Montenegró Albániával Fűszerezve Tranzitszállással 10 Nap/8 Éj **

Ft-tól/fő 98.910
Időpont: 2019.06.08 - 06.17
Legjobb ár: 98.910 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2019.06.08 - 06.17
További árak és időpontok

Tartson velünk a Montenegró Albániával Fűszerezve Tranzitszállással 10 Nap/8 Éj ** utazásra! A kiutazás busszal történik, félpanziós ellátással. Az utazás időtartama 10 nap / 7 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 98.910 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Busz
Ellátás:félpanziós
Turnusok: 10 nap / 7 éjszaka
Utazás azonosítója:132059
Kívánságlistára teszem

Rövid ismertető:
Tengerparti pihenéssel, fürdőzéssel egybekötött programjaink során felkeressük a  a gyönyörű mediterrán sétánnyal rendelkező Bar városát, a montenegrói hegycsúcsok ölelésében fekvő Kotori-öblöt, ringatózunk a természeti kincsekben gazdag Skadari-tavon, fürdünk a vadregényes öbölben és a smaragd színű tiszta tenegerében. Sétálhatunk a mesébe illő Dubrovnik ódon utcáin. A Sasok földjének, Albániának fővárosa, Tirana koronázza meg a balkánt átszelő körutunkat. Megismerkedünk a Mostar és Sarajevo várossokkal vagy a Szerbia látnivalóival.

Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, videó, italautomata).
Szükséges útiokmány: érvényes kártyás személyigazolvány vagy útlevél.

Szállás:
- 7 éj Hotel Villa Fontana**, 2-3 ágyas (családi 4 ágyas) fürdőszobás szobákban, hűtő, igény szerint klíma (2 EUR/szoba/éj).
- Tranzit szállás 1 éj Hotel** / ***: 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban.
"A" útvonalon: Sarajevo környéken 
"B" útvonalon: Cacak környékén

Ellátás (krt):
7 éj Canjban félpanzió (bővített kontinentális reggeli, 3 menüből választható vacsora salátabárral kiegészítve).
1 éj tranazit szállás: félpanzió (svédasztalos reggeli és menüvacsora)

Időpontok:

"A" útvónal Bosznián keresztül. 
Fel- és leszállási lehetőség (felár nélkül):  Budapest (Blaha Lujza tér és Campona), Dunaújváros, Paks, Szekszárd, Pécs, Mohács
Dátumok 2019: 
* 06.08-06.17.  Gyüjtőjárat: MISKOLC-EGER-GYÖNGYÖS 9900 Ft/fő
* 08.26-09.04.  Gyüjtőjárat: DEBRECEN 9900 Ft/fő

"B" útvonal Szerbián keresztül:
Fel- és leszállási lehetőség (felár nélkül): Budapest (Blaha Lujza tér és Népliget), Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Szeged.
Dátumok 2019: 
* 06.15-06.24.  Gyüjtőjárat: NYIREGYHÁZA 9900 Ft/fő

További időpontok:
* Éjszakai utazásokkal: Részletes program ITT
!!
* Egy kicsit máskép: Részletes program ITT és ITT !!

Program: 1. nap: ezen a napon a program útvonalanként eltérő
"A" útvonal - Bosznián keresztül: Szarajevó
Indulás reggel 05.30 órakor Budapestről. Délutáni órákban érkezés a Dinári-hegységet körülvevő Miljacka folyó partján fekvő Bosznia ,,büszke" fővárosában, Szarajevóban, ahol észak és nyugat kultúrája találkozik. Itt lett merénylet áldozata Ferenc Ferdinánd osztrák trónörökös, ami ürügyül szolgált az első világháború kirobbantásához. Sarajevo a világ egyetlen városa, ahol néhány száz méteren belül katolikus ortodox templom, mecset és zsinagóga is található. Az utolsó délszláv háborúban a várost közel 4 éven át ostromolták, ez idő alatt csak egy alagút kötötte össze a lakosságot a külvilággal. Ez az alagút, melyet mi is felkeresünk, máig megmaradt örök mementóul.  Szarajevó környéki szállás elfoglalása, vacsora.

"B" útvonal - Szerbián keresztül: Pétervárad
Indulás reggel 05.30 órakor Budapestről. Déluténi órákban érkezés a bácskai szabad királyi városban, ahol a többek között felkeresünk a Bánk bánban is megénekelt Petur bánról elnevezett Péterváradi várat. Majd tovább utazás dél irányba a Cacak környéki Sarajevo környéki szállás elfoglalása, vacsora.

2. nap: ezen a napon a program útvonalanként eltérő
"A" útvonal - Bosznián keresztül:  Mostar

A gazdag, reggeli után  indulás a Neretva folyó mentén fekvő, tragikus sorsú városba, Mostar-ba. A jellegzetes, hangulatos muszlim utcákon sétálva elérjük a lenyűgöző újjáépített kőhidat, mely a kultúrákat kapcsolja össze Boszniában. Ez a történelmi jelentőségű híd Csontváry Kosztka Tivadart is megihlette. Élményekkel teli irány a Fekete hegyek országa és a tengerpartja. Szállás elfoglalása Canjba és még marad idő egy csobbanásra vacsora előtt.

"B" útvonal Szerbián keresztül: Mokra Gora, Drvengrad és strandolás 
Szerbián keresztül utazva muszáj felkeresnünk a legismertebb szerb filmrendező, Emil Kusturica városát, Drvengrad-ot, mely Mokra Gora közelében fekszik. Tara és Zlatar hegyek között megépült ez a skanzenszerű kis város, melyet "Az élet egy csoda" c. filmjéhez építtetett. Manapság fesztiválok népszerű helyszíne, és sokak által látogatott hely. A kis épületei kőből és fából épültek, az utca nevek pedig a híreségek neveit viselik  úgymint: Ernesto Che Guevara, Diego Maradona, Dostojevskij, Novak Djokovic ... A város megtekintése után továbbutazás Montenegróba. Érkezés Canjba délutáni órákban, szállásfoglalás majd strandolás.

3. nap: Pihenés vagy egy félnapos ajándék kirándulás Bar, Stari Bar:
Ízletes reggeli után felkeressük Bar városát, ahol pálmákkal és leanderekkel tarkított gyönyörű mediterrán sétány vezet minket a strandoktól egészen a kikötőig. A hangulatos tengerparti úton kellemes kávézókba, koktélbárokba és piacban botlik az ember. A parttól eltávolodva, Stari Bar óvárosa és az ódon vár az elmúlt évszázadok fantasztikus építészeti, történelmi örökségét eleveníti fel. Meglátogatjuk a legendák világát idéző ,,Olive a Mirovica" nevű olajfát, melynek kétezer éves ágai alatt számos haragos család békült ki.

4. nap: Pihenés vagy fakultatív kirándulás: Kotor, Kotori öböl, Budva és sonkakóstoló: 
Mesébe illő élmény csalogat az egész napos fakultatív autóbuszos kirándulásra. Utunk a lenyűgöző Kotori-öböl keleti csücskébe, magas hegyek ölelésében fekvő festői Kotor városába vezet. A világörökség részeként számon tartott középkori város labirintus jelegű szűk utcáin, változatos templomok körüli tereken sétálva, az élménytől lelassul a szívdobogás. Autóbuszunkkal a tengerpart mentén megkerüljük a Kotori öblöt,  hogy feltöltődjünk táj szépségével. Természetesen megállunk, hogy közelről megismerjük Perast kicsi központját. Megkóstoljuk a messze földön híres Njegus szárított sonkát, melyet leöblítünk egy pohár jó borral. Majd délre, Budva városába vezet utunk, ahol a modern világ és a középkor egyedi összhangban egészíti ki egymást, mely eredetileg egy kis szigetre épült. Sétánk után továbbhaladunk a szálláshelyünkre. Részvételi díj: 30 EUR/fő.

5. nap: Pihenés vagy ,,fishpiknik" (félnapos): fürdéssel és ebéddel egybekötött hangulatos hajókirándulás egy lakatlan és gyönyörű öbölhöz. Ez a nap valódi kikapcsolódás a mindenapokból, a kristálytiszta Adriai tenger mellett, egy pohár borral és ízletes ebéddel, melyet a hajó legénysége készít nekünk. Részvételi díj: 25 EUR/fő. 

6. nap: Pihenés vagy fakultatív kirándulás: Albánia (Kruja, Tirana, kóstoló):
Elképzelhetetlenül sok felfedezés vár minket az egész napos autóbuszos
fakultatív kiránduláson Albániában, a Sasok Földjén. Szkander bég szülővárosában, Krujaban kezdünk, ahol minden a nemzeti hős nevéhez fűződik. Sétánkat a ,,törökverő hős" lenyűgöző kilátást nyújtó váránál kezdjük - Albánia legrégebbi, hangulatos bazársorán áthaladva - majd a bég életét bemutató Néprajzi Múzeum épületeinél folytatjuk. Számos látnivaló található a hegyoldalba épült városban, köztük a Bektashi Teke derviskolostor is. Az óvárosi séta keretében rövid vásárlásra is lehetőség van. Továbbutazás Albánia nyüzsgő, színes fővárosába Tirana-ba. Városnézésünk során megtekintjük az egyedülálló látnivalókat, mint az Et'hem Bey mecset, az Óratorony, Egyetemi negyed, Új ortodox templom, Block negyedben Hodzsa lakóháza, Elnöki Palota. Utunk során megkóstoljuk az albán specialitásokat is. Részvételi díj: 35 EUR/fő.

7. nap: Pihenés vagy fakultatív kirándulás: Dubrovnik: 
A világörökség egyik büszkeségét keressük fel az egész napos fakultatív autóbuszos kirándulásunkon. Városnézés helyi idegenvezetőnkkel a költők által ,,földi mennyországnak" nevezett Dubrovnikban. A Földközi-tenger térségének műemlékekben és kulturális örökségekben egyik leggazdagabb városában sétálva pár órára visszatérünk a múltba, utunk során felkeressük: Pile kapu, Mincena torony, Szt. Balázs templom. Utána mindenki kedvére barangolhat a hangulatos ódon utcákon, és a fantasztikus panorámával rendelkező várfalon. Részvételi díj: 35 EUR/fő.

8. nap: Pihenés vagy fakultatív kirándulás: Skadari-tó: 
Különleges természeti kincseket tartalmaz a félnapos fakultatív kirándulás a térség legnagyobb tavához, a festői szépségű Skadari-tóhoz. A területen Montenegró Albániával osztozik, ahol egyben megcsodálhatjuk Európa leggazdagabb madárrezervátumát is. Gasztronómiai ismeretünket egy ízletes ebéddel egybekötött hajókázáson gazdagítjuk, miközben gyönyörködhetünk a hajót körbeölelő varázslatos víztükörben és tájban. Részvételi díj: 25 EUR/fő.

9. nap: Ostrog kolostor:
A gazdag, késői reggeli után hazautazás, útközben számos fantasztikus látnivalóval. 
Az Ostrog kolostor szerb ortodox templom Montenegróban, magasan, egy hegybe építve. A legnépszerűbb zarándokhely Montenegróban, és az egyik leglátogatottabb templom a Balkánon, mely a múltról, a jelenről és a jövőről tanúskodik, vallásról, kultúráról, a montenegrói nép hagyományairól, amely évszázadok óta ezen a területen él. Majd a Moraca kanyonon keresztül, Magyarország felé indulunk, hogy még a természet szépségével és varázsával feltöltődjünk. Éjszakai utazás.

10.nap: 
Hazaérkezés a kora reggeli órákban (05.00-06.00 között).

Néhány kedvcsináló videó a városokról:
Budva, Kotor: ITT!
Skadari-tó: ITT!

Felárak és belépők:
Üdülőhelyi díj: 12 évig:2 700 Ft/fő; 12 évtől: 5 400 Ft/fő

Fakultatív programok (min 25 fő esetén):
Albánia kostolóval: 35 EUR/fő
Kotori öböl, Kotor, Budva kostolóval 30 EUR/fő
Dubrovnik 35 EUR/fő
Fishpiknik 25 EUR/fő
Skadari-tó 25 EUR/fő
- Belépők a helyszínen kb. 35-50 EUR/fő
Fakultatív programok kedvezményes csomag, 5 kirándulásra: 150 EUR helyett csak 135 EUR!! 

FIGYELEM! Az albán fakultatív kiránduláson résztvevők úti okmányának a beutazástól számított 3 hónapig még érvényesnek kell lennie!

Minimum létszám: 35 fő.
Figyelem: társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!  
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyas szobában!

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást (8 éj) félpanziós ellátással, magyar idegenvezetőt.

A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját (Classic: 5.700 Ft/fő), útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1.500 Ft/fő), üdülőhelyi díjat, fakultatív programokat és a belépőket.

x
Szállás neve: Montenegró Albániával Fűszerezve Tranzitszállással 10 Nap/8 Éj **

Montenegró Albániával Fűszerezve Tranzitszállással 10 Nap/8 Éj ** utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
Lefoglalom
5
5Utazás busszal
Szállás
Ellátás megadott szerint
Útlemondási biztosítás

Felárak*:
  1. Foglalási díj 1.500 Ft fő
  2. Sztornó biztosítás 1,30 % fő
  3. Üdülőhelyi díj 5.400 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Montenegró Albániával Fűszerezve Tranzitszállással  10 Nap/8 Éj **

Montenegró Albániával Fűszerezve Tranzitszállással 10 Nap/8 Éj **

Montenegro, Körutazás Montenegróban

Útazonosító: 132059

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Montenegró Albániával Fűszerezve Tranzitszállással  10 Nap/8 Éj **

Montenegró Albániával Fűszerezve Tranzitszállással 10 Nap/8 Éj **

Montenegro, Körutazás Montenegróban

Útazonosító: 132059

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!