Észak aranyháromszöge

Ft-tól/fő 249.500
Időpont: 2020.07.20 - 07.25
Legjobb ár: 249.500 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.07.20 - 07.25

Tartson velünk a Észak aranyháromszöge utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 6 nap / 5 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 249.500 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 6 nap / 5 éjszaka
Utazás azonosítója:148102
Kívánságlistára teszem

Leírás:

?  Repülővel Stockholmba, vissza Szentpétervárról
?  A városok közt utazás hajón, helyszínen busz
?  A három legszebb északi város
?  Szentpétervár melletti paloták

"Az utasok nagyon élvezték, amikor a hajó siklott a szigetek közt, rengeteg fénykép készült a tájról."
Prónay Gyula - Irodánk ügyvezetője

Program:

1. NAP: BUDAPEST - STOCKHOLM

Menetrend függvényében, várhatóan a délelőtti órákban találkoznunk az idegenvezetővel a reptéren. Becsekkolás után utazás Stockholmba. Megérkezés után transzfer a köz­pontba. Útközben megállunk a Városháza épületénél. A város egyik ékessége ez az épület, hiszen itt szokták tartani a Nobel-díj átadása utáni fogadásokat. Majd elkezdjük ismerkedé­sünket a svéd fővárossal. Stockholmot 1252-ben alapították, ma közel egy millió lakossal rendelkezik. Különleges a fek­vése, mivel 14 szigetre épült. A szigeteket összesen 53 híd köt össze. A modern városnegyed megtekintésével kezdünk. Sétánk során érintjük az újonnan kialakított városközpontot, a sétálóutcát, a piacteret melynek sarkán áll az az épület, ahol át szokták adni a Nobel díjakat, végül felkeressük a meggyil­kolt Olof Palme-emlékhelyét is. Továbbhaladva, elfoglaljuk szállásunkat, fakultatív vacsora.

2. NAP: STOCKHOLM - BEHAJÓZÁS

Reggeli után folytatjuk a svéd főváros megtekintését. Bemegyünk az óvárosba a Gamla Stan területére, ahol a város régi épületei vannak. Az utcák keskenyek, több saroknál még láthatóak a kerékvető oszlopok. A keskeny magas házak hom­lokzatai különleges színezetet kaptak. Megtekintjük a katedrá­list, melyben koronázzák a svéd királyokat évszázadok óta. Másik érdekes templom a Lovagok temploma, melyben az uralkodó család több síremléke is megtalálható. Szintén itt az óvárosi terü­leten található a Parlament (Ricksdagshuset) épülete. Az óváros ékessége a Királyi Palota. Az épület melletti udvaron van min­den nap a látványos őrségváltás. Természetesen ezt is megtekint­jük. A délután folyamán lesz lehetőség a Királyi Palota szobáinak meglátogatására. Különösen látványos a Koronázási terem. Késő délután transzfer a kikötőbe és elhelyezkedünk a kabinunkban. Fakultatív vacsorázási lehetőség a hajón. (Az árban sör, bor, üdítő korlátlan fogyasztása is benne van). Éjszaka 4 ágyas (igény ese­tén 2 ágyas) kabinokban. Itt 2 éjszakát töltünk.

3. NAP: HELSINKI - BEHAJÓZÁS

A délelőtti órákban kötünk ki a finn fővárosban. A csomagunk marad a kabinban, útlevél ellenőrzés után szállunk ki a hajóból, ahol már vár autóbuszunk és így kezdjük Helsinki megismeré­sét. Először busszal elmegyünk az Olimpiai Standionhoz. A mai napig az 1952-es helsinki olimpia volt a legsikeresebb a magyar aranyérmeket tekintve. Sétálunk az Olimpiai Parkban, lefényké­pezhetjük a híres finn futó, Nurmi szobrát is, majd továbbindu­lunk a Sibelius- emlékműhőz. Egy hölgy alkotása ez a különleges építmény. Továbbhaladunk és felkeressük a Sziklatemplomot. Nem véletlen az elnevezése, mert a modern templom kiala­kítása egy hegyoldalon kőzetek kivágása során valósult meg. Buszos körutunkat befejezve a belvárosban állunk meg. Séta a központban, mely során megtekintjük a Szenátus teret, és a föléje magasodó hatalmas templomot. Közelben található a Parlament is. Továbbsétálva érjük el a kikötőt, melynek előte­rében mindig hatalmas a nyüzsgés, mert egy piac ajándéktárgy árusító pavilonokkal. Az esti órákban visszaszállunk a hajóra és irány Szentpétervár. Fakultatív vacsorázási lehetőség a hajón.

4. NAP: SZENTPÉTERVÁR - CARSZKOJE SZELO

Reggeli a hajón. Várhatóan 9 órakor kötünk ki. A kikötőben vár bennünket autóbuszunk és kezdjük programunkat. Buszos és gyalogos városnézés a Néva-parti gyöngyszemben. Ízelítő a látnivalókból: Admiralitás épülete, Néva-parti paloták, Nagy Péter-lovasszobor. Ezt követően megnézzük a Vérző Megváltó Székesegyházat, melynek sokszínű hagymakupolái meseszé­pek. Közelében ajándék- és emléktárgy vásárlási lehetőség. Szentpétervári programunkat Palota tér, Ermitázs (Téli Palota) megtekintésével (belépő) folytatjuk. Délután fakultatív prog­ram keretében Carszkoje Szeloba megyünk, mely 200 éven keresztül a cárok nyaralója volt. Mesés a barokk Katalin-palota, világhírű a felújított Borostyánterem és a Trónterem. Garantált fakultatív program: Carszkoje Szelo megtekintése belépővel: 21.000,- Ft. Estére érkezünk vissza Szentpétervárra, majd szállásunkra. Szentpéterváron fakultatív vacsora lehetőség a szállodában. Az idegenvezető segít az intézésben.

5. NAP: SZENTPÉTERVÁR - PETRODVOREC

Délelőtt fakultatív program keretében a csodaszép régi cári kas­télyt, az orosz Versailles-t, Petrodvorecet és annak gondozott parkját, szökőkútjait tekinthetjük meg. I. Péter alakította ki a palotát és a nagyon hangulatos díszparkot. Látjuk azt a pompát, amely a cári család életét körbe ölelte. Garantált Petrodvorec fakultatív kirándulás belépővel: 19.500,- Ft. Kora dél­után érkezünk vissza Szentpétervárra ahol folytatjuk a városné­zést (Izsák-székesegyház, Kazányi-székesegyház, Művészetek tere, Nyevszkij Proszpekt), a Péter Pál erőd és székesegyház majd szabadprogram. Aki nem szeretne jönni a fakultatív kirándulá­sokra, annak önálló séta Szentpéterváron. A fakultatív progra­mokra a helyszínen nem tudunk jelentkezést elfogadni, mert a belépőket előre meg kell rendelnünk.

6. NAP: SZENTPÉTERVÁR - BUDAPEST

Várhatóan a délelőtti órákban indul gépünk Szentpétervárról hazafelé. Ezért reggeli után transzfer és hazautazás. A Liszt Ferenc Repülőtérre várható érkezés a déli órákban.

Oroszországba vízum szükséges. Igény esetén a vízumot irodánk intézi. Ebben az esetben, már jelentkezéskor kérjük az útlevél fénymásolatát. Az útlevélnek a hazaérkezéstől min. 6 hónapig érvényesnek kell lennie!

Szállás: 3 és 4 csillagos szállodák, 2 éj hajón

Ellátás: Reggeli + fakultatív vacsora

Közlekedés: Repülővel, Hajóval

x Észak aranyháromszöge
Szállás neve: Észak aranyháromszöge

Észak aranyháromszöge utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5
Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
 1. Carszkoje Szelo (belépővel) 21.000 Ft/fő
 2. Egyágyas szoba felára 48.000 Ft/fő
 3. Fakultatív vacsora (3 alkalom) 27.000 Ft/fő
 4. Fakultatív vacsora (a hajón) 24.000 Ft/fő
 5. Kétágyas kabin felár (/fő) 26.000 Ft/fő
 6. Reptérközeli parkolás - INGYENES 0 Ft/fő
 7. Reptérközeli szállás - 1 ágyas szobában (/fő) 20.000 Ft/fő
 8. Reptérközeli szállás - 2 ágyas szobában (/fő) 12.500 Ft/fő
 9. Repülőjegy (illetékkel és csomagdíjjal) 120.000 Ft/fő
 10. Utasbiztosítás - Prémium 6.300 Ft/fő
 11. Utasbiztosítás - Standard 4.500 Ft/fő
 12. Vízumdíj + ügyintézés 4.000 Ft/fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Észak aranyháromszöge

Észak aranyháromszöge

Oroszország, Szentpétervár

Útazonosító: 148102

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Észak aranyháromszöge

Észak aranyháromszöge

Oroszország, Szentpétervár

Útazonosító: 148102

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!