Bosznia - Hercegovina felfedezése ***

Ft-tól/fő 58.500
Időpont: 2019.06.13 - 06.15
Legjobb ár: 58.500 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2019.06.13 - 06.15
További árak és időpontok

Tartson velünk a Bosznia - Hercegovina felfedezése *** utazásra! A kiutazás busszal történik, az alapár ellátást nem tartalmaz. Az utazás időtartama 3 nap / 2 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 58.500 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Busz
Ellátás:önellátás
Turnusok: 3 nap / 2 éjszaka
Utazás azonosítója:132509
Kívánságlistára teszem

Bosznia-Hercegovina egy csodálatos, újrafelfedezésre váró ország egyedülálló kulturális örökségekkel, melynek keleties, de mégis európai hangulatát egyre többen ízlelik meg ismét.Varázslatos tájak, mesébe illő városok, vendégszerető emberek. Medugorje Európa egyik legfiatalabb zarándokhelye, mely Hercegovina déli részének egyik főként horvátok lakta térségében található. 1981-ben néhány gyerek állítólag egy égi jelenést látott itt, ezért a település az ország határain kívül is híres Mária-zarándokhellyé vált. Ma a kisváros évente több százezer zarándokot fogad.

 

1. nap: Debrecen - Nyíregyháza - Budapest - Mohács - Szarejevó - Medugorje
Indulás Debrecenből, majd Nyíregyházáról a kora hajnali órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Budapest - Mohács útvonalon. Udvari határátkeléssel érkezés Horvátországba. Eszék útvonalon Samaci határátkeléssel érkezünk Bosznia Hercegovinába. Rövid városnézés Szarajevóban, mely rendkívül színes etnikummal és emiatt változatos kultúrával rendelkezik. A vallási sokszínűségnek teret adó templomok, a török építészet megannyi műemléke, és a Monarchia által hátrahagyott középületek nagy élményt nyújtanak az idelátogatóknak. Megtekintjük a Dzsámit, a bazár világ negyedet, és ellátogatunk Ferenc Ferdinánd trónörökös merényletének színhelyére. Érkezés Medugorje városába, szállás elfoglalása. (2 éj) Vacsora után esti séta a városközpontban.

2. nap: Medugorje - Kravica vízesés
Reggeli után közös séta az ,,Ima és az istentisztelet városában" Medugorje-ben, ahol megtekintjük a zarándokok találkozóhelyéül szolgáló Szent Jakab plébániatemplomot. A zarándokhely másik nagy nevezetessége a 7 méter magas, bronzból készült Feltámadt Krisztus-szobor. Az 1998 óta álló alkotásnak csodatevő erőt tanúsítanak, mivel az a vallástörténet szerint könnyeket hullajtott.Majd fakultatív zarándokprogram a Szűz Mária megjelenések helyére. A történet úgy meséli, hogy Szűz Mária 1981-ben megjelent egy csoport gyereknek. A gyerekek közül hárman minden nap üzeneteket kaptak Szűz Máriától, másik három minden évben ugyanabban az időpontban lépett vele kapcsolatba. Délután utazás az ország leglátványosabb vízeséséhez, a festői Kravica vízeséshez. Séta és fényképezési lehetőség a 26 méter magas, körülbelül 120 méter széles látványos természeti jelenségnél. Este visszaérkezés a szálláshelyünkre.

3. nap: Mostar - Eszék - Budapest - Nyíregyháza - Debrecen
Reggeli után haza indulunk. Első megállónk Bosznia legkeletiesebb városa, Mostar. Mostar örökre eggyé vált a több mint 500 éves, UNESCO listás Stari Most híd képével. A Neretva folyó feletti híd lerombolása előtt emberek sokasága jött a városba, hogy megcsodálja szépségeit. A híd helyreállítása utáni állapot emlékezteti az embereket, hogy hogyan is éltek és hogy hogyan fognak egyszer talán újra élni. Koski Mehmed pasa mecsete 1618-ban épült. Minaretéből gyönyörű a kilátás. A mecseten  belül, tömérdek csillár és a színes ablaküvegeken beszűrődő természetes fény által megvilágított gyönyörű belső építészeti formákat csodálhatunkmeg. Rövid szabadprogram, majd Eszék érintésévelérkezés Budapestre, majd Nyíregyházára és Debrecenbe az éjszakai órákban.

Részvételi díj: 58.500 Ft / fő

Részvételi díj tartalmazza:
- utazás nemzetközi engedéllyel rendelkező turista autóbusszal
- 2 éj 3* szállodában Medjugorjéban vagy környékén
- idegenvezetés

 

Részvételi díj nem tartalmazza:
- félpanzió (2 reggeli + 2 vacsora): 12.000 Ft / fő (a program félpanzióval foglalható)
- helyszínen fizetendő belépők és járulékos költségek ára kb. 50 EUR / fő
- BBP biztosítás (Irodánkban is köthető)

 

Minimum létszám: 35 fő

Egyágyas felár: 18.000 Ft / fő

 

x
Szállás neve: Bosznia - Hercegovina felfedezése ***

Bosznia - Hercegovina felfedezése *** utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
Lefoglalom
5
5leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
  1. A program félpanzióval foglalható (2 reggeli 2 vacsora) 12.000 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Bosznia - Hercegovina felfedezése ***

Bosznia - Hercegovina felfedezése ***

Bosznia-Hercegovina, Körutazás Bosznia-Hercegovinában

Útazonosító: 132509

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Bosznia - Hercegovina felfedezése ***

Bosznia - Hercegovina felfedezése ***

Bosznia-Hercegovina, Körutazás Bosznia-Hercegovinában

Útazonosító: 132509

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!