Repülj és vezess Floridában!

Legjobb ár: 0 Ft/fő-től Utazás időpontja: -
További árak és időpontok

Tartson velünk a Repülj és vezess Floridában! utazásra! A kiutazás történik. Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem

Florida, Miami, Key West, Naples, Tampa, Orlando, Fort Lauderdale

Autózza körbe a floridai államot és ismerje meg a déliek által kedvelt helyeket! Indulás Miamiból a híres South Beachen áthajtva Fort Lauderdale kikötővárosáig. A nyugati partot elhagyva Orlando következik a félsziget északi részén, mely világhírű szórakoztató parkjairól nevezetes (Walt Disney World, Universal Studios, SeaWorld). A keleti part felé haladva megismerheti a két öböl találkozásánál fekvő Tampát, majd délre fordulva a partszakasz mentén az USA egyik leggazdagabb városát, Naplest. Nem maradhat ki az ország legdélebbi pontján fekvő Key West sem, melyet korallszigetekre épült autópályán keresztül érhetnek el, csodás természeti látnivalók közepette.

Program:

Miami | Fort Lauderdale | Orlando | Tampa | Naples | Key West | Miami

1.-2. nap: Miami
Érkezés Miamiba, majd kezdődhet a varázslatos város megismerése. Szállás a Tradewinds Apartment Hotelben vagy hasonló kategóriában.

3. nap: Fort Lauderdale
Miamiból indulva kb. fél óra alatt eléri Fort Lauderdale városát, ahol további felfedezni valók várják, többek között tiszta strandok, mélykék tengervíz, vakítóan fehér homok, belső vízi utak. Szállás a Sonesta Fort Lauderdale Beach-ben vagy hasonló kategóriában.

4.-5. nap: Orlando
Fort Lauderdale után autózzon tovább Orlandoba, ez kb. 3 órát vesz igénybe, miután kipihente az út fáradalmait indulhat a szórakozás! Szállás a Hampton Inn Int Dr Convention Centerben vagy hasonló kategóriában.

6. nap: Tampa
Kb. 1 és negyed órás utazás után ismerkedjen Florida harmadik legnagyobbikával, Tampa városával. Szállás a The Barrymore Hotel Tampa Riverwalk-ban vagy hasonló kategóriában.

7. nap: Naples
Naples kb. 270 km-re fekszik Tampa-tól, fedezze fel a mesés strandokat, öblöket és élvezze a fényűzést. Szállás a Ramada In-ben vagy hasonló kategóriában

8.-9. nap: Key West
A körutazás méltó zárásaként látogasson Key West-be és gyönyörködjön a z államok legdélibb csücskének természeti szépségeiben. Szállás a The Inn at Key West-ben vagy hasonló kategóriában.

10. nap:
Búcsú Miamitól és hazautazás.

Szállás neve: Repülj és vezess Floridában!
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Repülj és vezess Floridában!

Repülj és vezess Floridában!

USA, Florida

Útazonosító: 102820

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Repülj és vezess Floridában!

Repülj és vezess Floridában!

USA, Florida

Útazonosító: 102820

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!