Repülj és vezess hamisíthatatlan angol tájakon!

Legjobb ár: 0 Ft/-től Utazás időpontja: -
További árak és időpontok

Tartson velünk a Repülj és vezess hamisíthatatlan angol tájakon! utazásra! A kiutazás történik. Az utazás időtartama nap nonstop utazással.

Kívánságlistára teszem

Anglia, London, Oxford, Bath, Stonehenge

A program során Anglia déli részének legszebb, és legizgalmasabb látnivalói kerülnek sorra. Történelmi, kulturális látnivalók egész sora várja az utazókat: a sziget első egyeteme, Bath csodás fürdővárosa, Anglia legszebb gótikus apátsága, és a kihagyhatatlan, misztikus Stonehenge. Az út során Anglia legszebb partszakaszait, és legromantikusabb öbleit is fel lehet keresni, feltétlenül érdemes megkóstolni a helyi finomságokat, és a szinte mindenhol kapható friss "fish and chips"-et, valamit a helyi pubok változatos ale (angol sör) kínálatát. 

Program:

London/Oxford | Bath | Cheddar-szurdok és barlangok | Glastonbury | Exeter | Plymouth | Jurassic Coast | Weymouth | West Lulworth | Swanage | Bournemouth | Stonehenge | Avebury | Windsor Kastély | Watford/London

1. nap: London - Oxford
Érkezés a repülőtérre, a bérautó felvétele, majd irány Oxford, a híres egyetemváros. Oxford főbb vonzerői közé tartozik bájos légköre, építészete, egyetemi épületei és hangulatos középkori utcácskái. További érdekessége, hogy itt található a brit történelem alighanem legelső egyeteme, mely több mint 800 éves. A városnézés során közelebbről is megismerkedhetnek a katedrálissal és egyben kápolnával, mely a Harry Potter filmekből sokaknak ismerős lehet. A túra a város szívében folytatódik, mégpedig a Botanikus Kert meglátogatásával, ezután a híres Hollywell koncerttermet tekinthetik meg, mely több mint 250 éve ad helyszínt a zenei eseményeknek. A városnézést érdemes egy kellemes sétával zárni a Radcliffe téren, melynek során vethetnek egy pillantást a Szűz Mária templomra, a 15. századi Bodleian és a Radcliffe Camera könyvtárak bámulatos épületeire is.
Szállás a Best Western Plus Oxford Linton Lodge Hotelben.

2. nap: Oxford - Bath
Délelőtt folytatódhat Oxford emblematikus látnivalóinak felfedezése, ilyen a Pitt River Múzeum, mely több mint 20 000 tudományos és kulturális emléktárgyat őriz a Brit birodalmi időkből. Nem maradhat ki az Anglia legősibb múzeuma sem, az Ashmolean valamint az 1000 éves Kastély Múzeum és annak egykori börtöne sem. A délután folyamán indulás Bath fürdővárosába, útközben érdemes megállni a gyönyörű Lydiard Parknál. Érkezés Bath-ba a koraesti órákban.
Szállás a Best Western Limley Stoke Hotelben.

3. nap: Bath
Érdemes a napot a város felfedezésének szentelni. Bath leginkább melegvizű természetes forrásairól és György korabeli építészeti kincseiről ismert. A városnéző túra kiváló kezdete lehet a félhold alakú „Royal Crescent” épülete, mely talán leglátványosabb és legjobb példája a György korabeli építészetnek az egész Királyságban. Ezen kívül érdekes látványt nyújthat a Cirkusz, vagy a 18. században épült nagyterem is. A továbbiakban Jane Austen, angol regényíró nő nyomába eredhetnek, megismerkedhetnek a róla elnevezett központtal. A gyalogos kirándulást pedig a Királynők Terével, a Royale Színházzal és a Olteney-híddal koronázhatják meg, mielőtt sor kerülne a bath-i apátság meglátogatására. A nap levezetéseképpen pedig következhetnek a római fürdők.
Szállás a Best Western Limley Stoke Hotelben.

4. nap: Cheddar-szurdok és barlangok - Glastonbury - Exeter
A varázslatos Cheddar-szurdokon átautózva elérhetik a Cheddar barlangok mesebeli világát, ahol bámulatos sziklaformációk és különleges cseppkőképződményeket tekinthetnek meg. A barlangtúra után a 7. században épült Glastonbury Apátság meglátogatása következik. Glastonbury külön érdekessége, hogy ez az a helyszín, mely az Artúr legendában a híres Avalon szigeteként vált ismertté. Artúr Király és Guinevere királynő síremléke az apátságban nyugszik. Érdemes felmenni a Glastonbury csúcsra is, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környékre, valamint itt található St. Michael tornya is. A kora esti órákban érkezés Exeter-be. Szállás a Best Wester Exeter Lord Haldon Country Hotelben.

5. nap: Exeter - Saltram - Plymouth - Exeter
A mai napot rögtön egy kis időutazással kezdhetik, kb. 900 évet repülünk az időben, amikor is Anglia legszebb középkori katedrálisa, a gótikus stílusú Exeter Katedrális épült.  Ezután déli irányba autózva elérik a Saltram House-t, mely a plymptoni plébániánál található. Az út folytatódik a Cornwall partszakaszon, ahol az ország egyik legszebb és legromantikusabb strandjai és rejtett kis öblei találhatók. Érdemes leautózni a Wembury strandra, majd gyalogosan felfedezni a városkát, illetve megtekinteni a Szent András templomot.
Szállás a Best Western Exeter Lord Haldon Country Hotelben.

6. nap: Exeter - Jurassic Coast - Weymouth - West Lulworth - Swanage - Bournemouth
Indulás Jurassic Coast festői szépségű partszakaszán kelet Devon-tól Dorset-ig, a partszakaszon található különleges sziklaegyüttes 185 millió éves földtörténettel rendelkezik. Érdemes egy kis időt eltölteni Weymouth tengerparti településén, megcsodálni a színes strand kunyhókat és a György korához hű stílusú házakat. A Jurassic látképe, a forgó kilátótorony, a viktoriánus erőd és a tengeri élővilágot bemutató Sealife Park is további érdekességekkel várják az érdeklődőket. Mielőtt Bournemouth-ba indulnának, tegyenek egy kellemes sétát nyugat Lulworth és Swanage tengerparti városkáiban.
Szállás a Best Western Hotel Royale-ban.

7. nap: Bornemouth - Stonehenge - Avebury - Windsor Kastély - Watford
Stonehenge talán a világ egyik legmisztikusabb látványossága, máig folynak a találgatások létrejöttéről. Mindenesetre mára a Világörökség listán kiemelt helyet foglal el, csak úgy, mint Avebury. Avebury, a falu körül, 3 kőgyűrűt magába foglaló őskori emlékmű, Wiltshire megyében. Mielőtt a watfordi szálláshelyre érnének, látogassanak el a híres Windsori Kastélyhoz, mely a brit királyi család egyik legfontosabb rezidenciája már több mint 1000 éve.
Szállás a Best Western White House Hotelben.

8. nap: Watford - St. Albans - London repülőtér
Ha az idő engedi érdemes ellátogatni a Szent Albans katedrálishoz, melynek hatalmas vallási jelentősége van a helyiek körében, illetve itt temették el Nagy-Britannia legelső szentjét is.

Szállás neve: Repülj és vezess hamisíthatatlan angol tájakon!
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Repülj és vezess hamisíthatatlan angol tájakon!

Repülj és vezess hamisíthatatlan angol tájakon!

Egyesült Királyság, Anglia, London

Útazonosító: 102886

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Repülj és vezess hamisíthatatlan angol tájakon!

Repülj és vezess hamisíthatatlan angol tájakon!

Egyesült Királyság, Anglia, London

Útazonosító: 102886

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!