Dél-Vietnam és Kambodzsa

Ft-tól/fő 380.000
Időpont: 2019.12.29 - 01.09
Legjobb ár: 380.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2019.12.29 - 01.09

Tartson velünk a Dél-Vietnam és Kambodzsa utazásra! A kiutazás egyénileg történik. Az utazás időtartama 12 nap / 10 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 380.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Kiutazás:Egyéni
Turnusok: 12 nap / 10 éjszaka
Utazás azonosítója:139742
Kívánságlistára teszem

Rengeteg arcát ismerheted meg a két délkelet-ázsiai országnak. A kalandos körutazásunk Vietnamban kezdődik, ahol először fejest ugrunk Saigon szédítő forgatagába. A világváros után a nyugodt Mekong-delta következik, amit motorcsónakokkal járunk be. Vietnam után Kambodzsába utazunk, ami igazi meglepetés! A főváros gyönyörű, izgalmas és élettel teli. Végül Angkorba utazunk, ahol több napot töltünk a régi khmer birodalom és a dzsungelben épült ősi templomok felfedezésével.

Részletes program

1. nap - Budapest - Dubai

 • Repülés: a délutáni órákban indulunk a budapesti Liszt Ferenc re­pü­lő­tér­ről közvetlen járattal Dubaiba, ahol éjfél előtt szállunk le.
 • Dubai: az éjszakát Dubaiban, egy repülőtérhez közeli hotelben töltjük. A szállodai éjszakát a csoportos repülőjegy ára tartalmazza.
 • Szállás: szálloda**** (a csoportos repülőjegyet választók számára).

2. nap - Dubai - Ho Chi Minh Város (Saigon)

 • Repülés: délelőtt folytatjuk a repülésünket Dubaiból Vietnam felé. Az esti órákban szállunk le Ho Chi Minh Városban, Dél-Vietnam központjában.
 • Ho Chi Minh Város: a repülőtéren autóbuszra szállunk és a szállodába utazunk. Kétágyas szobákban foglaljuk el a szállásunkat két éjszakára, majd az este hátralévő részét pihenéssel töltjük. A hotel a Pham Ngu Lao negyedben található, ahol rögtön elkezdhetjük ismerkedésünket a vietnami konyhával. Erre a célra keresve sem találnánk alkalmasabb helyszínt Ho Chi Minh Város street food étkezdéinél.
 • Szállás: szálloda***.

3. nap - Ho Chi Minh Város - Cu Chi alagutak - Ho Chi Minh Város

 • Ho Chi Minh Város: egy helyi idegenvezető kíséretében félnapos városnézésre indulunk Ho Chi Minh Város központjában, a Dong Khoi negyedben. Az építészetre főleg a francia gyarmati múltat idéző koloniális stílus jellemző. Felkeressük többek között a régi Elnöki Palotát, a Notre Dame katedrálist és a Főposta díszes épületét, majd megebédelünk egy étteremben.
 • Cu Chi alag­utak: a történelmi em­lék­hely­nek szá­mí­tó föld alat­ti ala­gu­tak­ban a vi­et­na­mi há­bo­rú ide­jén tíz­ezer vietkong har­colt az ame­ri­kaiak el­len. A ge­ril­la­há­bo­rú egyik köz­pont­ja a Cu Chi alag­út­rend­szer volt, amely má­ig a har­cok jel­ké­pe a vi­et­na­mi­ak sze­mé­ben. Meg­is­mer­ke­dünk a mint­egy 270 km hos­­szú, fal­va­kat ös­­sze­kö­tő, tit­kos já­ra­tok­ban har­co­ló ka­to­nák éle­té­vel, sőt akár mi is le­eresz­ked­he­tünk az egyik alag­út­ba.
 • Ho Chi Minh Város, Pham Ngu Lao negyed: estére visszatérünk Ho Chi Minh Városba, ahol elfogyasztjuk a szilveszteri vacsoránkat. Ezután bevetjük magunkat a Pham Ngu Lao negyedbe, a város fiatalokkal és hátizsákos utazókkal teli részébe, ahol mindig történik valami - különösen szilveszterkor. Számos szórakozóhely, bár és hangulatos étterem található itt. 
 • Szállás: szálloda***; étkezés: reggeli, ebéd és vacsora.

4. nap - Ho Chi Minh Város - Mekong-delta - Vinh Trang Pagoda - Can Tho

 • My Tho: reggel elhagyjuk Ho Chi Minh Várost és a Vietnam déli részén elterülő Mekong-deltához utazunk.
 • Mekong-delta: több órás, motorcsónakos kirándulásra indulunk a hatalmas Mekong-deltában. A Mekong Ázsia har­ma­dik leg­hos­­szabb fo­lya­ma; Ti­bet fenn­sík­ján ered, át­sze­li Dél-Kí­nát, majd Bur­ma, Thai­föld és La­osz ha­tár­fo­lyó­ja­ként ér­ke­zik Kam­bo­dzsá­ba, majd Vi­et­nam­ba. A Dél-Kínai-tengerbe öm­lő Mekong ha­tal­mas del­ta­tor­ko­la­tot és szám­ta­lan fo­lyó­ágat al­kot, amik több mil­lió em­bernek biztosítanak megélhetést. My Tho városában motoros csónakokba szállunk és keskeny csatornákon, folyóágakon haladva ismerkedünk a deltával. Rizsföldek, cölöpökre épült lakóházak és úszó piacok között cikázunk, miközben több érdekes helyen is megszakítjuk a kirándulásunkat. Megtudhatjuk hogyan készül a rizspapír, Európában ismeretlen trópusi gyümölcsöket kóstolhatunk és meghallgathatjuk, milyen az eredeti vietnami zene. Az ebédünket egy apró sziget éttermében fogyasztjuk el, ahol tradicionális módon készítik az elefánt füle halat, a Mekong-delta különlegességét.
 • Vinh Trang Pagoda: a Mekong-deltában tett csónakos kirándulás után busszal utazunk a pazar megjelenésű Vinh Trang Pagodához. A két hektáron elterülő buddhista templom az egyik legdíszesebb és legnagyobb Vietnamban.
 • Can Tho: az egymillió lakosú város a Mekong-delta központja, a mai szállásunk helyszíne. A szobák elfoglalása után az estét szabadprogram keretében töltjük. Can Tho legjobb éttermeit a Hau folyó mentén illetve a főtéren magasodó gigantikus Ho Si Minh szo­bor kör­nyé­kén ta­lál­juk.
 • Szállás: szálloda****; étkezés: reggeli és ebéd.

5. nap - Can Tho - Mekong-delta - Can Tho - Chau Doc

 • Mekong-delta és a Cai Rang úszó piac: a napunk első felét még a Mekong-deltában töltjük, ahol a szerteágazó folyóágakon és csatornákon úszó piacok is működnek. Itt az árusok és a vásárlók egyaránt csónakokban ülve adnak-vesznek. A Mekong-delta leg­na­gyobb úszó pi­a­cát keressük fel, majd elhagyjuk a titokzatos vízivilágot.
 • Can Tho: a deltában tett látogatás után megebédelünk a város egyik éttermében, majd egy rövid szabadidő következik a városközpontban.
 • Chau Doc: délután Chau Doc városába utazunk, amely a Sam-hegy lábánál, közel a kambodzsai határhoz fekszik. Az éjszakát egy itteni szállodában töltjük.
 • Szállás: szálloda***; étkezés: reggeli és ebéd.

6. nap - Chau Doc - Phnom Penh

 • Utazás: kora reggel elhagyjuk a szállásunkat, majd Chau Doc kikötőjében a teljes felszerelésünkkel együtt egy gyors szárnyashajóra szállunk. Hamarosan a kambodzsai határra érkezünk, ahol a vízummal kapcsolatos teendők után újra a Mekongon hajózva folytatjuk utunkat. A célunk Kambodzsa fővárosa, Phnom Penh, amely lenyűgöző látnivalókat tartogat számunkra. 
 • Phnom Penh: a város kikötőjéből autóbusszal utazunk a szállodánkba. A szobáink gyors elfoglalása és az ebédszünet után a város felfedezésére indulunk. Az első állomásunk a Királyi Palota, ahol egy hatalmas parkban több díszes épület áll. Sorra járjuk végig a kmer stílusban emelt palotákat, amelyek közül a legdíszesebb az Ezüst Pagoda. Számos Buddha szobrot láthatunk, amiket gyémántok, drágakövek, arany és ezüst díszít. A következő látnivalónk a Függetlenségi Emlékmű, majd a Nemzeti Múzeum következik, ahol a kiállított tárgyakon kívül maga az épület is egészen figyelemre méltó. Felkeressük a Wat Phnom Daun Penh pagodát, majd teszünk egy sétát a nyüzsgő Toul Tompong piacon. A városnézés után visszatérünk a szállodánkba.
 • Szállás: szálloda***; étkezés: reggeli és ebéd.

7. nap - Phnom Penh - Siem Reap - Angkor - Siem Reap

 • Utazás: reggel elhagyjuk a szállodánkat és autóbuszra szállunk. Körülbelül 6 órás utazás áll előttünk, amelynek végén Siem Reapbe, az Angkor mellett épült városba érkezünk. 
 • Siem Reap: Kambodzsa legdinamikusabban fejlődő városában, a rendkívüli hangulatú Siem Reapben egy hotelben foglaljuk el a szállásunkat három éjszakára.
 • Angkor: délután megkezdjük az ismerkedésünket az őserdőben található Angkor romvárosával, amely a vi­lág egyik leg­na­gyobb ré­gé­sze­ti le­lő­he­lye. Angkor az egy­ko­ri ha­tal­mas Khmer Bi­ro­da­lom köz­pont­ja volt, amely a 9-14. szá­zad­ban él­te fény­ko­rát. Ak­ko­ri­ban a mai Vi­et­nam, La­osz és Thai­föld te­rü­le­tét ural­va, Délkelet-Ázsia kul­tu­rá­lis köz­pont­já­nak szá­mí­tott. Amit Angkor ránk ha­gyott, azt ma a vi­lág egyik cso­dá­ja­ként tart­ják szá­mon és ter­mé­sze­te­sen az UNESCO Vi­lág­örök­ség lis­tá­ján is sze­re­pel.
 • Ta Prohm: az első látnivalónk Angkor egyik leglátványosabb épülete, amit teljesen körbenőttek a dzsungel növényei. A lát­vány így éppen olyan, mint amit a romokat felfedező el­ső eu­ró­pai utazók lát­hat­tak 1860-ban. Tomb Rider templomként is ismert, mivel a hasonló nevű mozifilm egyik látványos díszlete volt.
 • Banteay Samre: a lenyűgöző templom Angkor egyik legteljesebben felújított és legjobb állapotban lévő épülete. A központi templomot 6 m magas falak és vizesárok veszi körbe, a homokkő falakat kőfaragások és domborművek díszítik. 
 • Siem Reap: estére érkezünk vissza Siem Reap városába, ahol az óváros labirintus-szerű utcáiban számtalan étterem és bár várja vendégeit. Akár késő estig érdemes a központban maradni, hiszen Siem Reap éjszakai élete senkinek sem okozhat csalódást. 
 • Szállás: szálloda****; étkezés: reggeli és ebéd.

8. nap - Siem Reap - Angkor - Siem Reap

 • Bayon: ezen a napon is folytatjuk az Angkorral való ismerkedésünket. A Déli Kapun át vezet az út az egyik leglenyűgözőbb angkori épülethez, Bayon templomához. Az épületegyüttes főleg ar­ról az 54 ha­tal­mas osz­lop­ról hí­res, ami­ket több mint 200 kő­ből fa­ra­gott arc dí­szít. Láthatunk egy 1,2 km hosszú domborművet is, ami a 12. szá­za­di Angkor éle­té­be en­ged be­te­kin­tést a min­den­na­pi mun­kák­tól kezdve a har­co­kig.
 • Baphuon: a következő látnivalónk a 11. századi Baphuon templom, amelyet a hindu Siva istennek szenteltek. A jelenleg is felújítás alatt álló épületet a mítikus Meru-hegy, az univerzum mitológiai tengelye, és a megvilágosodás felé vezető szent út szimbólumaként emeltek.
 • Phimeanakas: az egykori Mennyei Pa­lo­ta több mint ezer éve épült, és a teraszain a ki­rály és né­pes ud­var­tar­tá­sa időzött. A palotának különösen a hindu szertartások idején volt jelentősége. Felkeressük az Elefántok Teraszát, valamint a Leprás Király Teraszát. 
 • Preah Palilay: a dzsungel mélyén áll a kevésbé látogatott Preah Palilay templom, aminek a közelében egy kis buddhista kolostor áll. Az itt lakó szerzetesek gyakran látogatják a kicsi, de különleges hangulatú angkori templomot.
 • Angkor Wat: délután érkezünk Angkor leghatalmasabb épületéhez, magához a királyi palotához. Az épületegyüttest öve­ző ki­ter­jedt vizesárkon egy gya­log­hí­d vezet át, ezen átsétálva ju­tunk a ha­tal­mas palotába. A ter­mek­be és a me­den­cék­kel éke­sí­tett bel­ső ud­va­rok­ba ha­lan­dó em­ber nem lép­he­tett, hi­szen itt min­den II. Suryavarman ki­rály ké­nyel­mét szol­gál­ta. A lenyűgöző, 65 m magas, három tornyos palota Kambodzsa nemzeti szimbóluma. 
 • Phnom Bakheng: a Khmer Bi­ro­da­lom főtemploma, amelynek tornyait a hindu mitológia jelenetei díszítik. Az épület a tájolásának köszönhetően ideális helyszín a naplemente kellemes eltöltésére. Madártávlatból csodálhatjuk a dzsungelből előbukkanó ősi épületeket. A túra nehézsége: (*).
 • Siem Reap: a vacsoránkat egy kellemes étteremben fogyasztjuk el.
 • Szállás: szálloda****; étkezés: reggeli és vacsora.

9. nap - Siem Reap - Tonle Sap - Siem Reap

 • Tonle Sap: délelőtt egy fakultatív motorcsónakos kirándulásra indulunk a Tonle Sap tavon, amely Délkelet-Ázsia legnagyobb édesvizi tava. Területe az évszakok szerint változik, de mindenképpen több ezer négyzetkilométer. Az UNESCO bioszféra rezervátumok között is szereplő Tonle Sap szokatlan érdekességgel rendelkezik: a téli száraz időszakban a tó összezsugordik és vize a Mekongba ömlik; az esős évszakban viszont a többszörösére duzzad, a víz folyásiránya megváltozik és a Mekong is táplálja. A kirándulás során motorcsónakokkal fedezzük fel a Tonle Sap tavat; mangrove erdőkben, cölöpökre épült halászfalvak között és lakóhajón élő kolóniák mellett haladunk el.
 • Siem Reap: ebédre visszatérünk Siem Reap városába, majd a nap hátralévő részét szabadprogram keretében töltjük. Pihenhetünk a medence partján, illetve taxival vagy bérelt kerékpárokkal visszatérhetünk Angkor templomaihoz.
 • Szállás: szálloda****; étkezés: reggeli.

10. nap - Siem Reap - Bangkok

 • Siem Reap: a napunk legnagyobb részét még Siem Reapben töltjük. Pihenhetünk vagy tuk-tukkal, esetleg kerékpárt bérelve visszatérhetünk Angkorba. Késő délután Siem Reap repülőterére utazunk.
 • Repülés: az esti órákban indul a Bangkokba tartó járatunk, amivel alig másfél óra alatt a thai fővárosba repülünk.
 • Étkezés: reggeli.

11. nap - Bangkok - Dubai - Budapest

 • Repülés: éjfél után folytatjuk a repülőutunkat, amelynek során először Bangkokból Dubaiba, majd onnan Budapestre repülünk. Még a délelőtt folyamán megérkezünk a Liszt Ferenc repülőtérre.

Fontos tudnivalók

Indulás és érkezés

 • Helyszín: Budapest, Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér.
 • A pontos indulásról és menetrendről indulás előtt 1 hónappal adunk tájékoztatást.

A gyalogtúrák nehézsége

 • A programban egyetlen komolyabb gyalogtúra sem szerepel, ezért az utazás szinte bárkinek ajánlható. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a gazdag program, a sok utazás és az ázsiai körülmények egyesek számára fárasztóak lehetnek.
 • Angkor néhány templománál meredek lépcsőkre és kitett útvonalra kell számítani.
 • A túrák nehézségét ötös skálán adjuk meg. 

Szükséges felszerelés

 • Öltözet: stra­pa­bí­ró tú­ra­öl­tö­zet, esőkabát, ké­nyel­mes túra- vagy edzőcipő, fürdőruha, papucs vagy túraszandál, valamilyen fejfedő napszúrás ellen (kendő, baseball sapka), tartalék meleg ruha.
 • Túrafelszerelés: kisméretű há­ti­zsák a na­pi kirándulásokhoz, elemlámpa, nap­szem­üveg, napolaj, szúnyogriasztó. Gurulós bőröndök használata nem ajánlott; sokkal praktikusabb egy erős anyagból készült sporttáskába pakolni a felszerelésünket.

Szállások

 • Az éjszakákat három- és négycsillagos hotelek kétágyas szobáiban töltjük.

Étkezés és ivóvíz

 • Az uta­zás rész­vé­te­li költ­sé­ge tar­tal­maz­za a reggelit, valamint néhány ebédet és vacsorát. Az étkezések felsorolása a részletes programban olvasható. Az éte­lek elsősorban az ázsi­ai kony­ha fo­gá­sa­i­ból ke­rül­nek ki, sok rizst, zöld­sé­get és ha­lat tar­tal­maz­nak. Több al­ka­lom­mal svéd­asz­ta­los ét­ke­zés áll ren­del­ke­zé­s­re.
 • Ami­kor nincs szer­ve­zett ét­ke­zés, ak­kor min­dig van le­he­tő­ség ét­ter­mek­ben ét­kez­ni. Egy át­la­gos ebéd vagy va­cso­ra ára kb. 5-10 USD.
 • Ki­zá­ró­lag pa­lac­ko­zott ivóvíz fo­gyasz­tá­sát ja­va­sol­juk, amely min­de­nütt kap­ha­tó. Más­fél li­ter ivó­víz ára: 0,5-1 USD.

Időjárás

 • Az utazás idején nap­köz­ben 30 °C körül vár­ha­tó a maximális hőmérséklet, éj­sza­ka pedig 22-25 °C valószínű. A Mekong-deltában és Angkorban pá­rás idő­re kell fel­ké­szül­nünk.
 • Ko­mo­lyabb eső­zé­sek­re nem kell szá­mí­ta­ni, de egy-egy zá­por vagy zivatar elő­for­dul­hat.
 • Ezeken az oldalakon ellenőrizheted Ho Chi Minh Város, Can Tho, Phnom Penh és Angkor aktuális időjárását.

Idő­el­to­ló­dás

 • + 6 óra.

Kommunikáció

 • Az angol nyelv nagyon elterjedt, szinte mindenhol használhatjuk.
 • A hotelekben wifin keresztül érhetjük el az internetet.

Útiokmányok, vízumok

 • Vietnamba magyar állampolgároknak vízum szükséges, aminek az ügyintézését irodánk átvállalja. A vízumhoz szükséges 2 db 4 x 6 centiméteres fotó. A vízum ára 25 USD, amit érkezéskor a repülőtéren készpénzben, dollárban kell kifizetni. 
 • Kambodzsa is vízumköteles ország magyar állampolgárok számára. A vízumot a kam­bo­dzsai ha­tá­ron vá­sá­rol­hatjuk meg. Ára 34 USD, amit a hely­szí­nen, dollárban kell ki­fi­zet­ni. Szük­sé­ges to­váb­bá: 1 db 4 x 6 centiméteres iga­zol­vány­fo­tó.
 • Az útlevélnek - mindkét vízum esetén - a hazaérkezést követően még legalább további 6 hónapig érvényesnek kell lennie, és tartalmaznia kell két üres oldalpárt.

Egészségügy

 • Ajánlott gyógyszerek az utazáshoz: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer. Jó ha van nálunk ragtapasz, sebfertőtlenítő és fásli.
 • Az irodánk túravezetői elsősegélynyújtásban tudnak segíteni, de gyógyszert nem tudnak biztosítani a résztvevőknek.
 • Ajánlott oltások: Hepatitis A és B, tífusz, tetanusz. 
 • A biztonság kedvéért utazás előtt (minél hamarabb) konzultálj a Nemzetközi Oltóközpont munkatársaival, vagy a megyei ÁNTSZ szak­em­be­re­i­vel, illetve a háziorvosoddal. 
 • Nemzetközi Oltóközpont: Budapest, IX. ker. Gyáli út 2-6. E épület.
 • Nemzetközi Oltóhely: Budapest, XIII. ker. Váci út 174.
 • Érdemes ellátogatni az utazaselott.hu honlapra.

Elektromos áram

 • Vietnamban az európaitól eltérő elektromos csatlakozó van használatban. Célszerű már itthonról magunkkal vinni megfelelő átalakítót.

Va­lu­ta

 • Leg­cél­sze­rűbb az ame­ri­kai dol­lár ki­vi­te­le, amely bár­me­lyik bank­ban vagy pénz­vál­tó­nál be­vált­ha­tó a he­lyi fi­ze­tő­esz­köz­re. 
 • Vi­et­nam­ban a dong (VND) a hi­va­ta­los fi­ze­tő­esz­köz. 1 fo­rint = kb. 90-95 dong.
 • Kambodzsában a riel (KHR) a fi­ze­tő­esz­köz, de min­de­nhol fi­zet­he­tünk dol­lár­ral is. 100 riel = kb. 6,5 Ft.
 • Bankautomaták mindkét országban ren­del­ke­zé­sünk­re áll­nak és az igé­nye­sebb üz­le­tek­ben vá­sá­rol­ha­tunk kár­tyá­val is.

Ajánlott költőpénz

 • Körülbelül 300-400 USD + a helyben fizetendő költségek.

Helyszínen fizetendő költségek

 • Vietnami vízum a repülőtéren: 25 USD
 • Kam­bo­dzsai vízum a ha­tá­ron 34 USD
 • Phnom Penh, Királyi Palota: 6,5 USD
 • Phnom Penh, Nemzeti Múzeum: 10 USD
 • Phnom Penh, Wat Phnom templom: 2 USD
 • Angkor, 3 napos belépő: 62 USD
 • Tonlé Sap motorcsónakos kirándulás: 40 USD
 • Siem Reap, ke­rék­pár­bér­lés: 3-4 USD/nap
 • Léghajózás Angkorban: 125 USD
 • Kötelező borravaló a helyi idegenvezetők és sofőrök számára: 40-50 USD
 • A közölt árak tájékoztató jellegűek és változhatnak. A helyszínen fizetendő költségek változásáért és bővüléséért irodánk nem tud felelősséget vállalni.

Csomagolás a repülőre

 • Információ a repülőn feladható poggyászokról, valamint a kézipoggyászokról: Budapest Airport.
 • Ritkán, de sajnos előfordul, hogy a repülőre feladott csomagunk nem érkezik meg velünk együtt a célállomásra. Emiatt elővigyázatosságból célszerű magunknál tartani a túracipőnket, az esőkabátunkat és némi meleg ruhát.

Csomagolás az autóbuszra és a hajókra

 • Két csomagba érdemes pakolni a felszerelésünket. Egy nagyobb sporttáskába, amely kellőképpen strapabíró és vízálló. Az autóbusz csomagtartójába, valamint a hajóra való pakoláshoz legelőnyösebb egy erős anyagból készült sporttáska. A gurulós bőröndök használata nem ajánlott.
 • A másik csomagunk egy kisméretű hátizsák legyen, amit kézipoggyászként felvihetünk a repülőre, magunkkal vihetjük a napi kirándulásokra, és az autóbusz utasterében is kényelmesen elfér.

Biztosítások

 • Az utazáson való részvétel feltétele, hogy olyan balesetbiztosítással rendelkezz, amely a magashegyi és/vagy speciális helyszínről történő mentést is tartalmazza. A túrához legmegfelelőbb balesetbiztosítást az Európai Utazási Biztosító nyújtja, amit a jelentkezési űrlapon igényelhetsz.
 • Váratlan betegségek vagy balesetek esetén az útlemondási biztosítás nyújthat segítséget. Ilyen esetben a biztosító 10% önrész levonása után visszafizeti az utazás árát.

Nyilatkozat

 • Az utazás kalandtúra, amely Vietnam és Kambodzsa turisták által ritkán járt részeire is elvezet. A közlekedési eszközök nem mindenben érik el a fejlett világban elvárható színvonalat. 
 • Mi­vel az utazás so­rán az idő­já­rás vál­to­zé­kony le­het, ezért a tú­ra­ve­ze­tő fenn­tart­ja a jo­got, hogy rossz idő ese­tén meg­vál­toz­tas­sa a prog­ra­mot. Ez je­lent­he­ti a kü­lön­bö­ző lát­ni­va­lók vagy kirándulások sor­rend­jé­nek fel­cse­ré­lé­sét, de kü­lö­nö­sen zord idő­já­rás ese­tén - a résztvevők biztonsága, egészségük védelme érdekében - módosulhatnak vagy el is ma­rad­hat­nak programok. Egy ilyen jellegű döntés Irodánk túravezetőjének hatáskörébe tartozik és minden résztvevőre kötelező érvényű.
 • Egy esetleges programváltozás esetén túravezetőnk minden esetben alternatív programokat javasol a helyszínen.
 • Amennyiben a csoport létszáma nem éri el a minimum létszámot, 20 nappal indulás előtt az irodánk lemondhatja az utazást. Ilyen esetben az addig befizetett részvételi költség maradéktalanul visszajár vagy beszámítható más utazásra. 
 • Az utazás ajánlott korhatára: 10-60 év.
x Dél-Vietnam és Kambodzsa

Az ár tartalmazza:

 • Az utazást autóbuszokkal, menetrendszerinti szárnyashajóval és motorcsónakokkal.
 • 8 éjszaka szállást három- és négycsillagos szállodákban, kétágyas szobákban.
 • 8 reggelit, 4 ebédet és 1 vacsorát.
 • Irodánk túra- és idegenvezetését.
 • Irodánk szervezését.

Az ár nem tartalmazza:

 • A repülőjegyet, a repülőtéri illetéket és a szállást az odaúton Dubaiban.
 • A további étkezést, valamint az italokat az étkezések során.
 • A belépőket és fakultatív programokat.
 • A vízumok árát.
 • A borravalókat.
 • A biztosításokat.
Szállás neve: Dél-Vietnam és Kambodzsa

Dél-Vietnam és Kambodzsa utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


Az ár tartalmazza:

 • Az utazást autóbuszokkal, menetrendszerinti szárnyashajóval és motorcsónakokkal.
 • 8 éjszaka szállást három- és négycsillagos szállodákban, kétágyas szobákban.
 • 8 reggelit, 4 ebédet és 1 vacsorát.
 • Irodánk túra- és idegenvezetését.
 • Irodánk szervezését.

Az ár nem tartalmazza:

 • A repülőjegyet, a repülőtéri illetéket és a szállást az odaúton Dubaiban.
 • A további étkezést, valamint az italokat az étkezések során.
 • A belépőket és fakultatív programokat.
 • A vízumok árát.
 • A borravalókat.
 • A biztosításokat.

leírásánál jelzett szolgáltatások

* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Dél-Vietnam és Kambodzsa

Dél-Vietnam és Kambodzsa

Kambodzsa, Körutazás Kambodzsában

Útazonosító: 139742

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Dél-Vietnam és Kambodzsa

Dél-Vietnam és Kambodzsa

Kambodzsa, Körutazás Kambodzsában

Útazonosító: 139742

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!