Dél-Afrika Johannesburgtól Fokvárosig

Legjobb ár: 0 Ft/-től Utazás időpontja: -
További árak és időpontok

Tartson velünk a Dél-Afrika Johannesburgtól Fokvárosig utazásra! A kiutazás történik. Az utazás időtartama nap nonstop utazással.

Kívánságlistára teszem

Dél-Afrikai Köztársaság, Fokváros, Johannesburg

Fedezze fel Dél-Afrika legizgalmasabb, és legszebb részeit Johannesburgtól Fokvárosig! Szafari a Krüger és a Hluhluwe-Umfolzi Nemzeti Parkokban, látványutazások a Garden és a Mandela útvonalakon, Szváziföld, és a zuluk kultúrájánka megismerése, valamit csodálatso óceánpartok várják a programon résztvevőket. 

Program:

1. nap:  Johannesburg
Érkezés Johannesburgba, transzfer a szállodába. 
Menetrendtől függően fakultatív programlehetőség: félnapos városnézés Johannesburgban. 

2. nap:  Johannesburg - Hazyview
Reggeli után Dél-Afrika egyik legszebb útján, a Panoráma útvonalon indulunk Hazyview felé. Útközben a lélegzetelállító Blyde-folyó kanyonjában, és a Három Rondavel sziklákban gyönyörködhetünk, majd meglátogatjuk a Bourke szerencse kátyúit, és megállunk a Wonder View kilátóhelynél. Érkezés késő délután  Hazyview-ba, a Krüger Nemzeti Park közelébe, vacsora.  
Ellátás: reggeli, vacsora

3. nap:  Egész nap a Krüger Nemzeti Parkban
Hajnalban reggeli, majd indulás a híres Krüger Nemzeti Parkba, melynek mintegy 20 000 négyzetkilométeres területén közel 150-féle emlős-, 500-féle madár-, és számos egyéb állatfaj él, némely közülük igen ritka, és endemikus. Vadles zárt szafarijárműben. 
Ellátás: reggeli, vacsora

4. nap:  Hazyview - Malelane (a Krüger Nemzeti Parkon keresztül)
Vadlessel egybekötött utazás a Krüger Nemzeti Parkon keresztül Malelane-ig. A Krokodil-folyóra néző szállás a park déli határán található. 
Ellátás: reggeli, vacsora

5. nap:  Malelane - Hluhluwe Szváziföldön keresztül
A következő szálláshelyet Szváziföld átszelésével érjük el. Dél-Afrika legkisebb állama nem csak gyönyörű, hanem rendkívül gazdag kultúrával rendelkezik. Útközben látogatás az Ezulwini-völgyben, ahol meg lehet ismerkedni a hagyományos népművészettel is. Érkezés a zuluföldi Hluhluwe-i szálláshelyre. 
Ellátás: Reggeli 

6. nap: Hluhluwe
Reggeli után vadles nyitott szafari járművel a Hluhluwe-Umfolzi Nemzeti Parkban, KwaZulu Natal tartomány egyetlen olyan parkjában, ahol a "Big5" látható. Délután szabadidő. 
Ellátás: reggeli

7. nap: Hluhluwe - St Lucia - Port Edward
Reggeli után indulás Santa Luciába, itt hajózás a torkolatnál. Santa Lucia az iSimangaliso Wetland Park-ban található, és az UNESCO Világörökség része. Majd továbbutazás Port Edwardba. 
Ellátás: reggeli

8. nap: Port Edward - Mthatha
Reggeli után indulás Mthatha felé a szemet gyönyörködtető Mandela úton, a híres vezető hazájába. 
Ellátás: reggeli, vacsora

9. nap: Mthatha - Port Alfred
Reggeli után az első megállóhely Qunu, ahol Nelson Mandelat végső nyugalomba helyezték, majd továbbutazás dél felé, a Kowie folyó és az Indiai-óceán partján fekvő Port Alfred-be. 
Ellátás: reggeli, vacsora

10. nap: Port Alfred - Plettenberg-öböl
Reggeli után hajózás a Kowie folyón, majd a program folytatása a méltán híres Garden Route-on. A látványos út az óceán és a Tsitsikamma hegység között elterülő vidék változatos növényvilágáról kapta a nevét. Tsitsikammában kis pihenő, mely során lehetőség nyílik körülnézni, és élvezni a látványt a Strom River függőhídról. Ezen a napon Keurboomstrand-nál állunk meg, és este marad még kis idő, hogy a Plettenberg-öböl csodás strandjában gyönyörködjünk. 
Ellátás: reggeli

11. nap: Plettenberg-öböl
Pihenőnap, fakultatív programlehetőség: Kirándulás a Fetherbed Természetvédelmi területre
Ellátás: reggeli

12. nap: Plettenberg-öböl - Oudtshoorn
Reggeli után először Knysnánál állunk meg, itt lehetőség nyílik a legszebb részek (a lagúna, és a "fejek"), ezután Oudtshoorn felé vesszük az irányt, ahol elsőként egy struccfarmot keresünk fel. Majd a Cango-völgyben található varázslatos barlangot nézünk meg, majd érkezés a szálláshelyre. 
Ellátás: reggeli

13. nap: Oudtshoorn - Stellenbosch
Reggeli után a híres Dél-Afrikai borvidékre látogatunk. Az út gyönyörű, változatos vidéken halad át, összekötve a Kelet-., és Nyugat-Fokföldet. Először egy brandy lepárló üzemben állunk meg, ahol az üzem meglátogatása után az itt készült ital meg is kóstolható. Késő délután érkezünk Stellenboschba. 
Ellátás: reggeli

14. nap: Stellebosch - Borvidék - Fokváros
Reggeli után városnézés Stellenboschban, majd továbbutazunk Paarlba, a borvidék egyik kedvelt, és az ország harmadik legrégebbi városkájába, végül érkezés Fokvárosba. 
Ellátás: reggeli

15. nap: Fokváros
Szabadidő a városban. Fakultatív programlehetőség: Egész napos Cape point túra. 
Ellátás: reggeli

16. nap: Fokváros
Reggeli után kijelentkezés a szállodából. 

 

 

 

Szállás neve: Dél-Afrika Johannesburgtól Fokvárosig
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Dél-Afrika Johannesburgtól Fokvárosig

Dél-Afrika Johannesburgtól Fokvárosig

Dél-Afrikai Köztársaság

Útazonosító: 102837

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Dél-Afrika Johannesburgtól Fokvárosig

Dél-Afrika Johannesburgtól Fokvárosig

Dél-Afrikai Köztársaság

Útazonosító: 102837

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!