Repülj és vezess spanyol világörökségi helyszínek között!

Legjobb ár: 0 Ft/-től Utazás időpontja: -
További árak és időpontok

Sajnáljuk!
Ehhez az utazásohoz ár és időpont információ nem érhető el.

Madrid | Cuenca | Toledo | Segovia | Ávila | Salamanca | Madrid

Fedezze fel autóval Spanyolország legszebb világörökségi helyszíneit! Kezdje a körutat Madriddal, melyet építészeti sokféleség és a történelmi emlékek hatalmas gazdagsága jellemez, mely tele van élettel és ahol kulináris élmények széles kínálata, valamint mennyei tapasok várják! Toledoban várja a katedrális és az El Greco Múzeum, tulajdonképpen egy középkorról szóló történelemkönyv nyílik ki Ön előtt élőben. Ne hagyja ki a repertoárból Cuenca-t, Segovia-t, Ávila-t és Salamancát sem!

Program:

1. nap

Érkezés a spanyol fővárosba, Madridba, az autó felvétele után mindenki kedve szerint nézhet várost vagy pihenhet. Szállás Madridban.

2. nap

Reggeli után indulás Cuenca-ba, a gyönyörű, középkori spanyol városba. A történelmi és művészeti látnivalók közé tartoznak a Függő Házak (régi faerkélyes házak a sziklák peremén) és a Nuestra Senora de Gracia katedrális, amely a spanyol gótikus építészet egyik legkorábbi példája. Szállás Cuenca-ban.

3. nap

A következő állomás Toledo, amelyet a három kultúra városának is neveznek. Egyedülálló hangulatát a a mór, a szefárd és a katolikus kultúra együttes hatásának köszönheti. A belváros teljes egészében az UNESCO Világörökség részéhez tartozik. A katedrális, a lenyűgöző templomok és ősi zsinagógák után érdemes ellátogatni az El Greco Múzeumba is. Szállás Toledoban.

4. nap

Reggeli után irány Segovia, Spanyolország legrégebben lakott települése. Itt található a rómaiak által épített egyik leghosszabb vízvezeték, ami a mai napig megmaradt és az óvárossal együtt az UNESCO világörökség részéhez tartozik. A látnivalók közé tartozik még a román-gótikus stílusban épült Alcazár és a Szent Mária-székesegyház is. Szállás Segoviaban.

5. nap

A hotelban elfogyasztott reggelit követően indulás Ávilába. A városnézésből nem maradhat ki a Szent Péter székesegyház és a San Salavador Katedrális sem, a városfalakról pedig csodálatos kilátás  tárul mindenki szeme elé. Szállás Ávilában.

6. nap

Az utolsó állomás Salamanca, a színvonalas oktatásáról híres egyetemi város. Itt található az ország legrégebbi, és Európa negyedik legrégebbi egyeteme, amely külföldi hallgatók ezreit vonzza. Óvárosa felkerült az UNESCO világörökség listájára. A látnivalók egymástól kis távolságra, gyalogosan jól megközelíthető helyen vannak. A városnézés alatt jut idő meginni egy kávét a Plaza Mayor főtéren, megnézni a katedrálisokat és a Kagylók Házát vagy átsétálni a Római hídon. Szállás Salamancában.

7. nap

A hetedik nap visszaérkezés Madridba, ahol lesz még lehetőség az első nap kimaradt helyekre ellátogatni, megnézni mindent, amire akkor nem maradt idő. Szállás Madridban.

8. nap

Reggeli a szállodában, majd az autó leadása, a menetrend függvényében repülés Budapestre.

Szállás neve: Repülj és vezess spanyol világörökségi helyszínek között!
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Repülj és vezess spanyol világörökségi helyszínek között!

Repülj és vezess spanyol világörökségi helyszínek között!

Spanyolország, Madrid

Útazonosító: 133802

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Repülj és vezess spanyol világörökségi helyszínek között!

Repülj és vezess spanyol világörökségi helyszínek között!

Spanyolország, Madrid

Útazonosító: 133802

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!