Peru arcai - tengerparttól a hegyvidékig

Legjobb ár: 0 Ft/-től Utazás időpontja: -
További árak és időpontok

Sajnáljuk!
Ehhez az utazásohoz ár és időpont információ nem érhető el.

Útvonal: Lima | Paracas | Pisco | Sacred Valley | Machu Picchu | Cusco

Páratlan körutazás Dél-Amerika színes országába, Peru különleges tájaira, az óceán partjától a az Andok égig érő csúcsaihoz, ahol az inkák virágzó birodalmat hoztak létre, mely ma is varázslatos kultúrát és hangulatot idéz az idelátogatóknak. 

 

Utazás: javasoljuk a Budapest-Lima-Budapest útvonalat menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással (ajánlatunk a kiutazás költségeit nem tartalmazza. Kollégáink szívesen segítenek repülőjegy értékesítésben is, legjobb ajánlatunkért érdeklődjön irodáinkban.). Peruban utazás belső repülőjárattal, helyi autóbusszal és vonattal.

Időtartam: 10 nap/9 éjszaka Peruban

Szállás: középkategóriás (3*) vagy komfort kategóriájú (4*) (vagy azzal megegyező színvonalú) szállodák kétágyas, fürdőszobás standard szobáiban. A szállodák kategóriába sorolása a helyi szabályoknak megfelelő, melyek eltérőek lehetnek az európai besorolástól.

Ellátás: reggeli

Minimum létszám: 2 fő

Idegenvezető: helyi, angolul/spanyolul beszélő idegenvezető kizárólag a kirándulások és programok alatt

PROGRAM:

1. nap: LIMA
Érkezést követően a partnerünk asszisztenciája segít az eligazodásban, majd transzfer a szállodába.

Középkategória esetén a várható szálloda (vagy hasonló szálláshely): 2 éjszaka a El Tambo Perú 3* szállodában, standard szobában (check in: 13:00/check out: 12:00)
Komfort kategória esetén a várható szálloda (vagy hasonló szálláshely): 2 éjszaka a Casa Andina Select Miraflores 4* szállodában, superior szobában (check in: 14:00/check out: 12:00)

2. nap: LIMA
Reggelit követően félnapos privát városnézés angol idegenvezetéssel.
Koloniális és Modern Lima tour látogatással a Larco Múzeumban: Lima két arcát figyelhetik meg a városnézés alatt, kezdve a Miraflores és San Isidro kerülettel amit a történelmi belváros követ. A koloniális stílusú Santo Domingo kolostor után egy sétát tesznek a Plaza de Armas téren, melyet koloniális épületek ölelnek körül. A belvárost elhagyva látogatás a Larco Múzeumban, mely az ókori Peru kincseiből álló magángyűjteménynek ad otthont.

3. nap: LIMA-PARACAS-PISCO
Korán reggel indulás a buszállomásra, és menetrend szerinti busszal irány Paracas (kb. 4 órás út). Érkezést követően asszisztencia segít az eligazodásban és transzfer a helyi repülőtérre, ahol lehetőség nyílik a híres Nazca vonalak felfedezésére.

Repülés a Nazca vonalak felett (kb. 2 órás csoportos tour): érkezés a Pisco repülőtérre, felszállás a gépre. A repülés az időjárási viszonyok függvényében valósul meg. A levegőből számos hihetetlen állat és növény figurák és furcsa képek rajzolódnak ki, vonalak, háromszögek, trapézok és spirálok labirintusában, melyek kb. 2000 éve ejtik ámulatba a világot. A repülőtéri illetéket nem tartalmazza, mely kötelezően a helyszínen fizetendő!

Középkategória esetén a várható szálloda (vagy hasonló szálláshely): 2 éjszaka a Paracas Sunset Hotel 3* szállodában, standard szobában, (check in: 15:00/check out: 11:00)
Komfort kategória esetén a várható szálloda (vagy hasonló szálláshely): 2 éjszaka a La Hacienda - Bahia Paracas 4* szállodában, standard szobában (check in: 14:00/check out: 12:00)

4. nap: PARACAS
Előre egyeztetett időpontban transzfer a paracasi kikötőbe (kb. 8:30-kor).
Hajókirándulás a Ballestas szigetekhez (csoportos kirándulás, kb. 2 órás): a hajókirándulás alatt több ezer madárfaj, fóka és más vízi emlős figyelhető meg természetes élőhelyükön. A vízről látható a híres sivatagi motívum, mely szintén a Nazca időkből datálódik (időjárási viszonyok függvényében).

5. nap: PARACAS - LIMA
Reggeli a szállodában, majd transzfer a buszállomásra és indulás vissza Limába menetrend szerinti busz járattal (kb. 4 órás út). Érkezést követően transzfer a szállodába.

Középkategória esetén a várható szálloda (vagy hasonló szálláshely): 2 éjszaka a El Tambo Perú 3* szállodában, standard szobában (check in: 13:00/check out: 12:00)
Komfort kategória esetén a várható szálloda (vagy hasonló szálláshely): 2 éjszaka a Casa Andina Select Miraflores 4* szállodában, superior szobában (check in: 14:00/check out: 12:00)

6. nap: LIMA - CUZCO
Utazás Limából Cuzcoba, érkezéskor transzfer a repülőtérről a cuzco-i szállodába.

Fél napos városnézés Cuzcoban, San Pedro piacozással és Cuzco melletti régészeti lelőhely látogatással (privát, angol idegenvezetős): városnézés a császári városként is nevezett UNESCO világörökségi helyszínnek nyilvánított Cuzcoban. A San Pedro piacon kezdődik a kirándulás, ahol a helyi illatok, ízek és színek mesélnek a modern Cuzco tradícióival. A látogatás a Koricancha Temple-ben a Napisten ókori inka palotájában folytatódik. Továbbhaladva a Sacsayhuaman erőd következik, mely az inkák katonai építészetének lenyűgöző példája, majd a Q'enqo régészeti lelőhely felfedezése következik, ahol fontos inka-szertartások zajlottak egykoron. Végső megálló a főtér (Plaza de Armas), ahol a katedrális meglátogatásával zárul a program.

Középkategória esetén a várható szálloda (vagy hasonló szálláshely): 1 éjszaka az Abittare Hotel 3* szállodában, classic szobában (check in: 15:00/check out: 11:00)
Komfort kategória esetén a várható szálloda (vagy hasonló szálláshely): 1 éjszaka a Costa del Sol Hotel – Ramada Cusco 4* szállodában, standard szobában (check in: 11:00/check out: 09:00)

7. nap: CUZCO
Egész napos program: Sacred Valley (Szent Völgy) autentikus élete

Látogatás Chinchero-ba, egy kis festői Andok faluba, a textil készítés otthonába, ahol megmutatják a kézművességük fortélyait, technikáit és folyamatait. Látogatás a 15. század végi inka romokhoz, és egy panorámás úton fekvő templomhoz. Ezután az Ollantaytambo felé vezető úton megálló egy csodás kilátónál, ahonnan a Szent Völgyre (Sacred Valley) lenyűgöző kilátás nyílik. Ebéd egy helyi étteremben. Ezután folytatódik az út Ollantaytambo-ba, és az inka birodalom egyik reprezentatív épületkomplexumára, valamint a spanyol hódítók egyik ritka stratégiai vereségének helyszínére vezet. Ollantaytambo nemcsak teraszos mezőiről híres, de vallási központ és hatékony erőd hírében is állt.

Középkategória esetén a várható szálloda (vagy hasonló szálláshely): 1 éjszaka az Agustos Hotel – Urubamba 3* szállodában, standard szobában (check in: 12:00/check out: 10:00)
Komfort kategória esetén a várható szálloda (vagy hasonló szálláshely): 1 éjszaka az Aranwa Sacred Valley 4* szállodában, colonial szobában (check in: 15:00/check out: 12:00)

8. nap: CUZCO
Reggeli a szállodában, pihenés, szabadprogram.

9. nap: SACRED VALLEY (Szent Völgy) - MACHU PICCHU
Egész napos kirándulás a Machu Picchura (helyi privát angol nyelvű vezetéssel), középkategóriában Expedition train vonatúttal, komfort kategóriában Vistadome train vonatúttal.

Látogatás a világ egyik legjelentősebb turisztikai desztinációjához a Machu Picchu-hoz. A kirándulás vonatozással kezdődik, Aguas Calientes-hez, ami Machu Picchu falujaként ismert. Érkezés után megkezdődik a felfelé vezető út a romok között, a fáradság megéri, a kirándulás az egyik leglélegzetelállítóbb élmény marad az idelátogatók számára. A látogatás után leereszkedés a faluba, majd vonattal visszatérés Ollantaytambo vonatállomására, majd transzfer a szállodába, Cuzcoba.

Középkategória esetén a várható szálloda (vagy hasonló szálláshely): 1 éjszaka az Abittare Hotel 3* szállodában, classic szobában (check in: 15:00/check out: 11:00)
Komfort kategória esetén a várható szálloda (vagy hasonló szálláshely): 1 éjszaka a Costa del Sol Hotel – Ramada Cusco 4* szállodában, standard szobában (check in: 11:00/check out: 09:00)

10. nap: CUZCO
Reggeli után búcsú Cuzco-tól, transzfer a repülőtérre.

 

Beutazási szabályok, vízum: magyar állampolgár turizmus céljából 90 napra vízummentesen utazhatnak Peruba, megfelelő anyagi fedezet felmutatása szükséges. A turistaként beutazó állampolgárok úti okmányának a hazautazástól számított legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie. A belépéskor az útlevélbe pecsételt dátum a mérvadó. Fontos, hogy a belépési pecsét (sello de ingreso) hiányában az országból való kilépés problémás (és költséges) lehet, ezért az útlevél elvesztése, eltulajdonítása esetén is az ideiglenes útlevélbe utólag, a migrációs hatóságtól (www.migraciones.gob.pe) kell beszerezni a belépési pecsétet.

Kötelező oltás: Peruba történő belépéshez nem kell kötelező oltást beadatni. Javasolt a Hepatitis A-B, illetve a Tetanusz ismétlő oltás, illetve Amazonashoz utazóknak nem árt malária elleni gyógyszert vagy oltást beszerezni. Bővebb információért forduljanak a Nemzetközi Oltóközponthoz.

 

A program igény szerint hosszabbítható extra éjszakákkal. Ajánlatunk kiemelt ünnepi szezonban nem érvényes.

Vista ászf-től eltérő lemondási feltételek: foglalást követően, az érkezést megelőzően 45 napon belül kötbéres a lemondás.

A helyek lekérésre foglalhatók a szabad kapacitás függvényében.

Szállás neve: Peru arcai - tengerparttól a hegyvidékig
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Peru arcai - tengerparttól a hegyvidékig

Peru arcai - tengerparttól a hegyvidékig

Peru, Lima

Útazonosító: 150902

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Peru arcai - tengerparttól a hegyvidékig

Peru arcai - tengerparttól a hegyvidékig

Peru, Lima

Útazonosító: 150902

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!