Nyaralás a spanyol tengerparton

Ft-tól/fő 175.000
Időpont: 2019.06.15 - 06.21
Legjobb ár: 175.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2019.06.15 - 06.21

Tartson velünk a Nyaralás a spanyol tengerparton utazásra! A kiutazás repülővel történik, félpanziós ellátással. Az utazás időtartama 7 nap / 6 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 175.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés, Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:félpanziós
Turnusok: 7 nap / 6 éjszaka
Utazás azonosítója:106119
Kívánságlistára teszem

Leírás:

?          Nyüzsgő, mediterrán tengerparti város: Lloret

?          Történelmi csodák: Barcelona, Andorra

?          Üvegfenekű hajóval a Földközi-tengeren

?          Delfin show és spanyol flamenco est

Program:

2019. július 1-je után induló utazásaink programtervezete a tavaszi program alatt olvasható.


1. NAP: BUDAPEST - BARCELONA - LLORET DE MAR

Menetrend függvényében, várhatóan a kora reggeli órákban indulás repülővel. Barcelonába érkezés után transzfer Lloret de Marba, mely a Costa Brava ,,fővárosa" és a legpezsgőbb han­gulatú üdülőhely. Szállodánk **** belvárosi, könnyű sétára a tengerparttól, kellemes medencével, terasszal, napozóágyak­kal. A szobák légkondicionáltak, TV-vel, telefonnal felszereltek. Központi fekvése miatt környéke és a szálloda forgalmas, ezért időnként zajos. Szállodai szobákat várhatóan a délutáni órákban lehet elfoglalni. Addig is, és azt követően is pihenés, fürdési lehe­tőség a szállodái medencénél vagy a tengerparton. Este vacsora.

2 - 6. NAP: FÜRDÉS - PIHENÉS - FAKULT. PROGRAMOK

Hat napon át fürdés, pihenés a tengerparton vagy a medencé­nél, de aki akar, fakultatív programokon is részt tud venni ezen időszak alatt. Az egyik legérdekesebb programunk, a Barcelona fakultatív kirándulás lesz. A fő látványosságok: Katalónia tér, Gótikus negyed, Szt. Eulália katedrális, Királyok tere, Ramblas, mely Barcelona Váci utcája, itt mindig hömpölyög a tömeg, továbbá a Kolumbusz-oszlop és a Montjuic hegy az Olimpiai stadionnal. A nap során lesz lehetőség - annak aki szeretné - belülről is megtekinteni Antoni Gaudí mestermunkáit, a grandiózus Sagrada Família bazilikát és a különc Güell Parkot. Ebben az esetben a 2 belépőjegyet pluszban kell fizetni. Ezt az útra történő jelentkezéskor kell közölni, mert a jegye­ket előre meg kell rendelni. Forgalom függvényében kb. 19 órára érkezünk vissza szállásunkra. Fakultatív Barcelona kirándulás: 40 EUR. ,,Gaudí mestermunkák belülről" alapprogram kiegészítés (2 belépő): + 25 EUR.

Szervezünk kirándulást a híres delfináriumba, Marinelandba, ahol a vízi állatok mellett hatalmas csúszdapark is található. A parkhoz Lloret de Marból ingyenes autóbuszjárattal tudunk eljutni. Az árban benne van ott tartózkodásunk alatt az összes csúszda ingyenes, korlátlan használata és a területen lévő papa­gáj-, fóka- és delfinshow megtekintése. Mindkét programot kétszer is láthatják utasaink. Marineland, delfinárium, óriás csúszdák: kb. 29 EUR.

Egy másik különleges programra is felhívnánk figyelmüket. Egész napos kirándulás: Andorra - Montserrat. Kora reggel indulunk, kb. 3,5 órás út után érkezünk a 2-3.000 m magas hegyekkel övezett Andorra la Vellaba, a fővárosba. Útközben gyönyörködhetünk a Pireneusok csipkés hegyormaiban és a régi hegyi telepesek kőkunyhóiban. Andorrában megtekintjük a közel 1000 éves település fontosabb középületeit, a főtemp­lomot és a több mint 400 éves Parlamentet. Ezt követően lesz vásárlási lehetőség a vámmentes államban. Visszaúton, délután Montserratot, a híres kegytemplomot látogatjuk meg. Egy több mint 1000 m magas hegyre kapaszkodunk fel. Csodás a kilátás a környékre, megtekintjük a katalánok leghíresebb zarándok­helyét, majd a helyiek piacát is kipróbálhatjuk. Vacsorára érke­zünk vissza a szállodába. Andorra - Montserrat fakultatív kirándulás: 50 EUR.

Másik napon este a spanyol kultúra kihagyhatatlan elemé­vel ismerkedünk meg, egy flamenco show-n lehet részt venni. A spanyol zene és az érzelmekkel teli tánc mindenkit elkáp­ráztat. A közel másfél órás műsor alatt sok ismert dallam csen­dül fel és kiváló táncosok szebbnél-szebb ruhákban táncolják általában kasztanyettával a flamencot. Spanyol zenés est flamenco műsorral: 35 EUR.

Az egyik napon hajókirándulás keretében felkereshetik a han­gulatos Tossa városát. Tossa felé haladva üvegfenekű hajónkról látjuk a sziklás partszakaszt. Tossában séta, nézelődés a vár­nál, majd fürdési lehetőség. Visszautazás egyénileg, a menet­rendszerinti hajóval. Fakultatív hajókirándulás: kb. 24 EUR. Minden fakultatív programra jelentkezés a szállodában, az idegenvezetőnél.

7. NAP: COSTA BRAVA - BUDAPEST

Menetrend függvényében, várhatóan a kora reggeli órákban transzfer a reptérre és hazautazás. Budapestre érkezés előrelát­hatóan a déli órákban.


 Nyári programtervezet:

1. NAP: BUDAPEST - BARCELONA - LLORET DE MAR

Menetrend függvényében, várhatóan a kora reggeli órákban indulás repülővel. Barcelonába érkezés után transzfer Lloret de Marba, mely a Costa Brava ,,fővárosa" és a legpezsgőbb hangulatú üdülőhely. Érkezést követően az idegenvezető tájékoztatót tart a fakultatív programokról. Szállodai szobákat várhatóan a kora délutáni órákban lehet elfoglalni. Szállodánk három csillagos belvárosi, könnyű sétára a tengerparttól, kellemes medencével, melynél ingyenesen napozóágyak várják a vendégeket. A szobák légkondicionáltak, TV-vel, kis terasszal felszereltek. Központi fekvése miatt környéke és a szálloda forgalmas, ezért időnként zajos. A nap második felében pihenés, fürdési lehetőség a szállodai medencénél, vagy a tengerparton. Este svédasztalos vacsora.

2 - 6. (SZEPTEMBERBEN: 2 - 7.) NAP: FÜRDÉS - PIHENÉS - FAKULTATÍV PROGRAMOK

Nyáron öt, szeptemberben hat napon át fürdés, pihenés a tengerparton vagy a medencénél, de aki akar, az alábbi fakultatív programokon is részt tud venni ezen időszak alatt.

BARCELONA - SAGRADA FAMÍLIA

Az egyik legérdekesebb programunk, a Barcelona fakultatív kirándulás lesz. A fő látványosságok: Katalónia tér, Gótikus negyed, Szt. Eulália katedrális, Királyok tere, Ramblas, mely Barcelona Váci utcája, itt mindig hömpölyög a tömeg, továbbá a Kolumbusz-oszlop és a Montjuic hegy az Olimpiai stadionnal. A nap során lesz lehetőség belülről is megtekinteni Antoni Gaudí mestermunkáit, a grandiózus Sagrada Família bazilikát és a különc Güell Parkot. Ebben az esetben a 2 belépőjegyet pluszban kell fizetni. Ezt az útra történő jelentkezéskor kell közölni, mert a jegyeket előre meg kell rendelni. Forgalom függvényében várhatóan vacsorára érkezünk vissza szállásunkra. Fakultatív Barcelona kirándulás: 40 EUR. ,,Gaudí mestermunkák belülről" alapprogram kiegészítés (2 belépő): + 27,50 EUR.

ANDORRA - MONTSERRAT KIRÁNDULÁS

Egy másik különleges programra is felhívnánk figyelmüket, az egész napos Andorra - Montserrat kirándulásra. Kora reggel indulunk, kb. 3,5 órás út után érkezünk a 2 - 3 000 m magas hegyekkel övezett Andorra la Vellaba, a fővárosba. Útközben gyönyörködhetünk a Pireneusok csipkés vonulatában, az érintetlen természeti környezetben. Andorrában megtekintjük a közel 1000 éves település kulturális emlékeit, a főtemplomot és a több mint 400 éves Parlamentet. Ezt követően lesz vásárlási lehetőség az ,,adóparadicsomnak" is nevezett államban. Visszaúton, délután Montserratot, a híres zarándokhelyet látogatjuk meg. 1200 m fölé kapaszkodunk fel, ahonnan csodás kilátás tárul a szemük elé. Megtekintjük a legendák övezte Fekete Madonnát, majd a helyi katalán piacot is kipróbálhatjuk. Vacsorára érkezünk vissza a szállodába. Andorra - Montserrat fakultatív kirándulás: 50 EUR.

DELFINSHOW ÉS CSÚSZDAPARK

A híres delfináriumba, Marinelandba is szervezünk kirándulást, ahol a vízi állatok mellett hatalmas csúszdapark is található. A parkhoz Lloret de Marból ingyenes autóbuszjárattal tudunk eljutni. Az árban benne van ott tartózkodásunk alatt az összes csúszda ingyenes, korlátlan használata és a területen lévő papagáj-, fóka- és delfinshow megtekintése. Marineland, delfinárium, óriás csúszdák: kb. 29 EUR.

FLAMENCO ÉS SPANYOL GITÁR SHOW

A nyaralás során az egyik legkedveltebb program utasaink körében az esti show, melynél a spanyol kultúra kihagyhatatlan elemeivel ismerkedünk meg, a flamencoval és a spanyol gitárral. A feszes ritmus és az érzelmekkel teli tánc mindenkit elkápráztat. A másfél órás műsor alatt sok ismert dallam csendül fel és kiváló táncosok szebbnél-szebb ruhákban táncolják általában kasztanyettával a flamencot. Spanyol zenés est flamenco műsorral: 35 EUR.

HAJÓKIRÁNDULÁS TOSSA DE MARBA

Az egyik napon hajókirándulás keretében felkereshetik a hangulatos Tossa városát. Tossa felé haladva üvegfenekű hajónkról látjuk a sziklás partszakaszt. Tossában séta, nézelődés a várnál, majd fürdési lehetőség. Visszautazás egyénileg, a menetrendszerinti hajóval. Fakultatív hajókirándulás: kb. 24 EUR. Minden fakultatív programra jelentkezés a szállodában, az idegenvezetőnél.

7. (SZEPTEMBERBEN: 8.) NAP: COSTA BRAVA - BUDAPEST

Menetrend függvényében, várhatóan a kora reggeli órákban transzfer a reptérre és hazautazás. Budapestre érkezés előreláthatóan a déli órákban.Szállás: 4 csillagos szálloda

Ellátás: Félpanzió

Közlekedés: Repülővel

x
Szállás neve: Nyaralás a spanyol tengerparton

Nyaralás a spanyol tengerparton utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
Lefoglalom
5
5Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
 1. Barcelona + 2 Gaudí belépő (helyszínen fizetendő) 65EUR 0 Ft fő
 2. Barcelona - belépők nélkül (helyszínen fizetendő) 40EUR 0 Ft fő
 3. Egyágyas felár 48.000 Ft fő
 4. Reptéri illeték sztornó biztosítás 2.860 Ft fő
 5. Reptérközeli parkolás - INGYENES 0 Ft fő
 6. Reptérközeli szállás - 1 ágyas szobában (/fő) 20.000 Ft fő
 7. Reptérközeli szállás - 2 ágyas szobában (/fő) 12.500 Ft fő
 8. Repülőtéri illeték 52.000 Ft fő
 9. Repülőtéri transzferek 12.000 Ft fő
 10. Üdülőhelyi díj 3.500 Ft fő
 11. Utasbiztosítás - Extra 6.650 Ft fő
 12. Utasbiztosítás - Standard 5.180 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Nyaralás a spanyol tengerparton

Nyaralás a spanyol tengerparton

Spanyolország, Costa Brava, Lloret de Mar

Útazonosító: 106119

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Nyaralás a spanyol tengerparton

Nyaralás a spanyol tengerparton

Spanyolország, Costa Brava, Lloret de Mar

Útazonosító: 106119

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!