Folyami hajóút - 8 nap az Osztrák-Magyar Monarchia történelmi helyszínei között - MS Symphonie

Legjobb ár: 0 Ft/-től Utazás időpontja: -
További árak és időpontok

Sajnáljuk!
Ehhez az utazásohoz ár és időpont információ nem érhető el.

Bécs | Esztergom | Budapest | Pozsony | Dürstein | Melk | Linz | Bécs 

1.-2. nap - Bécs

18 órától lehet felszállni a hajóra, majd egy üdvözlő koktél és a személyzet bemutatása után az éjszakára még a kikötőben marad a hajó. Következő nap szabadidő vagy fakultatív program keretében reggel indul a túra a Schönbrunni kastélyhoz, azt követően pedig városnézésre lesz lehetőség. Délután fakultatív program: vezetett kiránduláson lehet részt venni Hofburgba, az egykori császári palotába. Este a hajó továbbindul Esztergomba.


3. nap - Esztergom

Érkezés után, mindenki saját kedve szerint, saját tempójában fedezheti fel a várost. Mindenképp érdemes megnézni az Esztergomi Bazilikát, Európa egyik legnagyobb templomát. Délután folytatódik az út Budapest felé, a Pilis és Börzsöny hegységek mellett, Visegrádon és Szentendrén át.
3.-4. nap: Budapest: Este érkezés a fővárosba, majd következő nap egyénileg vagy fakultatív programon részt véve idegenvezetővel kezdődhet Budapest felfedezése. A délelőtti városnézés alatt olyan helyekre látogatunk, mint a Parlament, délután fakultatív programlehetőség: a Gellért Fürdő, vagy szabadidő Budapesten. Éjszaka hajózunk tovább Pozsonyba.
5.nap: Pozsony: Kikötés után fakultatív program: vezetett kirándulás indul Pozsony várába, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a folyóra és a városra. Délután szabad program, este pedig Dürnstein fél vesszük az irányt.
6. nap: Dürnstein-Melk: Dürnsteinbe kora reggel érkezünk. A város Oroszlánszívű Richárd legendájáról híres, aki itt volt bebörtönözve a harmadik keresztes hadjárat alatt. A hajó kora délutánra ér Melkbe, ahol érdemes részt venni a fakultatív programon, egy vezetett túrán a Melki apátsághoz, amely több mint 900 éve otthona a bencés szerzeteseknek. Éjszaka továbbhajózunk Linzbe.
7. nap: Linz: Reggel korán kötünk ki Linzben. A város 2009-ben Európa Kulturális fővárosa volt, sok csodás műemlék található itt. Délelőtt fakultatív program keretében idegenvezetéssel lehet megtekinteni a Szent Flórián apátságot és a könyvtárát, amely a barokk építészet egyik csodája. Délután városnézés Linzben, este pedig gálavacsora a fedélzeten, miközben visszaindulunk Bécsbe.
8. nap: Bécs: A reggeli elfogyasztása után, 9 óráig el kell hagyni a hajót.

Hajó neve: MS Symphonie
Hajó osztály leírás:

Az 1976-ban alapított Croisi Europe Cruises jelenleg 45 hajóval rendelkezik, ezzel Európa legnagyobb folyami hajótársasága. Felfedezheti velük Európa legszebb, legromantikusabb folyóit, új oldalukról ismerheti meg többek között Olaszország, Franciaország, Portugália, Németország, Belgium, Spanyolország, Ausztria varázslatos folyó menti városait; és a látványon felül élvezheti a helyi ételeket, borokat, történelmet és kultúrát. 

Hajó adatok:
 • Méretek: 110 m hosszú, 10 m széles
 • Utasok létszáma: 106 fő
 • Kabinok száma: 55
 • Áram: 220V 
 • Utasfedélzet: 2
Szolgáltatások:
 • bár, 
 • étterem, 
 • napozóterasz nyugágyakkal,
 • bolt,
 • ingyenes WiFi

Az MS Symphonie a Rajnán és Dunán szállítja utasait.  A 106 vendéget fogadni képes hajó személyzete kedves és segítőkész, így gondtalanul lehet gyönyörködni a két folyó vidékének látványában. A hajó középső és felső fedélzetén található kabinok panorámás kilátást nyújtanak, napozóterasz, reggeli fitnesz órák és társalgó is a vendégek rendelkezésére áll.

Az Croisi Europe Cruises hajók kabinjainak általános felszereltsége (mely hajótípusonként eltérhet): TV, széf, hajszárító, légkondicionáló.

 • Kétágyas balkonos kabin (felső fedélzet)
 • Kétágyas nagyablakos kabin (első fedélzet)

Fakultatív programok

Belépő a Gellért Fürdőbe

Ár: 58 € / fő

Vezetett túra a Melki apátságban

Ár: 41 € / fő

Vezetett túra a Schönbrunni kastélyban

Ár: 58 € / fő

Vezetett túra a Szent Flórián apátságban

Ár: 67 € / fő

Vezetett túra Budapesten

Ár: 25 € / fő

Vezetett túra Hofburgban

Ár: 52 € / fő

Vezetett túra Linzben

Ár: 58 € / fő

Vezetett túra Pozsonyban

Ár: 28 € / fő
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Folyami hajóút - 8 nap az Osztrák-Magyar Monarchia történelmi helyszínei között - MS Symphonie

Folyami hajóút - 8 nap az Osztrák-Magyar Monarchia történelmi helyszínei között - MS Symphonie

Ausztria, Bécs

Útazonosító: 137082

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Folyami hajóút - 8 nap az Osztrák-Magyar Monarchia történelmi helyszínei között - MS Symphonie

Folyami hajóút - 8 nap az Osztrák-Magyar Monarchia történelmi helyszínei között - MS Symphonie

Ausztria, Bécs

Útazonosító: 137082

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!