Provence

Ft-tól/fő 190.000
Időpont: 2020.06.27 - 07.06
Legjobb ár: 190.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.06.27 - 07.06

Tartson velünk a Provence utazásra! A kiutazás busszal történik. Az utazás időtartama 10 nap / 9 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 190.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Kiutazás:Busz
Turnusok: 10 nap / 9 éjszaka
Utazás azonosítója:141313
Kívánságlistára teszem

A provence-i életérzést tesszük magunkévá egy teljes hét erejéig. Megelevenednek a vidéki Franciaországról szóló könyvek és filmek, a középkori hegyi falvak, a vásárok forgataga, a végletekig kifinomult szakácsok és borászok. Levendulamezők között utazunk és kőből épült falvak között kerékpározunk, kajakozni is fogunk és felkapaszkodunk a legendás Mount Ventoux tetejére. Provence egy szempillantás alatt ragadja magával az utazót, úgyhogy megígérhetjük: Te sem szeretnél majd hazautazni.

Részletes program

0. nap - Budapest - utazás Franciaország felé

 • Utazás: június 27-én, szombaton este 19 órakor indulunk Budapestről, a SYMA (BOK) csarnoktól. Budapestet és Magyarországot az M7-es autópályán hagyjuk el, majd a Ljubljaba-Velence-Nizza útvonalon utazunk Provence felé. Az éjszakát a buszon utazással töltjük; útközben csak rövid pihenőkre állunk meg benzinkutak parkolóiban.

1. nap - Malaucene

 • Malaucene: a hosszú utazás után a délutáni órákban érkezünk Dél-Franciaországba, Provence egyik elbűvölő kisvárosába, Malaucene-be. A színhely festői; a közelben emelkedik a legendás Mount Ventoux, a dombokat kiterjedt szőlőültetvények borítják, maga a városka pedig egy középkori vár köré épült. Miután megérkeztünk Malaucene-be, 4 fős apartmanokban foglaljuk el a szállásunkat, amik csupán pár perc sétára találhatóak a városközponttól. Összesen 7 éjszakát töltünk itt.
 • Szállás: apartmanok.

2. nap - Malaucene - Roussillon - Provence-i Colorado - Malaucene

 • Kerékpártúra az Okker-vidéken: a Provence-ban töltött időnket kerékpározással kezdjük, amely talán a legautentikusabb módja a vidékkel való ismerkedésnek. A bringatúra helyszínére, az Okker-vidékre autóbusszal utazunk, majd a helyszínen bérelt kerékpárok nyergébe pattanunk. Körülbelül 35 kilométert tekerünk dimbes-dombos tájakon, végig alacsony forgalmú, apró falvakat összekötő közutakon. Az első állomásunk az Okker Múzeum, ahol a festékanyag feldolgozásával és hasznosításával ismerkedünk meg. Majd folytatjuk a túrát, amelynek a következő megállója Roussillon kisvárosa, amely - a közeli okkerbányáknak köszönhetően - Provence egyik leglátványosabb települése. Szinte kivétel nélkül minden épület mélyvörös vagy okkersárga, nem véletlenül az idelátogató turisták kedvence ez a hely. Egy rövid gyalogos kirándulás vár itt ránk az Okker-ösvényen, amin végigsétálva elképesztő színű és különleges formájú sziklák és hegyoldalak jelentik a látnivalókat. A túra után kipihenhetjük magunkat Roussillon valamelyik kávézójában és benézhetünk néhány igényes kézművesboltba is. Majd újra biciklikkel indulunk útnak; alsórendű utakon, eldugott falvakon keresztül, szőlőligetek, gyümölcsösök és farmok között kerékpározunk tovább, miközben kiváló képet kapunk Provence rejtett életéről. Nemsokára megérkezünk a Rustrel falu melletti Provence-i Colorado elnevezésű helyre, ahol véget ér a kerékpártúránk. Táv: 35 km, szint: fel 300 m, le 300 m, a túra nehézsége: (***).
 • Provence-i Colorado: miután leadtuk a kerékpárokat, gyalogosan indulunk a látványos terület megismerésére. Citromsárga, rozsdabarna, okker színű és hófehér tornyok valamint meredek partfalak között sétálhatunk, amelyek valóban mintha az észak-amerikai Colorado vidékét idéznék. A túra nehézsége: (*). A nap végén busszal utazunk vissza Malaucene kisvárosába, a szállásunkra.
 • Szállás: apartmanok.

3. nap - Malaucene - Sénanque - Gordes - Coustellet - Malaucene

 • Sénanque-i apátság: délelőtt az 1148-ban alapított Sénanque-i apátságba látogatunk, amely Franciaország egyik legszebb román kori cisztercita kolostora. Egy helyi idegenvezető vezet minket körbe az apátság épületén, majd vásárolhatunk azokból a termékekből is, amit a szerzetesek helyben készítenek.
 • Gordes: az egyik legszebb fekvésű provence-i városka, ahol ezen a napon tartják a heti piacot. Elsősorban vidéki termelők árulnak itt, akik a saját maguk által megtermelt vagy készített portékájukat kínálják: sajtokat, kolbászokat, olívabogyókat, péksüteményeket, mézeket, lekvárokat, pástétomokat, borokat és gyümölcsöket. Mindenből kétségbeejtően gazdag a választék. Szinte minden árustól kaphatunk kóstolót, hogy eldöntsük melyik a legfinomabb sajt, olívabogyó vagy bor. A piac mellett a városkára is érdemes odafigyelnünk, hiszen Gordes nemcsak Provence, de egész Franciaország egyik legszebb települése. Már maga a fekvése is egyedülálló, hiszen egy szikla tetején áll, alatta szőlőbirtokok húzódnak. Új ház az óvárosban néhány száz éve nem épült. A hangulat utánozhatatlan; keskeny sikátorok, kőből épült lakóházak, meredek lépcsősorok. A városka tetején pedig egy 11. századi kastély trónol. Nem véletlenül Gordes a párizsi elit egyik kedvenc nyaralóhelye.
 • Coustellet: délután a közeli Coustellet kisvárosába, az itteni Levendula Múzeumba látogatunk. A franciaországi levendulatermesztést szinte teljes egészében Provence és még néhány további tartomány adja. Minden nyáron hatalmas területeken virít a levendula, és ennek megfelelően sok gazdaság foglalkozik a feldolgozásával. A provence-i levendulatermesztés kultúrájába nyerünk betekintést a coustelleti múzeumban.
 • Malaucene: délután érkezünk vissza a szállásunkra, ahol a nap hátralévő része a pihenésé. Este érdemes felkeresni Malaucene valamelyik kellemes éttermét.
 • Szállás: apartmanok.

4. nap - Malaucene - Mont Ventoux - Malaucene

 • Mount Ventoux: ezen a délelőttön Provence legendás hegye, a Mount Ventoux csúcsára látogatunk. Autóbusszal indulunk a gyalogtúra kezdetéhez, majd egy parkolóból gyalog folytatjuk utunkat. Először erdős, ligetes tájon túrázunk egyre feljebb, később a csúcsra vezető utolsó szakaszt hófehér sziklák között tesszük meg. A távoli szemlélők a világos kősziklák miatt gyakran még nyár közepén is havasnak hiszik a Mount Ventoux tetejét. A hegytetőre aszfaltút is vezet, amely rendszeresen szerepel a Tour de France kerékpárverseny útvonalában. A ,,provence-i óriás" minden versenyen óriási csatározások helyszíne. Az 1912 méteres hegytetőre felérve nagyszerű panoráma fogad, tiszta időben az Alpok déli vonulatai is felsejlenek. Megpihenünk a csúcson, majd egy másik parkolóig túrázunk. Itt ér véget a túránk, ahol beszállunk a buszunkba és visszautazunk a szállásunkra. Táv: 11 km, szint: fel 450 m, le 400 m, a túra nehézsége: (**).
 • Malaucene: a délutánt szabadprogram keretében töltjük a szállásunkon. Pihenhetünk, napozhatunk, úszhatunk a medencében, este pedig besétálhatunk vacsorázni Malaucene központjába.
 • Szállás: apartmanok.

5. nap - Malaucene - Avignon - Pont du Gard - Chateau Mont Redon - Malaucene

 • Avignon: ezen a délelőttön Avignonba látogatunk, amelynek neve Franciaországban egyet jelent a nyaranta megrendezett előadóművészeti fesztivállal; de természetesen ezen kívül is rengeteg látnivalót tartogat számunkra ez a nagyszerű város. A legérdekesebb nevezetességek a mintegy 4,5 km hosszú városfalon belül találhatóak, amit nagyszerűen helyreállított bástyák és tornyok ékesítenek. A falakon belül találjuk az óvárost, tele keskeny utcákkal, tágas terekkel és kávézókkal. Avignon leghíresebb látnivalója a 14. században épült Pápai Palota, amelynek termei és tágas udvarai a pápaság felhalmozott kincseiről tanúskodnak, holott a belső helyiségek csaknem teljesen üresek.
 • Pont du Gard: az Avignonban tett látogatásunk után a híres Pont du Gard háromszintes hídjához utazunk, amely az UNESCO Világörökségek között is megtalálható. A hatalmas méretű építményt a rómaiak alkották i. e. 19-ben, és a Nimes-be vezető 50 kilométer hosszúságú vízvezeték-rendszer része volt. A Gard folyó fölött átvezető híd 275 m hosszú és naponta húszezer köbméter vizet szállított. Ha kedvünk tartja, akár meg is fürödhetünk a folyóban.
 • Borászat: délután Mont Redon-ba látogatunk, ahol a szőlőtermesztés kezdete 2000 évvel ezelőttre nyúlik vissza. Megismerkedünk a helyi borkészítés sajátosságaival, majd részt vehetünk egy kóstolón is. A nap végén visszautazunk a szállásunkra.
 • Szállás: apartmanok.

6. nap - Malaucene - Bonnieux - Lacoste - Ménerbes - Oppede-le-Vieux - Coustellet - Malaucene

 • Piac Bonnieux-ben: reggel Bonnieux kisvárosába utazunk, ahol ezen a napon tartják a heti piacot. Első osztályú sajtokat, kenyereket és pástétomokat vásárolhatunk a helyi termelőktől. Felkereshetjük a Pék Múzeumot, ahol láthatjuk, mekkora kultusza van Provence-ban a pékségeknek. Egy jó kenyérért a franciák egy órát is képesek utazni.
 • Kerékpártúra Peter Mayle nyomában: miután a piacon beteltünk az ízek kavalkádjával, az angol író, Peter Mayle nyomába eredünk. Ha valaki érdeklődött már Provence iránt, bizonyára olvasott legalább egy könyvet a szerzőtől (Egy év Provence-ban, Provence A-Z, Hotel Pastis, stb.). A magyarul is nagy sikernek örvendő könyvek az igazi provence-i vidéki életet mutatják be rengeteg humorral. Az egyik legsikeresebb könyvben az élet örökké három hegyi falu körül zajlik: Bonnieux, Lacoste és Ménerbes utcáin és vendéglőiben. Ezen a vidéken kirándulunk ma. A Luberon hegy lábánál épült Bonnieux-ben bérelt kerékpárok nyergébe pattanunk és körülbelül 28 kilométeres biciklitúrára indulunk. Bonnieux után Lacoste-ban állunk meg, ahol csodás kilátás fogad. A keskeny, macskaköves utcák tipikus provence-i hangulatot árasztanak. Megnézhetjük Sade márki egykori kastélyát, amely ma Pierre Cardin tulajdona. A következő település Ménerbes, majd Oppede-le-Vieux középkori kisvárosában állunk meg ismét, amely meglepően hűen őrzi a többszáz éves épületek meseszerű hangulatát. A település 300 méteres magasságból néz le az alatta elterülő völgyre. Fent egy ódon várkastély trónol, a városkát pedig egy várfal veszi körbe. A kerékpártúránk Coustellet kisvárosában ér véget, ahonnan a buszunkkal utazunk vissza a szállásunkra. Táv: 28 km, szint: fel 200 m, le 200 m, a túra nehézsége: (***).
 • Szállás: apartmanok.

7. nap - Malaucene - Fontaine de Vaucluse - Isle-sur-la-Sorgue - Gordes - Malaucene

 • Vaucluse-forrás: a mai első látnivalónk a világ ötödik legnagyobb vízhozamú forrása (Franciaországban az első), amely hatalmas területről gyűjti össze a csapadékot. A hatalmas forrás egy barlangi folyóból tör a felszínre egy 230 méteres sziklafal lábánál. A vízzel teli barlangrendszer egyik kutatója Jacques Cousteau volt. A Vaucluse-forrástól indul a gyors folyású Sorgue folyó, amely mind a mai napig egy papírmalmot működtet.
 • Kajaktúra: egy fakultatív program keretében a Vaucluse-forrástól nem messze kétszemélyes kajakokba szállunk és kényelmes tempóban, 2-3 óra alatt leevezünk a Sorgue folyón egészen Isle-sur-la-Sorgue kisvárosáig.
 • A szarvasgomba nyomában: délután egy újabb izgalmas program következik; szarvasgomba ,,vadászatra" indulunk a Gordes környéki erdőkben. A szarvasgomba szabálytalan alakú gumó, ami a talaj alatt, elsősorban idősebb tölgyfák gyökerein él. Nagyon nehéz rátalálni, a gombászok kutyák vagy sertések szaglását hívják segítségül. A francia konyha igazi csemegeként tartja számon. Egy-egy nagyobb példányért több száz vagy akár ezer eurót is megadnak, nem véletlen, hogy a gombászok kincsként őrzik titkos lelőhelyeiket. Ebbe a különleges, titkokkal teli világba avat be minket két helyi szarvasgombász, akikkel két külön csoportban gomba-keresésre indulunk. A túra nehézsége: (*). A program végén természetesen meg is kóstoljuk ezt az ízletes csemegét. A kora esti órákban utazunk vissza szállásunkra.
 • Szállás: apartmanok.

8. nap - Malaucene - Verona

 • Utazás: délelőtt elhagyjuk a szállásunkat és megkezdjük a hazautazásunkat Provence-ból. Ezen a napon azonban még csak az észak-olaszországi Veronáig utazunk.
 • Verona: kora este érkezünk Veronába, ahol egy külvárosi hotelben foglaljuk el a szállásunkat. Az estét szabadprogram keretében Verona központjában érdemes tölteni.
 • Szállás: szálloda.

9. nap - Verona - Budapest

 • Verona: a reggeli után elhagyjuk a szállodát és Veronát, majd útnak indulunk Magyarország felé. Az egész napos utazás után az esti órákban érkezünk Budapestre, a Syma csarnokhoz.
 • Étkezés: reggeli.

Fotók: Éliás Balázs, Serfőző Zoltán

Fontos tudnivalók

Indulás és érkezés

 • Indulás: Budapestről, a Syma (BOK) csarnok elől este 19.00 órakor. Cím: XIV. kerület, Dózsa György út 1.
 • Érkezés: Budapestre a Syma csarnokhoz az esti órákban.

A túrák nehézsége

 • Az utazásunk egy komolyabb gyalogtúrát és két kerékpártúrát tartalmaz, amelyek teljesítéséhez átlagosan sportos erőnlét szükséges. A túrák természetesen ki is hagyhatóak, ebben az esetben a szálláson vagy a buszon maradhatunk.
 • A Mont Ventoux megmászásának nehézsége átlagosnak mondható. Fontos azonban tudni, hogy körtúráról van szó, tehát menet közben nem lehet visszafordulni, az időjárás pedig változékony lehet.
 • A kerékpártúrák nehézsége is átlagos. A távolság csekély ugyan, de néhány kisebb emelkedő szerepel az útvonalban. A túrákon való részvételhez kerékpáros tapasztalat és a közlekedési szabályok ismerete szükséges. Mivel a túrák kezdő- és végpontjai nem egyeznek meg, ezért útközben nincs visszafordulási lehetőség. Az útvonalak végig csendes, alacsony forgalmú vagy forgalomtól elzárt aszfaltburkolatú vagy murvás úton vezetnek.
 • A túrák nehézségét ötös skálán adjuk meg.

Szük­sé­ges fel­sze­re­lés

 • Öltözet: stra­pa­bí­ró tú­ra­öl­tö­zet, lé­leg­ző anyag­ból (pl. Gore-Tex) ké­szült esőkabát és esőnadrág, ké­nyel­mes tú­ra­ba­kancs, me­leg ru­ha, polárdzseki, fürdőruha, papucs vagy túraszandál, edzőcipő, valamilyen fejfedő napszúrás ellen (kendő, baseball sapka), kerékpározáshoz alkalmas ruházat. Olyan ba­kancsot hozz, amit már rég­óta hasz­nálsz. Ha új ba­kan­csod van, a tú­ra előtt já­rasd be, ne­hogy az uta­zás alatt tör­je fel a lá­bad!
 • Túrafelszerelés: kisméretű há­ti­zsák a na­pi tú­rák­hoz, ku­lacs, nap­szem­üveg, napolaj. Ha tu­dod ma­gad­ról, hogy a tér­ded nem bír­ja a nagy eresz­ke­dé­se­ket, ak­kor hozz ma­gad­dal egy pár ös­­sze­csuk­ha­tó tú­ra­bo­tot! Az apartmanokban szükségünk lesz saját törölközőre és esetleg konyharuhára.

Szállás

 • Provence-ban összesen 7 éjszakát töltünk apartmanokban, amik Malaucene mellett épültek. Az apartmanok egy 5 hektáros, provence-i stílusban épült üdülőtelep modern épületeiben találhatóak. Az apartmanok 4 fősek, 2 db 2 fős hálószobát tartalmaznak.
 • Az apartmanok felszereltsége: konyha (edények, evőeszközök, hűtőgép, elektromos főzőlap, mikrohullámú sütő, mosogatógép), televízió, terasz, fürdőszoba, wc. Az apartmanokhoz tartozik ágynemű, de törölközőt és konyharuhát magunknak kell vinni.
 • Az egyhetes tartózkodás után az apartmanokat nekünk kell kitakarítani, ami nem jelent több teendőt, mint vendégenként 5-10 perc. Ha az apartmanok személyzetét bízzuk meg a takarítással, akkor 50-60 eurót kell fizetnünk apartmanonként.
 • A vendégek ingyenesen használhatják a tenisz-, a pétanque-, a kosárlabda- és a röplabdapályát, az edzőtermet, a szaunát és a wifi hálózatot.
 • Az apartmanoktól 3-4 perc séta Malaucene központja, ahol élelmiszerboltot, pékséget és több éttermet is találunk. A szállásunk saját bárral rendelkezik.
 • Egy éjszakát egy veronai hotelben töltünk az utazás végén. A szobák kétágyasak saját fürdővel.

Étkezés és ivóvíz

 • Az utazás részvételi költsége egy reggeli kivételével nem tartalmaz étkezést. Ez azonban nem jelenthet problémát, mivel Provence-ban számtalan étkezési lehetőség kínálkozik. Bőven lesz elég időnk élelmiszert vásárolni a piacokon vagy élelmiszerboltokban, de esténként Malaucene éttermeiben is vacsorázhatunk, amik pár perc sétára találhatóak a szállásunktól.
 • Minden apartmanhoz tartozik egy felszerelt konyha, ahol egyszerű ételeket magunk is elkészíthetünk.
 • A túrákra és kirándulásokra legalább 1,5 liter ivóvízzel érdemes elindulnunk.

Időjárás

 • Az utazás ideje alatt kellemes nyári időre számíthatunk. A nappali legmagasabb hőmérséklet 30 °C körül várható, de elérheti akár a 35 °C-ot is. Tartós esők nem, de rövid és intenzív záporok, zivatarok előfordulhatnak.
 • A Mont Ventoux-n a magasság növekedésével arányosan csökken a hőmérséklet. A csúcson nem elképzelhetetlen 10 °C és erős szél sem.
 • Ezeken az oldalakon ellenőrizheted Malaucene és a Mont Ventoux aktuális időjárását.

Kommunikáció

 • Franciaország hivatalos nyelve a francia, angolul kevesen beszélnek.
 • Az internet wifin keresztül érhető el a szállásunkon.

Útiokmányok

 • Magyar állampolgárok érvényes személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel utazhatnak Franciaországba.

Egészségügy

 • Ajánlott gyógyszerek az utazáshoz: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer. Jó ha van nálunk ragtapasz, sebfertőtlenítő és fásli.
 • Az irodánk túravezetői elsősegélynyújtásban tudnak segíteni; gyógyszert nem tudnak biztosítani a résztvevőknek.

Elektromos áram

 • A szállásainkon a magyar szabvánnyal megegyező csatlakozó áll rendelkezésre.

Va­lu­ta

 • Franciaország hivatalos fizetőeszköze az euró (EUR vagy EUR), ezért mindenképp ezt a pénznemet érdemes magunkkal vinni. Célszerű kisebb címleteket váltanunk (20-50 EUR).
 • ATM-eket csak a nagyobb városokban találunk, de bankkártyával szinte mindenhol fizethetünk. Ennek ellenére jó ha van nálunk legalább 100 EUR készpénz.

Ajánlott költőpénz

 • Körülbelül 200-300 EUR + belépők és fakultatív programok költsége.
 • Franciaország hazánknál magasabb árfekvésű ország.

Helyszínen fizetendő költségek

 • Roussillon, Okker ösvény: 7 EUR
 • Roussillon, Okker Múzeum: 6 EUR
 • Sénanque-i apátság: 8 EUR
 • Pont du Gard: 9,5 EUR
 • Coustellet, Levendula Múzeum: 6 EUR
 • Avignon, Pápai Palota: 10 EUR
 • Chateau Mont Redon, borászat: 9 EUR
 • Fontaine de Vaucluse, kajakbérlés: 15 EUR
 • Gordes, szarvasgomba túra: 14 EUR-tól
 • A közölt árak tájékoztató jellegűek és változhatnak. A helyszínen fizetendő költségek változásáért és bővüléséért irodánk nem tud felelősséget vállalni.

Csomagolás az autóbuszra

 • Két csomagba érdemes pakolni a felszerelésünket. Egy nagyobb sporttáskába vagy bőröndbe, amely kellőképpen strapabíró. Ez a csomag az autóbusz csomagtartójába kerül és utazás közben nem tudsz hozzáférni.
 • A másik csomagunk egy kisméretű hátizsák legyen, amit magunkkal vihetünk a napi kirándulásokra, valamint az autóbusz utasterében is kényelmesen elfér. Ebben a csomagban legyen a személyi igazolványod (vagy az útleveled), az utazásra szánt ivóvíz, szendvicsek, olvasnivaló, fényképezőgép, esőkabát, tartalék meleg ruha, stb.

Biztosítások

 • Az utazáson való részvétel feltétele, hogy olyan balesetbiztosítással rendelkezz, amely a magashegyi és/vagy speciális helyszínről történő mentést is tartalmazza. A túrához legmegfelelőbb balesetbiztosítást az Európai Utazási Biztosító nyújtja, amit a jelentkezési űrlapon igényelhetsz.
 • Váratlan betegségek vagy balesetek esetén az útlemondási biztosítás nyújthat segítséget. Ilyen esetben a biztosító 10% önrész levonása után visszafizeti az utazás árát.

Nyilatkozat

 • Mi­vel utazásunk so­rán az idő­já­rás vál­to­zé­kony le­het, ezért iro­dánk tú­ra­ve­ze­tői min­den­kép­pen fenn­tart­ják a jo­got, hogy rossz idő ese­tén - eső, köd, rossz lá­tá­si vi­szo­nyok - meg­vál­toz­tas­sák a prog­ra­mot. Ez je­lent­he­ti a kü­lön­bö­ző lát­ni­va­lók vagy tú­rák sor­rend­jé­nek fel­cse­ré­lé­sét, de kü­lö­nö­sen zord idő­já­rás ese­tén - a résztvevők biztonsága, egészségük védelme érdekében - módosulhatnak vagy el is ma­rad­hat­nak tú­rák. Eb­ben az eset­ben min­den­kép­pen igyek­szünk va­la­mi­lyen más prog­ra­mot szer­vez­ni. Ez le­het egy má­sik, kön­­nyebb tú­ra vagy vá­ros­né­zés.
 • Amennyiben a szervezés során a csoport létszáma nem éri el a minimum létszámot, 20 nappal indulás előtt az irodánk lemondhatja az utazást. Ilyen esetben az addig befizetett részvételi költség maradéktalanul visszajár vagy beszámítható más utazásra.
 • Az utazás ajánlott korhatára: 6-60 év. 
x Provence

Az ár tartalmazza:

 • Az utazást autóbusszal Budapestről.
 • 7 éjszaka szállást Provence-ban, Malaucene kisvárosában, kényelmes apartmanokban.
 • 1 éjszaka szállást Veronában, szállodában, kétágyas szobákban reggelivel.
 • Irodánk túra- és idegenvezetését.
 • Irodánk szervezését.

Az ár nem tartalmazza:

 • Az étkezést.
 • A belépőket és a fakultatív programok árát.
 • A biztosításokat.
Szállás neve: Provence

Provence utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


Az ár tartalmazza:

 • Az utazást autóbusszal Budapestről.
 • 7 éjszaka szállást Provence-ban, Malaucene kisvárosában, kényelmes apartmanokban.
 • 1 éjszaka szállást Veronában, szállodában, kétágyas szobákban reggelivel.
 • Irodánk túra- és idegenvezetését.
 • Irodánk szervezését.

Az ár nem tartalmazza:

 • Az étkezést.
 • A belépőket és a fakultatív programok árát.
 • A biztosításokat.

leírásánál jelzett szolgáltatások

* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Provence

Provence

Franciaország, Provence

Útazonosító: 141313

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Provence

Provence

Franciaország, Provence

Útazonosító: 141313

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!