Nyugat-Tibet és a dalai láma hegyi menedéke

Ft-tól/fő 490.000
Időpont: 2020.06.28 - 07.10
Legjobb ár: 490.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.06.28 - 07.10

Tartson velünk a Nyugat-Tibet és a dalai láma hegyi menedéke utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 13 nap / 10 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 490.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 13 nap / 10 éjszaka
Utazás azonosítója:149223
Kívánságlistára teszem

Részletes program

1-2. nap: Budapest - Delhi

Napközbeni indulás Budapestről átszállással Delhibe. Érkezés a hajnali órákban Észak-India legsűrűbb közegével bíró városába. Pihenés után opcionális programlehetőséget kínálunk Indiában még nem járt utazóinknak. A közép-ázsiai eredetű mogul dinasztia vörös homokkő öröksége könnyen lenyűgözi a látogatókat. Előbb megtekintjük a Régi Erődöt alapító, de tragikus sorsú Humájún sah mauzóleumát, majd egy korábbi korszak muszlim örökségével ismerkedünk a város talán leghangulatosabb kertjében, a Lódi Gardenben és az egyik legfotogénebb szegletében, a Qutub Minar világörökségi helyszínén. Napunkat kellemes hotelünk medencéjének partján zárhatjuk. Szállás: Delhi.

3. nap: Delhi - Leh

Kora reggel Lehbe repülünk, az egykori himalájai királyság Ladak fővárosába. Maga az út is fantasztikus élmény, különösen amikor ráfordulunk gépünkkel a Leh-völgyre. Délelőtt akklimatizációs pihenőt tartunk a 3500 méteres magasság miatt. Délután ismerkedő sétát teszünk a város főutcáján, mecsetek, kasmíri árusok és tibeti kereskedők forgatagában. Fellátogatunk a Potala palota előképének számító királyi palotába, és naplementekor a japán kezdeményezésre épült látványos Béke sztúpát keressük fel, ahol faragott jeleneteken keresztül ismerkedhetünk a történeti Buddha életének epizódjaival. Szállás: Leh.

4. nap: Hemisz - Tiksze

Reggeli után az Indus-folyó völgyét követve bevetjük magunkat a tibeti buddhista kolostori hagyományokba, és elvegyülünk a drukpa kagyü rendhez tartozó Hemisz kolostor éves fesztiváljának forgatagában. Démonűző csam táncosok, középkori viseletek, zarándokok sokasága. A sűrű program után visszaúton megállunk a völgy leglátványosabb kolostorában, a gelukpa-rendi Tikszében. Szállás: Leh.

5. nap: Lamajuru - Alcsi

Reggel tovább indulunk nyugat felé s a vad, zabolátlan Zanszkár és az Indus folyók találkozásához tartunk. A látványos megálló után a zalaszántói sztúpát is fenntartó Drikung kagyü rend anyakolostorához indulunk, Lamajuruba. Itt, Zanszkár határán már a legrégibb spirituális tanításokkal barátkozhatunk. Visszautunkon megállunk Alcsiban, ahol az éjszakát is töltjük. Még este meglátogatjuk ennek a békés ligetnek világhírű kolostorát, ahol a nyugat-tibeti stílusban festett óriás mandalák és falra álmodott titkos beavatások képei nyűgözik le az érdeklődőket. Szállás: Alcsi.

6. nap: Basgo - Leh

Egy kellemes reggeli után, roppant hegyek oldalába kapaszkodó utakon térünk vissza Lehbe. Útközben meglátogatjuk Basgo fellegvárát is. Délután a legfinomabb szövésű pashmina kendők között válogathatunk a nagy bazárban. Szállás: Leh.

7-8. nap: Leh - Jispa - Manali

Reggeli után hihetetlen, két napos expedíciós utazásra indulunk Kelet és egyben a világ egyik leglátványosabb kereskedelmi útvonalán Jispa érintésével Manaliba. A Leh-Manali hágórendszeren többször elérjük az 5000 méteres magasságot és számtalan fotó stoppon ismerkedhetünk meg azokkal a természeti látványosságokkal, amiket Kőrösi Csoma Sándor is láthatott hosszú, emlékezetes útja során. Manaliba érkezésünk után meglátogatjuk a Hidimba Dévi hindu templomkomplexumot is. Szállás: Jispa és Manali.

9. nap: Manali - Dharamsala

Délelőtt továbbindulunk Himachal Pradesh immár zöld tájain a Dalai lámának menedéket adó Dharamsalába. Többszöri megállás után érkezés a kora esti órákban. Szállás: Dharamsala.

10. nap: Dharamsala

Teljes napot töltünk itt, a XIV. Dalai láma jelenlegi menedék városában, ahol összekeveredik a keleti és a nyugati világ. Ismerkedés az egykori Lhásza mintájára épült településsel szerzetesek, jósok, zarándokok társaságában. Szállás: Dharamsala.

11. nap: Dharamsala - Shimla

Búcsút intünk a tibeti világnak, de nem úgy az elő-Himalájának. Továbbindulunk délkelet felé, először a 2000 méteres magasságban fekvő Shimlába, ahol a britek egyes vezetői előszeretettel időztek a forró évszak idején. A júliusi érzést mi is kipróbálhatjuk itt, de egy kellemes sétánk is lesz az anglikán városközpontban. Szállás: Shimla.

12-13. nap: Shimla - Delhi - Budapest

Egy kényelmes reggel után, a csoport ritmusának megfelelően indulunk vissza a fővárosba. Búcsúvacsora a már ismert hotelünkben (opcionális), pihenés, majd éjszaka a reptérre s hazaindulunk. Átszállás után érkezünk Budapestre.

Ár tartalmazza

 • 10 éjszaka szállást expedíciós hotelekben, vendégházakban, reggelivel, 1 ebéd, 2 csomagolt ebéd, 3 vacsora
 • a részletes ismertetőben felsorolt programokat
 • minden kiegészítő transzfert (busz, terepjáró)
 • a magyar és helyi csoportvezetők díját
 • a csoportos vízumügyintézés díját
 • az idegenvezetést

            

Az ár tartalmazza

10 éjszaka szállást expedíciós hotelekben, vendégházakban, reggelivel, 1 ebéd, 2 csomagolt ebéd, 3 vacsoraa részletes ismertetőben felsorolt programokatminden kiegészítő transzfert (busz, terepjáró)a magyar és helyi csoportvezetők díjáta csoportos vízumügyintézés díjátaz idegenvezetést            

x Nyugat-Tibet és a dalai láma hegyi menedéke
Szállás neve: Nyugat-Tibet és a dalai láma hegyi menedéke

Nyugat-Tibet és a dalai láma hegyi menedéke utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5Utazás repülőgéppel
Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Szervízdíj
Repülőtéri illeték
Utasbiztosítás
Útlemondási biztosítás
Vízumdíj
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
 1. Baleset-, betegség - és poggyászbiztosítás (Optimum) 11.700 Ft/fő
 2. Baleset-, betegség - és poggyászbiztosítás (Premium) 20.540 Ft/fő
 3. Belépők, engedélyek, egyéb kinti költségek 0 Ft/fő
 4. Egyágyas felár 170.000 Ft/fő
 5. Repülőjegy 130.000 Ft/fő
 6. Repülőtéri illeték 150.000 Ft/fő
 7. Útlemondási biztosítás 15.400 Ft/fő
 8. Útlemondási biztosítási díj 15.400 Ft/fő
 9. Vízumdíj 11.000 Ft/fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Nyugat-Tibet és a dalai láma hegyi menedéke

Nyugat-Tibet és a dalai láma hegyi menedéke

Körutazás Tibetben

Útazonosító: 149223

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Nyugat-Tibet és a dalai láma hegyi menedéke

Nyugat-Tibet és a dalai láma hegyi menedéke

Körutazás Tibetben

Útazonosító: 149223

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!