MADEIRA - A szépség szigete ***

Ft-tól/fő 269.000
Időpont: 2020.08.20 - 08.27
Legjobb ár: 269.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.08.20 - 08.27
További árak és időpontok

Tartson velünk a MADEIRA - A szépség szigete *** utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 8 nap / 7 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 269.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 8 nap / 7 éjszaka
Utazás azonosítója:143953
Kívánságlistára teszem

Madeira

A szépség szigete

 

A sziget, melyet 1419-ben portugál tengerészek fedeztek fel, az Atlanti-óceánban található. Sokak számára Madeira legendás virágpompája jelenti a fő vonzerőt, amiért ellátogatnak a szigetre. A legkellemesebb éghajlatú déli partvidéken trópusi és szubtrópusi növények sokasága tenyészik. A parkok és kertek, de még az utcák két oldala is virágdíszben tündököl. Madeira földrajzi adottsága, természeti szépségei és az Atlanti-óceán végtelennek tűnő azúrja miatt az idegenforgalom fellegvárává vált.

 

2020. augusztus 20 - 27.

november 23 - 30.

8 nap/ 7 éj

 

 

 1. nap: 
Elutazás Budapestről, átszállás Lisszabonban, érkezésMadeirára, Funchalba. Transzfer a szállodába. Szállás Funchalban (7 éj). Vacsora ezen az estén nincs.

 

2. nap: Egész napos szabad program
Vagy fakultatív kirándulási lehetőség:

Kirándulás Funchalba a fővárosba busszal (10 perc utazás). Séta a szemet gyönyörködtető mediterrán-szubtrópusi városi parkban, ahol a sziget 1419-es portugál felfedezése utáni első templom épült, majd séta a jellegzetes mintázatú járdákon a pazar díszparkok és azulejos díszítésű házak között a felfedező, Jo?o Gonçalves Zarco szobráig. Ismerkedés Madeira történetével, a portugál felfedezőkkel és a portugál gyarmatbirodalom kialakulásával. Fényképezés az erődnél, majd a Mánuel stílusú katedrálisban.

Látogatás a Városháza jellegzetes udvarán és a funchali egyetemnél. Szabad program a különleges funchali piacon, ahol magyar szemnek ismeretlen, különleges gyümölcsök, zöldségek, virágok, halak egzotikus tömegével találkozunk, kóstolóval kísérve.

Délután séta Funchal keleti negyedében, apró, festői kis házak között a felvonóig, mellyel utazás Montebe, a Funchal fölé magasodó kolonialista barokk templomhoz. Tisztelgés a boldoggá avatott (és szobrot kapott) utolsó magyar király, IV. Károly sírja előtt és a lenyűgöző panoráma megtekintése.

Visszaút felvonóval vagy fakultatív módon tobogánon (toboggan: jellegzetes egykori borszállító faszánkó). 

A belvárosból taxikkal feljutás a botanikus kertbe, amely az angol gyarmati időkben épült és a világ minden tájáról ide telepített pazar pompáját vonultatja fel a növényeknek, a különleges teknősbékáknak és több száz egzotikus madarat is megtekinthetünk.

Innen egy jellegzetes helyi madeira bort készítő pincészetet látogatunk meg, megkóstolhatjuk a ház termékeit és vásárlási lehetőségre nyílik mód. Visszautazás a szállodába busszal, vacsora.
A fakultatív program ára:  70 EUR/fő (helyszínen fizetendő) .

 

3. nap: Egész napos szabad program.
Vagy fakultatív kirándulási lehetőség:
Utazás autóbusszal és helyi idegenvezetővel a Funchal fölött emelkedő hatalmas vulkáni kráter peremvidékére, az Eira do Serrado kilátóponthoz. Ismerkedés Madeira különleges, sokszínű növényzetével (banánültetvények, eukaliptusz erdőségek, kultúrfenyvesek, gesztenyések), majd a lenyűgöző térélményt nyújtó panoráma megtekintése.

Továbbutazás Curral das Freirasba, az apácák egykori völgyébe, a madeirai gesztenyevidék központjába. A híres gesztenyés italok, likőrök és sütemények kóstolása, vásárlási lehetőség. Visszaúton Funchal Aranykagyló-öblének megtekintése a város fölé magasodó kilátópontról. Érkezés a szállodába dél körül. Délután szabadprogram.Este vacsora.
A fakultatív program ára: 70 EUR/fő

 

4. nap: Egész napos szabad program.
Vagy fakultatív kirándulási lehetőség:
Egész napos kirándulás Madeirán, a sziget központi hegyvidékének és vadregényes északi partvidékének a megtekintése. Ismerkedés Madeira történelmi növénykultúráival, ősi és betelepített növényeivel, birtokszerkezetével, társadalmával. Látogatás Camara de Lobosban (egykori halászfalu), a ,,fókák városában", ahol egykoron Churchill is előszeretettel festegetett.

Továbbutazás a világ egyik legmagasabb, 90 fokos meredekségű kilátópontjához, a Cabo Giraohoz, ahonnan szédítő panoráma nyílik Funchalra, a sziget teljes déli partvidékére, a teraszos művelésű apró birtokokra és az óceán végtelen panorámájára, ahol a Föld görbülete is látszik.

Továbbutazás Ribeira Bravaba, a jellegzetes portugál gyarmati időkben épült templomáról is híres településre. Kávészünet. Átkelés Madeira központi (vulkáni) hegygerincén, aprólékosan művelt, teraszos birtokok, cukornád, banán és gyümölcs ültetvények, zárt erdőségek és fantasztikus formakincsű sziklatömegek között, olykor a felhők felett.

Érkezés S?o Vicentebe (rövid városnézés), majd ebéd az óceán partján a körben forgó étteremben (az ebéd másfél órája alatt tesz meg egy teljes kört, így mindenki gyönyörködhet az óceán, a hegyek és a vízesések panorámájában, bárhol ül is).

Ebéd után utazás a több száz méteres magasságból alázúduló, vízesésekkel szabdalt meredek sziklapartonPorto Monizig. Séta és szabad program a hullámok ostromolta óceánparton (fakultatív fürdési lehetőség az óceánból lekerített, mesterséges és természetes sziklamedencékben).

Továbbutazás, átkelés Madeira központi hegygerincén, a szinte mindig ködös, hűvös, gyér növényzetű Paul da Serra-fennsíkon. Érkezés vissza a szubmediterrán napsütésbe és a szállodába délután. 
A fakultatív program ára: 70 EUR/fő (helyszínen fizetendő)

 

5. nap: Egész napos szabad program.
Vagy fakultatív kirándulási lehetőség:
Utazás Funchalba a szállodai busszal, majd séta a kikötőbe. Kirándulás Kolombusz Kristóf vezérhajójának, a Santa Marianak a másával. Ismerkedés a nagy földrajzi felfedezések korával, az akkortájt fejlesztett hajótípusokkal, a navigációs technikákkal, a ,,padraok" világával és a portugál hajósokkal, valamint magával a hajóval, melyen hangos beszédű arapapagájok és a fedélzeti eb fogadnak, matrózok varrják a vitorlát, függőágyban is pihenhetünk a fedélközben és ha jó szelet kapunk, vitorlát bontva halkan szeljük az óceánt. Különleges szerencsével még delfinraj is kísérheti hajóutunkat. Kora délután visszautazás Funchalból busszal a szállodába. Szabadprogram, este vacsora.
A fakultatív program ára: 60 EUR/fő (helyszínen fizetendő)

 

6. nap: Egész napos szabad program.
Vagy fakultatív kirándulási lehetőség:Porto Santo szigete (3 órás hajóút)
Kirándulás komppal a szomszédos szigetre, Porto Santora. Utazás autóbusszal Funchal kikötőjébe, majd behajózás. Átkelés Porto Santora komppal. Érkezés után városnézés a sziget fővárosában, Kolombusz Kristóflakóházának megtekintése (itt kezdte karrierjét, mint cukorkereskedő, és itt fogant meg benne a nyugati irányú nagy utazás gondolata). Rövid autóbuszos kirándulás az egykoron fás, mára szinte teljesen kopár, dimbes-dombos szigeten, melynek fáit egykoron a cukornád termelése miatt vágták ki és a sziget biztosította az akkor ismert világ cukorellátásának döntő többségét. Fényképezés a sziget Madeirától lényegesen különböző sárgás, különleges sziklaalakzatainál. Ebéd egy óceánparti étteremben, majd fürdési lehetőség a hosszú, aranyszínű homokos parton, ahol a víz is melegebb, mint Madeirán. Visszakompolás, majd buszozás a szállodába. Vacsora ezen az estén nincs.
A fakultatív program ára: 90 EUR/fő (helyszínen fizetendő)

7. nap: Egész napos szabadprogram. Este vacsora.
 

8. nap: 

Transzfer a repülőtérre, elutazás menetrend szerintBudapestre.

Irodánk a programváltozás jogát fenntartja a repülőjárat menetrendjének függvényében.

 

Részvételi díj: 269.000 Ft/fő
+ Reptéri illeték üzemanyag felárral: 88.000 Ft / fő (változhat)
(A részvételi díjat 150.000 Ft/ fő repülőjegy árhoz számítottuk.
Amennyiben foglaláskor az aktuális repülőjegy ára meghaladja a 150.000 Ft-ot,az plusz költségként fizetendő.
A repülőjegy egyénileg is megvásárolható.)

 

Részvételi díj tartalmazza:
- utazás repülővel (Budapestről)
- 7 éj 4* szállodában 2 ágyas szobákban
- 7 svédasztalos reggeli

 

Részvételi díj nem tartalmazza:
- 5 vacsora: 50.000 Ft/fő 
- helyszínen fizetendő belépők és járulékos költségek ára kb. 150 Euro / fő
- BBP biztosítás (Irodánkban is köthető)

Minimum létszám: 15 fő

EGYÁGYAS FELÁR: 120.000 Ft/fő 

 

 

x MADEIRA - A szépség szigete ***
Szállás neve: MADEIRA - A szépség szigete ***

MADEIRA - A szépség szigete *** utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
  1. 5 vacsora 50.000 Ft/fő
  2. Reptéri illeték 88.000 Ft/fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
MADEIRA - A szépség szigete ***

MADEIRA - A szépség szigete ***

Portugália, Madeira, Funchal

Útazonosító: 143953

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
MADEIRA - A szépség szigete ***

MADEIRA - A szépség szigete ***

Portugália, Madeira, Funchal

Útazonosító: 143953

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!