Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal - Aineterhof

Ft-tól/fő 76.050
Időpont: 2019.03.13 - 03.16
Legjobb ár: 76.050 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2019.03.13 - 03.16

Tartson velünk a Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal - Aineterhof utazásra! A kiutazás egyénileg történik, félpanziós ellátással. Az utazás időtartama 4 nap / 3 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 76.050 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Síelés
Kiutazás:Egyéni
Ellátás:félpanziós
Turnusok: 4 nap / 3 éjszaka
Utazás azonosítója:119478
Kívánságlistára teszem

Helyszín: Ausztria – Ainet

Időpont: 2019. március 13 – 17., 5 nap/ 4 éjszaka

Szállás: Aineterhof

 

A gyermekes családok egyik legfontosabb szempontja utazásuk ideje alatt, hogy gyermekeik biztonságban és értékesen tölthessék el a sívakációt. A csoportot kísérő síoktatók gondoskodnak arról, hogy a szülők nyugodtan síelhessenek, pihenhessenek, miközben csemetéikkel tapasztalt síoktatók, programszervezők foglalkoznak.
A szülők, felnőttek is részt vehetnek, a tudásszintjüknek megfelelő napi 2 órás oktatásokon, edzéseken vagy az esti, külön nekik szervezett animációs programokban.

 

A GYEREKEKNEK

 • · Síoktatás vagy snowboardoktatás
 • · Oktatás életkornak és sítudásnak megfelelő csoportokban
 • —· Foglalkozások szakképzett síoktatók vezetésével
 • · Napi 2x2 órában, napközben ebédszünettel
 • —· Biztonságos sízés, játékos tanulás, kalandok, élmények a hasonló korú társakkal
 • —· Gyerek animációs programok: játszóház, rajzverseny, lufihajtogatás, arcfestés, bukósisak díszítés, kincskereső, csillagszórós síelés, csokiszedegető játék sítalpakon, szánkózás…
 • —· Síverseny saját tűzött pályán, eredményhirdetés oklevéllel és érmekkel

 

A FELNŐTTEKNEK

 • · Gondtalan síelés - a szülők is szabadságon
 • · Igény esetén egész napos gyermekfelügyelet
  (A csoportot kísérő síoktató ebédszünetben is felügyeli, megebédelteti a gyerekeket.)
 • · Fakultatív magyar nyelvű sí- vagy snowboardoktatás (kezdőtől haladóig, napi 2 órában)
 • · Sítúravezetés, bátrabbaknak kalandsízés
 • · Klubprogramok: esti sí és szánkózás, korcsolyázás, jéghoki és curlingezés, videóest „bátorító síelemzéssel”, egyéni és családi síversenyek, táncest és retró partik…

 

Az utazás egyénileg történik, a csoportot kísérő síoktatók a helyszínen várják a vendégeket az érkezés esetéjén. Csoportbeosztás az érkezés napját követő reggelen, az első napi sízés előtt. A programváltozás jogát irodánk fenntartja, az aktuális programok a helyszíni adottságoknak, időjárási körülményeknek és szakmai szempontoknak megfelelően kerülnek megszervezésre.  A meghirdetett oktatás programunkban felnőtteknek 2 óra, gyermekeknek 2 x 2 óra szerepel. Előfordulhat, hogy egy adott csoport létszáma nem éri el a 4 főt. Abban az esetben, ha egy csoportban 1-3 fővel foglalkoznak oktatóink, akkor felnőtteknek napi 1x, gyermekeknek napi 2 x 1,5 órás oktatást tartunk, mert ebben az esetben egyéni, illetve kis csoportos oktatásnak minősül a foglalkozás.
Az oktatáson való részvételt, abban az esetben tudjuk garantálni, ha itthon történik meg az oktatásra való jelentkezés és befizetés. Természetesen a helyszínen is lehet jelentkezni. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy fogadni tudjuk a jelentkezést, de előfordulhat, hogy nem lesz megfelelő létszámú oktató csapat a helyszínen, mivel oktatóink számát az itthon történt bejelentkezés alapján határozzuk meg.

 

Aineterhof

 

A szálloda egy csendes kis falu, Ainet központjában található, 7 km-re a tartomány fővárosától, Lienztől.
A 730 méteres magasságban fekvő település az Isel folyó völgyében helyezkedik el, Kelet-Tirol fenséges hegyei által körülölelve. Megújult szobákkal, segítőkész személyzettel és éttermük ízletes, új kínálatával várnak minden kedves hozzájuk látogatót.

Utazás: egyénileg.
Távolság Budapesttől: 620 km.
Sípályáktól való távolság: 7 km.
Elhelyezés: 2 - 6 fős szobákban.
Ellátás: félpanzió.

x
Részvételi díj  €/fő/turnus2019. március 13-17.
Felnőtt standard225 EUR
Gyerek (0 - 3 éves)Ingyenes
Gyerek (4 - 6 éves)180 EUR

A részvételi díj tartalmazza: a szállást 4 éjszakára félpanziós ellátással és az útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza: az idegenforgalmi adót, a gyerekeknek síoktatást: 4-14 éves kor között : 100 €/fő/turnus. Felnőtteknek fakultatívan kérhető sí- és snowboardoktatás, edzés ára: 100 €/fő/turnus. Síbérlet a helyszínen fizetendő.


Síinfo

Ausztria kelet-tiroli régiója a legmagasabb sírégiók egyike, közvetlen a Grossglockner szomszédságában.
A kombinált síbérlet lehetőséget nyújt mindenki számára, hogy a régió 8 különálló pályarendszerét kipróbálhassa. A pályák jó minőségű utakon közelíthetők meg. A régió egyik rendszere sem zsúfolt. Egy sítúra alkalmával érdemes több rendszert is meglátogatni. Lehet választani a hosszú erdei pályák vagy a gleccser hangulatú széles pályák között. A funparkokkal és épített ugratókkal tűzdelt rendszerek számos lehetőséget biztosítanak a freestyle szerelmeseinek. Akiket nem a lesiklás élménye vonz, azok számára tudjuk ajánlani a sífutópályákat vagy túraútvonalakat. A pihenést mindenki számára a családias hütték biztosítják tiroli specialitásokkal.
Szállodánk a sírendszer középpontjában helyezkedik el

 

Az 5 legnagyobb pályarendszer:

 

·     Matrei-Kals – Grossglockner Resort

A régió legnagyobb összefüggő pályarendszere 115 km hosszú és ez egyben a legmagasabban fekvő is (Cimaross 2621 m). A kilátóból rálátás nyílik a Grossglockner csúcsára.
A szállástól 7 km-re található a matrei-i felvonó, de a hegy a másik oldaláról is megközelíthető Kals-ból. A kezdő síelőknek és snowboardosoknak az egyik legideálisabb terep  hosszú, széles, egyenletes meredekségű és jól átlátható tanuló pályáival. A felső részen fekete és piros pályák  várják a haladókat. A sífutók és túrázók számára igazi paradicsom. A funparkban slide-ok és ugratók vannak. Ezen felül 7 km-es szánkópálya is van.

                                                

·     St. Jakob in Defereggen

Ehhez az 52 km-es pályarendszerhez 20 km-t kell autózni egy gyönyörű völgyben. A legmagasabb pontja 2525 m. Klímájának köszönhetően a hó minősége mindig kiváló és fekvése miatt úgy érezhetjük magunkat, mintha gleccseren lennénk. Itt alakították ki a régió legnagyobb fun parkját, ahol rengeteg különböző elemen lehet kipróbálni az ugrásokat és slide-olásokat (BigAir, StairSetup, downRail, rainBow, curvedBox, kinkedRail, jibVWbus, stepUp, kickerLine és butterBox). A parkolóig le lehet csúszni. Innen számos sífutópálya is indul a völgyben.

 

·     Lienz - Zettersfeld

24 km síelhető be a Lienz városa fölött 2270 méterrel elhelyezkedő napos pályarendszeren. A szállástól 16 km. Igazi családi pályarendszer! Kellemes meredekségű, hosszú és széles pályái mindenki számára élvezhetők. Baby funpark is van, hogy ne csak a nagyok tudják gyakorolni az ugrálást. Nagy létszámú csoportok oktatására kifejezetten alkalmas hely. A nem sízők kellemes laza túrát tehetnek a pályák mellett.

 

·     Sillian – Hochpustertal Skizentrum

Az 59 km-es rendszer, 39 km-re van a háztól az olasz határ közelében. Könnyen megközelíthető a völgyben ez a 2400 méter magas napos fekvésű rendszer. Fent gleccser hangulatú a kilátás, de erdei pályán teljesen le lehet csúszni a parkolókig. Kellemes meredekségű pályái kitűnően alkalmasak carvingolásra és nagy funpark is van kiépítve a freestyle-osok számára.

 

·     Mölltaler Gletscher

Karintia legmagasabban fekvő síterepe. 3120 méteres magasságból indulnak pályái 53 km hosszan. A háztól 55 km-es autózással érhető el. A régióban ez a rendszer biztosítja az állandó hógaranciát, bár az elmúlt években ennek indokolt igénybevételére nem volt szükség.                  
A gleccservasút 8 perc alatt visz fel a 2108 méterre, a középállomáshoz. Itt a síszezon októberben kezdődik és május közepéig tart. A legfelső pályákat nyáron is megnyitják a síelők számára. A leghosszabb lesiklópálya a FIS minősítéssel rendelkező Abfahrt Eissee 7 km-es. A sífutókat 13 km hosszú, jól előkészített magaslati sífutópálya várja. 

 

További pályák a régióban:

·     Hochstein

Ezen a lienzi pályán 16 km síelhető be, a csúcs 2000 méteren van. A háztól csak 13 km. Pályái javarészt erdős részeken terülnek el,  így rossz időjárási viszonyok esetén is élvezhető a csúszás. A terepet meredeksége miatt haladóknak ajánljuk. Kétévente női alpesi sí VK-t rendeznek itt.
Plusz kikapcsolódási lehetőség a bobpálya, ami 2700 méteren keresztül kanyarog le a csúcsról.

·     Ankogel – Mallnitz

13 km hosszú a pályarendszere, legmagasabb pontja 2630 m. Pályái szélesek, és hosszúak. Ezt a pályát a távolsága miatt nekünk nem érdemes látogatni, mert 70 km-re van a háztól, de aki szeret felfedező túrákat tenni, azoknak ajánljuk.

 

·     Obertilliach,

A sípályarendszer 16 kilométeres és 2000 méter fölött indul. A szállástól 50 km az olasz határ felé.
Van egy 6,5 km-es szánkópályája, és a völgyben egy 60 km-es sífutópálya-hálózata. Központja hangulatos házaival műemlék-védett.

  

·     Kartisch

35 km-re van a háztól ez a 4 km-es pálya. Ideális családoknak és kezdő síelőknek.

 

Matrei – 4 napos síbérlet: (helyszínen fizetendő)
Az árak személyenként értendők.Március 14-17.
Felnőtt180,- EUR
Gyermek – 2000 és 2012 között születettekre érvényes90,- EUR
Bébi – 2013 után születettekre érvényesIngyenes
Szállás neve: Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal - Aineterhof

Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal - Aineterhof utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
Lefoglalom
5
5


Részvételi díj  €/fő/turnus2019. március 13-17.
Felnőtt standard225 EUR
Gyerek (0 - 3 éves)Ingyenes
Gyerek (4 - 6 éves)180 EUR

A részvételi díj tartalmazza: a szállást 4 éjszakára félpanziós ellátással és az útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza: az idegenforgalmi adót, a gyerekeknek síoktatást: 4-14 éves kor között : 100 €/fő/turnus. Felnőtteknek fakultatívan kérhető sí- és snowboardoktatás, edzés ára: 100 €/fő/turnus. Síbérlet a helyszínen fizetendő.


Síinfo

Ausztria kelet-tiroli régiója a legmagasabb sírégiók egyike, közvetlen a Grossglockner szomszédságában.
A kombinált síbérlet lehetőséget nyújt mindenki számára, hogy a régió 8 különálló pályarendszerét kipróbálhassa. A pályák jó minőségű utakon közelíthetők meg. A régió egyik rendszere sem zsúfolt. Egy sítúra alkalmával érdemes több rendszert is meglátogatni. Lehet választani a hosszú erdei pályák vagy a gleccser hangulatú széles pályák között. A funparkokkal és épített ugratókkal tűzdelt rendszerek számos lehetőséget biztosítanak a freestyle szerelmeseinek. Akiket nem a lesiklás élménye vonz, azok számára tudjuk ajánlani a sífutópályákat vagy túraútvonalakat. A pihenést mindenki számára a családias hütték biztosítják tiroli specialitásokkal.
Szállodánk a sírendszer középpontjában helyezkedik el

 

Az 5 legnagyobb pályarendszer:

 

·     Matrei-Kals – Grossglockner Resort

A régió legnagyobb összefüggő pályarendszere 115 km hosszú és ez egyben a legmagasabban fekvő is (Cimaross 2621 m). A kilátóból rálátás nyílik a Grossglockner csúcsára.
A szállástól 7 km-re található a matrei-i felvonó, de a hegy a másik oldaláról is megközelíthető Kals-ból. A kezdő síelőknek és snowboardosoknak az egyik legideálisabb terep  hosszú, széles, egyenletes meredekségű és jól átlátható tanuló pályáival. A felső részen fekete és piros pályák  várják a haladókat. A sífutók és túrázók számára igazi paradicsom. A funparkban slide-ok és ugratók vannak. Ezen felül 7 km-es szánkópálya is van.

                                                

·     St. Jakob in Defereggen

Ehhez az 52 km-es pályarendszerhez 20 km-t kell autózni egy gyönyörű völgyben. A legmagasabb pontja 2525 m. Klímájának köszönhetően a hó minősége mindig kiváló és fekvése miatt úgy érezhetjük magunkat, mintha gleccseren lennénk. Itt alakították ki a régió legnagyobb fun parkját, ahol rengeteg különböző elemen lehet kipróbálni az ugrásokat és slide-olásokat (BigAir, StairSetup, downRail, rainBow, curvedBox, kinkedRail, jibVWbus, stepUp, kickerLine és butterBox). A parkolóig le lehet csúszni. Innen számos sífutópálya is indul a völgyben.

 

·     Lienz - Zettersfeld

24 km síelhető be a Lienz városa fölött 2270 méterrel elhelyezkedő napos pályarendszeren. A szállástól 16 km. Igazi családi pályarendszer! Kellemes meredekségű, hosszú és széles pályái mindenki számára élvezhetők. Baby funpark is van, hogy ne csak a nagyok tudják gyakorolni az ugrálást. Nagy létszámú csoportok oktatására kifejezetten alkalmas hely. A nem sízők kellemes laza túrát tehetnek a pályák mellett.

 

·     Sillian – Hochpustertal Skizentrum

Az 59 km-es rendszer, 39 km-re van a háztól az olasz határ közelében. Könnyen megközelíthető a völgyben ez a 2400 méter magas napos fekvésű rendszer. Fent gleccser hangulatú a kilátás, de erdei pályán teljesen le lehet csúszni a parkolókig. Kellemes meredekségű pályái kitűnően alkalmasak carvingolásra és nagy funpark is van kiépítve a freestyle-osok számára.

 

·     Mölltaler Gletscher

Karintia legmagasabban fekvő síterepe. 3120 méteres magasságból indulnak pályái 53 km hosszan. A háztól 55 km-es autózással érhető el. A régióban ez a rendszer biztosítja az állandó hógaranciát, bár az elmúlt években ennek indokolt igénybevételére nem volt szükség.                  
A gleccservasút 8 perc alatt visz fel a 2108 méterre, a középállomáshoz. Itt a síszezon októberben kezdődik és május közepéig tart. A legfelső pályákat nyáron is megnyitják a síelők számára. A leghosszabb lesiklópálya a FIS minősítéssel rendelkező Abfahrt Eissee 7 km-es. A sífutókat 13 km hosszú, jól előkészített magaslati sífutópálya várja. 

 

További pályák a régióban:

·     Hochstein

Ezen a lienzi pályán 16 km síelhető be, a csúcs 2000 méteren van. A háztól csak 13 km. Pályái javarészt erdős részeken terülnek el,  így rossz időjárási viszonyok esetén is élvezhető a csúszás. A terepet meredeksége miatt haladóknak ajánljuk. Kétévente női alpesi sí VK-t rendeznek itt.
Plusz kikapcsolódási lehetőség a bobpálya, ami 2700 méteren keresztül kanyarog le a csúcsról.

·     Ankogel – Mallnitz

13 km hosszú a pályarendszere, legmagasabb pontja 2630 m. Pályái szélesek, és hosszúak. Ezt a pályát a távolsága miatt nekünk nem érdemes látogatni, mert 70 km-re van a háztól, de aki szeret felfedező túrákat tenni, azoknak ajánljuk.

 

·     Obertilliach,

A sípályarendszer 16 kilométeres és 2000 méter fölött indul. A szállástól 50 km az olasz határ felé.
Van egy 6,5 km-es szánkópályája, és a völgyben egy 60 km-es sífutópálya-hálózata. Központja hangulatos házaival műemlék-védett.

  

·     Kartisch

35 km-re van a háztól ez a 4 km-es pálya. Ideális családoknak és kezdő síelőknek.

 

Matrei – 4 napos síbérlet: (helyszínen fizetendő)
Az árak személyenként értendők.Március 14-17.
Felnőtt180,- EUR
Gyermek – 2000 és 2012 között születettekre érvényes90,- EUR
Bébi – 2013 után születettekre érvényesIngyenes

* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal - Aineterhof

Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal - Aineterhof

Ausztria, Kelet-Tirol, Ainet

Útazonosító: 119478

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal - Aineterhof

Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal - Aineterhof

Ausztria, Kelet-Tirol, Ainet

Útazonosító: 119478

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!