Kína – gazdag történelem, modern nagyvárosok, pandák világa

Csoportos utazás magyar idegenvezetéssel

Ft-tól/fő 424.900
Időpont: 2019.04.18 - 04.28
Legjobb ár: 424.900 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2019.04.18 - 04.28
További árak és időpontok

Tartson velünk a Kína – gazdag történelem, modern nagyvárosok, pandák világa utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 11 nap / 8 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 424.900 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:leírás szerint
Turnusok: 11 nap / 8 éjszaka
Utazás azonosítója:117279
Kívánságlistára teszem

Peking | Nagy Fal | Nyári Palota | Tiltott város | Ég temploma | Xian | Agyaghadsereg | Nagy Vadlúd Pagoda | Chengdu | Pandapark | Shanghai | Hangzhou

Fedezze fel velünk a nagy múltú távol-keleti ország megannyi kincsét, gazdag történelmét és kultúráját, olyan kihagyhatatlan látnivalókkal, mint a szimbolikus jelentőséggel bíró Nagy Fal, a Kína legszebb császári parkjával rendelkező Nyári Palota, az egykor a világ központjának szánt misztikus Tiltott Város, a valaha történt egyik legnagyobb régészeti felfedezésként számon tartott Agyaghadsereg életnagyságú harcosokkal és lovaikkal, Shanghai mesés mandarin kertje, Jáde Buddha temploma, felhőkarcolói, és még számos érdekesség, melyet tapasztalt és az országot jól ismerő idegenvezetőnk tár Önök elé. Izgalmas kitérőt teszünk a Chengdu-i Pandaparkban, ahol láthatjuk ezeket az elbűvölő állatokat és tanulhatunk róluk.

 

 

 

Program:

1. nap: Utazás Budapestről átszállással Pekingbe, a Qatar Airways légitársasággal.

2. nap: Peking

Érezés Pekingbe a délutáni órákban, majd transzfer a szállodába, szabadidő. Szállás Pekingben (2 éj).

3. nap: Kínai Nagy Fal, Madárfészek stadion, Nyári Palota

Reggel egyenesen az ősi kínai építészet legnagyobb remekéhez, a Nagy Falhoz vezet az utunk. Az ország északi határán emelkedő, több mint 20 ezer kilométer hosszú erődítményrendszer szimbolikus jelentéssel bír, mind fizikai valójában, mind szellemiségében egyedülálló alkotás. Az impozáns fal épségben megőrzött részein sétálva hallhatunk annak keletkezéséről és a történelem során betöltött szerepéről. Ebéd után megtekintjük a 2008-as pekingi olimpiai játékok helyszínéül szolgáló „Madárfészek” stadiont (kívülről), majd a kínai császárok legismertebb és legnagyobb kertjével büszkélkedő Nyári Palota következik. A világörökség részét képező palota és 290 hektáros kertje a Kunming mesterséges tó partján található. A tó közepén a híres Selyemutat jelképező gát húzódik, a gátszakaszokat hat kőhíd köti össze, melyek közül a Kelet-kínai tenger szigetvilágát és gátjait szimbolizáló 17 lyukú híd a legnevezetesebb.

4. nap: Peking városnézés

A kínai történelem számos eseményéhez köthető Tienanmen téren kezdjük napunkat. A Mennyei Béke kapuján keresztül belépünk a csaknem 500 éven át a császárok lakhelyéül és a kínai birodalom ceremoniális és hatalmi központjaként funkcionáló Tiltott Városba. A 15. század első felében épült város, a Ming és a Csing dinasztiák idején élte fénykorát, 980 épületből áll, melyek közül láthatjuk többek között a palotát, a külső és a belső udvart, mandzsu sámánista-, taoista- és buddhista szentélyeket. Végezetül ellátogatunk egy kínai taoista épületegyütteshez, az Ég Templomához, majd transzfer a vasútállomáshoz, utazás gyorsvonattal Xian-ba, transzfer a szállodába. Szállás Xian-ban (2 éj).

5. nap: Xian – Agyaghadsereg, városfal, óváros

Programunkat a világ egyik legnagyobb régészeti felfedezésnél, az Agyaghadseregnél kezdjük. A 6000 életnagyságú harcosból és lovaikból álló sereget Kína első császárának sírja rejtette, és úgy tartják, hogy a császár hadseregének tényleges tagjait testesítik meg. A 184-197 cm magas figurák között vannak katonák, parasztok, lovak, hivatalnokok, akrobaták, lány-szobrok, erőművészek és zenészek. Délután megismerkedünk az egyik legősibb kínai településsel Xian-al, ahonnan egykor a Selyemút is indult. Láthatjuk itt Kína egyik legjobb állapotban fennmaradt városfalát, vizes árokkal, felvonóhidakkal, őrtornyokkal, betérünk az óvárosba és a muszlim piacra is, ahol számtalan kézműves üzletet, hangulatos-szűk utcácskákat találhatunk, remek alkalom a helyiek mindennapjaiba való betekintésre.

6. nap: Xian – Shaanxi Történeti Múzeum, Vadludak Nagy Pagodája

A Shaanxi Történeti Múzeumban gyűjtötték össze a tartomány régészeti feltárásainak jelentős részét, amely egy gazdag történeti kiállítást eredményezett. A több mint 300 000 darabból álló gyűjteményben falfestmények, festmények, fazekas művek, érmék, bronz-, ezüst-, aranytárgyak láthatunk. A múzeumot követően egy remek állapotban fennmaradt 7. századi épületnél, a Vadludak Nagy Pagodájánál folytatjuk programunkat. Ebéd után utazás nagysebességű vonattal Chengdu-ba, majd transzfer a szállodába. Szállás Chengdu-ban (2 éj).

7. nap: Chengdu – Pandapark

Az óriáspandák kutatásával és szaporításával foglalkozó központ 1987-ben indította működését, hogy minél több erős, felnőtt példányt tudjanak a természetbe visszatelepíteni és ezzel fenntartani a fajt magát. Az állatbarátok és pandakedvelők szeretni fogják ezt a programot, hiszen itt mindent megtudhatnak ezekről a különleges élőlényekről, láthatnak bocsokat és kifejlett egyedeket is.
A pandáknál tett séta után megpihenünk egy teaházban, majd folytatjuk a Jinli utcával, ahol a Qing-utolsó császári dinasztia idejéből származó épületeket, üzleteket, bárokat, éttermeket láthatunk.

8. nap: Shanghai

Reggelit követően transzfer a repülőtérre, utazás Shainghaiba, transzfer a szállodába, szabadidő.
Szállás Shanghai-ban (2 éj).

9. nap: Shanghai

Megtekintjük az 1928-ban épült, egyik legjobb állapotban megőrzőtt kínai templomot (Jade Buddha templom), amely ma is híres zarándok helyként szolgál. Láthatunk itt két Burmából hozott, értékes Buddha-szobrot, melyeket egy-egy hatalmas jádekőből faragtak ki. Ellátogatunk az ópiumháború idején teljesen lerombolt, majd a 20.században újjáépített, „Örömök kertje” néven ismeretes, lenyűgöző mandarinkertbe is, amely ma a csend és a nyugalom szigetét jelenti a 23 milliós nagyvárosban. Később a Huangpu-folyó partján fekvő, Shanghai szimbólumaként is emlegetett Bund negyeden áthaladva gótikus, klasszicista, barokk, reneszánsz és román stílusú épületek és az ultramodern felhőkarcolók meghökkentő egyvelegének látványában lehet részünk, majd séta a romantikus hangulatú Nanjing vásárlóutcában és a Tianzifang negyedben.

10. nap: Szabadidő vagy fakultatív kirándulás magyar idegenvezetővel.
(A szállodai szobák 12:00-ig állnak rendelkezésre, ezt követően csomagszoba vehető igénybe).

Hangcsou kirándulás (ebéddel, belépőkkel)
Hangcsou az elmúlt ezer év nagy részében Kína egyik legvirágzóbb városa volt. Hajózunk a város leghíresebb látványosságának számító a Nyugati-tavon, megnézzük „az északi és déli hegyek ékkövének” nevezett Lingyin buddhista templomot, majd sétálunk a Hagcsou ősi történelmét tükröző Hefang utcán. Ellátogatunk az egyik leghíresebb kínai teafarmra, ahol részt veszünk egy hagyományos tea szertartáson. Ár: 29.900 Ft / fő

Este transzfer a repülőtérre, utazás átszállással Budapestre, vagy hosszabbítás Hongkongban és Makaóban

11. nap: Érkezés Budapestre kora délután.

 

Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes. Minimumlétszám az utazáson 14 fő , a fakultatív programon 10 fő, a Hongkong és Makao hosszabbításnál 6 fő.

Szállás neve: Kína, Shanghai, Hongkong 3-4*

Fakultatív programok

Hangcsou kirándulás (ebéddel, belépőkkel)

Hangcsou az elmúlt ezer év nagy részében Kína egyik legvirágzóbb városa volt. Hajózunk a város leghíresebb látványosságának számító a Nyugati-tavon, megnézzük „az északi és déli hegyek ékkövének” nevezett Lingyin buddhista templomot, majd sétálunk a Hagcsou ősi történelmét tükröző Hefang utcán.

Ár: 29.900 Ft / fő

Csoportos utazás magyar idegenvezetéssel utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
Lefoglalom
5
5


 • a repülőjegyet Budapestről átszállással Pekingba és Shanghaiból átszállással Budapestre,

 • a belföldi repülő- és vonatjegyeket,

 • a magyar nyelvű idegenvezetést a 11 nap/8 éjszakás utazáson,

 • a szállást kétágyas elhelyezéssel közép kategóriás (3*- 4*) hotelekben,

 • a 8 reggelit, 6 ebédet,

 • a programok során a transzfereket kényelmes, légkondicionált járművel,

 • valamint a szükséges belépőket.
  ________________________________________
  HONGKONG ÉS MAKAO HOSSZABBÍTÁS ESETÉN

 • a szállást 1 éjre Shanghai-ban, 2 éjre Hongkongban kétágyas szobában reggelivel 2 fő részére,
 • a félnapos Hongkong városnézést, az egész napos Makao kirándulást,
 • a helyi angol nyelvű idegenvezetést,
 • a retúr repülőtéri transzfert.
 • a sztornó biztosítást (1.5%),

 • a repülőtéri illetéket (kb.156 900 Ft/fő),

 • a fakultatív programokat,

 • a vízumot (19 000 Ft ügyintézéssel irodánknál)

 • és a borravalót (5 USD/nap/fő).
  ________________________________________
  HONGKONG ÉS MAKAO HOSSZABBÍTÁS ESETÉN

 • a magyar nyelvű idegenvezetést,
 • az egyéb ellátást és programot,
 • a borravalót (5 USD/nap/fő),
 • a repülőjegyet Shanghai-ból Hongkongba (kb. 50 000 Ft/fő)

Felárak*:
 1. Hongkong és Makao hosszabbítás 4 nap / 3 éj 189.900 Ft fő
 2. Repülőtéri illeték 156.900 Ft fő
 3. Sztornó biztosítás 1,50 % foglalás
 4. Vízum 19.000 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Kína – gazdag történelem, modern nagyvárosok, pandák világa

Kína – gazdag történelem, modern nagyvárosok, pandák világa

Kína, Peking

Útazonosító: 117279

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Kína – gazdag történelem, modern nagyvárosok, pandák világa

Kína – gazdag történelem, modern nagyvárosok, pandák világa

Kína, Peking

Útazonosító: 117279

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!