NEW YORK, NEW ENGLAND, KANADA

Ft-tól/fő 829.000
Időpont: 2019.10.08 - 10.19
Legjobb ár: 829.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2019.10.08 - 10.19

Tartson velünk a NEW YORK, NEW ENGLAND, KANADA utazásra! A kiutazás repülővel történik, teljes panziós ellátással. Az utazás időtartama 12 nap / 11 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 829.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Hajós utak
Kiutazás:Repülő
Ellátás:teljes panziós
Turnusok: 12 nap / 11 éjszaka
Utazás azonosítója:125718
Kívánságlistára teszem

Leírás:

NEW YORK, NEW ENGLAND, KANADA

New England, a keleti part legkisebb földrajzi régiója az USA történelmének kiemelkedő szereplője. A lenyűgöző Boston egyszerre historikus és nagyvárosi hangulata mellett álmos, tengerparti kisvárosok gyönyörű épületei emlékeztetnek itt az Óvilágra. New York-ból északra, Rhode Island, majd Maine felé haladva, s Kanadába átlépve a festői vidékek nemcsak kulturális, de gasztronómiai meglepetéseket is tartogatnak. A partvidék szélfútta öblei a régiót különleges szemszögből mutatják meg. A csodálatos tájak az őszi New York színeivel, hangulatával és látnivalóival kiegészülve részesítik felejthetetlen élményekben az utazót.

1. nap

Budapest - New York

Kedd, október 8.

Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással New Yorkba. Érkezést követően transzfer a manhattani szállodába. Bejelentkezés és a szobák elfoglalása. Szállás New York-ban.

2. nap

New York, USA

Szerda, október 9.

New York fantasztikus hely, mely mindig és mindenkor lenyűgözik látogatóit. Mégis, legtöbben az őszt tartják a város igazi évszakának, amikor vörös és aranyló faleveleket sodor a szél és a parkok szebbnél szebb őszi színekben pompáznak. Félnapos autóbuszos városnézés Manhattanben: Times Square, Metropolitan Opera, Central Park, Metropolitan múzeum, Fifth Avenue, St. Patrik Katedrális, Rockefeller Center, Grand Central Terminal. Látogatás Harlemben, ahol a fókuszban a zene és az afroamerikai kultúra áll. Délután szabadprogram, este fakultatív New York by night program: a kétórás sétahajózás során a Szabadság-szobor kivilágítva tekinthető meg. Szállás New York-ban, manhattani szállodában.

3. nap

New York, USA

Csütörtök, október 10.

Félnapos autóbuszos városnézés Manhattan további látnivalóinak felfedezésével: Greenwich Village, az Empire State Building épülete, Vasalóház, Soho, Kínai negyed, Little Italy, Wall Street, World Trade Center emlékhely, Brooklyn híd, fotószünet az East River túloldalán. Pillantás a Szabadság szoborra a Battery Parkból. Este fakultatív Broadway show - est a rivaldafényben, egy musical megtekintése. Szállás New York-ban, manhattani szállodában.

4. nap

New York, USA

Péntek, október 11.

Egész napos szabadprogram a város további felfedezésére. A Manhattan déli csücskében az ikertornyok helyén épült legújabb torony, a One World Observatory meglátogatása nem csupán a kilátás miatt ajánlott, építészetileg is felejthetetlen élményt nyújt (belépőjegy előre igényelhető). A művészetrajongók 150 múzeum közül választhatnak érdeklődésük szerint, a természetet kedvelők a Central Parkban gyönyörködhetnek a New York-i ősz színeiben: a Belvedere-kastély előtti rétre ilyenkor vöröslő lombszőnyeg terül, a Harlem Meer-nél a gingko fák sárgulása gyönyörködteti a szemet. A helyszínen az idegenvezető segítséget nyújt további programok megszervezésében. Szállás New York-ban, manhattani szállodában.

5. nap

New York, USA

Szombat, október 12. Indulás: 17.00 óra

Reggeli, majd kijelentkezés a hotelből. Transzfer a kikötőbe, bejelentkezés a Regal Princess tengerjáró hajóra és a kabinok elfoglalása. Vacsora és szállás a hajón.

6. nap

Newport, Rhode Island, USA

Vasárnap, október 13. Kitötés: 07.00 óra Indulás: 17.00 óra

Kikötés a reggeli órákban Newport-ban, ahol kishajókkal szállítják a vendégeket a szárazföldre. Félnapos fakultatív kirándulás az 1639-ben alapított elbűvölő Newportban, mely, a Brit Birodalom lefontosabb gyarmati kikötője volt az amerikai forradalom előtt, s gyönyörű házai, épületei ma is őrzik az aranykor hangulatát. A város a XIX. század fordulóján vált az iparmágnások és gazdagok pihenőhelyévé, ma is kedvelt nyaralóhely. Itt, a Szent Mária templomban kötött házasságot 1953-ban John és Jacky Kennedy. Híres ,,weekend házai" között olyan pazar villák találhatók, mint Isaac Bell egykori nyaralója, vagy a Vanderbildek grandiózus palotái. A program során a két legismertebb Vanderbilt kúriát, a Breakers-t és a Marble House-t keresik fel. A Breakers villát Richard Morris Hunt építész tervezte a Vanderbilt család megrendelésére itáliai reneszánsz stílusban. 7 millió dollárba került az építkezés, mely mai viszonylatban mintegy 200 millió dollárnak felel meg. Ezt követően az egyik légfényűzőbb amerikai birtok, a Marble House felkeresése. A csupa hófehér márvány kúriát Mr. Vanderbilt felesége, Alva születésnapjára építtette 1892-ben és a Vanderbilt család ,,művészeti templomának" szerepét töltötte be. A program után visszautazás a hajóra., ahol vacsora és szállás.

7. nap

Boston, USA

Hetfő, október 14. Kitötés: 11.00 óra Indulás: 20.00 óra

Érkezés a délelőtti órákban Boston kikötőjébe. A reggelit követően egész napos fakultatív kirándulás az USA legrégebbi városában, az amerikai függetlenség bölcsőjében. A Copley tér felé induló panorámás városnézés először az ország legrégebbi parkját, a Boston Commont érinti, ahonnan a vörös téglával kirakott Freedom Trail - a ,,szabadság útja" indul, majd a New State House lenyűgöző arany kupolája, a közel 100 éves, hattyú alakú csónakjairól híres Public Garden és az 1773-as bostoni teadélutánt megelőző gyülekező helyszíne, az Old South Meeting House következik. Rövid megálló a Copley téren, ahol a város klasszikus és modern építészete egyaránt képviselteti magát. A tér fő látványossága a román stílusú Szentháromság Templom, amely 1877-ben nyerte el végleges formáját és tökéletes példája a kora amerikai építészetnek. A tér déli részén fekszik az Egyesült Államok első városi könyvtára, az olasz reneszánsz stílusjegyeit is viselő Boston Public Library. Szintén itt található New England legmagasabb épülete, az ultramodern John Hancock-torony. Az utat folytatva érkezés Paul Revere éjjeli vágtájának helyszínére, az Old North templomhoz; tornyában a mai napig látható az a két lámpás, mely egykor a brit vöröskabátosok hollétét jelezte. Továbbutazás Lynn, majd Salem városába. Ebéd egy partmenti étteremben, majd a kapitányok és kereskedők grandiózus házaival övezett Chestnut utcán a Salem Boszorkány Múzeum izgalmas interaktív kiállításának megtekintése. Vacsora és szállás a hajón.

8. nap

Bar Harbor(Acadia Nemzeti Park), USA

Kedd, október 15. Kitötés: 07.00 óra Indulás: 19.00 óra

Kikötés a kora reggeli órákban a Maine állambeli Bar Harbor-ban, ahol kishajókkal szállítják a vendégeket a szárazföldre. Csipkézett partjaival és az Acadia Nemzeti Parkkal Bar Harbor elsősorban a természetkedvelők népszerű kirándulóhelye. Jellegzetes világítótornyai és a dühös hullámok csapkodta sziklák képe nem hiába ragadta magával egykor Brooke Astort és a Rockefellereket. A reggelit követően félnapos fakultatív autóbuszos kirándulás Bar Harbor városán keresztül a Mount Desert szigeten fekvő Acadia Nemzeti Park területére. Az út során fantasztikus fotótémát kínálnak a park robusztus partszakaszai, a végeláthatatlan, örökzöld fenyőerdők és a föléjük magasodó hegycsúcsok. A kb. 43 km hosszú Park Loop úton haladva érkezés a Thunder Hole-hoz. A szikla falába vájt öböl híres a becsapódó tengervíz mennydörgő robajától. A kanyargós út során lenyűgöző kilátás nyílik az Otter Cliff-re és Maine méltán híres sziklás partjaira. Tovább haladva érkezés a közel 470 m magas Cadillac-hegy csúcsára, amely Észak-Amerika keleti partjának legmagasabb pontja. A rózsaszín gránitból álló hegy tetejéről pazar kilátás nyílik Bar Harborra, Frenchman Bay-re és a Cranberry-szigetekre. Visszautazás a kikötőbe a nemzeti parkon keresztül. Vacsora és szállás a hajón.

9. nap

Saint John (New Brunswick), Kanada

Szerda, október 16. Kitötés: 05.00 óra Indulás: 16.00 óra

Kikötés a hajnali órákban Kanada partjainál, New Brunswick legnagyobb városában, Saint Johnban, mely a történelemrajongókat és a természetkedvelőket egyaránt megörvendezteti látnivalóival. Az egész napos fakultatív program első állomása az 1877-es fekete szerdaként is emlegetett tűzvészt követően újjáépített történelmi negyed, ahol Kanada viktoriánus stílusú épületeinek legszebbjei találhatók. Ezt követően látogatás a Carleton Martello toronyhoz, amely egykor a part menti védelmet szolgálta; lenyűgöző innen a városra, az öbölre és a Partridge-szigetre nyíló panoráma. Továbbutazás a Reversing vízesés partján fekvő Wolastoq parkba, majd ebéd egy helyi étteremben. Később a Reversing Falls Rapids természeti látnivalójának felkeresése, ahol Kelet-Kanada legnagyobb folyói és a világ legerőteljesebb áramlatai kerülnek szemtől szembe egymással. Dagály esetén, kisebb ház méretű hullámok, zuhatagok hangos morajlását lehet hallani a Saint John folyó hegyszorosán keresztül. A britek által a város védelmére emelt Fort Howe megtekintése, majd ezt követően látogatás a Brunswick Múzeumba, ahol életnagyságú barázdás bálna, ősi masztodon, valamint a régió erdőkitermelő és hajóépítő múltjának emlékei láthatók. A hajós részletei miatt építészetileg is különleges Old City piacon csábító helyi termékek és kézműves tárgyak kaphatók. Utazás St. Martin halászfaluba, ahol lehetőség nyílik helyi portékák vásárlására, majd rövid szabad program a parton és a tengeri barlangok környékén. Vacsora és szállás a hajón.

10. nap

Halifax (Nova Scotia), Kanada

Csütörtök, október 17. Kitötés: 09.00 óra Indulás: 18.00 óra

Kikötés Halifaxban, a kanadai Nova Scotia tartományi székhelyén, mely az egyik első angol település volt az országban; nyüzsgő nagyvárosi hangulata mellett számtalan értékes történelmi épület és emlék is felfedezhető itt. A reggelit követően félnapos fakultatív program, mely során autóbuszos utazás Halifax városából Peggy's Cove idilli kis halászfalvába. A szeles partok, a gömbölyű gránitsziklák, a színes házak és az elmaradhatatlan világtótorony képe békebeli tengerparti hangulatot áraszt. A falucska bebarangolása során lehetőség nyílik a hamisítatlan mézeskalács vagy a gőzölgő tengeri halleves megkóstolására és a helyi portékákat kínáló apró üzletek felfedezésére. A gránitszikla tetején magányosan álldogáló piros-fehér világítótorony 1914 óta védelmezi a szikláktól a tengerészeket és inspirálja alkotásra a művészeket és fotográfusokat. Egy homárbemutatót követően visszautazás Halifaxba. A festői út több jelentős történelmi látnivaló mellett halad el, mint a Province House vagy a Halifax óratorony. Vacsora és szállás a hajón.

11. nap

Tengeren

Péntek, október 18.

Egész napos hajózás az Atlanti-óceánon New York irányába. Ezen a napon lehetőség nyílik kipihenni az eddig szerzett élmények sokaságát, felfedezni a Regal Princess szolgáltatásait és még egyszer bekapcsolódni a hajó által szervezett programok egyikébe.

12. nap

New York, USA

Szombat, október 19. Kikötés: 07.00 óra

Érkezés a kora reggeli órákban New York kikötőjébe. Kijelentkezés a hajóról, majd transzfer a repülőtérre. Elutazás Budapestre, átszállással.

13. nap

Budapest

Vasárnap, október 20.

Érkezés Budapestre.

Minimum létszám: 20 fő

Időpont: 2019. októer 8-20. (7 éjszaka a hajón + 4 éjszaka New Yorkban)

Vízum: a biometrikus bordó útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba. A beutazáshoz érvényes ESTA engedély szükséges, melyet az utazás előtt Interneten keresztül lehet megkérni, ennek árát a részvételi díj nem tartalmazza.

A részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát tartalmazza:

utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest - New York - Budapest útvonalon, turista osztályon
transzfer autóbusszal,
4 éjszakai szállás New Yorkban helyi négycsillagos szálloda kétágyas szobájában reggelivel,
7 éjszakai szállás a hajón a kiválasztott kabinkategóriában kétágyas kabinban,
teljes ellátás a hajón (italfogyasztással, melynek tartalmáról munkatársaink adnak tájékoztatást),
két félnapos kirándulás belépők nélkül New Yorkban,
a hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata,
magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt,
audioguide használata a fakultatív kirándulások és a városnézések során.

Az útvonal és a fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság - akár a hajóút közben is - fenntartja.

 

A részvételi díjon felül fizetendő:

Illetékek: 209.000,- Ft /fő,
szervizdíj New Yorkban USD 40/fő,
szervizdíj a helyszínen USD 95/fő (a hajón kijelentkezéskor fizetendő),
fakultatív kirándulások,
ESTA engedély.

A meghirdetett fakultatív programokon történő részvétel nem kötelező. Amennyiben minimum 15 fő jelentkezik, a programot magyar idegenvezető kíséri. A hajón más programot is meghirdetnek a hajótársaság szervezésében, azokra a helyszínen lehet jelentkezni és helyi angolul beszélő idegenvezető kíséretében lehet részt venni. Az előre befizetett és megrendelt csoportos fakultatív programokról a hajón történő átjelentkezésre nincs lehetőség.

Útlemondási biztosítás megkötését javasoljuk, mely a részvételi díj 2 %-a; Groupama Garancia betegség-, baleset- és poggyászbiztosítással egyidejűleg kötve az útlemondási biztosítás a részvételi díj 1,5 %-a. Útlemondási biztosítás kizárólag a hajóút lefoglalásakor köthető.

Szállás:

Regal Princess szolgáltatások

Három főétterem, két különleges étterem (olasz, tengeri-és steakétterem
két pizzéria, grill étterem, bárok, nightklub, diszkó
TV-stúdió műsorokkal
medenceparti szabadtéri mozi - "Movies Under the Stars"
Atrium - a Royal hajóosztály legnagyobb olasz piazza stílusú átriuma
kártyaszoba, kaszinó
Seawalk sétány és SeaView bár az óceán felett
2 úszómedence, 6 jacuzzi
sportpályák (kocogó-, kosárlabda-, röplabda- és focipálya), bowling, lézer lövészet, asztalitenisz, minigolf
Lotus Spa és edzőterem, The Sanctuary - a felnőttek pihenőhelye
24 órás szobaszerviz, gyermek- és tinédzserklubok
internetkávézó, videojáték szoba, éjszakai mulató esküvői kápolna, művészeti galéria, üzletek sokaságaTechnikai adatok

Utas kapacitás: 3,560 fő
Súly: 141,000 tonna
Magasság: 66,14 méter
Legnagyobb sebesség: 22 csomó
Fedélzetek száma: 19
Utaskabin: 1,780 (melyből 1438 külső, 342 belső) kabin melyből
36 lakosztály privát balkonnal
314 minilakosztály
358 deluxe balkonos kabin
730 balkonos kabin
342 belső kabin
Kerekes székkel is használható kabin: 36

Szobák:

Belső kabin

A 15 m2 -es ízlésesen berendezett belső kabinok minden kényelmi szolgáltatással és gazdag felszereltséggel rendelkeznek. Egyes kabinok kihúzható pótággyal is rendelkeznek, így 3. és 4. személy elhelyezése sem jelent gondot.

Minden belső kabin rendelkezik a következő felszereléssel és szolgáltatásokkal:
két különálló ágy, mely franciaággyá alakítható*
fürdőszoba zuhanyzóval
fürdőszobai piperecikkek (sampon, hajbalzsam, testápoló)
100% egyiptomi pamut ágynemű
műholdas TV, hűtőszekrény, hajszárító, szobaszéf, telefon és íróasztal, beépített szekrény
110/220 AC áram amerikai és európai aljzatok
napi takarítás
esti szobaszerviz (ágyazás, frissítő takarítás apró figyelmességgel)Balkonos kabin

A kellemes és impozáns balkonos kabinok elegánsak, teraszukon kényelmes bútorokkal. A kb. 19-20 m2 -es praktikus elrendezésű kabinok része egy kellemes, asztallal és két székkel bútorozott terasz, ahonnan mesés kilátásban gyönyörködhetnek az utasok. Egyes kabinok kihúzható pótággyal is rendelkeznek, így egészen 4 fősre bővíthető a lakóegység. A 3. és 4. fő részére a pótágy falból lenyitható ágy is lehet, melyre kis létrán lehet feljutni, ezért elsősorban gyermekes családoknak javasoljuk. A pótágyas kabinok esetében a főágy esetenként két különálló ágy is lehet, ez esetben franciaágyas elhelyezés nem lehetséges. A pótágy lehajtása idején a balkonok ajtaja nem minden esetben nyitható, csak napközben, amikor a pótágy nincs használatban.

Minden balkonos kabin rendelkezik a következő felszereléssel és szolgáltatásokkal:
terasz modern bútorozással
nagy faltól-falig tolóajtós üvegajtó
két különálló ágy vagy franciaágy
fürdőszoba zuhanyzóval
fürdőszobai piperecikkek (sampon, tusfürdő)
100% pamut magas szálsűrűségű ágynemű
síkképernyős műholdas TV, hűtőszekrény, hajszárító, szobaszéf, telefon és íróasztal, beépített szekrény
110/220 AC áram amerikai és európai aljzatok
napi takarítás
esti szobaszerviz (ágyazás, frissítő takarítás apró figyelmességgel)
24 órás ingyenes szobaszervíz (a balkonon elköltött vacsoráért a pizza szobába szállításért és az italokért felárat számolnak fel, a feltételek változhatnak)

x

Az ár tartalmazza:

Indulási időpontok:

2019. 10. 08. (7 éjszaka a hajón + 4 éjszaka New Yorkban)

Hajótársaság: Princess CruisesÚtvonal:
New York | Newport (Rhode Island) | Boston | Bar Harbor | Saint John | Halifax | New YorkAz ár nem tartalmazza:Fontos információ

A fakultatív kirándulások az időjárás függvényében indulnak, megvalósulásukért és az ebből adódó programváltozásokért a hajótársaság és az Iroda Kft. felelősséget nem vállal. A hajótársaság - a helyi költségek esetleges módosulása vagy váratlan események esetén - fenntartja a jogot a kirándulások árának és programjának módosítására.
A meghirdetett fakultatív programokon történő részvétel nem kötelező. Amennyiben előzetesen min. 15 fő jelentkezik, a programot magyar idegenvezető kíséri. A hajón más programot is meghirdetnek a hajótársaság szervezésében, azokra a helyszínen lehet jelentkezni és HELYI (angolul beszélő) idegenvezető kíséretében lehet részt venni. Az előre befizetett és megrendelt csoportos fakultatív programokról a hajón történő átjelentkezésre nincs lehetőség.

Hajó neve: NEW YORK, NEW ENGLAND, KANADA

NEW YORK, NEW ENGLAND, KANADA utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
Lefoglalom
5
5


Az ár tartalmazza:

Indulási időpontok:

2019. 10. 08. (7 éjszaka a hajón + 4 éjszaka New Yorkban)

Hajótársaság: Princess CruisesÚtvonal:
New York | Newport (Rhode Island) | Boston | Bar Harbor | Saint John | Halifax | New YorkAz ár nem tartalmazza:Fontos információ

A fakultatív kirándulások az időjárás függvényében indulnak, megvalósulásukért és az ebből adódó programváltozásokért a hajótársaság és az Iroda Kft. felelősséget nem vállal. A hajótársaság - a helyi költségek esetleges módosulása vagy váratlan események esetén - fenntartja a jogot a kirándulások árának és programjának módosítására.
A meghirdetett fakultatív programokon történő részvétel nem kötelező. Amennyiben előzetesen min. 15 fő jelentkezik, a programot magyar idegenvezető kíséri. A hajón más programot is meghirdetnek a hajótársaság szervezésében, azokra a helyszínen lehet jelentkezni és HELYI (angolul beszélő) idegenvezető kíséretében lehet részt venni. Az előre befizetett és megrendelt csoportos fakultatív programokról a hajón történő átjelentkezésre nincs lehetőség.


Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető

Felárak*:
  1. Illetékek 209.000 Ft fő
  2. New York One World Observatory belépőjegy 12.000 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
NEW YORK, NEW ENGLAND, KANADA

NEW YORK, NEW ENGLAND, KANADA

USA és Kanada hajóutak

Útazonosító: 125718

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
NEW YORK, NEW ENGLAND, KANADA

NEW YORK, NEW ENGLAND, KANADA

USA és Kanada hajóutak

Útazonosító: 125718

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!