MSC Seaview - Nyugat-mediterrán hajóút ősszel - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Ft-tól/fő 471.800
Időpont: 2022.10.20 - 10.28
Legjobb ár: 357.900 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2022.10.20 - 10.28
További árak és időpontok

Tartson velünk a MSC Seaview - Nyugat-mediterrán hajóút ősszel - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 9 nap / 8 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 357.900 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Hajós utak
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 9 nap / 8 éjszaka
Utazás azonosítója:159967

Útvonal: Budapest - Barcelona (1 éj) | Marseille | Genova | Nápoly | Messina, Szicília | Valetta, Málta | tengeren | Barcelona

A hajó útvonala:

Nap Kikötő Érkezés Indulás
2. Barcelona   18:00
3. Marseille 08:00 17:00
4. Genova 07:00 17:00
5. Nápoly 13:00 20:00
6. Messina  09:00 18:00
7. Valetta, Málta 07:00 17:00
8. tengeren - -
9. Barcelona 09:00  

 

Program:

1.nap: Budapest –Barcelona
Utazás Budapestről menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással Barcelonába. Transzfer a szállodába, szállás elfoglalása, vacsora.

2.nap: Barcelona
Délelőtt szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 14 fő jelentkezése esetén):

Barcelona városnézés:
A világhírű építész, Antoni Gaudí remekműveivel ismerkedhetünk meg ezen a városnézésen. A híres Passeig de Gràcia sugárúton haladva elsőként a színes csempékkel díszített Casa Batllo épületét, majd a Casa Milà épületét láthatjuk kívülről.  A városnézés egyik fénypontja a Gaudí művészetét hűen tükröző Güell Park, ahol színes mozaikcsempézéssel, görbe vonalú épületekkel, kerámiával borított padokkal találkozhatunk. Végezetül Gaudí legismertebb művét, a máig befejezetlen és épülő Sagrada Familiát (Szent Család temploma) tekinthetjük meg. Megjegyzés: a Sagrada Familia területén templom látogatáshoz megfelelő öltözet szükséges. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 4 óra.
Ár: 39 900 Ft/fő

Transzfer a kikötőbe, beszállás a hajóra, ismerkedés a hajóval idegenvezetőnk kíséretében.

3.nap: Marseille
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 14 fő jelentkezése esetén):

Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 14 fő jelentkezése esetén):

Kirándulás Aix-en-Provance-ban:
A kikötőből körülbelül 40 percet utazunk busszal a romantikus Aix-en-Provence-ba, melyet a művészetek, kutak és paloták városaként emlegetnek. A 12.századi St. Sauveur katedrálist keressük fel elsőként, amely román és gótikus stílusjegyeket visel magán, az északi oldalán az egyik tornya a mai napig nem készült el. Majd egy másfél órás séta következik az építészeti remekművekkel teli történelmi központban. Visszaindulás előtt szabadidő, vásárlási lehetőséggel. Megjegyzés: ezen a kiránduláson hosszabb séták lesznek egyenetlen talajon, megfelelő fizikai állapot szükséges a részvételhez. A vallási helyszínek látogatáshoz megfelelő öltözet szükséges. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 4 óra. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. Ár: 23 900 Ft/fő

4.nap: Genova
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 14 fő jelentkezése esetén):

Az olasz riviéra gyöngyszemei:
Először a sokak által a világ leggyakrabban fotózott városaként emlegetett Portofino-ba látogatunk el. A mára kedvelt üdülőhellyé vált egykori halászfaluban, a színes halászházak, halászcsónakok mellett, a luxus villák és  jacht-ok is megtalálhatók. A város különlegességét öbölmenti elhelyezkedése, a szűk utcácskák, a kéklő tenger, a kellemes éttermek és kávézók fokozzák. A városban korlátozott az autóforgalom, ezért a kikötői transzferről átszállunk egy privát, helyi buszjáratra, amely elvisz az óváros széléig. Egyéni szabadidő Portofino-ban, elkészíthetjük saját fényképeinket, beülhetünk egy kellemes kávézóba vagy étterembe. Ezután a bájos Santa Margherita Ligure-ban lesz ismét szabadidő, sétálhatunk a város kellemes promenádján. A kikötőbe való visszatérés előtt Camogli történelmi óvárosát nézzük meg.
Megjegyzés: ezen a kiránduláson hosszabb séták lesznek egyenetlen talajon, megfelelő fizikai állapot szükséges a részvételhez. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 7 óra 30 perc. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását.
Ár: 27 900 Ft/fő

5.nap: Nápoly
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 14 fő jelentkezése esetén):

Capri sziget:
Nápolyból komppal vagy hordszárnyas hajóval közelítjük meg a festői Capri szigetet. A sziget északi oldalán fekvő Marina Grande kikötőből minibusszal, vagy libegővel indulunk tovább Anacapri városba, ahol szabadidő keretében kezdhetjük el az ismerkedést a Capri életstílussal. Élvezze a sétát a hangulatos utcákon.  Következő megállónk a ragyogó Villa San Michele lesz, melyet Axel Munthe svéd orvos építtetett a 20. század elején, Tiberius római császár villájának helyén. A villa az úgynevezett föníciai lépcsőkön közelíthető meg, és fantasztikus kilátást nyújt a szigetre és a kéklő tengerre. Ezután minibusszal utazunk tovább Capri városba, ahol szabadidő keretében nyílik lehetőség a város felfedezésére. Sétáljon a bájos utcákon, az Umberto téren, vagy látogasson el Augustus kertjébe (a belépőt az ár nem tartalmazza) ahonnan mesés a kilátás a tengerből kiemelkedő Faraglioni sziklákra. Minibusszal, vagy libegővel térünk vissza a kikötőbe, ahonnan komppal vagy hordszárnyas hajóval utazunk vissza a nápolyi kikötőbe. Megjegyzés: Capri szigetére való átjutás nem privát hajóval történik. A program körülbelül 5 órás. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. Ár: 48 900 Ft/fő

6.nap: Messina (Taormina)
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 14 fő jelentkezése esetén):

Kirándulás az Etnán és Taorminában:
Szicília büszkélkedhet Európa legmagasabb, még működő vulkánjával. Egy másfél órás buszozással kezdődik a kirándulás Zafferana Etnea városon áthaladva, fantasztikus kilátással a vulkáni hegyre és a tengerre. A hegytető felé haladva, egy kicsivel félúton túl van a libegő végállomása (Rifugio Sapienza), amely már kétszer is lávafolyam martalékává vált. Innen besétálunk két inaktív kráterhez, melyek az 1892-es kitörés során alakultak ki. Tiszta időben nagyszerű kilátás nyílik innen Catania-ra, remek alkalom a fotózásra. Az Etnát magunk mögött hagyva körülbelül egy óra buszozással érjük el a bájos Taormina városát, ahol szabadidő biztosított ebédszünet gyanánt (egyéni költség), majd gyalogosan keressük fel az ókori görög színház romjait, a 15th századi Corvaja palotát, a kis római „Odeon” színházat és a 13.századi San Nicola bazilikát. Visszaindulás előtt még lesz egy kis szabadidő, hogy mégjobban magunkba szívjuk a város hangulatát.
Megjegyzés: ez a kirándulás nem javasolt szívproblémákkal rendelkezők számára, a magasság miatt. A kiránduláson hosszabb séták lesznek egyenetlen talajon, megfelelő fizikai állapot szükséges a részvételhez. Nem megfelelő időjárási körülmények esetén a kirándulás útvonala, a program változhat. Minden látnivalót a programban kívülről tekintünk meg. Körülbelül 8 órás program, az ebéd/étkezés nincs benne az árban. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. Ár: 35 500 Ft/fő

7.nap: Málta (Valetta)
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 14 fő jelentkezése esetén):

Málta belső kincsei (Rabat, Mosta és Mdina):
Fél napos kirándulás a sziget kihagyhatatlan látnivalóival. Busszal utazunk a középkori városfallal körülvett Mdina-ba, melyet a máltai lovagok építettek a 16. század második felében, és hosszú ideig a sziget fővárosa volt. Ma „csendes városnak” is nevezik, a városfalon belüli korlátozott motoros járműhasználat miatt. Gyalogosan ismerkedünk a város látnivalóival. A következő megállónk Rabat városban lesz, ahol egy rövid sétát teszünk. Ezután továbbutazunk egy kézműves faluba, ahol szuveníreket vásárolhatunk, majd egy üvegfuvó gyárat látogatunk meg, ahol likőr és nugát kóstoláson is részt veszünk. Végezetül a közeli Mosta város lenyűgöző bazilikáját nézzük meg, melyet a 19. században építettek. Visszatérés a kikötőbe.
Megjegyzés: ezen a kiránduláson hosszabb séták lesznek egyenetlen talajon, megfelelő fizikai állapot szükséges a részvételhez. A program körülbelül 4 órás. Az ár étkezést nem tartalmaz.
A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. 
Ár: 23 900 Ft/fő

8.nap: tengeren
Kikapcsolódás és szórakozás az MSC Seaview fedélzetén.

13.nap: Barcelona –Budapest
Reggeli után kiszállás a hajóról, majd transzfer a repülőtérre, elutazás.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A csoport min. 20 fő, a magyar nyelvű fakultatív programok min. 14 fő jelentkezése esetén indulnak.

Amennyiben a csoport létszáma nem éri el a 20 fős minimumlétszámot, úgy az alábbi kiscsoportos felárat számítjuk fel, melynek befizetése a hátralékfizetésekor esedékes.

16-19 fős létszám esetén: 16 000 Ft/fő felár
14-15 fős létszám esetén: 25 000 Ft/fő felár
10-13 fős létszám esetén egyedi ajánlatot teszünk, amely alapján eldöntheti, hogy élni kíván a felajánlott lehetőséggel, vagy eláll az utazástól.

10 fő alatt nem indul az út. 

A fenti felárakat minimum létszám hiányában hátralék fizetéskor automatikusan felszámítjuk (14-19 fő esetén), kérjük szíves megértésüket.

(Amennyiben a kiscsoportos felár befizetését követően mégis elérjük a minimumlétszámot, úgy a befizetett felárat visszatérítjük).

Indulási kikötő: Barcelona
Érkezési kikötő: Barcelona
Hajó neve: MSC Seaview
Hajó osztály leírás:

A napot követő hajó.

Hajó adatok:

Az MSC Seaview az MSC Cruises innovatív hajóosztályának (MSC Seaside) második tagja. A közel 155 000 tonnás hajót 2018 júniusában adták át, és a Földközi-tengeren hajózik azóta. Mottója: „a Napot követő hajó”, forradalmian új felépítése átírja az eddigi ismereteinket a hajózásról. A 7. szinten található hajót körbefutó tengerparti sétányra emlékeztető tér éttermeknek, boltoknak, bároknak ad otthont, így akár egy ízletes fogás vagy koktél elfogyasztása alatt, akár napozás közben is élvezhetjük a csodás tengeri kilátást. Az üvegaljú, tenger fölé kinyúló hidak és a 2 panoráma lift is különleges élményt nyújt.

 

 • Épült: 2018-ban, a flotta tagja 2018 óta
 • Méretek: 153 516 tonna, 323 m hosszú, 40 m széles.
 • Utasok száma: 5336
 • Kabinok száma: 2 066
 • Személyzet: 1 413  fő
 • Sebesség: 21.3 csomó
 • Áram: 110/220 V
 • fedélzetek száma: 20 (15 az utasok részére)
 • liftek száma: 33 (19 az utasok részére – ebből 2 panorámalift)

360 ship tour

 

Szolgáltatások:

Szórakozási lehetőségek: A hajón a nap 24 órájában lehet szórakozási lehetőségeket találni – felsorolni itt nem is lehetne az összeset. A legkedveltebbek a hajón dolgozó animátorok által meghirdetett programok (pl. táncórák, sportversenyek, vagy akár főző-, vagy nyelvtanfolyamok, sportórák, aukciók). Esténként az Odean Theater-ben showműsorok várják az utazókat: koncertek, akrobatikus előadások, musicelek, táncműsorok. Az előadások kezdő időpontját megtalálják az aznapi, kabinba készített programlistában – minden este 3 időpont közül leehet választani, melyek igazodnak az ültetett vacsora időpontjaihoz. A kaszinóban kipróbálhatják szerencséjüket (itt készpénzforgalom van, tehát nem a fedélzeti számlához íródik a költés). A bárokban különböző élőzenei aláfestés mellett lehet jókat beszélgetni.

Napközben a szervezett programok mellett számos lehetőség áll rendelkezésre: Formula One szimulátor, 4D mozi, boltok, művészeti galéria,  bowling pályák, biliárdasztal, léghoki, különböző sportolási lehetőségek (ping-pong, tágas, Technogym eszözökkel felszerelt fitness-terem, szabadtéri sportpálya (20. szint), ahol kosarazni, röplabdázni, vagy kispályás focizni lehet). A 20. szintről indulnak a zipline-ok a 18. szintre. Az MSC Aurea Spa (8. szint) részlegen többek között szépségszalon, thalasso szoba, hó-szoba, gőzfürdő, finn szauna, kneipp-szoba található, és számos kezelés, masszázs vehető igénybe.

A hajón 4 medence, és 3 pezsgőfürdő van, csúszdákkal, és aquaparkkal. A 18. szinten, a gyerekklubbokhoz közel van az elhúzható tetővel rendelkező Jungle Pool, és a Forest Aquaventurepark, a 16. szinten található a legnagyobb medence (Panorama Pool), itt van a 3 pezsgőfürdő is, illetve a „Sóhajok hídja”, amin ki lehet sétálni a tenger fölé. Ezt a medencét esténként letakarják, és színpaddá alakítják, ahol előadások, szórakoztató műsorok láthatók.

A 7. szint legvégében van a 16 éven felülieknek fenntartott kisebb Sunset Beach Pool. Az MSC Yacht Club szinten utazóknak külön medence a 16. szinten található.

A hajón számos családi program, és 3 gyerekklub működik: a Baby Clubban 1-3 éves korig várják a babákat, főként Chicco játékokkal, a Mini és Junior klubban 3 – 11 éves korosztályt várják Legokkal; a Tinik klubjában külön várják a 12-14, és a 15 – 17 éveseket videójátékokkal, diszkóval,

 

KABINOK

Minden kabin légkondicionálóval, interaktív TV-vel, rádióval, minibárral (feláras), wifivel (feláras), széffel, hajszárítóval, telefonnal felszerelt. A fürdőszobák picik (kivéve a lakosztályokban), és praktikusan berendezettek.

Belső kabinok: 14 -28*nm-esek, és a fent felsorolt felszereltséggel rendelkeznek.

Külső kabinok: 17 nm-esek, és ablakkal rendelkeznek.

Balkonos kabinok: 16 - 25* nm-esek, a balkon majdnem 5 nm. A balkonon kis asztal és két szék található. Egyes kabinok balkonja nem üveg, hanem fém.  

Családi kabinok: két vagy három összenyitható, kb. 17 nm-es, balkonos kabinból állnak. Superfamily elnevezéssel 2 balkonos kabin foglalható, összesen 6 főre, a Superfamily Plus elnevezésűek 3 kabinból állnak, max. 10 főre. A kabinok a fent leírtaknak megfelelően felszerelt. Fontos viszont, hogy az ár fix, tehát minden esetben 6 személyre fizetendő, akkor is, ha kevesebben utaznak benne.

Lakosztályok: 17 - 32 nm közöttiek, nagyobb balkonnal (kb. 8 nm), és tágasabb fürdővel.

Lakosztályok pezsgőfürdővel: Kb. 28 nm-esek, a balkonon pezsgőfürdővel. Felszereltsége megegyezik a lakosztályéval, ám a gardrób tágasabb, és a fürdőszobában kád van. Foglalható családi lakosztályként, max. 5 főre.

Két hálószobás Grand lakosztály: A balkonos lakosztályok kb 49 nm-esek. Az egyik hlószobában franciaágy, míg a másikban két különálló ágy található. Két fürdőszoba van, az egyik káddal, a másik zuhanyzóval. Foglalható családi lakosztályként, max. 5 főre.

 

MSC Yacht klub lakosztályok:

Belső lakosztály: 21 nm belső kabinok, az MSC Yacht klub által nyújtott előnyökkel.

Yacht Club Belső Lakosztály

Yacht Club Deluxe lakosztályok: 25 nm-es, balkonos kabin, tágasabb fürdőszobával. Foglalható családi lakosztályként, max. 5 főre.

Yacht Club Deluxe Lakosztály

Yacht Club Royal lakosztályok: kb. 62 nm, tágas balkonnal. A balkonon étkező asztal, és pezsgőfürdő található. A hálószobában franciaágy (nem átalakítható két külön ággyá), nappali, és tága gardrób. A fürdőszobában zuhanyzó és kád is található.

Yacht Club Royal Lakosztály

 

Élménytípusok:

BELLA

 • elhelyezés elegáns kabinokban, az MSC Cruises modern hajóin garantált kabinokban (ez esetben a kabinkategória - belső, külső, balkonos – garantált, a kabinszámot a hajótársaság várhatóan a hajójegy kiadásakor, de legkésőbb a kikötőbe érkezéskor osztja ki)
 • széles választékú, bőséges büféétkezések (reggeli, ebéd, vacsora, és snackek)
 • italcsomag kedvezmény foglaláskor
 • gourmet étkek választéka a főéttermekben
 • változatos, Broadway stílusú showműsorok
 • medencék
 • szabadtéri sportolási lehetőségek, jól felszerelt edzőterem
 • szórakoztató programok felnőtteknek és gyerekenek
 • szakképzett, több nyelven beszélő személyzet
 • választható vacsoraületés (szabad helyek függvényében)
 • MSC Voyager Club pont gyűjtés
 • ZOE: hangvezérelt virtuális személyi asszisztens (az MSC Bellissima és MSC Grandiosa hajókon)
 • MSC for Me applikáció (MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview hajókon)
 • elérhető balkonos, külső, és belső kabinokban

 

FANTASTICA (Bella plusz)

 • kabinválasztás foglaláskor
 • a hajóút átfoglalása 1 alkalommal ingyenesen (1 hónappal indulás előttig egy későbbi hajóútra)
 • igény esetén reggeli a kabinban
 • 20% kedvezmény tematikus éttermekbe foglalható csomagokra
 • gyerek programok: játékos idegen nyelv tanulás, és Doremi Chef főző órák (szabad kapacitás függvényében)
 • elsőbbség az ültetett vacsora időpontjának kiválasztásakor 
 • elérhető lakosztályokban, balkonos, superfamily, külső, és belső kabinokban

 

AUREA (Fantastica plusz)

 • 24 órás szobaszervíz
 • Welcome-package (Aneri Prosecco és Vencchi csokoládé)
 • Exkluzív napozóterasz, a teljes kikapcsolódásért (a napozóteraszra gyermekek is mehetek)
 • „My Choice” vacsora – kötetlen vacsoraidőpont
 • fürdőköpeny, és papucs bekészítése a kabinba
 • 40% kedvezmény egyes SPA-csomagokra (előre foglalás esetén)
 • 10% kedvezmény egyes SPA szolgáltatásokra a fedélzeten
 • elsőbbségi becsekkolás
 • „My Choice”: választható ültetett vacsora idő
 • MSC for Me karkötő, mellyel a „cruise card”-ot kiváltva könnyen vásárolhat, foglalhat le szolgáltatásokat, és nyithatja ki a kabinját (csak felnőtteknek, vízálló, az MSC Grandiosa, MSC Bellissima, és MSC Meraviglia fedélzetén)
 • elérhető balkonos kabinokban, és lakosztályokban (a legjobb elhelyezkedéssel, magasabb fedélzeten, és közelebb a SPA-hoz)

MSC YACHT CLUB (Aurea, plusz)

 • Elsőbbségi be-, és kiszállás; kirándulásokon is.
 • 24-órás lakájszolgálat, és dedikált concierge
 • 24-órás szobaszervíz
 • Prémium Extra italcsomag
 • Prémium internescsomag (browse kategória, 2 eszközre)
 • Ingyenes belépés a Thermal Suite-ba, és az MSC Aurea SPA-ba
 • igény esetén poggyász ki-, és bepakolás
 • kérésre újság bekészítés a kabinba
 • exkluzív rész csak MSC Yacht Club vendégek részére
 • Pazar, jól felszerelt lakosztályok jó elhelyezkedéssel
 • panoráma TOP SAIL Lounge bárral, (itt délutáni teázás falatkákkal, és esténként élőzenés szórakozási lehetőséggel)
 • privát medence pezsgőfürdővel, napozórésszel; szabadtéri bár a legjobb kilátással,
 • Gourmet étterem a la carte főétkezésekkel

Fakultatív programok

Az olasz riviéra gyöngyszemei

Ár: 27.900 Ft / fő

Barcelona városnézés, belépővel a Sagrada Familiába és a Güell Parkba

Ár: 39.900 Ft / fő

Capri sziget kirándulás

Ár: 48.900 Ft / fő

Kirándulás Aix-en-Provance-ban

Ár: 23.900 Ft / fő

Kirándulás az Etnán és Taorminában

Ár: 35.500 Ft / fő

Málta belső kincsei

Ár: 23.900 Ft / fő

MSC Seaview - Nyugat-mediterrán hajóút ősszel - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


Térkép
 • a repülőjegyet Budapest – Barcelona – Budapest útvonalon átszállással
 • a magyar nyelvű idegenvezetést a teljes utazás során,
 • a szállást 1 éjre Barcelona-ban 4*-os szállodában, kétágyas szobában félpanzióval,
 • a 7 éjszakás hajóutat kétágyas kabinban,
 • a teljes ellátást a hajón (reggeli, ebéd, sütemények, vacsora, éjféli büfé) és a korlátozott italfogyasztást,
 • a hajón található szórakoztató-, és sportlétesítmények zömének használatát,
 • a repülőtéri és kikötői transzfereket.
 • a repülőtéri és kikötői illetéket valamint a hajó kötelező szerviz díját (113 900 Ft/fő),
 • a magyar nyelvű fakultatív kirándulásokat,
 • a szállodában fizetendő idegenforgalmi adót (4 Eur/szoba),
 • az esetleges kiscsoportos felárat (16-19 fő esetén 16 000 Ft/fő, 14-15 fő esetén 25 000 Ft/fő),
 • a javasolt borravalót a kirándulásokon és transzfereken (kb. 5 Eur/nap/fő),
 • a személyes kiadásokat, a
 • a fakultatív fedélzeti szolgáltatásokat és az italcsomagokat,
 • az utazási és az útlemondási biztosítást.

A hajótársaság covid biztonsági protokolljáról és utazási feltételeiről kérjük érdeklődjön irodánkban.


Felárak*:
 1. Kikötői és repülőtéri illeték, hajó szerviz díj 113.900 Ft/fő
 2. Sztornó biztosítás


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
MSC Seaview - Nyugat-mediterrán hajóút ősszel - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

MSC Seaview - Nyugat-mediterrán hajóút ősszel - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Spanyolország, Barcelona

Útazonosító: 159967

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
MSC Seaview - Nyugat-mediterrán hajóút ősszel - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

MSC Seaview - Nyugat-mediterrán hajóút ősszel - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Spanyolország, Barcelona

Útazonosító: 159967

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!