Malajzia

Ft-tól/fő 330.000
Időpont: 2020.02.05 - 02.17
Legjobb ár: 330.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.02.05 - 02.17
További árak és időpontok

Tartson velünk a Malajzia utazásra! A kiutazás egyénileg történik. Az utazás időtartama 13 nap / 11 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 330.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Egyéni
Turnusok: 13 nap / 11 éjszaka
Utazás azonosítója:139711
Kívánságlistára teszem

Egzotikus kultúra, fejlett infrastruktúra, ember nem járta dzsungelek, paradicsomi tengerpartok - a sokarcú Malajzia folyamatos rácsodálkozásra készteti az utazót. Az ultramodern Kuala Lumpurból rövid az út a világ legrégebbi trópusi őserdejébe. Ökotúrák, hajókirándulás, canopy túra, majd irány a Cameron-felföld. Ott dzsiptúra és teültetvények szerepelnek a programban, majd jöhet az önfeledt nyaralás Langkawi szigetének meseszép tengerpartján.

Részletes program

1. nap - Budapest - Doha

 • Repülés: délután indulunk a budapesti Liszt Ferenc re­pü­lő­tér­ről a Qatar Airways járatával Dohába, ahol éjfél előtt szállunk le.

2. nap - Doha - Kuala Lumpur

 • Repülés: rövid várakozás után folytatjuk a repülésünket Dohából Kuala Lupurba, Malajzia fővárosába, ahová kora délután érkezünk.
 • Kuala Lumpur: a repülőtéren beszállunk a ránk várakozó autóbuszba és a belváros felé indulunk. A szállásunk a Kínai negyedben lesz, mivel ez a városrész Kuala Lumpur leghangulatosabb része és innen a legkönnyebb megközelíteni a város nevezetességeit.
 • Kínai negyed: a mérhetetlenül kontrasztos világváros egyik legérdekesebb része a Kínai negyed. A hétköznapi élettől hangos utcákon kifőzdék, árusok és élelmiszerpiacok váltakoznak. Mindez szöges ellentétben áll az ultramodern üzleti negyeddel, ahol csupaüveg felhőkarcolók, bankok és kereskedőházak állnak. A metropolisz etnikai sokszínűsége a Kínai negyedben a legszembetűnőbb: malájok, indiaiak, kínaiak, európaiak leszármazottai és a Malajzia megszámlálhatatlan törzsének képviselői keverednek az utcákon.
 • Kuala Lumpur by night: az estét Kuala Lumpur belvárosában, a KLCC Parkban töltjük, amely az itt lakók kedvenc pihenőhelye. A szórakoztatást egy látványos szökőkút-show biztosítja.
 • Szállás: szálloda***.

3. nap - Kuala Lumpur

 • Kuala Lumpur Tower: az egész napos városnézésünk első állomása a 421 méter magas Kuala Lumpur Torony, amely jelenleg a világ hetedik legmagasabb kommunikációs tornya. Lifttel jutunk fel a 276 méter magas kilátóba, ahonnan 360 fokos panoráma nyílik; jól láthatjuk innen többek között a híres Petronas ikertornyokat is.
 • Madárpark: felkeressük a világ legnagyobb madárházát, ahol a szárnyasok nem ketrecekben, hanem egyetlen óriási, a fák koronája fölé kifeszített háló alatt élnek. Mintegy 200, főleg délkelet-ázsiai madárfaj több mint 3000 egyede él ezen a hatalmas helyen. Hidakról és magas kilátópontokról figyelhetjük meg a madarakat.
 • Kuala Lumpur: napközben érdemes felkeresni a látványos kiállításokat felvonultató Iszlám Művészetek Múzumát és a Nemzeti Mecsetet. A nap fénypontja azonban az Eat Pray Love fantázianevű vezetett séta, amelynek során egy helyi idegenvezető avat be minket a város számtalan titkába. Az útikönyvekben nem szereplő sok érdekes látnivaló mellett több különleges ételt is megkóstolunk. A nap végén visszatérünk a szállodánkba.
 • Szállás: szálloda; étkezés: reggeli.

4. nap - Kuala Lumpur - Batu-barlangok - Taman Negara Nemzeti Park

 • Batu-barlangok: reggel elhagyjuk Kuala Lumpurt és a közeli Batu-barlangokhoz utazunk. A hatalmas méretű mészkőbarlang az egyik legfontosabb hindu zarándokhely; itt áll a világ legnagyobb Murugan aranyszobra. 272 lépcső vezet a legnagyobb barlangi terembe, ahol egy díszes hindu templom áll.
 • Taman Negara Nemzeti Park: délután Malajzia legnagyobb területű nemzeti parkjába utazunk. A Taman Negara a világ legöregebb, csaknem 130 millió éves őserdeje, amely annyira sűrű és áthatolhatatlan, hogy sikeresen átvészelte az ipari forradalmak és a modern kor erdőírtásait. A Taman Negara 1937 óta áll szigorú védelem alatt; a területén ma is élnek olyan vándorló törzsek, akiket alig érintett meg a civilizáció. Körülbelül négy órát utazunk kisbuszokkal Kuala Tahan kikötőjébe, ahol átkelünk a folyón. A szállásunk a túlparton lesz egy hangulatos hotelben. A sötétség beálltával egy éjszakai sétára indulunk, amely végig kiépített pallókon vezet. Főleg éjszakai rovarokat, gekkókat, sáskákat, pókokat és majmokat láthatunk. Táv: 1 km, szint: fel 30 m, le 30 m, a túra nehézsége: (*).
 • Szállás: szálloda; étkezés: reggeli, vacsora.

5. nap - Taman Negara Nemzeti Park

 • Bukit Teresek csúcs: az egész napunkat a Taman Negara Nemzeti Parkban töltjük. Az első kirándulásunk a 334 méteres Bukit Teresek csúcsra vezet, ahová egy tematikus túraútvonalon juthatunk fel. Az út könnyen járható, a kilátás pedig lenyűgöző. Táv: 6 km, szint: fel 350 m, le 350 m, a túra nehézsége: (**).
 • Tembeling folyó: délután egy izgalmas hajós kirándulásra indulunk a Tembeling folyón felfelé. Áthaladunk jónéhány zúgón, ahol garantáltan vizesek leszünk, ez azonban a trópusi melegben nem igazán zavaró. Felkeressük az Orang Asli névre hallgató törzset, akik még ma is döntően az erdőből élnek és vadászattal, gyűjtögetéssel foglalkoznak. A Pápua felől érkezett törzs tagjai szívesen megmutatják a falujukat, házaikat és vadászó eszközeiket.
 • Szállás: szálloda; étkezés: reggeli, vacsora.

6. nap - Taman Negara Nemzeti Park - Cameron-felföld - Tanah Rata

 • Cameron-felföld: reggel elhagyjuk a Taman Negara Nemzeti Parkot. Hajókkal átkelünk a folyón, majd kisbuszokkal a teaültetvényekről híres Cameron-felföldre utazunk. A terület 1500 méteres átlagmagasságával kellemesen enyhe klímát biztosít a teacserjék számára. Kora délután érkezünk Tanah Rata üdülővárosába, ahol a mai szállásunk található.
 • Jasar csúcs: miután elfoglaltuk a szobáinkat, egy rövid gyalogtúrára indulunk. A célunk a Jasar csúcs, ami a legjobb kilátópont a környéken. A hegytetőre vezető ösvény nem hosszú, de meredek és néhol a kezünket is használni kell az előrejutáshoz. A magasból látható panoráma azonban megéri a fáradtságot, hiszen beláthatjuk szinte az egész Cameron-felföldet. Táv: 6 km, szint: fel 400 m, le 400 m, a túra nehézsége: (**).
 • Tanah Rata: a gyalogtúra után visszatérünk a szállodánkba.
 • Szállás: szálloda; étkezés: reggeli.

7. nap - Tanah Rata - Cameron-felföld - George Town

 • Gunung Brinchang csúcs: a reggeli után dzsiptúrára indulunk a Cameron-felföldön. Land Roverekkel egészen a 2000 méteres Gunung Brinchang csúcsig utazunk, ahová Malajzia legmagasabb aszfaltútja vezet. A magasban egy lenyűgöző mohaerdő fogad, ahol 2 kilométeres sétát teszünk. A fából készült hidak és pallók láncolata remek kilátópontokat köt össze, ahonnan a különleges mohaerdő csodáiba nyerünk bepillantást. A túra nehézsége: (*)
 • Teaültetvények: a kirándulás után a teaültetvényekhez utazunk, ahol a Boh Teamúzeumban ismerkedünk meg a teakészítés folyamatával.
 • Penang, George Town: délután elhagyjuk a Cameron-felföldet és körülbelül 5 óra alatt a Maláj-félsziget északi részén található Penang tartományba utazunk. Délkelet-Ázsia egyik leghosszabb, 13,5 kilométer hosszú hídján átkelünk Penang szigetére, majd a háromszázezer lakosú George Town-ba utazunk. Az itteni lakosság fele-fele részben maláj és kínai; ennek köszönhető az a varázslatos kulturális keveredés, ami fogadja itt a látogatót. A következő két éjszakát George Town egyik szállodájában töltjük.
 • Szállás: szálloda; étkezés: reggeli.

8. nap - George Town

 • George Town: az egész napunkat George Town megismerésére szánjuk. Délelőtt egy közös városnézés során ismerkedünk meg a legfontosabb látnivalókkal, délután pedig szabadprogram keretében folytathatjuk a városnézést. George Town központja Ázsia egyik legkiterjedtebb koloniális építészetével rendelkezik, ahol jól megfér a mindent ellepő street art is. Az évente megrendezésre kerülő, világhírű street art fesztiválra neves művészek érkeznek, hogy falfestményeikkel díszítsék a várost. George Town-ban egymás közelében állnak mecsetek, buddhista és keresztény templomok; egyszerre látható az évszázados múlt és a modern jelen. A kultúra és az építészet mellett az ételekre is érdemes figyelnünk, hiszen a malájok szerint George Town-ban a legízletesebbek és a legváltozatosabbak az ételek. A kínai és indiai negyedekben rengeteg étterem és utcai kifőzde várja vendégeit, amiket nagy kár lenne kihagynunk.
 • Szállás: szálloda; étkezés: reggeli.

9. nap - George Town - Langkawi

 • Utazás: reggel elhagyjuk a szállodánkat és George Town kikötőjébe utazunk. Gyors hajókra szállunk és körülbelül három óra alatt Langkawi szigetéig hajózunk.
 • Langkawi: a Thaiföld déli partjaihoz közeli Langkawi a ,,trópusi paradicsom" szinonímája: a fehér homokos part, a türkizkék tenger, a part pálmafái és a háttérben húzódó zöld dzsungel mind a sziget jellemzői. A déli órákban érkezünk Langkawira, majd a kikötőből a szállásunkra utazunk. Két éjszakát töltünk egy hotelben, amely közel fekszik a fiatalok által kedvelt Pantai Chenang strandhoz. A szobák elfoglalása után a nap hátralévő része a pihenésé és a strandolásé. A part mentén sok érdekes üzletet, bárt és hangulatos éttermet találunk.
 • Szállás: szálloda; étkezés: reggeli.

10. nap - Langkawi

 • Langkawi: az egész napunkat Langkawin töltjük. Kedvünkre pihenhetünk, nyaralhatunk, strandolhatunk Pantai Chenang strandján. A szabadprogram alatt felkereshetjük az Underwater World Langkawi nevű akváriumot, Malajzia legnagyobb vízi állatkertjét, ahol bepillantást nyerhetünk a környező tengerek élővilágába.
 • Tengeri kajakozás: a nyaralással töltött napon szervezünk egy fakultatív tengeri kajakozást, amelynek során felfedezhetjük Langkawi partvonalát vagy a közeli mangrove erdőt. Az útvonalat az aktuális ár-apály befolyásolja. Kétfős kajakokban körülbelül három órát evezünk.
 • Szállás: szálloda; étkezés: reggeli.

11. nap - Langkawi - Doha

 • Langkawi: a reggeli után elhagyjuk ugyan a szobáinkat, de a nap nagyobb részét még a szigeten töltjük. Késő délutánig időzhetünk a strandon és élvezhetjük az egzotikus nyarat. Választhatunk persze más programot is: felkereshetjük Langkawi leghíresebb attrakcióját, az erdő fölé épített Skybridge panorámaösvényt, vagy részt vehetünk egy félnapos jet-ski kiránduláson is.
 • Repülés: késő délután Langkawi repülőterére utazunk, ahonnan megkezdjük a hazautazásunkat.
 • Étkezés: reggeli.

12. nap - Doha - Budapest

 • Repülés: éjfél után indul Kuala Lumpur nemzetközi repülőteréről a Dohába tartó járatunk. A hajnali órákban érkezünk Doha repülőterére, ahonnan átszállás után Budapestre repülünk. A déli órákban érkezünk a Liszt Ferenc repülőtérre.

Fotók: Baráth Levente, Guzsaly Katalin

Fontos tudnivalók

Indulás és érkezés

 • Helyszín: Budapest, Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér.
 • A pontos indulásról és menetrendről indulás előtt 1 hónappal adunk tájékoztatást.

A túrák nehézsége

 • Az utazás programja csupán könnyű túrákat tartalmaz. A kirándulások hossza és szintemelkedése nem jelentős. A Cameron-felföldön a Jasar csúcs túrája során a terep meredek, csúszós és néhány helyen a kezünket is használni kell.
 • A túrák és kirándulások teljesítéséhez átlagosan sportos erőnlét és megfelelő túracipő szükséges.
 • A fakultatív tengeri kajak túra nehézsége is könnyű-közepes. Nem szükségesek előzetes kajakozási ismeretek, mivel a technika a helyszínen könnyen elsajátítható. A részvétel feltétele azonban a biztos úszni tudás.
 • A túrákon való részvétel feltétele a ma­ga­biz­tos mozgásko­or­di­ná­ció, a lépésbiztonság, valamint a szé­dü­lés­től és tér­iszony­tól va­ló men­tes­ség. Kizáró ok bármilyen szív- és érrendszeri, valamint tüdő- és mozgásszervi betegség.
 • A túrák nehézségét ötös skálán adjuk meg.

Szükséges felszerelés

 • Öltözet: kényelmes tú­ra­öl­tö­zet, esőkabát, ké­nyel­mes túracipő, kevés me­leg ru­ha, fürdőruha, túraszandál a kajakozáshoz, valamilyen fejfedő napszúrás ellen (kendő, baseball sapka). Olyan túracipőt hozz, amit már rég­óta hasz­nálsz. Ha új lábbelid van, a tú­ra előtt já­rasd be, ne­hogy az uta­zás alatt tör­je fel a lá­bad!
 • Túrafelszerelés: kisméretű há­ti­zsák a na­pi kirándulásokhoz, ku­lacs, elemlámpa (fejlámpa), UV-szűrős nap­szem­üveg, napolaj, szúnyogriasztó.

Szállás

 • Az utazás során szállodákban töltjük az éjszakákat 5 különböző helyszínen. A szobák kétágyasak és saját fürdővel rendelkeznek.

Étkezés és ivóvíz

 • Az utazás részvételi költsége tartalmazza minden nap a reggelit, továbbá két vacsorát. Az étkezések felsorolása a részletes programban olvasható.
 • Ami­kor nincs szer­ve­zett ét­ke­zés, ak­kor min­dig van le­he­tő­ség ét­ter­mek­ben vagy utcai árusoknál ét­kez­ni. A választék a legtöbb helyszínen szinte zavarba ejtő. Egy va­cso­ra egy át­la­gos ét­te­rem­ben kb. 8-15 USD.
 • Ki­zá­ró­lag pa­lac­ko­zott ivóvíz fo­gyasz­tá­sát ja­va­sol­juk, amely nagyon sok helyen kap­ha­tó. Más­fél li­ter ivóvíz ára: 0,5-1 USD.

Időjárás

 • A Maláj-félszigetre egész évben 30-32 °C-os csúcshőmérsékletek jellemzőek, miközben éjszaka sem csökken a hőmérséklet 20 °C alá. A Cameron-felföldön ennél valamivel enyhébb időre számíthatunk.
 • Az utazás a száraz évszak időszakára esik, de ez nem azt jelenti, hogy nem fordulhat elő csapadék. A Taman Negara Nemzeti Park és a Cameron-felföld vidékén bármikor előfordulhat egy-egy zápor, zivatar.
 • Ezeken az oldalakon ellenőrizheted Kuala Lumpur, a Taman Negara, a Cameron-felföld, George Town és Langkawi aktuális időjárását.

Idő­el­to­ló­dás

 • + 7 óra.

Kommunikáció

 • Az angol nyelv nagyon elterjedt, szinte mindenhol használhatjuk.
 • A legtöbb szállodában wifin keresztül érhető el az internet.

Útiokmányok

 • Magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak Malajziába, az útlevélnek azonban mindenképpen érvényesnek kell lennie a ha­za­ér­ke­zés­től számítva még további minimum 6 hó­na­pig.
 • Nem magyar állampolgárok a lakhelyük szerint illetékes malajziai nagykövetségen érdeklődhetnek a beutazás feltételeiről.

Egészségügy

 • Ajánlott gyógyszerek az utazáshoz: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer. Jó ha van nálunk ragtapasz, sebfertőtlenítő és fásli.
 • Az irodánk túravezetője elsősegélynyújtásban tud segíteni, de gyógyszert nem tud biztosítani a résztvevőknek.
 • Ajánlott oltások: Hepatitis A és B, tífusz, tetanusz.
 • A biztonság kedvéért utazás előtt (minél hamarabb) konzultálj a Nemzetközi Oltóközpont munkatársaival, vagy a megyei ÁNTSZ szak­em­be­re­i­vel, illetve a háziorvosoddal.
 • Nemzetközi Oltóközpont: Budapest, IX. ker. Gyáli út 2-6. E épület.
 • Nemzetközi Oltóhely: Budapest, XIII. ker. Váci út 174.
 • Érdemes ellátogatni az utazaselott.hu honlapra.

Elektromos áram

 • Malajziában az európaitól eltérő elektromos csatlakozó van használatban. Célszerű már itthonról magunkkal vinni megfelelő átalakítót.

Va­lu­ta

 • Euró (EUR) vagy ame­ri­kai dol­lár (USD) ki­vi­tel­ét ja­va­sol­juk kész­pénz for­má­já­ban, amit a hotelekben és a pénzváltóknál min­den gond nél­kül be­vált­ha­tunk Malajzia hivatalos fizetőeszközére, a ringgitre (MYR). 1 ringgit = 70 Ft.
 • Az amerikai dollár esetén nagyon fontos, hogy csak 2001-nél újabb kiadású és kis címletű papírpénzeket vigyünk magunkkal, mert a régebbieket nem váltják be.
 • Az országban sok helyen találunk ATM-eket és a kártyás fizetés is nagyon elterjedt.

Ajánlott költőpénz

 • Körülbelül 300-400 USD + a belépők és fakultatív programok árai.

Helyszínen fizetendő költségek

 • Kuala Lumpur Torony: 100 ringgit
 • Kuala Lumpur, Madárpark: 63 ringgit
 • Kuala Lumpur, Iszlám Művészetek Múzuma: 14 ringgit
 • Cameron-felföld, Mohaerdő: 30 ringgit
 • Georgetown, Történeti Múzeum: 22 ringgit
 • Langkawi, tengeri kajakozás: 250 ringgit
 • Langkawi, Underwater World Langkawi: 40 ringgit
 • Langkawi, felvonó és Skybridge: 60 ringgit
 • Langkawi, jet-ski túra: 300 ringgit
 • Borravalók összesen: kb. 50 USD
 • A közölt árak tájékoztató jellegűek és változhatnak. A helyszínen fizetendő költségek változásáért és bővüléséért irodánk nem tud felelősséget vállalni.

Csomagolás a repülőre

 • Információ a repülőn feladható poggyászokról, valamint a kézipoggyászokról: Budapest Airport.
 • Ritkán, de sajnos előfordul, hogy a repülőre feladott csomagunk nem érkezik meg velünk együtt a célállomásra. Emiatt elővigyázatosságból célszerű magunknál tartani a túracipőnket, az esőkabátunkat és némi meleg ruhát.

Csomagolás az autóbuszra

 • Két csomagba érdemes pakolni a felszerelésed. Egy nagyobb sporttáskába vagy bőröndbe, amely kellőképpen strapabíró és lehetőleg vízálló.
 • A másik csomag egy kisméretű hátizsák legyen, amit kézipoggyászként felvihetsz a repülőre, magaddal viheted a napi kirándulásokra, valamint az autóbusz utasterében is kényelmesen elfér.

Biztosítások

 • Az utazáson való részvétel feltétele, hogy olyan balesetbiztosítással rendelkezz, amely a magashegyi és/vagy speciális helyszínről történő mentést is tartalmazza. A túrához legmegfelelőbb balesetbiztosítást az Európai Utazási Biztosító nyújtja, amit a jelentkezési űrlapon igényelhetsz.
 • Váratlan betegségek vagy balesetek esetén az útlemondási biztosítás nyújthat segítséget. Ilyen esetben a biztosító 10% önrész levonása után visszafizeti az utazás árát.

Nyilatkozat

 • Az utazás kalandtúra, amely Malajzia ritkán lakott részeire is elvezet. A közlekedési eszközök nem mindenben érik el a fejlett világban elvárható színvonalat.
 • Mi­vel az utazás so­rán az idő­já­rás vál­to­zé­kony le­het, ezért a tú­ra­ve­ze­tőnk fenn­tart­ja a jo­got, hogy rossz idő ese­tén - eső, köd, rossz lá­tá­si vi­szo­nyok - meg­vál­toz­tas­sa a prog­ra­mot. Ez je­lent­he­ti a kü­lön­bö­ző lát­ni­va­lók vagy kirándulások sor­rend­jé­nek fel­cse­ré­lé­sét, de kü­lö­nö­sen zord idő­já­rás ese­tén - a résztvevők biztonsága, egészségük védelme érdekében - módosulhatnak vagy el is ma­rad­hat­nak tú­rák. Egy ilyen jellegű döntés Irodánk túravezetőjének hatáskörébe tartozik és minden résztvevőre kötelező érvényű.
 • Egy esetleges programváltozás esetén a túravezetőnk minden esetben alternatív programokat javasol a helyszínen.
 • Amennyiben a csoport létszáma nem éri el a minimum létszámot, 20 nappal indulás előtt az irodánk lemondhatja az utazást. Ilyen esetben az addig befizetett részvételi költség maradéktalanul visszajár vagy beszámítható más utazásra.
 • A légitársaság járatainak esetleges késéséből vagy törléséből adódó többletköltségekért irodánk nem vállal felelősséget. Amennyiben a légitársaság nem oldja meg maradéktalanul a járatkésés vagy törlés esetén szükséges váratlan helyzeteket, az emiatt igénybe vett utazási szolgáltatások (szállás, étkezés, transzfer) költsége a résztvevőket terheli.
 • Az utazás ajánlott korhatára: 10-60 év. 
x Malajzia

Az ár tartalmazza:

 • Az utazást kisbuszokkal és hajókkal.
 • 9 éjszaka szállást szállodákban, kétágyas szobákban.
 • 9 reggelit, 1 ebédet és 2 vacsorát.
 • A helyi idegenvezetést.
 • Irodánk túra- és idegenvezetését.
 • Irodánk szervezését.

Az ár nem tartalmazza:

 • A repülőjegyeket és a repülőtéri illetéket.
 • A további étkezést és az italokat az étkezések során.
 • A belépőket és faktultatív programokat.
 • A borravalókat.
 • A biztosításokat.
Szállás neve: Malajzia

Malajzia utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


Az ár tartalmazza:

 • Az utazást kisbuszokkal és hajókkal.
 • 9 éjszaka szállást szállodákban, kétágyas szobákban.
 • 9 reggelit, 1 ebédet és 2 vacsorát.
 • A helyi idegenvezetést.
 • Irodánk túra- és idegenvezetését.
 • Irodánk szervezését.

Az ár nem tartalmazza:

 • A repülőjegyeket és a repülőtéri illetéket.
 • A további étkezést és az italokat az étkezések során.
 • A belépőket és faktultatív programokat.
 • A borravalókat.
 • A biztosításokat.

leírásánál jelzett szolgáltatások

* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Malajzia

Malajzia

Malajzia, Körutazás Malajziában

Útazonosító: 139711

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Malajzia

Malajzia

Malajzia, Körutazás Malajziában

Útazonosító: 139711

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!