. nap
A légitársaságtól függő átszállási pontról tovább utazás Pekingbe. A menetrendszerinti megérkezés után a szállás elfoglalása. Amennyiben igénylik, irodánk kedvező áron repülőtéri transzfert tud biztosítani. Szállás Pekingben.

3. nap
Reggeli a szállodában, majd egész napos program: a Kínai Nagy Fal felkeresése a Yu-Yong hágónál, ahol a fal restaurált részeit lehet megmászni. Ebéd, majd egy édesvízi gyöngyfarm meglátogatása. Később látogatás a Nyári palotában, ahol a híres hosszú folyosó és a márványhajó látható. Szállás Pekingben.

4. nap
Reggeli a szállodában, majd egész napos program Pekingben: ismerkedés a Tienanmen térrel és látnivalóival, majd a Tiltott Város felfedezése. Ebéd, majd a délután során az Ég templomának felkeresése. Séta az impozáns parkban, amely fő látványosságai a körkörös oltár, a visszhang fal és a Tian Tan különleges szépségű épülete, amely Peking szimbóluma. A program végeztével transzfer a vasútállomásra, beszállás a hálókocsis vonatba. Éjszakai vonatozás Xi'anba.

5. nap
A megérkezés után transzfer a szállodába, ahol reggeli. Egész napos látogatás a Világörökség részét képező Agyag hadsereghez, ahol a lélegzetelállító ásatások több csarnokban láthatók. Szállás Xi'anban.

6. nap
Reggeli a szállodában. Egész napos program Xi'anban: séta a ritka épségben fennmaradt városfalon, majd látogatás a messze földön híres Nagymecsetben, valamint séta a különleges hangulatú bazárban. Ebéd, majd délután a Nagy Vadlúd pagoda felkeresése, utána a tartományi múzeum felkeresése. A program végeztével transzfer a vasútállomásra, beszállás a hálókocsis vonatba. Éjszakai vonatozás Sanghajba.

7. nap
A megérkezés után transzfer a szállodába, ahol reggeli. Egész napos program Sanghajban: a világhírű Shanghai múzeum felkeresése, majd séta a restaurált óvárosban, ahol a cikk-cakk híd és az Öreg Teaház mellett, számtalan kis boltban folytatódhat a végeláthatatlan vásárlás. Az óváros fénypontja, csodás Yu-Yuan kert megtekintése. Ebéd, majd séta a folyóparti Bund-on, ahonnan a város felhőkarcolói a legjobban látszanak. Végül a város legforgalmasabb bevásárló utcája, a Nanjing road következik. Szállás Sanghajban.

8. nap
Reggeli a szállodában, majd egész napos kirándulás a különleges hangulatú városkába, Zhujiajiao-ba. A Kelet Velencéjének is nevezett kisváros számtalan csatornájával, apró hídjaival és csónakjaival valóban sok hasonlatosságot mutat az olasz névadóhoz. A kisváros konyhájáról is híres, ez a programban szereplő ebéd során is megtapasztalható. Szállás Sanghajban.

9. nap
Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés a szobákból (a csomagok a szállodában maradhatnak). Szabadnap, lehetőség vásárlásra (a szálloda melletti metrómegállóból könnyen elérhető a hatalmas piac a Tudomány és Technológia múzeum mellett). Igény szerint, kedvező áron repülőtéri transzfer szolgáltatás rendelhető irodánknál. Az egyénileg foglalt repülőjárattal, menetrend szerint kb. éjfél körül elutazás.

10. nap
A választott légitársaságtól függően átszállás, majd repülőút Budapestre. Érkezés a menetrend szerint.

 

A RÉSZVÉTELI DÍJ AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOKAT TARTALMAZZA:
5 éjszaka szállást helyi 3 csillagos szállodákban, 2 éjszaka szállás éjszakai vonaton, félpanziós ellátást (kivétel ez alól a Kínába érkezés és távozás napja, amikor nincs ebéd programozva), a vonatok jegyeit, transzfereket, a kirándulások belépőjegyeit, a városnézéseket helyi angol nyelvű idegenvezetéssel és a programban szereplő látványosságok belépőjegyeit.

A RÉSZVÉTELI DÍJ AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOKAT NEM TARTALMAZZA:
Nemzetközi repülőjegyet, helyi szervízdíjakat, vízumdíjat, útlemondási biztosítást, valamint a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást.

Létszám: minimum 2 fő

Kiutazás:
Irodánk a Qatar és Emirates járatait javasolja. Mindkét légitársaság szolgáltatásai igen magas színvonalúak és a kedvező menetrendű járatokra kb. 180 - 200 000 Ft / fő áron lehet jegyeket venni. Természetesen ettől az ártól az adott járatok aktuális telítettsége függvényében eltérés mutatkozhat, akciós időszakokban, ettől jelentősen kedvezőbb jegyárak is előfordulhatnak!

QATAR MENETREND

Odaút:
Budapest BUD - Doha DOH    QR 200    17:30 - 23:55
Doha DOH - Peking PEK         QR 892    02:10 - 14:55
Visszaút:
Sanghaj PVG - Doha DOH      QR 871    23:50 - 03:50
Doha DOH - Budapest BUD    QR 199    08:00 - 12:55

EMIRATES MENETREND

Odaút:
Budapest BUD - Dubai DXB    EK 112    16:00 - 23:20
Dubai DXB - Peking PEK         EK 306    03:55 - 15:25
Visszaút:
Sanghaj PVG - Dubai DXB      EK 303    00:05 - 04:55
Dubai DXB - Budapest BUD    EK 111     08:50 - 12:45

 

Étkezés:
Bőséges büféreggeli a szállodában, valamint a napi programhoz kapcsolódva, többfogásos, tradicionális kínai ebéd (kivétel ez alól az érkezés napja és a szabadnap, amikor nincs ebéd programozva).

Időjárás:
Peking és Xian
 időjárása nagyon hasonló a Magyarországon megszokotthoz. A kontinentális éghajlat ezekben a városokban is érvényesül, ezért a téli hónapokban hideg, viszont nem túl csapadékos időre, míg nyáron magas hőmérsékletre és száraz hónapokra kell számítani. A tavasz és az ősz kellemesen napos, novembertől az idő hűvösebb és lehetséges a csapadék.
Sanghaj átlaghőmérséklete nagyon kedvező, egész évben kellemes az idő a városlátogatásra. A nyári hónapok a legmelegebbek, de akkor is csak 25-30 C fok körüli a levegő, míg a leghidegebb téli hónapokban is kb. 10 C fokos nappalokra lehet számítani. Viszont a hőérzet magasabb lehet az egész évben, a folyamatosan magas páratartalom miatt (egész évben 70-80%-os). Esős napok tavasszal és nyáron gyakoribbak, de igazán nagy szárazság nem várható. A lehullott csapadék mennyisége júniustól augusztusig jelentősebb (150-200 mm). Fontos tudni, hogy a város légszennyezettsége a téli hónapokban magasabb lehet, ami sajnos rontja a városképet is.

Vízum:
Magyar állampolgárok kizárólag érvényes vízum birtokában kezdhetik meg utazásukat Kína felé.
2019. november 1-től lépett hatályba a Kínai Népköztársaság új vízum ügyintési rendje, amely érinti a magyar állampolgárok beutazásához szükséges vízum beszerzését is.
A konzuli osztály pontos tájékoztatóját  IDE kattintva érheti el.
Az új rendelkezés értelmében a legfontosabb változás, hogy ezentúl minden vízum kérelmezőnek, személyesen kell a Kínai Népköztársaság Nagykövetségén megjelenni és ott ujjlenyomatot adni. Kérjük, hogy erre az utazás előtt mindenképp számítson és készüljön! Az ujjlenyomat adás alóli mentességről a Nagykövetség honlapján olvashat részletesen.

Biztosítás:
Az út teljes időtartamát lefedő BBP biztosítás megléte kötelező, a kínai vízum ügyintézéshez szükséges. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.

Egészségügyi tudnivalók:
Az program által érintett területre utazók számára nincs javasolt védőoltás, a meglátogatott városoknak nincs nagyobb egészségügyi kockázata, mint bármely zsúfolt Európai nagyvárosnak. Ami fontos, hogy az csapvizet nem szabad fogyasztani, még fogmosáshoz is palackozott ásványvizet javaslunk használni. A félpanziós ellátás során, az éttermekben és a szállodában felszolgált ételek minősége garantált, ezekkel nem volt még soha gond. Ez már nem mondható el a különböző utcai árus által készített ételre, ezeket nem javasoljuk fogyasztásra.

Különleges étkezés, étel intolerancia:
Körutazásunk során a kínai szállodákban a reggeli büfé jellegű, az ebédek pedig fix menüt tartalmaznak. A büfé reggeli esetében kiemelkedően széles választék áll rendelkezésre, míg a tradicionális kínai menüs ebédnél 10-12 fogást szolgálnak fel, amelyeknél jól elkülönülnek a párolt zöldségek és a húsok. Így a különböző étel intoleranciában szenvedő utasaink a kívánságaiknak megfelelően, ezekből tudnak választani.
Kérjük vegyék figyelembe, hogy a programunk félpanziós ellátásaként biztosított reggeli és ebéd esetén, semmilyen különleges menüt nem áll módunkban visszaigazolni.
A speciális étkezést kizárólag a nemzetközi repülőjáratok fedélzeti ellátása esetén van lehetőségünk megrendelni, ezzel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésre.

Fekvés:

2 éjszaka szállás Peking belvárosában
KING PARKWIEW HOTEL BEIJING

1 éjszaka a Peking-Xi'an éjszakai vonaton
4 ágyas hálókocsiban ,, soft bed class"

1 éjszaka szállás Xian belvárosában
FOREST CITY HOTEL

1 éjszaka a Xi'an-Sanghaj éjszakai vonaton
4 ágyas hálókocsiban ,, soft bed class"

2 éjszaka szállás Sanghaj belvárosában
HOLIDAY INN EXPRESS PU TUO HOTEL

Helyi besorolás szerinti 3 csillagos szállodák.
A fenti hotelek nevét tájékoztató jelleggel adjuk meg, a végleges szállás listát indulás előtt küldjük meg.

Ellátás: A félpanziós ellátás két főétkezést tartalmaz. Ez általában reggeli és vacsora. Az étkezések időpontját a szálloda határozza meg.

x Az arany ösvény Kínában
Szállás neve: Az arany ösvény Kínában ***

Az arany ösvény Kínában utazás foglalás

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5Szállás
Ellátás megadott szerint
Telepített magyar nyelvű képviselet
Utasbiztosítás
Útlemondási biztosítás
Fakultatív programok
Foglalási díj

Felárak*:
  1. Transzfer Pekingben 10.100 Ft/fő
  2. Transzfer Sanghajban 15.150 Ft/fő
  3. Útlemondási biztosítás 5.000 Ft/foglalás
  4. Vízum és ügyintézési költség 27.270 Ft/fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Az arany ösvény Kínában

Az arany ösvény Kínában

Kína, Peking

Útazonosító: 152469

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Az arany ösvény Kínában

Az arany ösvény Kínában

Kína, Peking

Útazonosító: 152469

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!